Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Mihu
Director del Fútbol

2012.10.24. 22:13:53

Senki nem beszélt Messiről :D :D :D Madridistaként biztos emlékszel egy mérkőzésre, amit a Bernabéuban rendeztek, és egy Barcelona nevű csapat 3-0-ra lemosta a hazai Real Madridot. A vendégeknél játszott egy Ronaldinho Gauchó de Assis Moreira nevezetű játékos, aki két góllal, és egyedülálló játékkal hívta fel magára a figyelmet. A második gólja után, az ősi rivális Real Madrid szurkolói felállva tapsolták a találatot. Ilyet sose fogsz látni CR gólja után. Pont az ilyen megnyílvánulásai miatt. Ronaldinho és CR is csak magát adja. Az egyiket állva tapsolják az ősi rivális szurkolói, a másikat meg akárhova megy a világon, kifütyülik. Mert egy nagyképű, öntelt, beképzelt gyökér. És csak az ugyan ilyen tulajdonsággal felvértezett emberek tudnak vele azonosulni.

Szerk: A sok cseszegetésre valahogy reagálni kell? Én nem úgy emlékszem, hogy egy újságíró elkezdte cikizni a spagetti hajával, és innen indult az a médiában és a közvéleményben, hogy akkor most mindenki csoportosan utálja CR-t. Sokkal inkább az, hogy már fiatal korában is kijött belőle ez a mérhetetlen nagyképűség, beképzeltség.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mihu 2012.10.24. 22:16:41-kor.
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2012.10.24. 22:09:52

Initom írta:Messinél szerényebb világklasszist nem hordott még a hátán a világ.
:lol: Hát azért...csak így hirtelen, csak a Realból: Raul, Ronaldo, Casillas
REMY
Madridista

2012.10.24. 22:07:14

Initom írta: Messinél szerényebb világklasszist nem hordott még a hátán a világ.
Ha belegondoltok mindegyik világsztárnak van valami alűrje. Vagy pia,vagy botrányok kreálása,vagy állandó nőzés,fegyelmenezetlenség,bulizás,és jelen esetben nagyképűség. DE ezen tulajdonságok egyike SEM tagadja az adott focista nagyságát.Az más dolog ,hogy az én szemléletemben Messi ezért IS több mint Cristiano.
Azért ez kicsit sántít. És nem CR-t fogom felhozni, mert akkor hazudnék... Zidane sokkal szerényebb ember volt mint Messi. Ez tény. Látni kellett focizni őt és akkor érted miről beszélek.

És mielőtt azt hinnéd, hogy nálam CR az Nr.1 akkor el kell hogy keserítselek, mert Zidane az. Zidanet én mindenkinél jobban tisztelek és mindenkinél nagyobbra tartok. :wink:

Amúgy abban igazad van, hogy minden világsztárnak van valami "baja"...

Bár Zidane-on is túlmegyek. Raúl és Casillas .... és ezzel mindent elmondtam.

Amúgy nem mondom azt, hogy CR nem nagyképű, mert az. De azért a sok cseszegetésre valahogy reagálni kell. Néha nézzünk magunkba is.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2012.10.24. 22:06:32

Felesleges meggyőzni madridos barátotokat Ronci nagyarcáról. Emberünk azon kevés szurkoló közé tartozik, aki szerint a szerény portugál gyerek a világ legjobbja ( :lol: )
mintha az elmúlt három év csak úgy eltűnt volna a világ futballjából :D
A gólörömről: Kihaénnem senkiházi stílus, nem tudom ez kinek lehet szimpi. Szerintem még Ramos is inkább tarkón csapná.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2012.10.24. 22:08:24-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
18Barca99
Capitá del Barça

2012.10.24. 22:00:31

REMY írta:Tegnap Celtic meccs... kicsit volt csak elkattanva... Hétvégén Depor ellen is... Úgy ment oda a bíróhoz, mint aki mindjárt leöli... Tipikusan a " Mi nem tetszik öcsém...." fej.. :wink: de elvileg nézted te is.
Most gólörömről akarsz beszélni vagy a bírók elleni viselkedéséről? Bármelyikről is nem biztos hogy Ronaldo jön ki belőle pozitívan ami a viselkedést illeti. Egyébként igen láttam, és semmi ilyen nem volt a bíró felé. Ha visszahuzogatták és nem fújt a bíró az azthiszem jogos de egyszer nem ment oda úgy hogy "na mi van öcshém".
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Initom
Entrenador del Barça

