Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
miihii
KHAL

2012.10.17. 21:45:47

Initom írta:nézi még valaki rajtam kívül a Trónok harcát? :)

én neten kezdtem el, az első évadból ma fel is faltam 5 részt :D
:oops:

kb. beleszerettem :D

Sean Bean játéka nagyon tetszik.
Elég sokan néztük, amikor nyomták és emlékeim szerint tkp mindenkinek nagyon bejött és piszkosul várjuk az új évadot (még fél év...).

Nem csodálom, h így pörgeted, ha nem "élőben" néztem volna, akkor tuti hasonlóan falnám ;)

S. B. meg tényleg jól adja Eddard Stark szerepében. Csak kár, h ilyen ideges típus, bajba fog kerülni, ha elveszíti a fejét...

Nah, de nem spoilerezek, ezzel meg nem árultam el semmit ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Initom
Entrenador del Barça

2012.10.17. 21:26:45

nézi még valaki rajtam kívül a Trónok harcát? :)

én neten kezdtem el, az első évadból ma fel is faltam 5 részt :D
:oops:

kb. beleszerettem :D

Sean Bean játéka nagyon tetszik.
+
a viasaton lassan el kezdik nyomni Ashtonnal a Two man and a half man új évadát :)
Abi & Tito
Sanama
Llegenda del Barça

2012.10.17. 21:06:34

Jó hát nyilvánvaló, hogy én már az 1.évadban megöltem volna Carl barátunkat.... :_D

walkingdead
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.10.17. 20:09:12

Valaki múltkor kérdezte mikorra várható a HIMYM 7. évadja CC-n szinkronosan.

Nos... most jelenleg is adják, szóval már elkezdték :)
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.17. 17:05:14

visca el barca írta:
Sanama írta:walking dead

hát egy kalap kaki :) Carl gyerek mióta lett profi mesterlövész, hogy 25-35méterről osztogatja ő is a headshotokat, mikor kb a stukkert nem birja el? minek kellenek az ilyen gagyi részek bele?
Semmi nem történt, bementem egy börtönbe, és kész...Azért ennél többre számítottam.
:shock:

miért az előző két évadban nem erről szólt az egész? :shock: mégis mit vártál? leülnek a zombikkal és közösen felolvassák john locke értekezésiet? :D
Dehogy is, az a Lost, amiről beszélsz :D

Amúgy tényleg, legalább lehetne azt értékelni, hogy Carl nem mászkált el a tiltás ellenére 25ödszörre is, ugyanannyi karakterfejlődés volt, csak legalább értelmesen töltötték ki a perceket, nem a szenvedéssel.
Ha ez gagyi volt, akkor mit lehet mondani a 2. évad közepére?
visca el barca
Presidente del Barça

2012.10.17. 16:26:45

Sanama írta:walking dead

hát egy kalap kaki :) Carl gyerek mióta lett profi mesterlövész, hogy 25-35méterről osztogatja ő is a headshotokat, mikor kb a stukkert nem birja el? minek kellenek az ilyen gagyi részek bele?
Semmi nem történt, bementem egy börtönbe, és kész...Azért ennél többre számítottam.
:shock:

miért az előző két évadban nem erről szólt az egész? :shock: mégis mit vártál? leülnek a zombikkal és közösen felolvassák john locke értekezésiet? :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.10.17. 13:49:54

