Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Sanama
Llegenda del Barça

2012.10.07. 22:58:03

Mou nyilatkozatát nem teljesen értem, hogy nem beszélnek a sporiról,de aztán mégis. lehet már kicsit fáradt vagyok
REMY
Madridista

2012.10.07. 22:33:21

csabooo írta: Nem tudok elmenni a pocsék játékvezetés mellett, és ez még szép szó... :roll:

Egyszerűen szőrnyű volt, hogy ez a fatuskó miket fújogatott össze-vissza.
Nem tudom te milyen meccset néztél, de biztos nem a Barca - Realt :roll:

egyáltalán nem volt rossz ahhoz képest, hogy milyen meccs volt. Egy klasszikuson soha nincs könnyű helyzetben a bíró. Itt is ott is vétet egy kicsit, de meccset befolyásoló dolgai nem voltak.

az ámokfutásról meg annyit, hogy Ramost is szépen letalpalták... Pepe kapott már ilyenért egy piros színű kártyát... de annyira nem érdekelt az az eset, mert nálunk is volt 1-2 érdekesebb dolog.
Összességében jól vezette a meccset.
csabooo
Capitá del Barça

2012.10.07. 22:25:52

Nos, szerintem a döntetlen az igazságos volt. Nem voltunk annyival jobbak az egész meccsen hogy nyerjünk, de ők sem. Voltak jó perceink, de max. a második félidőben voltunk huzamosabb ideig jobbak. Voltak kapufák, vitatott tizik, lapok, gondolok itt Arbeloa, vagy Alonso száguldásaira. Örülök a döntetlennek, ha nyertünk volna is, akkor is azt mondanám, hogy korai még kikiáltani a CAMPEONES-t..

Lesznek pontvesztések még itt is, ott is, szerintem.

Azt hozzá kell tennem, hogy megnyerhettük volna a meccset a végén 2x is, mikor 2vs2 be voltunk, vagy Pedro helyzeténél, de x lett, ez van.

Nem tudok elmenni a pocsék játékvezetés mellett, és ez még szép szó... :roll:

Egyszerűen szőrnyű volt, hogy ez a fatuskó miket fújogatott össze-vissza.

VAMOS :!:
Barça,Barça,Baaarça!!!
daffy
Madridista

2012.10.07. 22:20:55

csababarca írta: Szerintem egyszerűen nem akarta bedobni egy ilyen kiélezett meccsen Modricot. itt azért már számít,hogy mondjuk Khedira 5-6 meccset lehozott már ellenünk. ha 0-2 az állás a második félidő feléig,akkor behozta volna,hogy szokja a légkört. de így nem tehette. szerintem ez abszolút racionális döntés volt. Mondjuk lehetne replikázni,hogy akkor Essient miért hozta be,de neki van ellenünk tapasztalata,meg ütő kellett hátra,mert jöttünk.
a replikázásnál nem essient,hanem kaka-t említeném. őt mi a búbánatért részesítette előnyben modriccal szemben? szegény srác bekötött szemmel sem lenne sokkal gyengébb
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.07. 22:18:45

lui1698 írta:Modric-ot amúgy padra vette a Madrid?
Csak, mert ma még a pár hónapja kereten felülinek számító Kaká-t is becserélte, de ő meg végig ült.

Szerintem egyszerűen nem akarta bedobni egy ilyen kiélezett meccsen Modricot. itt azért már számít,hogy mondjuk Khedira 5-6 meccset lehozott már ellenünk. ha 0-2 az állás a második félidő feléig,akkor behozta volna,hogy szokja a légkört. de így nem tehette. szerintem ez abszolút racionális döntés volt. Mondjuk lehetne replikázni,hogy akkor Essient miért hozta be,de neki van ellenünk tapasztalata,meg ütő kellett hátra,mert jöttünk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
nyalesz
Jugador del Barça

2012.10.07. 22:17:01

Alba, Busquets, Montoya játéka nálam csillagos 5 volt... :)
"Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük."-Johan Cruyff
REMY
Madridista

2012.10.07. 22:13:59

lui1698 írta:Modric-ot amúgy padra vette a Madrid?
Csak, mert ma még a pár hónapja kereten felülinek számító Kaká-t is becserélte, de ő meg végig ült.
Na látod ez egy jó kérdés.... Elképesztő, hogy Mourinho mennyire bealudt. Modricot vagy kezdetni kellett volna vagy a 60-65. perc környékén becserélni.
Erre beteszi Kakát akinek a lábában alapból nincs sok meccs és ad neki 10 perc !!!

