Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
ALEXDP
Capitá del Barça

2012.10.28. 13:38:21

ozsimiki írta:
Értem a véleményed, megfordítom:

ki nyerte sorban a versenyeket, amikor nem volt az aktuális legjobb kocsija? Senki, első 7 futamon, 7 győztes, majd kisebb Ferrari időszak, Alo győzelmek (más kérdés,h nem volt mind teljesen önerős:D Vettelnél is volt 1), majd Mekis időszak és zsinórban 3 Meki győzelem, majd most RedBull időszak,és sorozatos Vettel siker. Annyi,h ők huzamosabb ideig tartják magukat eddig az élen.

Amikor meg nem volt kiemelkedő csapat, akkor SZERINTEM,- ill biztosan, mert láttam a versenyeket, és még beszélgettem is róluk itt, sőt más is látta amit én- , Vettel is megmutatta azokat az erényeket, amiket Alonso, vagy Hamilton: rosszabb időmérő után, óriásit versenyezve jött előre, és ért el jó eredményt.

Alonso szezonja is nagyon jó, de szerintem azért tűnhet erősebbnek, mert az év eleji körbeverések, kiesések miatt, nem lett akkora hátránya, mint amilyen lehetett volna. Így meg többet van a középpontban, sőt sokáig vezette is a VB-t.
És elég mókás, hogy személy szerint Vettelt jobban kedvelem Alonsonál,
csak ez az év valahogy megfoghatatlan nekem.
Az is lehet, hogy egyszerűen csak kezdek kicsit kiábrándulni abból, ami pár éve vasárnaponként F1 címén folyik.
Nem tudom.
Mert az is teljesen igaz, amit te írsz.

:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.28. 13:37:40

Én ebbe nem folyok bele túlzottan, Hamilton 4ik helyezésének örülök, bízom benne azért még dobogó is lesz idén.Miihiivel nem értek egyet hogy unalmas lenne a dolog, ma is remek futam volt sok izgalommal defektekkel előzésekkel gumitaktikával kormánycserével :D , s a VB álláson is 13 pont az semmi (akármilyen képet mutatnak is a mostani versenyek) és a 3ik helyért is öldöklő a csata.És összességét nézve is remek kis idény ez szerintem.
Kép
Kép
Kép
piton
Capitá del Barça

2012.10.28. 13:23:31

Azért ez a Ferrari sem olyan gyenge mint ahogyan sokan mondják. Csak ezzel is Alonso érdemeit akarják egyesek nagyobbítani. (azt se mondom, h nem jó versenyző)
Az év közepén Valencia, Montreal, Silverstone, Hockenheim majd Monza, Spa és most Korea óta egyáltalán nem olyan rossz az autó, a Mekiket könnyen verik, és a Red Bull főleg Webber is alig jár előttük.
Év elejéhez képest ők is rengeteget fejlődtek, nincsenek ott egyáltalán rossz mérnökök.
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.10.28. 13:16:50

ALEXDP írta:
És valamennyire az is igaz, hogy amikor nem volt (idén) sokkal jobb az autója, akkor nem nyerte sorra félig alva a versenyeket.

Jöhetnék a fordított szereposztás esetével, de az fikció.

Ez az év annyira nem Vettelé, szerintem.
Értem a véleményed, megfordítom:

ki nyerte sorban a versenyeket, amikor nem volt az aktuális legjobb kocsija? Senki, első 7 futamon, 7 győztes, majd kisebb Ferrari időszak, Alo győzelmek (más kérdés,h nem volt mind teljesen önerős:D Vettelnél is volt 1), majd Mekis időszak és zsinórban 3 Meki győzelem, majd most RedBull időszak,és sorozatos Vettel siker. Annyi,h ők huzamosabb ideig tartják magukat eddig az élen.

Amikor meg nem volt kiemelkedő csapat, akkor SZERINTEM,- ill biztosan, mert láttam a versenyeket, és még beszélgettem is róluk itt, sőt más is látta amit én- , Vettel is megmutatta azokat az erényeket, amiket Alonso, vagy Hamilton: rosszabb időmérő után, óriásit versenyezve jött előre, és ért el jó eredményt.