walking dead

miihii
KHAL

2012.10.16. 22:12:14

sjd írta:
miihii írta: A 7. parádésan kezdődött, de ezek a gyors szálelvarrások tették kicsit wtf-ossá. Louis-t minek futtatták már az előző évad közepétől kezdve, ha egyszer lényegében semmi komoly szerepe nem lett?
Szerintem kicsit magukat szorították sarokba, éppen azzal, hogy ilyen régóta futtatták, ráadásul most alaposan felpörgetve a dolgokat. 1-2 részen belül egyébként is le kellett volna zárni, és így talán egy kicsit jobb, hogy nem ragaszkodtak a klisékhez.
Debbel kapcsolatban is ugyanez a helyzet, 6. évad végén muszáj volt nagyot durrantani, és aztán nem tudtak sok mindent kihozni belőle. Még így is egy kicsit izzadtságszagú volt nekem, ki tudja mi lett volna, ha egy évadon keresztül problémázik.
Aztán még ki tudja, hogy milyen szálakat zártak le, bőven kinézem az írógárdából, hogy a legmeglepőbb helyeken húzzák elő azokat a dolgokat, amelyeknek szted semmilyen lezárásuk volt. Jonah gyilkossága, Astor feltűnése, vagy éppen a bátyó műkeze is ilyen dolgok voltak, sokszor évadok távlatából. (Hozzáteszem, ezek nagyrészt filler epizódok voltak, de nem egyszer fordult elő, hogy csak hivatkozási szinten, de évadokra visszamenőleg emlékeztek az írók)
Az igaz, h nem épp a megszokott, kiszámítható irányba mentek ezzel a Louis témával és biztos lesz folyománya, h pont Dex hajóján kellett kimúlnia. Ennek szerintem is lesz még szerepe, de vhogy akkor is fura, h ilyen hosszú előjátéka volt és már úgy tűnt, h jön a robbanáspont, aztán leírják. Még akkor is, ha közvetve lesz még köze a szériához, az valószínű. A Deb témában is oké, h nem egész évados huzavona lett a dologból, de irreális, h ennyire gyors lefolyású legyen a viszonylagos nyugalmi helyzet kialakulása. Hisz' lényegében már másnap nyugisan vacsi közben beszélgettek a dologról, mintha csak a spagetti receptjéről diskurálnának. Ez azért így na...

Lehet, h igazad lesz és később még lesz visszacsatolás azokhoz, akiket írtam, elvégre Doakes is ugye megint "kísért", pedig nem mai sztori az sem :) Meglásssuk.
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.16. 21:59:40

miihii írta: A 7. parádésan kezdődött, de ezek a gyors szálelvarrások tették kicsit wtf-ossá. Louis-t minek futtatták már az előző évad közepétől kezdve, ha egyszer lényegében semmi komoly szerepe nem lett?
Szerintem kicsit magukat szorították sarokba, éppen azzal, hogy ilyen régóta futtatták, ráadásul most alaposan felpörgetve a dolgokat. 1-2 részen belül egyébként is le kellett volna zárni, és így talán egy kicsit jobb, hogy nem ragaszkodtak a klisékhez.
Debbel kapcsolatban is ugyanez a helyzet, 6. évad végén muszáj volt nagyot durrantani, és aztán nem tudtak sok mindent kihozni belőle. Még így is egy kicsit izzadtságszagú volt nekem, ki tudja mi lett volna, ha egy évadon keresztül problémázik.
Aztán még ki tudja, hogy milyen szálakat zártak le, bőven kinézem az írógárdából, hogy a legmeglepőbb helyeken húzzák elő azokat a dolgokat, amelyeknek szted semmilyen lezárásuk volt. Jonah gyilkossága, Astor feltűnése, vagy éppen a bátyó műkeze is ilyen dolgok voltak, sokszor évadok távlatából. (Hozzáteszem, ezek nagyrészt filler epizódok voltak, de nem egyszer fordult elő, hogy csak hivatkozási szinten, de évadokra visszamenőleg emlékeztek az írók)
kanty
Llegenda del Barça

2012.10.16. 21:52:52

sjd írta:
kanty írta:Homeland
Na, jó talán Saul, de Ő azért nincs annyira előtérbe.
Igazából a legnagyobb bajom az, hogy végig takaréklángon ég a sorozat.
és mi van, ha Saul a tégla? Elég necces volt az a hazugságvizsgálat. :P
Egyébként az biztos, hogy nem attól ülöd körömrágva végig azt az egy hetet, mert olyan übregigamega cliffhanger volt az előző rész végén (de egyébként nem értem, hogy ezen miért pont a legnagyobb Dexter-fanok vannak fennakadva), viszont ha egyszer megfog a hangulata, akkor teljesen be fog szippantani. És így ráadásul a lehető legmeglepőbb pillanatokban jönnek a fordulatok. (Emlékszem, teljesen kész voltam, amikor Brody először imádkozott, annyira hirtelen ért)
Na de nem is vesztegetem rád az időm, mert ananász vagy :P , inkább nézd meg a Hiroshimát még 3x, az való neked
Saulra én is sokáig gondoltam, főleg a hazugságvizsgáló után, de most letettem arról, hogy Ő a tégla. Aki még képbe volt a másik arab srác, aki a csajszi mellett dolgozott.