Örülök, hogy játszik Kaká, mert nagyon bírom, de ma éppen nem őt kellett volna.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.07. 22:11:16

Modric-ot amúgy padra vette a Madrid?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.10.07. 22:07:41

davidvilla007 írta:Szerintem gáz,hogy ezt a Madridot hazai pályán nem vertük meg! Én ugy érzem kevesek vagyunk,és ez már nem az a Barca!! A Benabeutól meg már most félek!!!
Inkább az a gáz, hogy ilyet írsz, és, hogy a Madrid nem tudott nyerni ez ellen a nagyon "összeszokott" védelem ellen.
REMY
Madridista

2012.10.07. 22:07:38

davidvilla007 írta:Szerintem gáz,hogy ezt a Madridot hazai pályán nem vertük meg! Én ugy érzem kevesek vagyunk,és ez már nem az a Barca!! A Benabeutól meg már most félek!!!
Szerintem az a gáz, hogy nem nyertünk ellenetek.
Rég nem volt ilyen gyenge barca védelem, mint ami most volt nálatok. Ha Benzema és Higuaín nem lenne ilyen gyenge formában, akkor már az első félidőben ellehetett volna dönteni.

HELYZETEK szempontjából igazságos a 2-2.
davidvilla007
Barça B

2012.10.07. 22:04:43

Szerintem gáz,hogy ezt a Madridot hazai pályán nem vertük meg! Én ugy érzem kevesek vagyunk,és ez már nem az a Barca!! A Benabeutól meg már most félek!!!
nyalesz
Jugador del Barça

2012.10.07. 22:04:17

Andris írta:
nyalesz írta:Nem értem ha Pedro húzza a lábát mért nem viszi be pl Tello-t, begyalogolt volna a kapuba azzal a labdával amikor 2az1be mentek
Hát azért, mert ahogy láttam Tello valami miatt a padon sem volt.

És azt is látni véltem, bár nem tuti, hogy Alvesnél számítottak kicsit rá, hogy nem fog menni a dolog. Ő maga is. Lehet h volt vmi előzmény.
Ezek után az első félidőben azt éreztem hogy így csoda ha lehozzuk a meccset, ennyi rohadt sérüléssel.

A végén viszont azt kell mondjam, ha fásultak is voltak a fiúk, főleg Messi és Iniesta, azért szerencséjük volt a madridiaknak h nem kaptak ki.

A két kezüket összetehetik az utsó 5 percért, illetve azért a két maradéktalanul egyértelmű helyzetért amikor második sárgával ki kellett volna szórni Alonsot.

Nem volt ez rossz, büszke vagyok a srácokra, nagyon nehéz helyzetből hozták ezt a játékot.

az elejéről lemaradtam, azért feltételeztem h Tello is ott van... na nem baj a 8 az 8 :D
"Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük."-Johan Cruyff
Sanama
Llegenda del Barça

2012.10.07. 22:01:59

Andris írta:
nyalesz írta:Nem értem ha Pedro húzza a lábát mért nem viszi be pl Tello-t, begyalogolt volna a kapuba azzal a labdával amikor 2az1be mentek

És azt is látni véltem, bár nem tuti, hogy Alvesnél számítottak kicsit rá, hogy nem fog menni a dolog. Ő maga is. Lehet h volt vmi előzmény.
Ezek után az első félidőben azt éreztem hogy így csoda ha lehozzuk a meccset, ennyi rohadt sérüléssel.

A végén viszont azt kell mondjam, ha fásultak is voltak a fiúk, főleg Messi és Iniesta, azért szerencséjük volt a madridiaknak h nem kaptak ki.

A két kezüket összetehetik az utsó 5 percért, illetve azért a két maradéktalanul egyértelmű helyzetért amikor második sárgával ki kellett volna szórni Alonsot.

Nem volt ez rossz, büszke vagyok a srácokra, nagyon nehéz helyzetből hozták ezt a játékot.
egyetértek, a kiemelt résszel viszont nem. ha nekik szerencséjük volt, hogy nem kaptak ki, akkor meg kell említeni, hogy nekünk is szerencsénk volt,hogy nem 0-3ról kellett felállni
Andris
Adminisztrátor

2012.10.07. 21:58:36

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Castiel
Capitá del Barça

2012.10.07. 21:55:39

kanty véleményével nagyvonalakban egetértek, azért Busi is kiemelést kap nálam, hihetetlen jól szűrt! játékvezető meg nem volt következetes, hiszen amiért Sergio sárgát kapott, azért pár perc múlva Alonso nem... nem értem... persze mindkét oldalra voltak téves ítéletek, összességében nem vezette olyan nagyon rosszul a meccset. Bővebben majd holnap!
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
TT
Capitá del Barça

2012.10.07. 21:54:41

...mert nem volt a padon :lol:
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.10.07. 21:54:27

Padon sem ült, én úgy tudom. Na de hogy Villát miért nem?
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.07. 21:53:03

kanty írta:Amúgy Ronaldonál mi ez a légcici fogós gólöröm?
Madridistán én azt olvastam, hogy a csajának szól. :lol:
Viszont ez az integetéses majomkodás meg csak még jobban a szívembe zárta...
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
nyalesz
Jugador del Barça

2012.10.07. 21:53:02

Nem értem ha Pedro húzza a lábát mért nem viszi be pl Tello-t, begyalogolt volna a kapuba azzal a labdával amikor 2az1be mentek
kanty
Llegenda del Barça

