Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek, ezt az elnőiesedett focit már hányinger nézni. Legyenek kemény belépők, taktikai faultok, de ne legyen szándékos taposás, lerúgás, alattomos, bíró háta mögötti könyökösök stb...illetve ne legyen az, hogy lerúgom, lefújják, akkor meg verem a nyálam, hisztizek, mutogatok, csapkodok, mert hát nem volt semmi, holott mindenki tudja, látja, hogy de...daffy írta:az hogy ilyen vélemény felmerülhet benned,nagyban közrejátszik az elnőiesedett és színészesedett foci. a véleményed nem vitatom,mivel jelentős az igazságtartalma és megannyi dolgot nem lehet szépíteni. ha kontakt van,megy a fújás. ez nekem nagyon nem tetszik,mivel nem ezen a focin nőttem fel és nem tudom elfogadni,hogy primadonnákat kell nézni. tény,vannak kirívóan komoly belépők,de mindig is voltak. ellenben a gyakoriság... most hónapokig,évekig megy a diskurzus róla,holott még csak sérülés sem történt. ismét kihangsúlyozom,hogy nem a tények ellen beszélek. a szabálytalanságot le kell fújni,de nem minden szabálytalan,amit lefújnakALEXDP írta: És néhányatok kedves Madridisták azt is elfelejti, hogy az elmúlt évek klasszikusainak egy részén csak a csoda ami segített bennünket abban hogy ne kelljen Messi, Alves, Iniesta- helyett végérvényesen új játékost keresni, tekintettel a lábtörésükre-szalagszakadásra, fél vagy teljes bénulásra.
Be kéne vezetni a meccs utána eltiltásokat is. Színészkedsz??? 3-5 meccs.Bob_Marley írta: s daffyval is egyet értek, általánosságban tényleg sokat fújkálnak a bírók, s valahol úgy érzem ok-okozati a dolog mert ha mindent lefúj a bíró, akkor még jobban rájátszok, de ha tényleg csak akkor van fújás ha "vér folyt" akkor talán a semmire elesések is visszaszorulnának.
az hogy ilyen vélemény felmerülhet benned,nagyban közrejátszik az elnőiesedett és színészesedett foci. a véleményed nem vitatom,mivel jelentős az igazságtartalma és megannyi dolgot nem lehet szépíteni. ha kontakt van,megy a fújás. ez nekem nagyon nem tetszik,mivel nem ezen a focin nőttem fel és nem tudom elfogadni,hogy primadonnákat kell nézni. tény,vannak kirívóan komoly belépők,de mindig is voltak. ellenben a gyakoriság... most hónapokig,évekig megy a diskurzus róla,holott még csak sérülés sem történt. ismét kihangsúlyozom,hogy nem a tények ellen beszélek. a szabálytalanságot le kell fújni,de nem minden szabálytalan,amit lefújnakALEXDP írta: És néhányatok kedves Madridisták azt is elfelejti, hogy az elmúlt évek klasszikusainak egy részén csak a csoda ami segített bennünket abban hogy ne kelljen Messi, Alves, Iniesta- helyett végérvényesen új játékost keresni, tekintettel a lábtörésükre-szalagszakadásra, fél vagy teljes bénulásra.
Még szép, hiszen a legtöbbször mi jutunk tovább...valahogy az mindig kimarad ami éppen ugyanazon párharcokon ellenünk történt.
Mond meg nyugodtan,szíved joga. de azért még ha barca ellenes is az említett vlog,azért illene fenntartásokkal kezelni az ilyeneket,még ha nagy kelettje is van az ilyeneknek.REMY írta: neked is szianem akartam szítani a tüzet itt, mert felesleges. De hazai pályán had mondjam azt ami bennem van. Itt az kitiltás érne.
Várom én is, mert az azt jelentené, hogy megvan a 10. serleg is.
neked is sziacsababarca írta:A legjobb,hogy a túloldalon egy ember kivételével bólogat az összes(aki idejön jópofizni főleg az),hogy hú de ért hozzá,igazi szakértő...![]()
megnyeri véletlen a madrid idén a bl-t akkor róluk fog ilyet csinálni,kíváncsi vagyok majd a reakciókra akkor.
De közvetlen előtte nem árt megjegyezni, hogy szegénykémnek szüksége is van az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásokra, mert a tv-ben jelenleg nem hőböröghet, magáért meg nem fogják ezrek megnézni a blogját.
Ez jogos, de ezt sokan nem tudják a fejükbe vésni.lui1698 írta:Ez a lényeg igen, és én is elismerem, hogy mondjuk 20 év múlva a kutya sem fog azzal jönni, hogy ueafalona, csak az lesz majd, hogy ebben az időszakban ez a csapat keresztbe-hosszába felnyalatta az világ klubfocijával a saját vérét.
