Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.10.30. 19:20:29

Bob itt írok, itt egyszerűbb. Mi a fenét írtál Lopez-el kapcsolatban? Tudom, hogy beszéltünk valamiről, de sikerült 2 nap alatt elfelejtenem.:D
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.10.30. 19:14:11

kanty írta:Amaret árulom egy zacskó ziziért és egy Scalabrine statokat produkáló emberért.
Nick Collisont bármikor odaadom érte :lol:
Nálam csak Nowo sérült de ő még egy darabig (1 hónap kb) nem is fog játszani, emiatt kicsit meg is bántam hogy ledraftoltam, de ha felépül nem lesz kegyelem, kell nagyon ebben a Mavericksbe egy vezér, jó idényt várok tőle.
Remélem ma Kobe jó napot fogott ki és nem fog elszórni mindent :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.10.30. 13:51:35

kanty írta:Köszi anyu. :lol:
Amúgy egy rossz rajt nem a világ, valahogy a PO-ba kell beverekednem magam és ott minden megtörténhet. :P
Amaret árulom egy zacskó ziziért és egy Scalabrine statokat produkáló emberért. természetesen 48 percre levetítve.
És ne felejtsük el, hogy Billups is decemberig off. :P Csak, hogy jól érezzed megad. :lol:

Viccet félre téve, én elég jól állok magasakkal. Ha gondolod kukkants be. Korrekt ajánlatok fejében mindenki vihető... :wink:

És egy kis esélylatolgatás az induló hétre.
Valszeg EuroBarca ligában rendesen kikapok NBAiley csapattól. Lényegesen többen fognak játszani a csapatából ezen a csonka héten és a keretét is minőségibbnek tartom.

Eurobarca Keeper ligában, talán megcsípem a Debreceni Macikat. Bár így szezon elött nehéz még találgatni.

A lényeg a lényeg, hogy ma hajnalban START! :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2012.10.30. 13:17:52

Bob_Marley írta:
kanty írta:Amare. ](*,) :roll:
Tavaly is ezt csinálta velem. Gondoltam idén kárpótol.
Love + Amare, asszem nekem csak decemberben kezdődik a játék.
Kellett volna magasakat is draftolnod :D
Horford-STAT-Love 3assal indulsz neki, amiből mikor draftoltunk lehetett tudni 2 biztosan kifog hagyni meccseket :D Horford biztosabb bár ugye tavaly is majdnem végig sérült volt.Úgyhogy ne csodálkozz :mrgreen:
Köszi anyu. :lol:
Amúgy egy rossz rajt nem a világ, valahogy a PO-ba kell beverekednem magam és ott minden megtörténhet. :P
Amaret árulom egy zacskó ziziért és egy Scalabrine statokat produkáló emberért. természetesen 48 percre levetítve.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.30. 13:12:45

kanty írta:Amare. ](*,) :roll:
Kellett volna magasakat is draftolnod :D
Horford-STAT-Love 3assal indulsz neki, amiből mikor draftoltunk lehetett tudni 2 biztosan kifog hagyni meccseket :D Horford biztosabb bár ugye tavaly is majdnem végig sérült volt.Úgyhogy ne csodálkozz :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.10.30. 12:13:47

Amare. ](*,) :roll:
neobarca
Director del Fútbol

2012.10.30. 11:39:27

socio66 írta:
neobarca írta: Amúgy Socio nézelődtél nálam? Valahogy biztosan meg tudnánk egyezni... :wink:
első ránézésre nem hiszem, hogy meg tudnánk egyezni, melo-t én is nagyon bírom, és hasznos is ebben a ligában.
semmi baj, jövőre is lesz draft. :mrgreen:
viccet félretéve küldhetsz egy-kettőt, de csak komolyakat, és bynum-ot nem kérem köszönöm. :)
Vettem az adást! Amúgy meg Meloval kapcsolatban ha betartja az ígéretét, idén nem fog dobálni mindenhonnan. Szóval ebben a ligában fantasy szempontjából sem lesz annyira "értékes".
Ezért van az, hogy pl Keeper ligában nem is ragaszkodom a megszerzéséhez.
Személy szerint nekem a kedvenc játékosom évek óta, de ezt mindenki tudja. :lol: Ezért nem járja, hogy egyetlen ligában se legyen az enyém... :P