2012.10.07. 21:50:41

Jó, élvezetes meccs volt. Kaptunk két gólt, a másodikat a semmiből, azt kicsit sajnálom, na meg azt is, hogy a végén nem sikerült egyet bekotorni, de bőven jó ez.
Messi ma nagyon tetszett és nem csak a két gólja miatt írom ezt, volt pár remek megindulása, passza, fejben is abszolút ott volt. Akit még kiemelnék az Iniesta és Sánchez. Utóbbi lendületet hozott a játékba, a sokat emlegetett egy-egyeket is felvállalta és rendre meg is nyerte, remélhetőleg hasonló megmozdulásokat láthatunk még tőle. Iniesta pedig ma is varázsolt, párszor nagyon megvert egy-egy madridistát és a játékot is jól mozgatta.
Előzetesen teljesen kiegyeztem volna egy ilyen eredménnyel. A védelem nem volt rossz, de látszott, hogy nagyon nincsenek összeszokva a fiúk.
Szép volt fiúk.
Visca.
Amúgy Ronaldonál mi ez a légcici fogós gólöröm?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.10.07. 21:50:38

ozsimiki írta:Madrid örülhet,h MÉG nincs 10pont felett a különbség. Még ha bizonyos periódusban teljesen megérdemelten vezettek is. Utána sokáig teljesen igazságos volt az X is, de a 2. félidőben egyértelműen megérdemelt Barca siker születhetett volna.

Nincs volna, maradt a 8 pont, mindkét csapat játszott már a Sevilla,Valencia kettőssel,és egymással is 7 forduló után, a nehezén túl vannak az első felében a bajnokságnak.

Innentől ismételten ki kell alakítani egy 5-6-7es győzelmi szériát, és nem fog sokáig késni az a 10+os különbség.

FORCAAA!!!

szerk: ilyen védelemmel amivel folyamatosan toljuk, óriási eredményeket érünk el, megnézném bármelyik más Európai élcsapatot, mit csinálna ha a legerősebb kezdő védősor helyett ilyen megoldások kellenének...láttam párszor a M.U.-tól, hát nem is tündököltek sokáig...
Igen, aztán mi sem szólhattunk volna egy szót sem, ha Benzema 2gólt lő, és esetleg 0-3 van...Onnan az életbe nem állunk fel.

Szerintem abszolút igazságos döntetlen született, kicsit jobban bosszankodhatunk, hogy a végén Montoya lövése nem ment be, de bőven volt a Realnak is anny iziccere,hogy megérdemelték az 1 pontot.

A Barca védelme meg valami nevetséges, nem is értem, hogy Song eddig minek játszott,ha most nem( bár nem sajnálom ). A legnagyobb meglepetés az Montoya volt ,szerintem sokkal jobb volt, mint Alves.

A csapat pontatlan volt ma a szokásoshoz képest, még a Tito korszakhoz képest is. Xavi és Ini is olyan labdákat szórt el, ami nem igazán jellemző rájuk.
Arbeloa és Alonso megint aprított, nyithatnának egy közös hentes boltot.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.10.07. 21:50:09

Ha Montoya egy picit gyengébben lövi azt a labdát..
De így is örülök maradt a 8pont.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.07. 21:48:03

Én még mindig meg tudok lepődni a madrid játékosok aljasságán. Arbeloa is megkapta a 90. percben a sárgáját...Alonsonak a sárgája után volt két fix sárgás belépője,becsúszása,és még ő volt felháborodva. borzalmas.

Ronaldo meg most eljátszotta a nagyhalált,a többség meg kajálja is azt,hogy sérülten játszotta le a meccset. jah persze. akinek valami van a karjával,az reflexből félti, nem megy bele zúzdákba,pluszba nem úgy tartotta volna a karját. megint elérte,hogy én is róla beszéljek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lampiao
Jugador d'estrella

2012.10.07. 21:48:01

Raul#7 írta:
Madrid örülhet,h MÉG nincs 10pont felett a különbség. Még ha bizonyos periódusban teljesen megérdemelten vezettek is. Utána sokáig teljesen igazságos volt az X is, de a 2. félidőben egyértelműen megérdemelt Barca siker születhetett volna.
Én meg azt mondom, hogy ha a 35. percben 0-2 egy rossz szavatok nem lehetett volna.
Az hogy az utolsó 10 percben átmentettek rajtunk már egy másik dolog.

ezeket hagyjuk már... mi lett volna ha. Egyébként ha minden helyzet bemegy nyerünk... percek alapján 30 perc jó foci mellettetek 60 mellettünk.
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.10.07. 21:48:00

A meccs képe alapján igazságos a döntetlen, de na :D Itt a végén tényleg nem sokon múlt... Meglehetett volna simán, én kicsit csalódott is vagyok, de hát így sikerült. Azért szépen helytállt a csapat. Visca el Barca!
Válasz küldése