Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert szerinted ha kihagyott a heti 8-10 edzésből 1et akkor nem fog semmi érni a játéka? Most tegnap megszületett a kisfia örülni kell. Ma meccs van és szerintem bőven van ő olyan profi, hogy ezt ki tudja most zárni. Nem hiszem, hogy azért menne ő ma a Camp Nouba, hogy megmutassa a picit, vagy akár ünnepeltesse magát.mess2009 írta:Messi gondolom tartott egy kis pezsgős edzést sokra ne számítsunk tőle, de ha ott lesz az már egy előny.
Biztos hogy nem. Akkor már inkább Xavi. 343 lesz szvszbence-barca írta:Valdes - Adriano Busquets Mascherano Alba - Xavi Cesc Iniesta - Pedro Messi Villa #fcblive
Mér régóta kíváncsi vagyok, h mi lenne, ha a Xavi Cesc Ini 3mal kezdenénk. Ma úgy látszik kiderül!Vajon így Cesc vkpt játszik? Arsenalban anno sokáig azt játszott
Rayot akartam írni, nemtom miért Celtat írtam, bocsika. Talán mert előtte pont ők játszottak...miihii írta:Mert a Celtic 4:0-nál is próbált gólt lőni?Zsazsa Jr írta: Sztem Celtic-et akart írni
Az Online rovaton belül van egy topic a Fantasy sportokról, ott megtudsz mindent, ami itt OFFdekor írta:Melyik fantasy játékról folyik itt a beszélgetés?Esetleg tudna valaki egy kis összefoglalót írni róla hogy mi szerint kell játszani? Köszi!
Sztem Celtic-et akart írniherlius írta:Celta? Lemaradtam valamiről? Már a jövő heti meccsünk is lement? Azért ennyire még a Barca sem jó, hogy kettesével vegye a meccseket:)Vakmacska írta: A Celta harcos volt, még 4-0-nál is próbált gólt rúgni, volt egy-két meleg szitu.
Celta? Lemaradtam valamiről? Már a jövő heti meccsünk is lement? Azért ennyire még a Barca sem jó, hogy kettesével vegye a meccseket:)Vakmacska írta: A Celta harcos volt, még 4-0-nál is próbált gólt rúgni, volt egy-két meleg szitu.
Fabregas ezen a meccsen: 2 gólpassz, 1 gól.Vakmacska írta: Fabregas adott megint egy gólpasszt, és rúgott egyet. Feltámadt a gyerek, a hosszú szünet után.
33/47et passzolt, jegyzem meg. elég régóta halovány már sajnosgergo9 írta:Bob_Marley írta:.Xavi megint nagyot focizott![]()
Volt régen egy sorozat "Egy úr az űrből" Robin Williams-el mindig az ő arca ugrik be mikor ilyeneket írsz![]()
Irtózatosan gyengén játszott.
Látom felhívtad szünetben Titotkistotti írta:culinho írta:Ha a félidőben a csapat megy 2-3 góllal akkor én behoznám Bartrát.