Friss hír NYK háza tájáról: Amare 6-8hétre out. (faxa :( )

Melo reakciója a hírre:

Kép

:lol: :lol: :lol:

Ezért most így fog hozzáállni a játékhoz:

Kép

:wink: :lol: :lol:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
socio66

2012.10.30. 11:11:04

neobarca írta: Amúgy Socio nézelődtél nálam? Valahogy biztosan meg tudnánk egyezni... :wink:
első ránézésre nem hiszem, hogy meg tudnánk egyezni, melo-t én is nagyon bírom, és hasznos is ebben a ligában.
semmi baj, jövőre is lesz draft. :mrgreen:
viccet félretéve küldhetsz egy-kettőt, de csak komolyakat, és bynum-ot nem kérem köszönöm. :)
neobarca
Director del Fútbol

2012.10.30. 10:36:11

neobarca írta:1 kérdésem lenne! ESPN-ben csak a kezdő számít vagy mindenki? Mert ott van kezdő majd egy vonal,..
Erre a kérdésemre senki sem tudja a választ? Valaki aki az ESPN ligában is benne van? :oops:

Amúgy Socio nézelődtél nálam? Valahogy biztosan meg tudnánk egyezni... :wink:

Szerk: Idén a yahoon a kispad kevesebb lett mint 1 éve? Az uni számít bele még a BN meg nem igaz? Ha igen akkor 1-1 nap kemény lesz, hogy kit hagyjunk ki a keretből... :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neobarca 2012.10.30. 11:11:39-kor.

Tocy
Director del Fútbol

2012.10.30. 08:49:38

Bob_Marley írta:Eazzy azért szoros lett 8 pont nem a világvége :D Mondjuk ilyen szokott lenni pár pont, de ez van, Stafford miatt a sors is így akarta :D 2ik körös embert nem ültetünk le a padra.Valahogy úgy érzem a 8ik helyet meglehetne csípni csak Xanthor csapata meg erősebb mind Cumbeenál mind az enyémnél, úgyhogy lehet nem lesz meg a 8ik hely :?
Viszont látom Cumbee megverte Slithert, ez azért számomra elég nagy meglepetés, mondjuk látva Gronkowski parádés játékán múlott a dolog

Most jön Made, hát az tuti bukta Saints08 szintén, utána jön Tocy ellene talán megint tudok nyerni :D aztán Game (most visszakapom) aztán kamaj, az múltkor is teljesen sima vereség volt, s végül Xanthor ellen is talán valamit lehet alkotni.
5-9el gondolom a 8ik helyet is felejtsem el?? :D
Most Game-nek adtam egy győzelmet, annyi ligában játszok, hogy erre abszolút nem figyeltem, elfelejtettem kivenni Nelsont, pedig nem is játszik...na mindegy, majd legközelebb :D Az az igazság, hogy egyedül ebben a ligában nincs pozitív mérlegem, és ezzel már nem igazán törődök ( bár ezt a szezon előtt is így gondoltam, hogy ez lesz a legkevésbé fontos ), meg kicsit túlvállaltam magam ennyi ligával, úgy érzem :D Az NBA-re is kíváncsi leszek, hogy hogyan működik, mert ugye tavaly nem játszottam...
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.10.30. 08:48:20

Xzibit25 írta:
Ordog írta:Szebi küldtem egy ajánlatot!!!
Küldtem elvileg rá választ de azért leírom itt is.Még kiváncsi vagyok h Jack hogyan fog teljesíteni. Majd 1-2 hét múlva visszatérhetünk rá.

Am vkit nem érdekel Lee vagy Sullinger? Túl sok a boostoni játékosom :D
Rendben, várjuk akkor vele...

