Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És elég mókás, hogy személy szerint Vettelt jobban kedvelem Alonsonál,ozsimiki írta:
Értem a véleményed, megfordítom:
ki nyerte sorban a versenyeket, amikor nem volt az aktuális legjobb kocsija? Senki, első 7 futamon, 7 győztes, majd kisebb Ferrari időszak, Alo győzelmek (más kérdés,h nem volt mind teljesen önerős:D Vettelnél is volt 1), majd Mekis időszak és zsinórban 3 Meki győzelem, majd most RedBull időszak,és sorozatos Vettel siker. Annyi,h ők huzamosabb ideig tartják magukat eddig az élen.
Amikor meg nem volt kiemelkedő csapat, akkor SZERINTEM,- ill biztosan, mert láttam a versenyeket, és még beszélgettem is róluk itt, sőt más is látta amit én- , Vettel is megmutatta azokat az erényeket, amiket Alonso, vagy Hamilton: rosszabb időmérő után, óriásit versenyezve jött előre, és ért el jó eredményt.
Alonso szezonja is nagyon jó, de szerintem azért tűnhet erősebbnek, mert az év eleji körbeverések, kiesések miatt, nem lett akkora hátránya, mint amilyen lehetett volna. Így meg többet van a középpontban, sőt sokáig vezette is a VB-t.
Értem a véleményed, megfordítom:ALEXDP írta:
És valamennyire az is igaz, hogy amikor nem volt (idén) sokkal jobb az autója, akkor nem nyerte sorra félig alva a versenyeket.
Jöhetnék a fordított szereposztás esetével, de az fikció.
Ez az év annyira nem Vettelé, szerintem.
Kellett az utóbbi versenyeken szó szerint versenyeznie? nem.ozsimiki írta:
Az ilyen megjegyzések,h "akkor versenyeznie is kellene" "robot", stb, pedig elég alapot szolgáltattak arra,h leírjam neked amit.
ozsimiki írta:Csaba, megint szüret volt nálatok?több cukrot használjatok.
ha nyitott szemmel nézted az idei bajnokságot, láthattad,h milyen komoly versenyeket nyomott le akkor is amikor nem pole-ból ment. Ennyi a különbség kettőnk között,hogy amikor Alonso megy nagyot, elismerem, hiába rühellem, Te meg belemagyarázod a világ végét is, csak hogy kisebbítsd Vettel érdemeit.
" A Ferrari spanyol pilótája úgy gondolja, hogy a Red Bull szárnyalása – melynek köszönhetően Vettel 6 pontos előnyre váltotta 42 pontos lemaradását – legalább olyan mértékben köszönhető Newey-nak, mint amennyire magának Vettelnek.gergo9 írta:Alonso
„Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy Vettel előtt fejezzük be a versenyt, és lehetőleg az időmérő edzésen is mögöttünk legyen, de ez most nagyon nehéz. A valóság azonban az, hogy most nem Vettel, hanem Adrian Newey, a csapat főtervezője ellen harcolok a címért"
Semmit mondó vélemény!Alexander Mahone írta:Alonso nevetséges. Megint a sajtónak rinyál. Ezzel nyilván előrébb lesznek. Remélem majd a futam úgy hozza, hogy Massa valahogy elé kerül, és gyorsan elkezd sírni hogy azonnal engedje el.![]()
Egy elég jó F1-es videó:![]()
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... HQY1ve0UBw
Sajnálom, hogy sosem láthattam Sennát versenyezni. Nagy figura volt.