Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nick Collisont bármikor odaadom értekanty írta:Amaret árulom egy zacskó ziziért és egy Scalabrine statokat produkáló emberért.
És ne felejtsük el, hogy Billups is decemberig off.kanty írta:Köszi anyu.![]()
Amúgy egy rossz rajt nem a világ, valahogy a PO-ba kell beverekednem magam és ott minden megtörténhet.
Amaret árulom egy zacskó ziziért és egy Scalabrine statokat produkáló emberért. természetesen 48 percre levetítve.
Köszi anyu.Bob_Marley írta:Kellett volna magasakat is draftolnodkanty írta:Amare.![]()
![]()
Tavaly is ezt csinálta velem. Gondoltam idén kárpótol.
Love + Amare, asszem nekem csak decemberben kezdődik a játék.
Horford-STAT-Love 3assal indulsz neki, amiből mikor draftoltunk lehetett tudni 2 biztosan kifog hagyni meccseketHorford biztosabb bár ugye tavaly is majdnem végig sérült volt.Úgyhogy ne csodálkozz
Kellett volna magasakat is draftolnodkanty írta:Amare.![]()
![]()
Tavaly is ezt csinálta velem. Gondoltam idén kárpótol.
Love + Amare, asszem nekem csak decemberben kezdődik a játék.
Vettem az adást! Amúgy meg Meloval kapcsolatban ha betartja az ígéretét, idén nem fog dobálni mindenhonnan. Szóval ebben a ligában fantasy szempontjából sem lesz annyira "értékes".socio66 írta:első ránézésre nem hiszem, hogy meg tudnánk egyezni, melo-t én is nagyon bírom, és hasznos is ebben a ligában.neobarca írta: Amúgy Socio nézelődtél nálam? Valahogy biztosan meg tudnánk egyezni...
semmi baj, jövőre is lesz draft.![]()
viccet félretéve küldhetsz egy-kettőt, de csak komolyakat, és bynum-ot nem kérem köszönöm.
első ránézésre nem hiszem, hogy meg tudnánk egyezni, melo-t én is nagyon bírom, és hasznos is ebben a ligában.neobarca írta: Amúgy Socio nézelődtél nálam? Valahogy biztosan meg tudnánk egyezni...
Erre a kérdésemre senki sem tudja a választ? Valaki aki az ESPN ligában is benne van?neobarca írta:1 kérdésem lenne! ESPN-ben csak a kezdő számít vagy mindenki? Mert ott van kezdő majd egy vonal,..
Most Game-nek adtam egy győzelmet, annyi ligában játszok, hogy erre abszolút nem figyeltem, elfelejtettem kivenni Nelsont, pedig nem is játszik...na mindegy, majd legközelebbBob_Marley írta:Eazzy azért szoros lett 8 pont nem a világvégeMondjuk ilyen szokott lenni pár pont, de ez van, Stafford miatt a sors is így akarta
2ik körös embert nem ültetünk le a padra.Valahogy úgy érzem a 8ik helyet meglehetne csípni csak Xanthor csapata meg erősebb mind Cumbeenál mind az enyémnél, úgyhogy lehet nem lesz meg a 8ik hely
Viszont látom Cumbee megverte Slithert, ez azért számomra elég nagy meglepetés, mondjuk látva Gronkowski parádés játékán múlott a dolog
Most jön Made, hát az tuti bukta Saints08 szintén, utána jön Tocy ellene talán megint tudok nyerniaztán Game (most visszakapom) aztán kamaj, az múltkor is teljesen sima vereség volt, s végül Xanthor ellen is talán valamit lehet alkotni.
5-9el gondolom a 8ik helyet is felejtsem el??
Rendben, várjuk akkor vele...Xzibit25 írta:Küldtem elvileg rá választ de azért leírom itt is.Még kiváncsi vagyok h Jack hogyan fog teljesíteni. Majd 1-2 hét múlva visszatérhetünk rá.Ordog írta:Szebi küldtem egy ajánlatot!!!
Am vkit nem érdekel Lee vagy Sullinger? Túl sok a boostoni játékosom
Küldtem elvileg rá választ de azért leírom itt is.Még kiváncsi vagyok h Jack hogyan fog teljesíteni. Majd 1-2 hét múlva visszatérhetünk rá.Ordog írta:Szebi küldtem egy ajánlatot!!!
Küldhetsz ajánlatot, de nem lesz könnyű dolgod.balinteer írta:KillerZone az én csapatom keeperben és simában is.
Simában Michabee meg tudnánk egyezni valahogy Humpriesről?
Föld! Itt MZ/ZS kb.Bob_Marley írta:neobarca meg kezdjen magával valamit, mert se azt nem tudja kit draftolt se azt melyik ligában más kit draftolt, a gombokat sem ismeriHalló ez itt a Föld nevű bolygó MZ/X jelentkezz
Köszönöm szépen! Akkor ez elég hasznos gombnak ígérkezik...MichaaBee írta:Evaluation = elemzés. Segít kielemezni, hogy miben nyersz, miben buksz. Összehasonlításra használható, de mindig vannak más szempontok is, főleg keeperben.
Evaluation = elemzés. Segít kielemezni, hogy miben nyersz, miben buksz. Összehasonlításra használható, de mindig vannak más szempontok is, főleg keeperben.neobarca írta:Valamint továbbra is szeretném tudni, hogy mit jelent a cseréknél az Evaluate Trade gomb? Valaki?
Nézd, igazából nem szerepel a terveim között de nem zárkózom el semmitől. Ugyanakkor meg szeretném várni a visszatérését. Mint NYK szimpatizáns, merem remélni, hogy idén remek szezont fog futni.kanty írta:Ha feleannyira is jó szezonja lesz, mint Te reméled, akkor van fantázia a cserében. Amúgy érdekel egyáltalán Amare?neobarca írta:Kanty! Ugye ezt a cserét te sem gondoltad komolyan? Amere-t adnád DeMarcus Cousinsért?Köszi, de kihagynám.
![]()
Ebben nem nálad van? Akkor valamt csúnyán benétem.Bob_Marley írta:neo itt miben szívattalak meg?
Az hogy a másikban nálam van AnthonyElőttem voltál draftton úgyhogy saját magadnak köszönd
Socio! Akkor készülj, mert keeeeelll nekem Melo! Ő hozzám taztozik! Engedd vissza a családjához!socio66 írta:karmeló nálam van.neobarca írta:aki megszerzi Melot Bob-tól az kérhet tőlem bárkit.