Bostoniakat másnak meghagyom, az én csapatomba nincsen számukra hely:)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.30. 08:32:24

Eazzy azért szoros lett 8 pont nem a világvége :D Mondjuk ilyen szokott lenni pár pont, de ez van, Stafford miatt a sors is így akarta :D 2ik körös embert nem ültetünk le a padra.Valahogy úgy érzem a 8ik helyet meglehetne csípni csak Xanthor csapata meg erősebb mind Cumbeenál mind az enyémnél, úgyhogy lehet nem lesz meg a 8ik hely :?
Viszont látom Cumbee megverte Slithert, ez azért számomra elég nagy meglepetés, mondjuk látva Gronkowski parádés játékán múlott a dolog

Most jön Made, hát az tuti bukta Saints08 szintén, utána jön Tocy ellene talán megint tudok nyerni :D aztán Game (most visszakapom) aztán kamaj, az múltkor is teljesen sima vereség volt, s végül Xanthor ellen is talán valamit lehet alkotni.
5-9el gondolom a 8ik helyet is felejtsem el?? :D
Kép
Kép
Kép
Xzibit25
Jugador d'estrella

2012.10.30. 00:19:44

Ordog írta:Szebi küldtem egy ajánlatot!!!
Küldtem elvileg rá választ de azért leírom itt is.Még kiváncsi vagyok h Jack hogyan fog teljesíteni. Majd 1-2 hét múlva visszatérhetünk rá.

Am vkit nem érdekel Lee vagy Sullinger? Túl sok a boostoni játékosom :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.10.29. 21:54:19

1 kérdésem lenne! ESPN-ben csak a kezdő számít vagy mindenki? Mert ott van kezdő majd egy vonal,..

MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.10.29. 21:35:01

balinteer írta:KillerZone az én csapatom keeperben és simában is.

Simában Michabee meg tudnánk egyezni valahogy Humpriesről? :lol:
Küldhetsz ajánlatot, de nem lesz könnyű dolgod. :D

@Game: van egy ötletem cserére, de nem dobnám még be. Első hét előtt nem szívesen cserélek.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
neobarca
Director del Fútbol

2012.10.29. 21:25:56

Bob_Marley írta:neobarca meg kezdjen magával valamit, mert se azt nem tudja kit draftolt se azt melyik ligában más kit draftolt, a gombokat sem ismeri :D Halló ez itt a Föld nevű bolygó MZ/X jelentkezz :mrgreen:
Föld! Itt MZ/ZS kb. :) Igyekszem összeszedni magamat! Lehet le kéne szokni a piáról... :lol: :lol: :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.29. 18:59:37

game majd írok :D

neobarca meg kezdjen magával valamit, mert se azt nem tudja kit draftolt se azt melyik ligában más kit draftolt, a gombokat sem ismeri :D Halló ez itt a Föld nevű bolygó MZ/X jelentkezz :mrgreen:

kanyt értettem, én is megvárom a szezon kezdetét, csak az a baj, hogy West abban a ligában elég értékes sacc/kb TOP 70-80. játékos :D (most hogy így elmondtam gondolom mennyire szeretnél majd cserélni :P )
Nelson csak just for fun jelleggel kellene.
De majd yahooban meg Knightért megyek nálad, csak ne akarj rám sózni hulladékokat :D Még így szezon kezdetén nem akarok Sessions féle rizikós embereket vállalni (tudom hogy ESPN-n van csak a példa kedvéért)
Szezon közben persze más, ott majd figyelem kik azok akik rossz formában vannak, s olcsóbban ellehet hozni :D
Kép
Kép
Kép
balinteer
Capitá del Barça

2012.10.29. 16:22:51

KillerZone az én csapatom keeperben és simában is.

Simában Michabee meg tudnánk egyezni valahogy Humpriesről? :lol:
neobarca
Director del Fútbol

2012.10.29. 14:19:14

MichaaBee írta:Evaluation = elemzés. Segít kielemezni, hogy miben nyersz, miben buksz. Összehasonlításra használható, de mindig vannak más szempontok is, főleg keeperben.
Köszönöm szépen! Akkor ez elég hasznos gombnak ígérkezik... 8)

MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.10.29. 14:10:36

neobarca írta:Valamint továbbra is szeretném tudni, hogy mit jelent a cseréknél az Evaluate Trade gomb? Valaki?
Evaluation = elemzés. Segít kielemezni, hogy miben nyersz, miben buksz. Összehasonlításra használható, de mindig vannak más szempontok is, főleg keeperben.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
neobarca
Director del Fútbol

