Jelenleg töltöm a lemezeket, holnapig meghallgatom
Amúgy: kurdt, BritishKnights,Guardiola, tagnak tekintitek magatokat még?
Az első ajánlásom:
Michael Kiwanuka - Home again
Írtam egy féloldalas litániát a lemezről és a szerzőről, de a vinyóm megduvadása miatt elveszett a file, így pár szót szólnék csak.
Az énekes londoni, és egy tehetségkutatóban tűnt fel, a lemez stílusa rnb/soul műfaj, ha jól tudom.
A második:
Green Day - Uno
Egyik legfontosabb együttes az életemben a Green Day, és bár meghalgattam a nyáron vagy 30 lemezt, mint lehetséges ajánlást, de sajnos a nevekre már nem igen emlékszem, szóval így a legkönnyebbet választottam.
A banda legújabb lemezéről van szó, a Carpe diem c. szám pedig már ott hever a toplistáimon
És miért
+1
A fórumon van egy kedves ismerősöm, aki megkeresett a múlt héten privátban és bátorított, hogy ajánjak egy albumot:
Szóval:
Pink Floyd - Dark Side Of The Moon
Sokat nem kell hozzáfűzni. Egy merengés, egy utazás az érzelmek és a gondolatok világában. Egy kis elvonatkoztatás a világtól, kis kilépés a hétköznapi életből. Kellemes időtöltést! by Rinku
--------------------------------------------------------------------------------------
Ezzel meg is van a véleményem szerint utolsó kör, véget ért a zeneklub, már csak a hiányzó értékelésekre várok.
Következő kört meg egyelőre ne emlegessünk...