Én nem is vagyok nagy Dexter fan. :P
Amúgy nem tehetek róla, hogy a Hiroshimát nem értetted meg. 8) :lol:
Amúgy jöhet pár fordulat, ami a legmeglepőbb szitukban jött, feltéve, ha egy gyümölccsel leállsz kommunikálni. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
miihii
KHAL

2012.10.16. 21:40:00

sjd írta:Érdekes, hogy amikor elkezdtem a sorozatot, és írogattam, hogy "hát ez még nem az igazi", mindenkitől azt hallottam, h mekkora királyság, és h nem is az első néhány évad az igazán jó, hanem a későbbiek... Erre mikor utolértelek titeket, most mást sem lehet olvasni, mint hogy mennyire elfáradt, évadokkal korábban le kellett volna lőni (sorozatjunkie-n konstans az a vélemény, hogy a 6. évad fhos és a 2. volt az igazi) :D :D
Kicsit kezdem úgy érezni magam, mint a viccben, hogy "ja, az csak a kampány volt" :D

Dexter 07e03
Látom mindenki nagy sherlocknak érzi magát, hogy észrevette a első részben kétszer is szándékosan kinagyított karkötőt. Valószínű volt, h nem csak úgy be fogják dobni, "karkötő", mi meg nézünk wtf-fejjel, h "milyen karkötő?"
Ha már nyomozós: mibe, hogy Dexter alatt egy nagyon fontos gyilok közben fog elsüllyedni a hajó? (hogy aztán megtalálják rajta Louis vérét)
Louis szálat pont jókor zárták le, elkezdték a szokásos főellenség vonalon felfuttatni, csak most nem az évad végére jött volna ki, és nagyon nem is lehetett volna már húzni. (egyébként fel nem tudom fogni, hogy a Trinity-Jordan Chase - Travis esetek után, Dexternek még mindig nem esett le, hogy a pszichopatákkal áll neki szemétkedni, akkor azok nem fognak meghunyászkodni, hanem nekimennek még keményebben). Szóval engem még kifejezetten idegesített is volna most már, ha újra elkezdik erőltetni a szokásos játékot a két szereplő között.
A maffiás szál egyre jobb, kezdetben nem nagyon bíztam benne, de Ray Stevenson eléggé elviszi a hátán, eszméletlen volt mind Dexterrel, mind Louis-zal a jelenete. (-Seems we're both killing time. - Yeah, KILLING TIME)
Deb szerelmi szál sztem irracionális lenne, nem tudom ki volt ilyen szituációban, de vszeg elég gyorsan kiszeretnénk valakiből, ha kiderülne róla, hogy sorozatgyilkos. Eleve azt érzem, hogy az ő szerepeltetésének erőltetése csak a Rita/Lumen által hagyott űrt próbálja pótolni Dexter magánéleti szálában. Látszott egy kicsit a 6. évadon, hogy enyhén hiányzik, hogy Dextert otthon is valamilyen probléma várja.
Hanna McKay szál eléggé erőltetetten lett bevezetve, ráadásul Strahovski miatt úgy is tudjuk, h lesz jelentősége, ez nekem elég sok ront az egészen. Inkább lett volna egy olyan wtf-élmény, mint Louis kapcsán.
Napi betevő kötözködés: Dex úgy néz ki meglehetősen gyakran költözteti a hajót, amikor Travis-szel harcolt, még tök máshol volt kikötve
Mondjuk ezt a le kellett volna lőni már rég dolgot két embertől olvashattad, uh azért ne nevezzük ki átlagvéleménynek ;)

Nekem tetszettek az utóbbi évadok is. A 4. ugye a Trinityvel elég morcos volt és mindenidők egyik legsokkolóbb befejezésével. Az 5. is bejövős volt, főleg ahogy lekövethető Dex személyiségfejlődése (pölö amikor le akar lépni a temetés előtt és agyonveri a csókát és ott üvölt fájdalmában, mérgében. Azaz igazi érzések törnek ki belőle...) meg ilyenek. Bár ettől függetlenül egy lehelletnyit talán pont az érzelmi dolgok miatt lett kevésbé nagy durranás. A 6. sztem hatalmas volt, a "profék" igen jó ellenfelek lettek, ráadásul ugye itt is a vége...