Alonso szezonja is nagyon jó, de szerintem azért tűnhet erősebbnek, mert az év eleji körbeverések, kiesések miatt, nem lett akkora hátránya, mint amilyen lehetett volna. Így meg többet van a középpontban, sőt sokáig vezette is a VB-t.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barca_10
Entrenador del Barça

2012.10.28. 13:16:41

Srácok, személy szerint úgy vagyok már a mai F1-el, h dögunalom az egész. Nem szól másról csak a DRS,KERS,kinek milyen gumija van, az mikor kopik el. Vannak még izgalmas futamok, de nem értem miért kellett megváltoztatni 2009-ben ilyen drasztikusan a szabályokat. Szerintem sokkal élvezetesebb volt a 2008-as szezon, de előtte is lehetne mondani akár 2005-től. Akkor még nem ezek a "mesterséges" előzések voltak DRS-sel,Kersszel, hanem tényleg az(is) számított az autó mellett, h egy pilóta mennyire tud vezetni.

Félreértés ne essék, nem Alonso,Vettel, vagy akárki érdemeit akarom ezzel vitatni, de mondjuk nekem a 2005-ös Kimi sokkal jobban tetszett amikor a Meki folyamatos technikai problémái ellenére a 13. helyről feljött 2.-nak. Vagy mondjuk 2008 amikor tényleg kiszámíthatatlan volt minden, és az élmenők közül bárki nyerhetett futamot.

Véleményem szerint idén az utolsó harmadáig azért maradt kérdés a VB-címet illetően mert az RB megbízhatatlan volt, és nem vetették be a csodafegyvert. Szerintem ezért tudott versenyt nyerni többek között Maldonado vagy Rosberg is.

Nem akarom elvenni Vettel érdemeit,hiába h Alonso-fan vagyok mert azt az autót vezetni is tudni kell, de arra egyszer kíváncsi lennék, h mire mennének egymással az élmenők, hogyha ugyanolyan autóban ülnének. Így megy a vita, h Alonso márpedig ilyen gyenge s..r autóból is mit ki tud hozni, Vettel pedig az űrhajóban ülve könnyedén aratja le a győzelmeit.

Kicsit Vettel védelmébe állva emlékeztetnék mindenkit 2008-ra és Monzára ahol egy Torro Rossoval esőben a közelébe sem tudtak menni. De akár 2009-re is ahol a Brawn verte végig a mezőnyt, a szezon első felében egyértelműen övék volt a leggyorsabb autó, de Vettel azért megverte őket jópárszor..
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
ALEXDP
Capitá del Barça

2012.10.28. 13:10:54

Hajlok arra én is hogy bitang nehéz lesz innen Alonsonak, majdnem kilátástalan.

Azzal együtt, hogy sosem kedveltem a spanyolt(a Ferrarit igen), szerintem idén Vettel fölött teljesít.
Sokakkal ellentétben , nem tartom a németet középszerűnek, sőt kiemelkedő képességű pilóta, de Alonsonak igaza volt a nyilatkozatában, azokkal kell egyetértsek akik szerint jelenleg meghatározóbb a Red Bull autó és háttér, mint maga Vettel.

És valamennyire az is igaz, hogy amikor nem volt (idén) sokkal jobb az autója, akkor nem nyerte sorra félig alva a versenyeket.

Jöhetnék a fordított szereposztás esetével, de az fikció.

Ez az év annyira nem Vettelé, szerintem.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.10.28. 13:00:03

Csaba-Csaba...tudod Te mire írtam a "versenyezni kellene" részt.

Mivel Te úgy írtad ezt, mintha az év NAGYOBB részében nem kellett volna neki semmit sem csinálnia. Igen, összeállt az utóbbi futamokon az RB, Ő pedig ki is autózza azt az előnyt,amivel rendelkeznek (ennél jobban Alonso,és Hamilton se tudná kiautózni). VISZONT amivel nekem bajom volt az az,hogy elfelejted az év közben milyen versenyei voltak. Akkor ugyanúgy kellett versenyeznie mezőnyből is, mint Alonsonak, vagy másnak.

