Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Initom írta:Messinél szerényebb világklasszist nem hordott még a hátán a világ.
Azért ez kicsit sántít. És nem CR-t fogom felhozni, mert akkor hazudnék... Zidane sokkal szerényebb ember volt mint Messi. Ez tény. Látni kellett focizni őt és akkor érted miről beszélek.Initom írta: Messinél szerényebb világklasszist nem hordott még a hátán a világ.
Ha belegondoltok mindegyik világsztárnak van valami alűrje. Vagy pia,vagy botrányok kreálása,vagy állandó nőzés,fegyelmenezetlenség,bulizás,és jelen esetben nagyképűség. DE ezen tulajdonságok egyike SEM tagadja az adott focista nagyságát.Az más dolog ,hogy az én szemléletemben Messi ezért IS több mint Cristiano.
Most gólörömről akarsz beszélni vagy a bírók elleni viselkedéséről? Bármelyikről is nem biztos hogy Ronaldo jön ki belőle pozitívan ami a viselkedést illeti. Egyébként igen láttam, és semmi ilyen nem volt a bíró felé. Ha visszahuzogatták és nem fújt a bíró az azthiszem jogos de egyszer nem ment oda úgy hogy "na mi van öcshém".REMY írta:Tegnap Celtic meccs... kicsit volt csak elkattanva... Hétvégén Depor ellen is... Úgy ment oda a bíróhoz, mint aki mindjárt leöli... Tipikusan a " Mi nem tetszik öcsém...." fej..de elvileg nézted te is.
REMY tisztellek,mert nagyon sok olyan dolgot mondasz-amit nekünk bár nehéz elfogadni a másik' oldalról- amivel lehet azonosulni,és igazok. Általában reális dolgokat írsz.REMY írta:[
Mert Messi mindig vigyorog.... rá kell nézni jó néhányszor és látszik a lenéző pofa rajta is....
látom ma ilyen napod van.REMY írta: Mert Messi mindig vigyorog.... rá kell nézni jó néhányszor és látszik a lenéző pofa rajta is....
Tegnap Celtic meccs... kicsit volt csak elkattanva... Hétvégén Depor ellen is... Úgy ment oda a bíróhoz, mint aki mindjárt leöli... Tipikusan a " Mi nem tetszik öcsém...." fej..18Barca99 írta:Mikor szokott lenéző lenni, mikor a csapattársaival ölelkezik vagy amikor az égiekre mutat? Ja egyik sem. Jó lenne már végre elismerni hogy Ronaldo akármilyen jó futballista a személyisége nem nyerő, és emiatt unszimpatikus sokaknak.REMY írta:Mert Messi mindig vigyorog.... rá kell nézni jó néhányszor és látszik a lenéző pofa rajta is....
Mikor szokott lenéző lenni, mikor a csapattársaival ölelkezik vagy amikor az égiekre mutat? Ja egyik sem. Jó lenne már végre elismerni hogy Ronaldo akármilyen jó futballista a személyisége nem nyerő, és emiatt unszimpatikus sokaknak.REMY írta:Mert Messi mindig vigyorog.... rá kell nézni jó néhányszor és látszik a lenéző pofa rajta is....
Mert Messi mindig vigyorogcsababarca írta:szánalmas ember az biztosMihu írta:Ha valaki Ronaldo gólöröme után még mindig nem érti, vagy nem hiszi el, hogy Ronaldo-t mindenhol utálják, akkor az no comment![]()
![]()
![]()
Ezt nem tudom,hogy találta ki,de tipikusan jellemző rá,még vágja hozzá a flegma fejet is.
pfúújj.
A Dortmund gólja inkább saját magukat zavarta meg.Mihu írta:Nemtudom akkoriban kivel vitáztam egy hatalmasat ebben a témában, de remélem most nézi a Dortmund-Real meccset![]()
![]()
![]()
Ha valaki Ronaldo gólöröme után még mindig nem érti, vagy nem hiszi el, hogy Ronaldo-t mindenhol utálják, akkor az no comment![]()
![]()
szánalmas ember az biztosMihu írta:Ha valaki Ronaldo gólöröme után még mindig nem érti, vagy nem hiszi el, hogy Ronaldo-t mindenhol utálják, akkor az no comment![]()
![]()
Igen, sztem ugyanolyan tarifával dolgoznak neki, mint az UEFÁnakdaffy írta:..tehát lefizette a szemét mourinho az nso-t is?miihii írta:Ezzel legalább hamar jött is a tegnapi téma kapcsán a válasz, h mennyire csak a jókat írják meg MessirőlA doppingvádas baromságról is ugyanúgy cikkezett az nso, tehát...
Igen, azt a Fiesztát láttam én is, ahol a srác leplezetlenül beszélt a hozzáállásukról. Rengeteg oldalt szentelnek a csapat dolgainak, minden apró rezdülésről tájékoztatják a szurkolókat. Viszont az ősi riválisról is elengedhetetlen szót ejteniük, de ott pedig tudatosan szinte kizárólag csak a negatívumokat írják meg, mert az érdekli az olvasókat és azt is várják el tőlük. Vhogy így szólt a fáma. És ez nyilván mindkét oldalon így működik, ezért is kell a helyükön kezelni ezeket a "helyi" újságokat és az általuk leírtakat, mivel sanszos, h alaposan fel is turbózzák a dolgokat, h még eladhatóbb legyen. Az más tészta, h sajna azok is átveszik ezt, akik független médiumok (pölö nso, 6:3, 4-4-2) és ugyanilyen giccses, szánalomra méltó "hírközlésbe" torkollik, csak ők mindkét oldalról teszik...Lego írta:Nem olyan régen néztem egy régebbi Fiesta adást amelyben ha jól emlékszem a Farkas Norbi az El Mundo egy újságírójával (vagy szerkesztő...tökmind1) beszélgetett és a forma benyögött egy olyat, hogy azért csak negatívumot írnak a Realról, mert ezt veszi a nép...Undorító ez az egész Madrid úgy ahogy van...
Na már most, mint tudjuk az El Mundo egy Barca lap, ebből kifolyólag az FC Barcelona egy szemét, undorító csapat?
Továbbá idézem "Az FC Barcelona jogi lépéseket helyezett kilátásba egy Real Madrid oldallal szemben"...tehát nem a Real Madrid.
Nem olyan régen néztem egy régebbi Fiesta adást amelyben ha jól emlékszem a Farkas Norbi az El Mundo egy újságírójával (vagy szerkesztő...tökmind1) beszélgetett és a forma benyögött egy olyat, hogy azért csak negatívumot írnak a Realról, mert ezt veszi a nép...Undorító ez az egész Madrid úgy ahogy van...
..tehát lefizette a szemét mourinho az nso-t is?miihii írta:Ezzel legalább hamar jött is a tegnapi téma kapcsán a válasz, h mennyire csak a jókat írják meg MessirőlA doppingvádas baromságról is ugyanúgy cikkezett az nso, tehát...
Azta mindenit... mennyi köze van ennek az oldalnak a Realhoz.... biztos Pepe meg Ramos szedegették össze az infókat és írták meg....
máskor előbb olvasd el