2012.10.24. 21:59:13

REMY írta:[

Mert Messi mindig vigyorog :roll: .... rá kell nézni jó néhányszor és látszik a lenéző pofa rajta is....
REMY tisztellek,mert nagyon sok olyan dolgot mondasz-amit nekünk bár nehéz elfogadni a másik' oldalról- amivel lehet azonosulni,és igazok. Általában reális dolgokat írsz.

de könyörgöm......

Ronaldo egy hatalmas focista ez tény. De pl itt van ez a meccs,rúgott egy gólt oké ( aminél a kapus tényleg hatalmasat hibázott,hülyén jött ki....mégha Ronci ügyesen is emelte át...a kapus hibája egyértelmű!)

Vegyük a gól örömét...meccsek óta ezt a gólörömöt csinálja. Most mond meg nekem ezen mi NEM nagyképű?
Az hagyján,hogy nagyképű , de ezt minek tagadni? felesleges

de te nem is tagadni próbálod ezt,vagy ellen érveket hozol fel,hanem egyszerre : "jajj de hát Messi is..."
Ez nem érv,ez menekülés a tény elől.
még ha Roncinak van mire is nagyképűnek lenni...akkor sem elfogadható.

Az összehasonlításnak ezen formája,hogy ki a nagyképűbb meg egyszerűen vicc kategória.
Messinél szerényebb világklasszist nem hordott még a hátán a világ.
Ha belegondoltok mindegyik világsztárnak van valami alűrje. Vagy pia,vagy botrányok kreálása,vagy állandó nőzés,fegyelmenezetlenség,bulizás,és jelen esetben nagyképűség. DE ezen tulajdonságok egyike SEM tagadja az adott focista nagyságát.Az más dolog ,hogy az én szemléletemben Messi ezért IS több mint Cristiano.
Abi & Tito
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.10.24. 21:47:51

Felesleges itt Ronaldo gólöröméről beszélni. Ilyenekkel csak saját maga alatt vágja a fát. Gólkirály lesz a BL-ben? és akkor mi van? Tudjuk Messi hányszor volt, és ne felejtsük el, hogy ő zsinórban...

Majd, ha megint lemarad az aranylasztiról, akkor nyugtathatja a közönséget, hogy nyugi gyerekek, jövőre is lemaradok.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.24. 21:43:24

REMY írta: Mert Messi mindig vigyorog :roll: .... rá kell nézni jó néhányszor és látszik a lenéző pofa rajta is....
látom ma ilyen napod van.
Megint ki beszélt Messiről?
De ha már beszélünk róla,nem nagyon emlékszem olyan gólörömére,pláne nem folyamatosan,hogy az ellenfél szurkolóinak mutogat,meg csitítgatja őket.

De mindegy,én megvetem ezért a viselkedésért Ronaldot,más meg rajong érte,semmi jelentősége nincs.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.10.24. 21:42:56

gólörömről van szó. ne tereljünk kérem szépen. lehet bizonygatni, de bizony tényleg ezért utálják sokan. nekem még mindig a combmutogatós a kedvencem :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
REMY
Madridista

2012.10.24. 21:41:12

18Barca99 írta:
REMY írta:Mert Messi mindig vigyorog :roll: .... rá kell nézni jó néhányszor és látszik a lenéző pofa rajta is....
Mikor szokott lenéző lenni, mikor a csapattársaival ölelkezik vagy amikor az égiekre mutat? Ja egyik sem. Jó lenne már végre elismerni hogy Ronaldo akármilyen jó futballista a személyisége nem nyerő, és emiatt unszimpatikus sokaknak.
Tegnap Celtic meccs... kicsit volt csak elkattanva... Hétvégén Depor ellen is... Úgy ment oda a bíróhoz, mint aki mindjárt leöli... Tipikusan a " Mi nem tetszik öcsém...." fej.. :wink: de elvileg nézted te is.
18Barca99
Capitá del Barça

