Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
18Barca99
Capitá del Barça

2012.11.03. 17:32:59

mess2009 írta:Messi gondolom tartott egy kis pezsgős edzést sokra ne számítsunk tőle, de ha ott lesz az már egy előny.
Mert szerinted ha kihagyott a heti 8-10 edzésből 1et akkor nem fog semmi érni a játéka? Most tegnap megszületett a kisfia örülni kell. Ma meccs van és szerintem bőven van ő olyan profi, hogy ezt ki tudja most zárni. Nem hiszem, hogy azért menne ő ma a Camp Nouba, hogy megmutassa a picit, vagy akár ünnepeltesse magát.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
SuperMessi
Capitá del Barça

2012.11.03. 17:16:00

bence-barca írta:Valdes - Adriano Busquets Mascherano Alba - Xavi Cesc Iniesta - Pedro Messi Villa #fcblive

Mér régóta kíváncsi vagyok, h mi lenne, ha a Xavi Cesc Ini 3mal kezdenénk. Ma úgy látszik kiderül! :) Vajon így Cesc vkpt játszik? Arsenalban anno sokáig azt játszott :-k
Biztos hogy nem. Akkor már inkább Xavi. 343 lesz szvsz
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.11.03. 17:12:02

Valdes - Adriano Busquets Mascherano Alba - Xavi Cesc Iniesta - Pedro Messi Villa #fcblive

Mér régóta kíváncsi vagyok, h mi lenne, ha a Xavi Cesc Ini 3mal kezdenénk. Ma úgy látszik kiderül! :) Vajon így Cesc vkpt játszik? Arsenalban anno sokáig azt játszott :-k
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.11.03. 11:52:00

Mond valakinek valamit az a név, hogy Javi Varas? :D

Úgy gondolom, hogy nem lehet ellenfél a Celta, hiszen a csapat jó formában van. Remélem, hogy Sancho végre megtalálja a góllövőcipőt. Visca el Barca!

Ja, és Messitől egy Bebeto-féle gólöröm jó lenne :) Vagy akár 4-5 :D
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.11.03. 10:02:21

A mai meccs a sok kötelező közül az egyik lesz. A 3 pont a minimum. :D Jó lenne egy sima győzelem, egy gála. Messi ha már kihagyta az edzést, meg van egy srác, aki még nem látta 1 gólját sem, ideális idő lenne, hogy párat megmutasson neki. :D A védelemben inkább Sergiot erőltetném és SOng mehetne föl kp-ra. Jobb hátra pedig Montoyat tenném be, mert nagyon jól tolja, de úgyis Alves fog játszani. Egy ilyen kezdőt el tudnék képzelni:
Valdes-Alves, Mascherano, Sergio, Adriano-Xavi, Song, Iniesta-Tello, Messi, Pedro
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
mess2009
Director del Fútbol

2012.11.03. 08:28:35

kellemes foci délutánt várok, egyetlen kis "felhő" van az égen: a foci örök törvénye, a szerencse, vagy a "statisztika" - vagyis : vereségnek pedig lennie kell!!
Tito már szinte várja is aminek nem örülök, de lehet, csak a nyomást akarja csökkenteni.
ha tárgyilagosak vagyunk, azért van ebben a csapatban vereség is, volt néhány alkalom eddig is amikor felénk billent a mérleg és valószínű lesz is de én nem erre a napra tenném a dolgot - kvázi: sima gyözelmet várok.
Messi gondolom tartott egy kis pezsgős edzést sokra ne számítsunk tőle, de ha ott lesz az már egy előny.
remontada
Barça B

2012.10.28. 18:19:08

"Tegnap utánanéztem, mert feltűnt, h elég sok gólt kaptunk eddig.
Most 11 bekapott gólnál tartunk, tavaly 20! forduló után kaptunk ennyit.

Azért itt itt látszik a védelmünk gyengesége ill. VV formahanyatlása."

