Mondjuk ez a sérült vállas sztori megint olyan rá jellemző volt. Látványosan szenvedett vele, nem győzte hangsúlyozni, h neki annyira fáj, h megmozdítani nem bírja. Aztán a gólöröménél meg egycsapásra elmúlt, amikor integetni meg ölelkezni kellett (
3:55től)

Szal ez is a rá jellemző mesterkélt, színpadias cucc, amit mi sem bizonyít jobban az, h másnap gond nélkül engedték az orvosok a válogatotthoz, még csak egy napos pihenőt sem kívánt a dolog. Pedig nagyon úgy tűnt előtte, mintha vállon lőtték volna
De ezt biztos csak a rosszmájúságom mondatja. Ha így van, vállalom

De sztem akkor is messze inkább a mártírkodásnak szólt az a művies szenvedés, meg a madridistáknak, h még nagyobb HŐS legyen azzal, h nemcsak egyedül tartotta meccsben a csapatot, de még sérülten is mekkorát küzdött.
Na mindegy, ez tényleg lehet, h csak merő rosszindulat tőlem, de egyrészt tőle abszolút nem állnak ez távol, másrészt a jelek azért némileg engem igazolnak. De ebből nem szeretnék vitát, csak azért megírtam, ha már belejöttem az itteni tereferébe

Szal ha vki másképp gondolja és szerinte tényleg akkora fájdalmak közepette játszott, ám legyen