A 7. parádésan kezdődött, de ezek a gyors szálelvarrások tették kicsit wtf-ossá. Louis-t minek futtatták már az előző évad közepétől kezdve, ha egyszer lényegében semmi komoly szerepe nem lett? Bár ha azt veszem, akkor ez is egy váratlan fordulat lett és ha elég korrekt lesz az ukrán téma, akkor még pozitívumként is felfogható ez a huszárvágás, ahogy lényegében átvágtak minket :D Ami még inkább érdekes irány az Deb reakciója erre az egészre. Elég irracionális ez így, h lényegében egy napig volt durci, aztán másnap már személyi elvonó, mostanra meg már úgy, ahogy el is fogadja. És mindez a 3. részre... Erre megint nem számítottam és elég furcsa is ebben a formában sztem. Többet is ki lehetett (kellett?) volna hozni belőle, az első rész zárójelenetének sokkolása után. De gyorsan elült a por Louis és Deb körül is, pedig ennél sokkal markánsabb vonalaknak tűntek. Most még csak az kéne, h LaGuerta megbotlik Masuka egyik leejtett tangájában, nekiesik egy asztalnak és amnéziás lesz, azaz a vérlemezke szálat is elvágják :D

A szerelmi vonalat csak említésképpen írtam, h az is meg lett pördítve 2-3 részen át, aztán sehol semmi utalás rá. Nem hiányzik, mert eleve elég hülye ötletnek éreztem, csak ha már elvileg azért ment a templomba, h elmondja Dexnek, azaz igen komoly volt a dolog, akkor függetlenül a gyilkolás vágyölő faktorától, legalább akármilyen szinten is, de egy fél szót érdemelne az előzmények után. Legalább egy 10 mp-es jelenetben vhogy kifejezik, h összetört a szíve és mostantól pókerarc és keménység. Szal itt nem maga a szál hiányzik és valóban miután kiderült Dex titka, már nem is passzolna bele, de a semmilyen lezárása miatt említettem. Ahogy pont ezért húzom egy kicsit a szám Louis miatt és a Deb vs Dex "összecsapás" ügyében is.

Jah, és a "killingtájmos" párbeszéd tényleg ott volt a szeren 8)
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.16. 21:32:05

kanty írta:Homeland
Na, jó talán Saul, de Ő azért nincs annyira előtérbe.
Igazából a legnagyobb bajom az, hogy végig takaréklángon ég a sorozat.
és mi van, ha Saul a tégla? Elég necces volt az a hazugságvizsgálat. :P
Egyébként az biztos, hogy nem attól ülöd körömrágva végig azt az egy hetet, mert olyan übregigamega cliffhanger volt az előző rész végén (de egyébként nem értem, hogy ezen miért pont a legnagyobb Dexter-fanok vannak fennakadva), viszont ha egyszer megfog a hangulata, akkor teljesen be fog szippantani. És így ráadásul a lehető legmeglepőbb pillanatokban jönnek a fordulatok. (Emlékszem, teljesen kész voltam, amikor Brody először imádkozott, annyira hirtelen ért)
Na de nem is vesztegetem rád az időm, mert ananász vagy :P , inkább nézd meg a Hiroshimát még 3x, az való neked
kanty
Llegenda del Barça

2012.10.16. 21:11:35

Homeland

Elég nagyok voltak az elvárásaim. Ugye Golden Globe plusz Emmy idén. DE valamilyen szinten csalódtam. A témája miatt megértem, hogy nagyon nyomatják az amcsik, talán ennek is köszönhető, hogy ennyi díjat bezsebelt idén.