És komolyan, ez Téged érdekel?! Ezen én már rég elegánsan továbblépek, nem vitatkozom, nem érdekel. El lehet menni a Nou Camp-ba, meg lehet tekinteni a BL trófeákat és a belevésett csapat nevét is.lui1698 írta:Nem az a baj, hogy véleménye van, hanem ahogy azt kinyilvánítja, illetve mivel ő közszereplő vagy mi, a csorda ezek után nyugodtan fogja szajkózni, hogy márpedig ez a csodaember is megmondta.recrea írta:Miért, mert van véleménye vagy mert közszemlére is teszi?! Tény, szélsőséges és demagóg megnyilvánulásai vannak, én spec bírom a csókát.
Mond hülyeségeket, de csak az elfogultak nem érzik, h sokat tévedtek a bírók a mi javunkra ebben az időszakban. Még ha fáj is egyeseknek.
Nem az a baj, hogy véleménye van, hanem ahogy azt kinyilvánítja, illetve mivel ő közszereplő vagy mi, a csorda ezek után nyugodtan fogja szajkózni, hogy márpedig ez a csodaember is megmondta.recrea írta:Miért, mert van véleménye vagy mert közszemlére is teszi?! Tény, szélsőséges és demagóg megnyilvánulásai vannak, én spec bírom a csókát.
Mond hülyeségeket, de csak az elfogultak nem érzik, h sokat tévedtek a bírók a mi javunkra ebben az időszakban. Még ha fáj is egyeseknek.
a legjobb az amikor az UEFA-t beleveszi,biztosan így van
Miért, mert van véleménye vagy mert közszemlére is teszi?! Tény, szélsőséges és demagóg megnyilvánulásai vannak, én spec bírom a csókát.
látod,megint összemosod az egyéni viselkedést az átlaggal. így nem igazán fogunk dűlőre jutni,szóval szerintem ugorhatjuk is a témát. én is vonhatok gyököt az oldal viselkedéséből,de attól nem fog kiderülni,hogy pl ozsi hogy viselkedik.jelwaz írta:Attól még, hogy nem írok olyan gyakran még olvasom a fórumot. Volt pár balhé már ebben a topicban, de még nem láttam volna, hogy BÁRMELYIK madridista részéről is heves ellenállás lett volna, hasonló igazságharc ha idejött egy királyi hülyegyerek. Amúgy meg attól, hogy itt irogattok és el lehet veletek beszélni, azért nem vagyok olyan hülye, hogy ne vegyem észre a szurkálódásaitokat. Remyvel az élen.
Attól még, hogy nem írok olyan gyakran még olvasom a fórumot. Volt pár balhé már ebben a topicban, de még nem láttam volna, hogy BÁRMELYIK madridista részéről is heves ellenállás lett volna, hasonló igazságharc ha idejött egy királyi hülyegyerek. Amúgy meg attól, hogy itt irogattok és el lehet veletek beszélni, azért nem vagyok olyan hülye, hogy ne vegyem észre a szurkálódásaitokat. Remyvel az élen.daffy írta:miből feltételezel te bármit is,ami alapján megítélsz? tudod,hogy ez igaz vagy sem? dehogy tudod.jelwaz írta: Olyan érzékenyek tudtok lenni, és hatalmas igazság harcosai. Azoknak az óvodás komáidnak nem szólsz be, akik kisbetűvel írják a mieink neveit, akik gnómoznak meg törpéznek.
Lehet. Ez egy kicsit szerencsétlen volt, betaláltalak egy általánosítással. Bocs. De azt hiszem jelenleg egy madridistának van a legkisebb alapja felháborodni, ha beszólnak nekik, pont a bohóc miatt. Mert azon még nem hallottam hőbörögni madridistát, hogy ez lejáratja a csapatot stb.daffy írta:jelwaz írta:Ráadásul mondja ezt egy olyan cirkusz rajongója, ahol a bohóc ül a kispadon.ebbe meg talán ne menjünk bele,mert ismét ékes bizonyíték arra,hogy feltételezgetsz és megalapozatlanul.
Nem, nem jogosít fel. Ebben teljesen egyetértünk. Eltűnni nem fognak, egyébként meg az teszi őket boldoggá, ha így idegeskedsz rajta.daffy írta:a többi szimplán nem kapcsolódik ahhoz,amit írtam,de azért megkérdezem ismét:
-ha valaki ostoba(edző,szurkoló(k),játékos),akkor az feljogosít hasonló viselkedésre? a hasonlóan buta viselkedés közepette pedig azok vannak szidva,akiknek a szintjére sikerül lealacsonyodni. hát,az eszem megáll
Persze, sőt a combját is mutogattaCapon írta:Nem tudjátok Cunci a meccs után is csitította a dortmundi közönséget??