2012.10.29. 13:53:19

kanty írta:
neobarca írta:Kanty! Ugye ezt a cserét te sem gondoltad komolyan? Amere-t adnád DeMarcus Cousinsért? :lol: Köszi, de kihagynám. :wink:
Ha feleannyira is jó szezonja lesz, mint Te reméled, akkor van fantázia a cserében. Amúgy érdekel egyáltalán Amare?
Nézd, igazából nem szerepel a terveim között de nem zárkózom el semmitől. Ugyanakkor meg szeretném várni a visszatérését. Mint NYK szimpatizáns, merem remélni, hogy idén remek szezont fog futni.
Bob_Marley írta:neo itt miben szívattalak meg?
Az hogy a másikban nálam van Anthony :D Előttem voltál draftton úgyhogy saját magadnak köszönd :D
Ebben nem nálad van? Akkor valamt csúnyán benétem. :lol: Azt hittem Eurobarcában is elhappoltad előlem. Mondjuk hulla fáradt voltam ez mentségemre szolgáljon. Akkor visszaszívom a fenyegetőzést! Bocsánat! :lol: :lol: :lol:
socio66 írta:
neobarca írta:aki megszerzi Melot Bob-tól az kérhet tőlem bárkit.
karmeló nálam van.
Socio! Akkor készülj, mert keeeeelll nekem Melo! Ő hozzám taztozik! Engedd vissza a családjához! :lol:
Nézz körbe nálam, hátha megtetszik neked valaki és üzletelünk. Ha Meloról van szó, sokkal engedékenyebb vagyok! :wink:

Más: Ezért is szeretném, hogy írjuk már össze, ki melyik csapatnak a managere. Vagy akkor a manager nevet írjátok át az itteni usernevetekre. Én is megcsináltam. Sokkal könnyebb úgy tárgyalni, ha tudjuk kivel "állunk" szemben... :wink: :lol:

Valamint továbbra is szeretném tudni, hogy mit jelent a cseréknél az Evaluate Trade gomb? Valaki?

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.10.29. 12:55:16

Rég láttam ilyen hulladék fordulót, ami a PL-fantasyt illeti. :D
Baines-öngól, Ivanovic-piros, Torres-piros... :oops: :lol:
Legalább a Ba-Tévez-Hazard-Bale kvartett alkotott, így maradtam a nyolcadik helyen.

KanTY, te meg vigyázz magadra, én vagyok az adminisztrátor, ha továbbra is ilyen ütemben termeled a pontokat, kirúglak a ligából.

:mrgreen:
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.10.29. 12:42:44

Hello Mindenki!

Nagy zseni vagyok, hogy két és fél hét alatt, mióta korlátozva van a netem, most először gondoltam arra, hogy mi lenne, ha megpróbálnék ide belépni? :lol: Olvasgatni tudtam rendszeresen, (vicces volt hétvégén olvasni, hogy mit össze szenvedtek a drafttal :P ) de egyszer nem próbáltam meg belépni, hogy hozzászólják. Pedig röpke 10 perc alatt bejutottam most is. :mrgreen:

Véleményeket várnék NBA fantasys csapataimról, ha valaki nagyon unatkozik. Én, még ilyet úgyse kértem korábban, itt az ideje. :P Én abszolút elégedett vagyok az auto draft eredményével. Slither köszi, hogy szóltál, hogy állítsak pre-draft ranking-et! :wink:

KEEPER:
1. (8 ) Andrew Bynum (Phi - C)
2. (17) Kobe Bryant (LAL - SG)
3. (32) Serge Ibaka (OKC - PF,C)
4. (41) Eric Gordon (NO - SG)
5. (56) Kevin Garnett (Bos - PF,C)
6. (65) Andrew Bogut (GS - C)
7. (80) Kemba Walker (Cha - PG)
8. (89) Brandon Roy (Min - SG,SF)
9. (104) Darren Collison (Dal - PG)
10. (113) Samuel Dalembert (Mil - C)
11. (128) Ricky Rubio (Min - PG)
12. (137) Ramon Sessions (Cha - PG,SG)
13. (152) Tayshaun Prince (Det - SF,PF)
14. (161) Mike Dunleavy (Mil - SG,SF)
15. (176) Antawn Jamison (LAL - PF)

Jó tudom, hogy sok a sérülékeny játékos, (illetve, konkrétan 4 játékosom van most sérültnek jelölve, de, ahogy én olvastam Rubio kivételével, mindenki játszhat valószínűleg a szezonnyitóján) de úgy voltam vele, hogy nem lehet, még egyszer olyan balszerencsés szezonom, mint az előző, ahol sorra dőltek ki a jó játékosaim. :D Illetve, ami még gáz lehet, hogy 2-2 játékos van a LAL-MIN-MIL-CHA négyesből.

