Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom te melyik oldalát likeoltad, de Maschnak hivatalos profilja van. Twitteren is követem meg facebookon is és ott az igazi postol. Csomószor nyomatja a képkeet stbmessideco írta:Jordi Albának és Mascheranonak is csak kamu-facebook profilja van, úgy hogy ne higyjetek el semmit, amit azokon írnak![]()
miihii írta:Isten nevével írkálni jobb?![]()
Gondolom akkor nem játszana...miihii írta: Remélem ma napvilágot lát a kis Messi és minden rendben lesz vele. Ne kelljen holnap azon görcsölni apukának, h a mami bármelyik percben szülhet
És ez miért szemforgatós?Deus írta:nem lennék meglepve, ha valamelyik júzer beregisztrálna Thiago Messi névvel s avval írogatna most a fórumon...![]()
Már csak idő kérdése.
Ne adj ilyen ötleteketDeus írta:nem lennék meglepve, ha valamelyik júzer beregisztrálna Thiago Messi névvel s avval írogatna most a fórumon...![]()
Már csak idő kérdése.
http://www.youtube.com/watch?v=ndk8UkuwBNg&feature=plcpCapon írta:Ma átvette az Aranycipőt.
Grat Neki!
http://www.nb1.hu//hirek/messi-atvette-az-aranycipot-0
Van benne vmi. Csak 40 bajnoki gól, a BEK-ben mondjuk 10 (nem tudom mennyi). Az még mindig csak 50. 35 gólt válogatott és kupameccseken, azért szédületes szám lenne. Bár lehet, hogy így volt, nem tudom. Remélem megdönti azt is és akkor nem lesz kérdés.sjd írta:
+válogatott meccsek, kupameccsek (alsóbb osztályú csapatokat szépen meg lehet szórni)
Egyébként ha Messi meg tudja csinálni, akkor miért olyan hihetetlen Müllertől?
Meccs/gól mutatókban volt olyan jó ő is.
+válogatott meccsek, kupameccsek (alsóbb osztályú csapatokat szépen meg lehet szórni)Barcaman1993 írta:Hát azt én sem igazán értem. Ha jól emlékszem olyan 40 gól körül termelt a bajnokságban és azzal lett gólkirály. Gondolom nagyjából ugyanennyit rúghatott tavaszi-őszi rendszerben is. A BL/BEK elsőséget, ha jól tudom pont Messi/Nistelrooy/Altafini tartják 14-el, míg Falcao rekordjáig a 2. számú kupában Falcao azt hiszem 16, vagy 17 góllal. Érdekes adat, nem tudom, hogyan jöhetett neki össze.shutterisland írta:én eddig csak a pelé rekordról tudtam...hát...a müller féle necces lesz nagyon.
de hogy a fenébe rúgott ő 85 gólt egy naptári évben ?!