Az,h most feljavultak, és ismét könnyebben jönnek az eredmények, még nem jogosít fel szerintem arra,hogy az azelőtti keményebb, nehezebb versenyeit elfelejtsd, és úgy állítsd be, mintha egész évben könnyű dolga lett volna. Nem, és kellett a kőkemény meló tőle is, hogy mostanra a jobb kocsival, egyáltalán ennyi pontja lehessen.

Szerintem meg semlegesként nézve is ( én nem az vagyok)izgalmas a végjáték, hiába van előny RedBullnál, amíg 1 versenyen belül van az üldöző, addig bármi történhet.

Valamint amikor a Meki nyert nem oly rég zsinórban 3 versenyt, akkor nem láttam Miihiitől sem a rémunalmas részt, valamint ahogy az véget ért (szerencsére), ez a sorozat is megszakadhat. Ferrari azért nincs annyira messze veresenytempóban. Igaz Vetteltől messzebb.
Kép
piton
Capitá del Barça

2012.10.28. 12:56:55

Szép volt Vettel! Hozta amit kellett, az elején lelépett, majd szépen beosztotta az előnyét és kímélte az autóját. Kisebb gond az, hogy Webber ezt nem tudta. Nem értem, hogy ő ugyanezzel kocsival mért nem tud meglépni a többiek elől, úgy mint Seb. Már Koreában is ott volt mögötte szorosan Alonso, de akkor nem voltak technikai gondjai, most viszont nem volt szerencséje se, és Alonso könnyen elment mellette. Muszáj, hogy ő is lépés tartson Vettellel.

Abu-Dhabiba Vettelnek nagyon jól megy, ott még biztosan hozható lenne a győzelem. Viszont ott sztem jók lesznek a Mekik is főleg Hamilton, talán szorosabb versenyt láthatunk.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.28. 12:52:05

ozsimiki írta:
Az ilyen megjegyzések,h "akkor versenyeznie is kellene" "robot", stb, pedig elég alapot szolgáltattak arra,h leírjam neked amit.
Kellett az utóbbi versenyeken szó szerint versenyeznie? nem.
Behozta lendületből,poleból a sokkal gyorsabb RB-t,ahogy kell.
Nem kell megmagyarázni amit nem lehet, Mihi is leírta,hogy unalmas lett az egész így a végére,úgy mint a tavalyi év.
Szerencse a szerencsétlenségben,hogy legalább idén csak a Vb utolsó 3ában kell ezt nézni,nem egész évben.

Karthikeyan szólhat még bele ebbe,benne van potenciál,bármikor képes húzni egy váratlan,és leszedni egy két embert elölről.

De mindegy,úgy van mindig minden,ahogy Te mondod,nem is vitatkozom inkább tovább.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.10.28. 12:42:32

Amikor Vettel mezőnyben ment, és nem szerzett háromszor önhibáján kívül pontot, akkor,és azért vezette Alonso a pontversenyt. Majd a sors szerencsére egyenlített, és visszahozta.

De áááá, Te nem kisebbíted, végül is az első bekezdésed megint nem arra utal :D:D

Az ilyen megjegyzések,h "akkor versenyeznie is kellene" "robot", stb, pedig elég alapot szolgáltattak arra,h leírjam neked amit.

Vettel semmivel sem tett kevesebbet a szezon azon periódusában, amikor nem volt ennyire kiemelkedő a Red Bull, mint Alonso. Mezőnyben kellően agresszív volt, jött fel mindig, hibázni nem hibázott.

Miihii!

Alonso esetében én nem merném leírni az esélyeit, no nem a tudása miatt (hisz az alapból nem elég, ha egy azonos tudású ember van előtte,és még a kocsija is jó) hanem más dolgok miatt.

Majd ha 26 lesz közte, és 1 verseny hátra, akkor elhiszem.

Addig bármi történhet, visszakerülnek az új generátorok a bikákba...deffekt, karthykajen, bármi.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.28. 12:32:54

ozsimiki írta:Csaba, megint szüret volt nálatok? :D több cukrot használjatok.

ha nyitott szemmel nézted az idei bajnokságot, láthattad,h milyen komoly versenyeket nyomott le akkor is amikor nem pole-ból ment. Ennyi a különbség kettőnk között,hogy amikor Alonso megy nagyot, elismerem, hiába rühellem, Te meg belemagyarázod a világ végét is, csak hogy kisebbítsd Vettel érdemeit.

igen sok volt.és csukott szemmel szoktam nézni a futamokat mert egy tudatlan ember vagyok.
a tény az,hogy ameddig vettel a mezőny tempójával ment,addig Alonso vezette a vb-t. megtalálták a csodát, mehet mindig poleból küzdelem nélkül,nyeri is a futamokat.

egyébként Te vagy itt a nonplusultra,aki elismeri a másik érdemeit mindig. de nem tudom én hol írtam olyat h érdemtelenül nyert ma a német,sőt írtam h jót ment ő is.
de fölényeskedj csak nyugodtan,megteheted.

am Alo Vbje szerintem is elment,nagy dolog hogy tartja magát,de semmire nem jó,csak hogy lehessen még beszélni valamiről.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
miihii
KHAL

2012.10.28. 12:20:16

Bejött a papírforma, sima Vettel győzelem megint.
Én nagyon sajnálom, h így alakul a vb, mert egy parádés szezonkezdet után egy igen jó középső etap következett, ami előrevetítette, h akár az utolsó fordulóig izgalmas idény lehet, ahol még Brazília is tartogat matekozást. De aztán a RB megunta a szórakozást és előhúzták a csodát ismét és onnét kezdve pörög a tavalyi szezon filmje. Semmi értelme számolgatni már, annak ellenére, h matematikai esélye még van Alo-nak, ez a kávé lefőtt. Hirtelen megint akkora előnye lett az üdítősöknek, h lehetetlen lesz lenyomni őket. Ez azért kiheréli a vb-t így a végére, kár érte.

És ezt most nem Vettel vagy akárki ellen mondom és még csak véletlenül sem Alo mellett. Hanem egy mostmár semleges (mivel a Mekiknek semmire nincs esélye, csak a tisztes helytállásra) szurkolóként a körömrágós vb "elvesztése" miatti csalódottságában. Semmi értelme itt azon izgulni, h jujj , Alo jöhet e feljebb a 4.-ről a 3.-ra és akkor h áll a tabella, meg na majd talán ha ez meg az... Vettelék bérletet váltanak a pole-ra, onnét meg kérdés nélkül rajt-cél győzelem. Még az is beleférne neki, h a hátralevő egyik futamon nullázzon vmi miatt.

A vége megint unalmasra sikerül(t)...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.10.28. 12:10:57

Csaba, megint szüret volt nálatok? :D több cukrot használjatok.

ha nyitott szemmel nézted az idei bajnokságot, láthattad,h milyen komoly versenyeket nyomott le akkor is amikor nem pole-ból ment. Ennyi a különbség kettőnk között,hogy amikor Alonso megy nagyot, elismerem, hiába rühellem, Te meg belemagyarázod a világ végét is, csak hogy kisebbítsd Vettel érdemeit.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.28. 12:09:01

Alonso nagyot ment, Vettel is,bár tőle ez szokásos,annyival jobb a kocsija,hogy ha pole-ból indul,akkor nem lehet megverni. ha hátrábbról menne érdekesebb lenne,mert akkor versenyeznie is kéne.

Vicces volt,hogy szikrázott a kocsija,leért az alja,de alig lassult :roll: én meg pali vagyok a hegyről :D
Kitaláltak megint valamit Szingapúr előtt,valami kiskapus okosságot.

13pont hátrány ha jól számolom. dicséretes ahogy a robot ellen tartja magát Alonso,versenyzéssel!
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.10.28. 12:07:23

1. VETTEL! 8) ismét tökéletes 7vége, még kettő ilyet,és akkor meglesz.
2.Alonso: szépet rajtolt, majd jó tempót ment, Mekiket szépen legyűrte.
3.Webber: nagy kár azért a KERS problémáért, de arra jó volt,h Mezei Dani (tiszteletbeli s*ggnyaló) megjegyezze,h Alonso erőből előzte le :D:D:D
4. Hamilton

hasonló folytatást!

szerk: kivétel,h az utolsó körökre nem kérnék aggódni valót, előzőn gumi, most padlólemez...:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2012.10.28. 12:09:23-kor.
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2012.10.27. 14:24:25

gergo9 írta:Alonso
„Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy Vettel előtt fejezzük be a versenyt, és lehetőleg az időmérő edzésen is mögöttünk legyen, de ez most nagyon nehéz. A valóság azonban az, hogy most nem Vettel, hanem Adrian Newey, a csapat főtervezője ellen harcolok a címért"
" A Ferrari spanyol pilótája úgy gondolja, hogy a Red Bull szárnyalása – melynek köszönhetően Vettel 6 pontos előnyre váltotta 42 pontos lemaradását – legalább olyan mértékben köszönhető Newey-nak, mint amennyire magának Vettelnek.

