Esküszöm az elmúlt 2 hónapban többet izgultam Barca-meccsen, mint a Guardiola-érában összesen
Egyébként viszont elég tré játékot mutatott be a csapat, fel nem tudom fogni, hogy a 8 védő közé miért nem lehet valakit feltolni. Ha legalább 10-szer nem indította be Sanchez Albát a védők mögé a szélen, akkor egyszer sem, viszont mindannyiszor vissza kellett passzolnia, mert egyszerűen senki nem érkezett középen. Ha ott jönne végre valaki kicsit gyakrabban, mint szökőévente egyszer, akkor csak azzal BL-t lehetne nyerni, hogy Jordit indítgatják, mert a gyerek 5 méteren hatot ver a védőre (ld. gól). És a 90. percben is kb. ugyanez a helyzet, megkapja Tello a szélen, és mikor még megy a labda felé, Messi már visszafelé helyezkedik, nehogy előre tudjunk menni, hanem vissza kelljen passzolnia.
Ja meg a másik agybaj, a kisszöglet=kontralehetőség az ellenfélnek a védők feltolásával című játékelem. Gyakorlatilag lejátszanak egy normál támadást, ahol Bartra meg Song a 16-oson belül helyezkedik, csak teljesen feleslegesen, mert még 10. szándékból sem próbálják meg beadni a labdát. Viszont a Celtic vezethetett jó kis 2-2 elleni akciókat belőle.
Apropó, Bartra, Titonak most legszívesebben egy olyan pofont osztanék ki, mint amilyet ő adott Mourinhonak, amiért idáig jegelte, átjátszhatatlan volt a srác. Érdekes módon nem is rúgott 4-et a Celtic. Hozzáteszem, a mai Celticet elnézve még az öngólhoz is nekünk kellett volna a gólpasszt adni, annyira közük nem volt a gólszerzéshez, de azért jó pár fontos labdát szerzett, pl. a 2. gólt megelőző támadás is tőle indult.
Szóval alapvetően megint a saját dolgát nehezítette meg a csapat, BL-elődöntőben sztem készülhetünk hatodszorra is ugyanarra a forgatókönyvre, ha ez lesz továbbra is a játék...