Ma utánanéztem, hogy tavaly
a) bajnokságban 9 meccs 6 gy 3 d 21 pont volt
b) Bl 3 meccs 2 gy 1 d 7 pont
Vagyis tavalyhoz képest idén bajnokságban +4 pont, Bl-ben +2 pont.
Azért itt látszik a csapat erőssége, és Adriano, Montoya, Pedro, Tello, Villa formajavulása
:)
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.10.28. 16:47:00

Elég jól bekezdett a Rayo a meccs elején, nagyon megfogták a Barcelonát. Szerencsére nagyobb lendület nem volt bennük, így megúsztuk az első 20 percet. Aztán jött Villa gólja és egyértelmű lett a vendégek fölénye. Ahogy fogyott az erejük idővel, úgy volt sima a meccs nekünk. Kiemelném Songot, eddigi legjobb meccsét játszotta, mióta itt van. Messi továbbra is hihetelen. Lételeme a góllövés.
Kép
Kép
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.10.28. 11:53:06

miihii írta:
Zsazsa Jr írta: Sztem Celtic-et akart írni :)
Mert a Celtic 4:0-nál is próbált gólt lőni? :lol:
Rayot akartam írni, nemtom miért Celtat írtam, bocsika. Talán mert előtte pont ők játszottak...

Fabre: bocsi, nem egy, hanem két gólpassz.
A lényeg, hogy feltámadt.
Anno sokan szídták őt, hogy a 100%-os ziccereket kihagyta.
Most Alexis jár ebben a cipőben. Fel fog támadni ő is. Én nem aggódom.
Ha gólokat nem is rúg, de a szélen jól mozog.
Villa is kezd magára találni. Csak neki is több játékidő kell.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.10.28. 11:18:35

Tegnap utánanéztem, mert feltűnt, h elég sok gólt kaptunk eddig.
Most 11 bekapott gólnál tartunk, tavaly 20! forduló után kaptunk ennyit.

Azért itt itt látszik a védelmünk gyengesége ill. VV formahanyatlása.
miihii
KHAL

2012.10.28. 11:15:00

dekor írta:Melyik fantasy játékról folyik itt a beszélgetés? :) Esetleg tudna valaki egy kis összefoglalót írni róla hogy mi szerint kell játszani? Köszi!
Az Online rovaton belül van egy topic a Fantasy sportokról, ott megtudsz mindent, ami itt OFF ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
dekor
Jugador del Barça

2012.10.28. 11:08:42

Melyik fantasy játékról folyik itt a beszélgetés? :) Esetleg tudna valaki egy kis összefoglalót írni róla hogy mi szerint kell játszani? Köszi!
miihii
KHAL

2012.10.28. 11:06:50

Zsazsa Jr írta: Sztem Celtic-et akart írni :)
Mert a Celtic 4:0-nál is próbált gólt lőni? :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Zsazsa Jr
Barça B

2012.10.28. 11:01:13

herlius írta:
Vakmacska írta: A Celta harcos volt, még 4-0-nál is próbált gólt rúgni, volt egy-két meleg szitu.
Celta? Lemaradtam valamiről? Már a jövő heti meccsünk is lement? Azért ennyire még a Barca sem jó, hogy kettesével vegye a meccseket:)
Sztem Celtic-et akart írni :)
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.10.28. 10:38:06

Vakmacska írta: A Celta harcos volt, még 4-0-nál is próbált gólt rúgni, volt egy-két meleg szitu.
Celta? Lemaradtam valamiről? Már a jövő heti meccsünk is lement? Azért ennyire még a Barca sem jó, hogy kettesével vegye a meccseket:)
20tek
Jugador del Barça

2012.10.28. 10:25:42

Vakmacska írta: Fabregas adott megint egy gólpasszt, és rúgott egyet. Feltámadt a gyerek, a hosszú szünet után.
Fabregas ezen a meccsen: 2 gólpassz, 1 gól.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.10.28. 09:16:50

Igen, lehetne pihentetni embereket.
Alexisnek meg igen, pontosan ugyanabban a gödörben van, mint anno Fabre volt.

A védelem így nagyon jól muzsikált, ezt eltalálta Tito, és külön jó, hogy egy erősen letámadó, jó támadójátékot játszó csapat ellen volt ilyen jó a védelmünk. A Celta harcos volt, még 4-0-nál is próbált gólt rúgni, volt egy-két meleg szitu. Úgy tűnik, hátul is kezdünk összeállni, és ezt jó látni. Ezt a védelmet játszatnám rendszeresen, és külön jó volt, hogy Bartra is beállt a végén.