SIMA:
1. (4) Chris Paul (LAC - PG)
2. (29) Serge Ibaka (OKC - PF,C)
3. (36) Eric Gordon (NO - SG)
4. (61) Tyson Chandler (NY - C)
5. (68 ) Manu Ginobili (SA - SG,SF)
6. (93) Kemba Walker (Cha - PG)
7. (100) Brandon Roy (Min - SG,SF)
8. (125) Samuel Dalembert (Mil - C)
9. (132) Ricky Rubio (Min - PG)
10. (157) Antawn Jamison (LAL - PF)
11. (164) Ramon Sessions (Cha - PG,SG)
12. (189) Rashard Lewis (Mia - SF,PF)
13. (196) Richard Jefferson (GS - SF)

Na igen, egy pár név visszaköszön. :mrgreen:

NFL Fantasy:
Ez a hétvége úgy alakult, ahogy vártam, hiszen most volt bye weeken a 3 RB-m. Bár, ha normálisan teljesítettek volna a játékosaim, még akár lehet sikerült volna nyerni is, tekintve, hogy ellenfelem is csak 57 pontnál jár eddig (Frank Gore még hátra van neki). Nekem a "padon" lévő Vick szerezte a legtöbb pontot mintegy 12.84-gyel...

PL Fantasyban meg a 2. helyen tanyázok 32 ponttal kanTY mögött. Jól elhúzott a srác. :D

Hú, de hosszú lett, bár ennyi idő után megérdemlek egy ilyet. :mrgreen:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2012.10.29. 13:21:16-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
kanty
Llegenda del Barça

2012.10.29. 12:04:54

Várom az ajánlatodat, de szívesen egyiket sem adom.

Draft-al hellyel-közzel megvagyok elégedve. Elsőre behúztam Love-t, úgyhogy hatodikként választhattam. Igaz, hogy egy hónapot kifog hagyni, de azért mégis 21 hetes lesz a fantasy alapszakasz, úgy gondolom, hogy Ő bőven meghálálja majd a bizalmat. Itt is próbáltam olyan játékosokat húzni, akik remélhetőleg sokat fognak játszani. Meglátjuk majd. Természetesen itt is volt olyan, hogy valaki az orrom elől vitte el a játékost, de a keeper liga draftja óta az ilyeneken már nem lepődök meg. :P

Premier League fantasy:

Most nézem, hogy vezetek. :lol: Ahhoz képest, hogy voltam 13. is, nem olyan rossz. Öt játékosom is az eddigi Dream Team tagja, közte a három támadóm is, sose rosszabbat. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.29. 11:28:07

neo itt miben szívattalak meg?
Az hogy a másikban nálam van Anthony :D Előttem voltál draftton úgyhogy saját magadnak köszönd :D

kanty: ESPN-n láttam amit írtál
Majd ne használj ékezeteket mert nem volt egyszerű elolvasni.
Igazából nem sokat fűzök hozzá, egyenlőre ezt a pakkot tudtam elküldeni, engem Sessions nem érdekel, lehet tudtam volna jobb ajánlatot csak nem ejtettek a fejemre :D Olyat ajánlottam amit korrektnek éreztem, DeRozan-Beasley azért ne mond hogy rossz pack :wink:

yahoo simában, meg én speciel annyira nem vagyok megelégedve Griffin adott volt, de Jenningset elcsesztem meg Parker helyett is lehetett volna akár Ellis, de talán így jobb ha besül az ember, akkor legalább nem minden ligámban :D
Eléggé aktív leszek szerintem mert nem igazán tetszik a csapat :D

kanty itt is lehet megtalállak, Gay de legfőképpen Knight nagyon érdekelne.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése