Mondjuk ezeket a horroros köröket lefutottuk már nem egyszer és aktív megfigyelőként, résztvevőként részt is vettem bennük, mint szintén a téma nagy rajongója, hátha lesznek nyerő javaslatok. De sajna mindig oda lyukadtunk ki, h vagy már láttuk vagy nem annyira volt jó
Vhogy kifele megy a divatból a műfaj, vagy nem tudom, de tény, h elég kevés szóra érdemes film kerül ki a műhelyekből. Próbálkozások vannak persze, de nagy részének a költségvetését inkább vmi másra kellett volna fordítani, akkora ultragáz. Amik igazán jók lettek, azok ugye elég közismertek, aztán vannak amik egy rétegnek tetszenek, másoknak meg nem igazán.
Vmilyen szinten meghatározza ezeket a filmeket az is, h az ember ahogy idősödik, már talán erősödik a gyomra és nem annyira parázik közben, meg az is, h lényegében nem túl sok új van a nap alatt. A lerágott csontokat [auto_cenzúra] minimális változtatásokkal, illetve ugye az újragondolások, mint a Láncfűrészes meg a Véres valentin meg a stb, így meg azért nehéz meghatni a nézőt, mivel nincs meg az újdonság varázsa. Persze enélkül is lehetne talán normális, minőségi cuccot nyomatni, de tényleg piszkosul kell gondolkodni rajta, h sikerüljön egy bővebb listát felsorolni.
A Paranormal témához meg annyit, h még csak eszemben sem volt belenézni, mert erre a szellemes témára nem vagyok fogékony, legyen akármekkora hype-ja. De az ilyesmivel vhogy nem lehet odaültetni a képernyő elé.
Az utóbbi időkben még az Insidious, amiről jókat hallottam, de még nem láttam. Esetleg nektek vmi vélemény?