„Jelenleg nem csak Sebastian ellen harcolunk” – mondta. „Mondjuk ki, hogy Newey-val is harcban állunk – a csapata az elmúlt négy futamon az első vagy a második helyen végzett.” "

Nem akarom Alonso-t védeni, mert sosem csippantottam, de így már azért mindjárt más...
Nem lehet tudni, hogy melyik forrás ferdít pozitív vagy negatív irányba, viszont a tisztánlátás végett meg kell említeni, hogy nem biztos, hogy a nyilatkozat egyes szám első személyben szólva hagyta el Alonso száját.

Jah, és : http://f1vilag.hu/hirek/alonso-newey-is-harcban-allunk
ab1daL
Director del Fútbol

2012.10.27. 13:50:40

Már meg se lepődök, hogy a RedBull csodák csodájára mindig összekapja magát a legvégén.. Remélem Hamilton megtorpedózza a németet, különben ismét baromi izgi futamunk lesz. Holnap akár már eldőlhet a dolog, bár még lesz vissza három futam, ami szerintem csak kettő lesz, mert rejtélyes módon az összes új pálya fekszik a redbulloknak hala Tilke! Mind1, kell fogni egy jó rajtot, és bízni, hogy az utóbbi futamokon jött pechsorozat most megfordul.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.10.27. 13:30:13

Alonso, de szánalmas :lol: :lol: remélem még savanyúbb lesz a szőlő neki, bár félek, mert lepattanózásban nagyon otthon van. RedBull bírja ki, és akkor nyilatkozhat bármilyen hülyeséget.

Gondolom amikor a középmezőnyből rajtolt Vettel, és jött fel, akkor is Newey ellen harcolt szegény Alonso, vagy a Ferrarinál ő tervezte a gépet, ő szerelte össze, az újításokat is ő tervezi meg, amivel még ő maga is harcol ugye a címért. (örülne neki,h még reális esélye van a vb-re)

nah mind1, a nyilatkozatai milyenségén nem lepődök meg, egyik első nyilatkozata miatt utáltam meg, még 2005 elején.
Kép
piton
Capitá del Barça

2012.10.27. 13:00:16

Remek időmérő, kicsit szorosabb lett a polért vívott harc mint gondoltam, de a lényeg, hogy meg van. Mclarenek teljesítményének is örülök, fontos lenne, h a versenyen is Alonso előtt végezzenek. Vettelnek hasonló futamot kívánok, mint tavaly, ehhez kell a jó rajt.
Alonso meg szánalmas, hogy ilyet nyilatkozik.

http://www.f1hirek.hu/f1/20121027-f1-re ... omero.html

Hamiltonék jók az első szektorban (egyenesekben), ha ott nem tudja beelőzni Vetteléket, akkor a kanyargós részen nem fogja tudni tartani a Red Bullokat.
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2012.10.27. 12:23:45

Alonso
„Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy Vettel előtt fejezzük be a versenyt, és lehetőleg az időmérő edzésen is mögöttünk legyen, de ez most nagyon nehéz. A valóság azonban az, hogy most nem Vettel, hanem Adrian Newey, a csapat főtervezője ellen harcolok a címért"

Annak ellenére hogy van benne valami istentelenül szánalmas hogy képtelen felnőni.
miihii
KHAL

2012.10.27. 11:59:56

Nah, szépen párokba rendeződtek a srácok:

1. Vettel ----- Webber
2. Hamilton -- Button
3. Alonso ---- Massa

8)

Utánuk Kimi és Perez jön.

Asszem maximum a technika ördöge vagy egy baleset veheti el az első helyet a némettől. De ugyanígy a VB-t sem fogja már elbukni valszeg. Kialakult megint az a különbség, ami tavaly megvolt, így meg sansztalan mindenki más...

Sztem eddig csak altattak, h ne legyenek annyira a figyelem középpontjában és ne támadják őket, aztán nemrég beüzemelték a csodafegyvert megint és ugyanúgy tudnak húzni egy nagyot mindig, mint tavaly ahogy előrántottak a cilinderből 4-5 tizedeket az időmérőkön pölö :P :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Castiel
Capitá del Barça

2012.10.27. 11:52:00

Alexander Mahone írta:Alonso nevetséges. Megint a sajtónak rinyál. Ezzel nyilván előrébb lesznek. Remélem majd a futam úgy hozza, hogy Massa valahogy elé kerül, és gyorsan elkezd sírni hogy azonnal engedje el. :lol:

Egy elég jó F1-es videó: :)
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... HQY1ve0UBw

Sajnálom, hogy sosem láthattam Sennát versenyezni. Nagy figura volt. :(
Semmit mondó vélemény!
Nem Alonso a nevetséges, hanem a Ferrari, hogy vergődik már évek óta.
1 ütőképes autó kéne Farnando alá aztán akkor lenne reális esély a vb címre.

más: Nem kell itt beszélni semmiféle 2 emberes vb esélyről, sem konstruktőriről. Vettel-RB! ennyi. Nevetséges hogy a Ferrari nem képes fejleszteni. Azért reménykedem egy jó helyezkedésben és egy jó rajtban, aztán onnan valamit összehozni.
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.10.26. 19:03:04

Amiket Gergo,Miihii, Bob írt az az odáig vezető út, amit én állítottam. Hogy most könnyebb a tökéleteshez közeli kört menni, egy-egy autó korlátain belül természetesen, így nincsenek nagy csodák, ebben a mezőnyben Senna sem verné az élmezőnyt, egy nem élmezőnybe tartozó géppel. Míg a régi kor autóiból lehet egy mai élmenő is kihozna annyit, mint az akkori mezőny csak kis része.

Persze nem lehet vissza,és előre se menni az időben, akkoriban kevesebb szimuláció volt, így aki vmire ráérzett egy-egy pályán, az óriási előnybe került, na meg akinek nagyobb volt a töke, és ezzel együtt a tehetsége, az meg méginkább.

szerk:

Vettel nyerte mindkét mai szabadedzést, Alonso mindkettőn 3. volt.

Remélem a technika nem szól közbe most sem, és akkor Vettel növelheti az előnyét a hétvégét követően...de még addig még sok meló, és koncentráció szükséges.

Holnap 9.40től időmérő.

Szerk:

Időmérő:

1.Vettel
2.Webber
3.Hamilton
4.Button
5.Alonso
6.Massa

Rajtnál nagyon kell figyelni, és első kör után is elsőnek lenni, utána pedig precíz melót várok Vetteltől, mert lehetett látni,h azért hibázgatnak a versenyzők, nem egyszerű pálya.

Biztató rajtrács, de holnap osztják a pontokat!
Kép
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.10.26. 18:17:36

Alonso nevetséges. Megint a sajtónak rinyál. Ezzel nyilván előrébb lesznek. Remélem majd a futam úgy hozza, hogy Massa valahogy elé kerül, és gyorsan elkezd sírni hogy azonnal engedje el. :lol:

Egy elég jó F1-es videó: :)
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... HQY1ve0UBw

Sajnálom, hogy sosem láthattam Sennát versenyezni. Nagy figura volt. :(
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
gergo9
Director del Fútbol

2012.10.23. 15:09:31

Azért az hozzátartozik hogy a kavicságy nem fékez le úgy mint az aszfaltozott bukótér. Nyilván ha elég a kavicságy hogy megfogjon egy f1 gépet akkor legyen az. Úgy az izgibb :D

REKLÁMHELYE
Szimulátor gép

Igen foglalkoztunk vele mi is. Van fennt a youtubon egy videó, teljes leírással ahol egy srác ablaktörlő motorokból épített hasonlót . Mi is tervezzük egyébként két gépészmérnök haverral hogy építünk egy komolyabbat csak pénzügyi problémákkal küszködünk egyelőre :D .
Válasz küldése