Adriano hihetetlen milyen sprinteket vágott le, és segítette ki sokszor Albát. Arról nem is beszélve, hogy középen is remekül helyt állt.
Szerintem Xavi kicsit szürke volt tegnap. Ez talán annak is betudható, hogy jóval kevesebbet volt nálunk a labda. Máskor egy félidő alatt többet szokott passzolni, mint most a meccs alatt.

Szerintem Messi sokkal haloványabb volt önmagához képest, a két gólja ellenére. Ő több labdát eladott, és volt, hogy ha szerelték, nem ment a gyerek után, mint régen. És amit a bíróval levágott egy hülye szöglet miatt.... És ez meccsek óta így van. Látszik rajta, h feszült, ideges.

És most jön a hülye riporter ezzel a City-baromsággal, h megvennék, és el fog menni, mert ott többet keresne.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.10.28. 09:01:36

Hú srácok ez nagyon jó meccs volt. Óriási fegyvertény, hogy egy ilyen jól játszó csapatott ilyen simán elvertünk. Mondjuk az első félidő sok szót nem érdemel, annyival voltunk jobbak, hogy mi tudtunk gólt lőni, a 2. játékrész viszont egy állati jó félidő volt. Valdesnek piros pont, már régóta nem védett ilyen jól, kulcsfontosságú volt a jó teljesítménye. A védelemre sem lehetett most egy panaszunk sem. Amit a Song-Adriano-Sergio 3-as hozott, az eszméletlen volt. Feltűnő, hogy Adriano gyorsasága mennyit számít hátul! A kp-nk teljesítményén kicsit megosztott vagyok. Xavi tényleg nem tündökölt, rengeteg eladott labdája volt, de sztem ő sem olyan rossz, Fabregas viszont amit meccsek óta művel az fenomenális! Én mondom, ha így folytatja vkit ki fog szorítani a kezdőből. 4 gólos, ráadásul ő a gólpasszkirály. Elől szintén jók voltunk. Messit ki sem emelem már :D , Villa is rendkívül jól mozgott, főleg ha nem lett volna ennyit lesen. Pedro úgy látszik inkább az előkészítésben jeleskedik. Alexis meg... Szurkoltam neki, hogy gólt lőjön ismét, nem jött össze. Remélhetőleg neki is kell egy olyan meccs, mint Cescnek a Sevilla ellen és akkor OK. Most jön egy Alaves elleni meccs, ott mindenképpen pihentetni kéne néhány kulcsembert.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Subinho
Director del Fútbol

2012.10.28. 08:35:26

jó kis meccs volt! Villa tisztán látszik, hogy vagy max. 50-60 perc, vagy inkább csereként jó... sajnos a sérülése miatt...
Alexis??? nem értem!!! bár ugyanez volt Cesc-el szezon végén/a mostani elején, aztán nagyon magára talált!!!
én játszatnám Alexist és csereként számítanék Villára... legalább még 1-2 hónapig. Villának fizikailag idő kell, Alexisnek meg játék és önbizalom. Decemberben tudni fogjuk, ki kit szorít ki kettejük közül.
Annak is nagyon örülök, hogy Busi és Song cseréltek és Song a helyén játszott. Busi technikásabb, jobb hátul mint Song, míg Alex vkp poszton jobb, többet ütközik, az az ő helye!!!
Messi, Cesc és Pedro, Alba és Montoya is jól tolta... Xavi sajna közepesen... Kövi meccsen megnézném a Cesc-Ini kp-t, hogy muzsikál.
barlacy
Jugador del Barça

2012.10.28. 07:10:24

Eredményesen játszottunk,sokan jól. Tetszett : Montoya, Pedro,Fabregas,Xavi,és Busi.Villa jól kezdett, majd eltűnt,Alba néha bizonytalan volt,Messit góljai dícsérik,Valdest, hogy megőrizte a hálót kapott góltól.Alexis? csak kérdőjel!
Sanama
Llegenda del Barça