Az elején gondoltam, hogy végig az lesz, hogy ejnye bejnye milyen rosszak ezek az arabok, de itt van az amerikai nap és szépen rendet tesz majd. Szerencsére ennél kicsit bonyolultabb a dolog, ez tetszett, hogy összekeverték a dolgokat és az is, hogy nincs egyetlen abszolút pozitív szereplője sem a sorozatnak. Na, jó talán Saul, de Ő azért nincs annyira előtérbe.
Igazából a legnagyobb bajom az, hogy végig takaréklángon ég a sorozat. Az utolsó rész előtt gondoltam, hogy na, most talán lesz egy nagy durranás, de ez csak részben jött össze. Bár ez annak is köszönhető, hogy már az előző részekben vagy már az alaptörténet nem rejteget, akkora potenciált. Mondom ezt azért, mert számomra a legnagyobb durranás az lett volna, hogy Brody valamit alkot a végén, ez a nem robbant a bomba vonal kicsit gyengére sikeredett. Persze, ha Brody a levegőbe repítette volna az alelnököt és vele együtt saját magát is, akkor a az egészet le is lehetett volna zárni.
A másik dolog, ami számomra zavaró volt az az, hogy helyenként nagyon giccses. Ez a Carrie, Brody románc abszolút nem hiányzott, főleg az nem, hogy a csaj a végén még bele is szeressen. Plusz az egész Brody család, kezdve a feleségtől(aki fenomenálisan néz ki), folytatva a gyermekekkel annyira sablonos amerikai család. A végén az apa lány párbeszéd a telefonban, a nagy langyulás is simán kimaradhatott volna.
Na, de egy két pozitívum is. Carrie és Brody karaktere nagyon jó szerintem. Mindkét színész remekül játszik. A csaj temperamentumát megszokni kellett pár rész, de aztán nem volt gondom vele. Brody pedig egyszerűen zseniális, tiszta rejtély a karakter, gondolom azzal nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy bőven tartogat még a múltja meglepetéseket.

Inkább negatívumokat írtam, ez annak is betudható, hogy elég sokat vártam tőle. Itt is nagyon reklámoztátok, plusz a díjak, plusz ájemdibín is elég jól, ezért kicsit csalódás. Amúgy nem rossz sorozat, nem az a fajta, amelyiknél a pulzusod az egekben van, de biztosan fogom folytatni.
Viszont most megvárom, hogy a második évadból jöjjön ki pár rész, nem szeretek egyetlen sorozatot sem részenként nézni. Ugyan ez a helyzet jelenleg a SoA-val is.

Dexterrel a hatodik évad elején járok. Ahogy eddig hallottam ez jóval jobb kell legyen, mint az előző. Számomra az ötödik messze a leggyengébb volt, főleg a negyedik után, ami nálam vezeti a sort.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.16. 20:23:02

Érdekes, hogy amikor elkezdtem a sorozatot, és írogattam, hogy "hát ez még nem az igazi", mindenkitől azt hallottam, h mekkora királyság, és h nem is az első néhány évad az igazán jó, hanem a későbbiek... Erre mikor utolértelek titeket, most mást sem lehet olvasni, mint hogy mennyire elfáradt, évadokkal korábban le kellett volna lőni (sorozatjunkie-n konstans az a vélemény, hogy a 6. évad fhos és a 2. volt az igazi) :D :D
Kicsit kezdem úgy érezni magam, mint a viccben, hogy "ja, az csak a kampány volt" :D

