Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eto'o-t csak én nem látom a listán??? Egyébként Foxi még Diósgyőrben is játszott....Gareth Tello írta:Az Afrikai Labdarúgó-szövetség Songot is jelölte az Év Afrikai Labdarúgója díjra.![]()
Egyébként ott van a jelöltek között Yaya Touré és Keita is.
A teljes lista:
Abdelaziz Barrada (Getafe), Adel Taarabt (Queens Park Rangers), Alain Sibiri Traoré (Lorient), Alex Song (FC Barcelona), Andre ‘Dede’ Ayew (Marseille), Arouna Koné (Wigan), Aymen Abdennour (Tolosa) Bakaye Traoré (AC Milan), Ckeik Tioté (Newcastle United), Christopher Katongo (Henan Construction), Demba Ba (Newcastle United), Didier Drogba (Shanghai Shenhua), Emmanuel Agyemang-Badu (Udinese), Emmanuel Mayuka (Southampton), Foxi Kethevoama (FC Astana), Gervinho (Arsenal), Hilaire Momi (Le Mans), John Obi Mikel (Chelsea), John Utaka (Montpellier), Kwadwo Asamoah (Juventus), Moussa Sow (Fenerbahçe), Nicolas N’koulou (Marseille), Papiss Demba Cissé (Newcastle United), Pape Moussa Konate (FC Krasnodar), Pierre-Emerick Aubameyang (St Etienne), Rainford Kalaba (TP Mazembe), Seydou Doumbia (CSKA Moscow), Seydou Keita (Dalian Aerbin), Sofiane Feghouli (Valencia), Stoppila Sunzu (TP Mazembe), Victor Moses (Chelsea), Yaya Touré (Manchester City), Younes Belhanda (Montpeller), Youssef Msakni (Esperance).
Most nézem, hogy Foxit is nevezték, ő a Kecskemétben játszott/játszik, ha jól emlékszem.![]()
Erős a mezőny, de remélem, hogy a Romboló elnyeri a díjat. (Tavaly amúgy Yayáé lett.)
December 20-án, egy ünnepség keretében osztják majd ki a díjat Ghánában.
Drogba?Amúgy Touré fogja megkapni, ki mást illetne meg?
Mondjuk azért ezzel a mondattal megfogtál...visca el barca írta:azért ha egy foxi, aki az ujpest meg a kecskemét csillaga volt ott van, egy song csak befér
Az Arsenalban mutatott játékáért van bent gondolom, nem azért, mert ideigazolt. Tényleg nem király ő, de egy nagy listába simán belefér.Rinku írta:Azért van ott, mert a Barcában játszik, nem többért. Azért nem király ő, hogy valódi esélyes legyen, a vörös-kék mez árnyékában nyilvánvaló, hogy jelölik. Ha egész évben nem játszana, szerintem még akkor is beraknák ebbe a listába... Amúgy Touré fogja megkapni, ki mást illetne meg? Még egy ilyen spíler kevés van, az egész jelöléses dolog is csak formalitás...
azért ha egy foxi, aki az ujpest meg a kecskemét csillaga volt ott van, egy song csak beférRinku írta:Azért van ott, mert a Barcában játszik, nem többért.
Így van. Ez abszolút nem lenne hiba, sőőőőt! Alapelvárás és nagyon jól is tenné... egy sorral feljebb. Így meg a berögzült dologból hatalmas galiba lehet. Nem az ő hibája, h ez így jött ki, nem a posztján tolja. Ha sokáig lenne erőltetve ott, tuti elmaradnának ezek a túllelkesedések, de még jobb volna ha meglennénk hátul vagy nem vele tömnénk be a lyukat. Busíval helyet cserélhetnének és sztem akkor még jobban működne talán.visca el barca írta:ezt vettem észre én is, és sztem sem edzői utasítás volt, szimplán megszokásból csinálta, elfelejtve azt az apró tényt, hogy mögötte már csak valdes van.miihii írta:Másrészt valóban nem pálya ez a khv szerep, mert 5-6 alkalommal is volt olyan, h vezette rá a srác, odalépett, ami után visszapattant a mezőnybe a labda ő meg látta, h fehér mezesé lesz, ezért igyekezett oda is letámadni. Csakhogy túl messze kalandozott el ezzel és mögötte lyukas is lett a helye.