2012.10.24. 21:39:40

REMY írta:Mert Messi mindig vigyorog :roll: .... rá kell nézni jó néhányszor és látszik a lenéző pofa rajta is....
Mikor szokott lenéző lenni, mikor a csapattársaival ölelkezik vagy amikor az égiekre mutat? Ja egyik sem. Jó lenne már végre elismerni hogy Ronaldo akármilyen jó futballista a személyisége nem nyerő, és emiatt unszimpatikus sokaknak.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
REMY
Madridista

2012.10.24. 21:36:31

csababarca írta:
Mihu írta:Ha valaki Ronaldo gólöröme után még mindig nem érti, vagy nem hiszi el, hogy Ronaldo-t mindenhol utálják, akkor az no comment :lol: :lol: :lol:
szánalmas ember az biztos :D
Ezt nem tudom,hogy találta ki,de tipikusan jellemző rá,még vágja hozzá a flegma fejet is.
pfúújj.
Mert Messi mindig vigyorog :roll: .... rá kell nézni jó néhányszor és látszik a lenéző pofa rajta is....
recrea
Llegenda del Barça

2012.10.24. 21:35:47

Mihu írta:Nemtudom akkoriban kivel vitáztam egy hatalmasat ebben a témában, de remélem most nézi a Dortmund-Real meccset :D :D :D

Ha valaki Ronaldo gólöröme után még mindig nem érti, vagy nem hiszi el, hogy Ronaldo-t mindenhol utálják, akkor az no comment :lol: :lol: :lol:
A Dortmund gólja inkább saját magukat zavarta meg.
Sokadszorra nyomja ezt a nyugalomra intést...eddig jól termeli a BL-ben, jó lesz rá odafigyelni. :D
Jó meccs, jól jön a Dortmundnak a szünet.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.24. 21:32:07

Mihu írta:Ha valaki Ronaldo gólöröme után még mindig nem érti, vagy nem hiszi el, hogy Ronaldo-t mindenhol utálják, akkor az no comment :lol: :lol: :lol:
szánalmas ember az biztos :D
Ezt nem tudom,hogy találta ki,de tipikusan jellemző rá,még vágja hozzá a flegma fejet is.
pfúújj.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mihu
Director del Fútbol

2012.10.24. 21:28:12

Nemtudom akkoriban kivel vitáztam egy hatalmasat ebben a témában, de remélem most nézi a Dortmund-Real meccset :D :D :D

Ha valaki Ronaldo gólöröme után még mindig nem érti, vagy nem hiszi el, hogy Ronaldo-t mindenhol utálják, akkor az no comment :lol: :lol: :lol:
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2012.10.23. 17:15:37

albicelesteX írta:LINK

Undorító ez az egész Madrid úgy ahogy van...
:lol: szerintem ez inkább vicces.
Ha jobban belegondolunk plusz még pénzt is hoz a konyhára a klubnak.
Jól beperlik őket azt kész. Ugye volt az a rádió is régebben azokat is beperelték aztán ki sem tudták saját zsebükből fizetni a büntetést.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
miihii
KHAL

2012.10.23. 14:08:41

daffy írta:
miihii írta:Ezzel legalább hamar jött is a tegnapi téma kapcsán a válasz, h mennyire csak a jókat írják meg Messiről ;) A doppingvádas baromságról is ugyanúgy cikkezett az nso, tehát... :P
..tehát lefizette a szemét mourinho az nso-t is? :D
Igen, sztem ugyanolyan tarifával dolgoznak neki, mint az UEFÁnak :lol:
Lego írta:
Nem olyan régen néztem egy régebbi Fiesta adást amelyben ha jól emlékszem a Farkas Norbi az El Mundo egy újságírójával (vagy szerkesztő...tökmind1) beszélgetett és a forma benyögött egy olyat, hogy azért csak negatívumot írnak a Realról, mert ezt veszi a nép...
Na már most, mint tudjuk az El Mundo egy Barca lap, ebből kifolyólag az FC Barcelona egy szemét, undorító csapat?
Továbbá idézem "Az FC Barcelona jogi lépéseket helyezett kilátásba egy Real Madrid oldallal szemben"...tehát nem a Real Madrid.
Igen, azt a Fiesztát láttam én is, ahol a srác leplezetlenül beszélt a hozzáállásukról. Rengeteg oldalt szentelnek a csapat dolgainak, minden apró rezdülésről tájékoztatják a szurkolókat. Viszont az ősi riválisról is elengedhetetlen szót ejteniük, de ott pedig tudatosan szinte kizárólag csak a negatívumokat írják meg, mert az érdekli az olvasókat és azt is várják el tőlük. Vhogy így szólt a fáma. És ez nyilván mindkét oldalon így működik, ezért is kell a helyükön kezelni ezeket a "helyi" újságokat és az általuk leírtakat, mivel sanszos, h alaposan fel is turbózzák a dolgokat, h még eladhatóbb legyen. Az más tészta, h sajna azok is átveszik ezt, akik független médiumok (pölö nso, 6:3, 4-4-2) és ugyanilyen giccses, szánalomra méltó "hírközlésbe" torkollik, csak ők mindkét oldalról teszik...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Lego
Jugador del Barça

