Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
úgy bizony, a tiedé is az...Rinku írta:Az ilyen lényegre törő, hozzászólásszám-növelő kommentekért érdemes idejárni...ktm írta:Jó meccs volt, jól játszott a csapat.
Úgy, hogy szinte végig nálunk volt a labda.Pavel írta:A bírókhoz egy kis adalék.
Ki figyelte, hogy mennyi volt a szabálytalanságok száma a 30.-ik perc körül.
A válasz 8-1 nekünk.
Az ilyen lényegre törő, hozzászólásszám-növelő kommentekért érdemes idejárni...ktm írta:Jó meccs volt, jól játszott a csapat.
Nem láttam ugyan, de ha ő volt az jó hír. Pep is így kezdte....sjd írta:Amúgy a második félidőben az a labdaszedő srác Valdes kapuja mögött nem Bartra volt?
szuperkupa óta volt neki lehetősége "összeszednie" magát, de eddig nem tette meg. Ennyit erről... Pintot a kezdőbecsababarca írta:Le kéne ültetni szerintem,ő érdeke is,mert neki sem tesz jót,hogy ilyeneket csinál. Szedje össze magát fejben nagyon gyorsan,mert kabaré amit csinál,nem hozzá méltó.Deus írta: Valdes meg szerencsétlen, de nagyon.... Nagyon nem oké vele.
Le kéne ültetni szerintem,ő érdeke is,mert neki sem tesz jót,hogy ilyeneket csinál. Szedje össze magát fejben nagyon gyorsan,mert kabaré amit csinál,nem hozzá méltó.Deus írta: Valdes meg szerencsétlen, de nagyon.... Nagyon nem oké vele.
Emiatt pedig nem aggódnék, nem szeretem mondani, hogy soha, de azért sanszos hogy nem sürün fog felállni ez a védelem igy ebben a formában, plusz kamu tizi + Valdes potya + szabi + öngól. Megesik, az élet pedig ugy hozta, hogy most egy meccsen történt minden.Nyertünk ez a lényeg? Na ne már! Négy, azaz négy gólt kaptunk egy olyan csapattól, amelynek kb. egy meccs/egy gól az átlaga. Mi folyik itt kérem?
jó, hát szerencsétlen félkegyelmű vakok írásait nem kell olvasgatni, meg másolgatni, mert megárthat az egészségnek...mahitoo írta:Na ezt beszúrom ide, mert... Nem kell mondanom semmit. Madridistán egy vélemény:
"Második félidő: 3 gól, 6 csere, kiállítás, de csak 3 perc hosszabbítás van.... lehet fújtak a barca kárára is, de ilyen kis apróságokkal mindig kompenzálják nekik."