2012.10.28. 01:29:45

gergo9 írta:
Bob_Marley írta:.Xavi megint nagyot focizott
:D

Volt régen egy sorozat "Egy úr az űrből" Robin Williams-el mindig az ő arca ugrik be mikor ilyeneket írsz :D
Irtózatosan gyengén játszott.
33/47et passzolt, jegyzem meg. elég régóta halovány már sajnos :roll:
gergo9
Director del Fútbol

2012.10.28. 01:27:26

Bob_Marley írta:.Xavi megint nagyot focizott
:D

Volt régen egy sorozat "Egy úr az űrből" Robin Williams-el mindig az ő arca ugrik be mikor ilyeneket írsz :D
Irtózatosan gyengén játszott.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.10.28. 00:10:15

kistotti írta:
culinho írta:Ha a félidőben a csapat megy 2-3 góllal akkor én behoznám Bartrát.
Látom felhívtad szünetben Titot :-D

Meccs: Messi megint vágott kettőt. De ennek ellenére nem értem, mi van vele. Megint ahogy perlekedett a bíróval egy hülye szöglet miatt. Régen nem volt ilyen.
Fabregas adott megint egy gólpasszt, és rúgott egyet. Feltámadt a gyerek, a hosszú szünet után.
Alexis: nem kell így szídni, most ő jár abban a cipőben, amiben eddig Fabre járt. Emlékezzetek csak vissza, volt, hogy Fabre egy meccsen 3-4 ilyet kihagyott. Bár ő inkább a lelátóra lőtte el az ilyeneket.

Most erősen gondolkodnom kell, hogy ki volt haloványabb, de nem jut eszembe senki.

HÁTVÉDSOR: remekeltek, na! Idei év eddigi egyik legstabilabb hátvédsora volt. Pedig a RAyo rendesen odatette magát. Montoya remekül helyezkedik, nem hagyja üresen úgy a támadóját, ahogy Alves szokta. Remekül kisegítették egymást, nem hagyták az ellent kibontakozni. Valdesnak sok dolga nem volt, amit kellett azt magabiztosan védte.
Viszont feltűnt nektek, hogy lábbal mennyire bizonytalan? Kicsit mintha tartana attól, hogy bele kell egy egészségeset rúgnia. Sőt, a rövid passzoknál is úgy vettem észre, hogy elveszett a magabiztossága, főleg mikor egy ellen is rárontott. Talán felsejlik benne a RM elleni gól?

Szerintem a kirúgásai azért ilyen gyatrák, mert nincs hozzászokva. Eddig a rövidpasszos játékot játszották.
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.10.28. 00:09:06

Végre gála a szezonban. A rúgott gólok mellett leginkább annak örülök, hogy sikerült gól nélkül lehozni a meccset. Alexis nagyon gyengét lőtt a végén. Remélem Fabre tartja ezt a formát. Jó volt végre látni egy könnyed győzelmet. Csak így tovább. Visca el Barca!
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.28. 00:07:15

Az elején eléggé tanácstalan volt a csapat, a Rayo letámadása eredményesebb volt, mint a mienk, és nem is ők nyomozták sokszor a labdát. A védelem nagyon zavarba hozható volt, főleg Song, aki sokszor nem is tudta, hogy mit kezdjen magával, de Alba is inkább támadásban jeleskedett. Busquets jól tért vissza a hátvéd szerepkörbe (igen, a sport1 kommentátor ismételten megcsillogtatott szakértelme ellenére már játszott nálunk védőt), ráadásul ezúttal öngólt sem rúgott. :D :twisted: (sem senki más)
Pedro a tavalyi önmagához képest elképesztően játszott, Fabregas végre előkészítőként is megállja a helyét. Sanchezt meg fájdalom volt nézni, mintha egy évet visszamentünk volna az időben és Villa görcsölését látnánk.
Dos Santos tűnt fel még, hogy nagyon jól szállt be, valószínűleg neki erre a félévre meg is volt ezzel a játéklehetősége...
Viszont a Xavi 33/47 sokkolt... Asszem baj van :shock:
Válasz küldése