Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Értettem, mester.messideco írta:Tello: kurdt átadta a vezetést. Okés?
Nálam nem bukott megGame90 írta:Zeneklubban kicsit megbukott ez az együttes, de engem hihetetlenül megnyugtat ez a számuk (is).
Thievery Corporation - Barrio Alto:
http://www.youtube.com/watch?v=LiLH3PQoPOU
Természetesen magamra vállalom a felelősséget. Nem.messideco írta:Hát ma kellett volna pl, de Csabi sürgetett, most mit csináljak![]()
Rendben!messideco írta:Jövő pénteken
Kurdt (volt), nem?Bob_Marley írta:Meg valaki mondja már meg ki itt a főnök?
Guardiola tudom hogy eltűnt ezért kerültem én is előrébb de vártunk azért rá.BK eltűnt, de látod itt vanmessideco írta:Látom figyeled a zeneklub alakulását...
Guardiola kerek egy hónapja nem jelentkezett, kisebb tulzással, BK is teljesen eltünt. Guardiola helyett már volt két ajánló, BK helyett beugrottam én.
Hát azért ne hasonlítsuk össze ezeketmessideco írta:Gondoltam megeresztek egy jó kis Ossiant vagy Depressziót, de az kiverte volna a biztosítékot, és több fémzene nem kell szerintem a SOAD után
Amúgy az a szép, hogy pl. te, Eazzy, Bob, Slither, én is hipphápp-ot hallgatunk, mégis más az ízlésünk/teljesen más kedvenceink vannaklui1698 írta:Hát ja, én meg inkább fordítva vagyok ezzel.Game90 írta:Mondjuk nekem a Vinnie Paz/JMT/AOTP vonalnál sokkal jobban bejönnek ezek ->>>
Coka Nostra lemezt simán üti szvsz, viszont a Block lemez meg - bármekkora kedvenc is Vinnie - üt idén mindent, brutál lett.
Amikor hazaérek, meghallgatom majd őket, már lent vannak a gépemen.messideco írta: Ha pénteken BK nem érkezik, aki szintén nagyon eltűnt, akkor jövök én 2+1 ajánlással, és lezárom a zeneklubot.
Az jelenlegi lemezeket eddig senki sem értékelte.
A Systemet se értékelték, csak hárman, ha jól emlékszem. Ombrék, tessék pótolni!messideco írta:Az jelenlegi lemezeket eddig senki sem értékelte.
Hát ja, én meg inkább fordítva vagyok ezzel.Game90 írta:Mondjuk nekem a Vinnie Paz/JMT/AOTP vonalnál sokkal jobban bejönnek ezek ->>>
Őket merem ajánlani:TT írta:mondanátok nekem pár angol rappert, előadót, bármilyen énekest? olyan zenékre és albumokra lennék kíváncsi ami kicsit izmosabb angollal rendelkezik, és mélyíthetném a hallott szövegeket. tehát nem a hey, how r u? robog benne.
köszönöm!