Dexter 07e03
Látom mindenki nagy sherlocknak érzi magát, hogy észrevette a első részben kétszer is szándékosan kinagyított karkötőt. Valószínű volt, h nem csak úgy be fogják dobni, "karkötő", mi meg nézünk wtf-fejjel, h "milyen karkötő?"
Ha már nyomozós: mibe, hogy Dexter alatt egy nagyon fontos gyilok közben fog elsüllyedni a hajó? (hogy aztán megtalálják rajta Louis vérét)
Louis szálat pont jókor zárták le, elkezdték a szokásos főellenség vonalon felfuttatni, csak most nem az évad végére jött volna ki, és nagyon nem is lehetett volna már húzni. (egyébként fel nem tudom fogni, hogy a Trinity-Jordan Chase - Travis esetek után, Dexternek még mindig nem esett le, hogy a pszichopatákkal áll neki szemétkedni, akkor azok nem fognak meghunyászkodni, hanem nekimennek még keményebben). Szóval engem még kifejezetten idegesített is volna most már, ha újra elkezdik erőltetni a szokásos játékot a két szereplő között.
A maffiás szál egyre jobb, kezdetben nem nagyon bíztam benne, de Ray Stevenson eléggé elviszi a hátán, eszméletlen volt mind Dexterrel, mind Louis-zal a jelenete. (-Seems we're both killing time. - Yeah, KILLING TIME)
Deb szerelmi szál sztem irracionális lenne, nem tudom ki volt ilyen szituációban, de vszeg elég gyorsan kiszeretnénk valakiből, ha kiderülne róla, hogy sorozatgyilkos. Eleve azt érzem, hogy az ő szerepeltetésének erőltetése csak a Rita/Lumen által hagyott űrt próbálja pótolni Dexter magánéleti szálában. Látszott egy kicsit a 6. évadon, hogy enyhén hiányzik, hogy Dextert otthon is valamilyen probléma várja.
Hanna McKay szál eléggé erőltetetten lett bevezetve, ráadásul Strahovski miatt úgy is tudjuk, h lesz jelentősége, ez nekem elég sok ront az egészen. Inkább lett volna egy olyan wtf-élmény, mint Louis kapcsán.
Napi betevő kötözködés: Dex úgy néz ki meglehetősen gyakran költözteti a hajót, amikor Travis-szel harcolt, még tök máshol volt kikötve
davi10
Llegenda del Barça

2012.10.16. 16:45:11

Dexter 3.rész

A kockagyerek halála tényleg meglepetés volt, úgy, ahogy az előző részben elég gyorsan lerendezték szeintem is ezt a Dex vs. Deb cuccot. Kicsit izgalmasabb volt ez a rész, mint a múltheti, erre az ukrán szálra kíváncsi leszek, illetve a Dexter hajóján hagyott vérnyomoknak is lesz szvsz jelentőségük ( mondjuk a maffia megpróbálja rákenni Dexre, h ő ölte meg Luist, és akkor mindenki kitalálja, h miket mondott neki a gyerek Dexterről, hogy kirúgatta stb.) Mondjuk aszittem ez a Luis is vmi sorozatgyilkos lesz, mert kicsit idegbeteg feje volt, meg érdekes gyereknek tűnt.

A 6.évadnál is a végefelé jött a csavar, nem kell leírni ezt az évadot.
Akik meg azt gondolják, h le kellett volna lőni a sorozatot, azokkal nagyon nem értek egyet.Az előző évad sztem az egyik legjobb volt, és gondolom idénre is tartogatnak még valamit.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
miihii
KHAL

2012.10.16. 16:15:06

lui1698 írta:
House-projekt is halad szépen, elkezdtem az 5. évadot is.
És így az évadok alatt megállapítottam, hogy egy 40-50 perces sorozatból iszonyat baromság évadonként 20+ részt csinálni. Minden évadban vannak töltelék részek, amik tökéletesen feleslegesek.

miihii, te hol is jársz most? Vagy már végeztél vele esetleg? :)

Hát jah, tényleg van egy-két epizód, ami ilyen időhúzó/pocsékoló kategória, de azok is a hatalmas oltások miatt megérik a pénzüket :P

Na, kösd föl a gatyád, az 5. vége fele egy kicsit meredek lesz a dolog ;) De az évadzáró hatalmas 8) Utána egyből ráálltam a 6.-ra, az meg akkora parádés volt, h reggelig nyomtam egymás után a részeket :D

A 7. évadot már kipipáltam, a célegyenes következik ;) Ennek a vége megint picit
borultabb lett, kíváncsi leszek mivel jön be a 8.

Ezt ledörgetem, aztán betáraztam a Szökést, amit még nem láttam.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.10.16. 14:58:26

Tegnap volt comedyn HIMYM!
7. évad első két része. Fenn is van már neten szinkronosan is.
Este el is kezdem. 8)
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.16. 14:47:41

Még a Dexterhez, de ez csak kötözködésből nem komoly:

Mondja Dexter, hogy ha vért lát akkor elborul az elméje, erre mit készít neki vacsira a drága sziszter? Egy fél kilós véres steak-et. :lol:

Más:

House-projekt is halad szépen, elkezdtem az 5. évadot is.
És így az évadok alatt megállapítottam, hogy egy 40-50 perces sorozatból iszonyat baromság évadonként 20+ részt csinálni. Minden évadban vannak töltelék részek, amik tökéletesen feleslegesek.

miihii, te hol is jársz most? Vagy már végeztél vele esetleg? :)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
gergo9
Director del Fútbol

2012.10.16. 14:32:49

visca el barca írta:
c, elfogadja olyannak amilyen (ez a legrealisabb, ez látszik megvalosulni)

De ezt is fel lehet építeni szépen hogy őrlődik az elvei és a tesója közt nem így hogy hányt egyet és minden jó lett ez még szombat este, hajnalban sem működik mindig :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2012.10.16. 14:10:35

bence-barca írta:
visca el barca írta:nem, az 5. évad után dexter nem akart aláírni uj szerzodest, ugyvolt, hogy kasza, de aztán csak meggyőzték még hogy legyen 6. és 7. évad is (meggyőzés = epizódonként 1 milla, amivel, ha jol tudom, a legjobban kereső sorozatszínész lett)
Nem a 7. és 8. évadra írta alá ezt a nagy szerződést?
Én úgy emlékszem, mintha tavaly ment volna ez a huzavona :-k
jah igen, valóban én is azt akartam irni, hogy ez meg ugye még egy évad van.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.16. 13:19:49

visca el barca írta:azért valljuk be, ez egy olyan szituáció, amiből a rendező/forgatokonyvíró nem tud jol kijönni. mit tudna deb tenni?
Persze, nehéz szitu, de idáig is ők juttatták magukat. Nem érzik, hogy nincs már több a dologban?
Még valahol az 5. évad végén kellett volna egy epic finálé oszt' csá.
No, de nem sírok, vannak jelenetek még így is amik nagyon jók. (pl. az 1. rész vége)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.10.16. 13:04:48

visca el barca írta:nem, az 5. évad után dexter nem akart aláírni uj szerzodest, ugyvolt, hogy kasza, de aztán csak meggyőzték még hogy legyen 6. és 7. évad is (meggyőzés = epizódonként 1 milla, amivel, ha jol tudom, a legjobban kereső sorozatszínész lett)
Nem a 7. és 8. évadra írta alá ezt a nagy szerződést?
Én úgy emlékszem, mintha tavaly ment volna ez a huzavona :-k
visca el barca
Presidente del Barça

2012.10.16. 12:51:59

Sanama írta:dexter
Megtudja hogy az öccse egy sorozatgyilkos, ahhoz képest elég lazán viseli :D Főleg ha azt nézzük hogy rendőrfejes.
azért valljuk be, ez egy olyan szituáció, amiből a rendező/forgatokonyvíró nem tud jol kijönni. mit tudna deb tenni?

a, feldobja = vége a sorozatnak

b, bébiszitterkedik felette, mint tette azt az első 2-3 részben = meghal dexter karaktere, nem tud semmit csinálni, érdektelen és idegesítő lesz az egész

c, elfogadja olyannak amilyen (ez a legrealisabb, ez látszik megvalosulni

d, beszáll ő is gyilkolászni (az már tul sok lenne)

ergo ez a 4 lehetoseg volt...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.10.16. 12:43:52

Dexter

Hát a leggyengébb széria eddig , nevetséges az összes szál.

Deb vs. Dex:
Valaki írta, hogy mi van a szerelemmel, én is vártam, hogy belerakják.
Megtudja hogy az öccse egy sorozatgyilkos, ahhoz képest elég lazán viseli :D Főleg ha azt nézzük hogy rendőrfejes.

A kocka gyerektől meg én is kicsit többet vártam, eléggé váratlanul kiírták.
Arra leszek kiváncsi, hogy a maffia mekkorát fog nézni mikor rájön, hogy Dex besétált hozzájuk.

Mindenesetre eléggé langyos ez az évad eddig...
visca el barca
Presidente del Barça

2012.10.16. 11:26:53

nem, az 5. évad után dexter nem akart aláírni uj szerzodest, ugyvolt, hogy kasza, de aztán csak meggyőzték még hogy legyen 6. és 7. évad is (meggyőzés = epizódonként 1 milla, amivel, ha jol tudom, a legjobban kereső sorozatszínész lett)
Kép
Válasz küldése