2012.10.23. 13:59:09

Nem olyan régen néztem egy régebbi Fiesta adást amelyben ha jól emlékszem a Farkas Norbi az El Mundo egy újságírójával (vagy szerkesztő...tökmind1) beszélgetett és a forma benyögött egy olyat, hogy azért csak negatívumot írnak a Realról, mert ezt veszi a nép...
Na már most, mint tudjuk az El Mundo egy Barca lap, ebből kifolyólag az FC Barcelona egy szemét, undorító csapat?
Továbbá idézem "Az FC Barcelona jogi lépéseket helyezett kilátásba egy Real Madrid oldallal szemben"...tehát nem a Real Madrid.
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
daffy
Madridista

2012.10.23. 13:58:54

miihii írta:Ezzel legalább hamar jött is a tegnapi téma kapcsán a válasz, h mennyire csak a jókat írják meg Messiről ;) A doppingvádas baromságról is ugyanúgy cikkezett az nso, tehát... :P
..tehát lefizette a szemét mourinho az nso-t is? :D
miihii
KHAL

2012.10.23. 13:57:03

Ezzel legalább hamar jött is a tegnapi téma kapcsán a válasz, h mennyire csak a jókat írják meg Messiről ;) A doppingvádas baromságról is ugyanúgy cikkezett az nso, tehát... :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
REMY
Madridista

2012.10.23. 13:18:19

Azta mindenit... mennyi köze van ennek az oldalnak a Realhoz.... biztos Pepe meg Ramos szedegették össze az infókat és írták meg.... :roll:
daffy
Madridista

2012.10.23. 13:13:40

máskor előbb olvasd el
albicelesteX
A Vadász

2012.10.23. 13:01:31

LINK

Kép
Castiel
Capitá del Barça

2012.10.23. 08:58:55

Trog, ugyanugy m1 a vita, Messi vs Cr7 váltásban, ezen topicban. Csak hogy ez itt Barca vs Ral topic, nem Leo kontra Cris! :)
Nem hinném hogy a Madridban 11 Ronaldo, nálunk meg 11 Messi futkozna.(értem én hogy értelem szerűen csak ideírhatják, na e mégis... :)
Szal azt akarom csak mondani hogy ez egy értelmetlen vita, hogy ki mikor miért lőhetett és hány büntetőt, meg hogy ki érdemelne aranylasztit!
tökre nem érdekel, ugyanis abba a "stábba" tartozom akik azt mondják hogy ez csak egy felhajtás a média kedvéért! Vakítás, nem más. Az igazán fontos dolgok nem azon múlnak hogy ki lesz aranbogyós, amit a pályán csinál egy-két játékos, az nagyon nem függ össze ezekkel a díjakkal.
Legjobb példa a Didier Drogba esete. Senki nem beszél róla pedig a Cfc neki köszönheti a bl győzelmét! Főleg az ellenünk megvívott elődöntőtől nézzük, de egészen a csportmecsektől nézve is.
Különben is Nálam sem Messi, sem Ronaldo nem az etalon!
nálam Xavi a king és ezen semmi sem változtathat! :)
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
TT
Capitá del Barça

2012.10.22. 22:00:00

sőt, lassan a topikot is törölni kéne... :lol:
Válasz küldése