kistotti írta:culinho írta:Ha a félidőben a csapat megy 2-3 góllal akkor én behoznám Bartrát.
Látom felhívtad szünetben Titot
Meccs: Messi megint vágott kettőt. De ennek ellenére nem értem, mi van vele. Megint ahogy perlekedett a bíróval egy hülye szöglet miatt. Régen nem volt ilyen.
Fabregas adott megint egy gólpasszt, és rúgott egyet. Feltámadt a gyerek, a hosszú szünet után.
Alexis: nem kell így szídni, most ő jár abban a cipőben, amiben eddig Fabre járt. Emlékezzetek csak vissza, volt, hogy Fabre egy meccsen 3-4 ilyet kihagyott. Bár ő inkább a lelátóra lőtte el az ilyeneket.
Most erősen gondolkodnom kell, hogy ki volt haloványabb, de nem jut eszembe senki.
HÁTVÉDSOR: remekeltek, na! Idei év eddigi egyik legstabilabb hátvédsora volt. Pedig a RAyo rendesen odatette magát. Montoya remekül helyezkedik, nem hagyja üresen úgy a támadóját, ahogy Alves szokta. Remekül kisegítették egymást, nem hagyták az ellent kibontakozni. Valdesnak sok dolga nem volt, amit kellett azt magabiztosan védte.
Viszont feltűnt nektek, hogy lábbal mennyire bizonytalan? Kicsit mintha tartana attól, hogy bele kell egy egészségeset rúgnia. Sőt, a rövid passzoknál is úgy vettem észre, hogy elveszett a magabiztossága, főleg mikor egy ellen is rárontott. Talán felsejlik benne a RM elleni gól?
Szerintem a kirúgásai azért ilyen gyatrák, mert nincs hozzászokva. Eddig a rövidpasszos játékot játszották.