Yaya(07-10) írta:ha van rá kapacitás jó lenne megszavaztatni a közösséget. több értelme lenne, mint a mostani kérdésnek. engem érdekelne, miként vélekednek a többiek.
Kezd baromira unalmas lenni már ez a tevékenységed. A 85 post-odból 60 a cikkek miatti rinya, amire kaptál választ nem egy ízben és tovább nyomatod. Múltkor szétoffoltad vele a Bajnoki meccsek topicot, amikor is írtam, h nem lenne olyan rossz, ha esetleg a témához is hozzászólnál, illetve ha vmiről véleményed van, akkor reagálj esetleg vmit az előtted minimum egy oldalon keresztül leírtakra. Amire a válaszod annyi volt, h de ez így milyen gyászos, h fél óránként érkezik hsz. ÉS? Amik érkeztek, kb ugyanoylan vélemények, mint a cikkek alatti kommentek, csak nem 10 részletben, hanem egyben. Azokra is ugyanúgy lehetne válaszolni, mintha a cikkek alatt jelennének meg. De ha ezt nem teszed meg itt, akkor a cikkeknél miért? Ezt az időt, karakterszámot, amit a semmire fordítasz, nyugodtan elüthetnél az aktív fórumozással is, sztem meggondolanó
Jah, és amíg gondolkodsz rajta, tanulmányozd légyszíves a Szabályzatot, a dupla post-ok részt meg az off jellegű dolgokra vonatkozót különösen (utalva a korábbiakra).
Ha meg a fétised a cikkek alatti téma, akkor a fészbúkon is megteheted akár

Ott nincs tiltva, kiélheted magad.
És bocs a stílusért, de mint mondtam, már baromira irritáló ez a nyűglődésed a cikkek miatt...