lui1698 írta:visca el barca írta:hétfő reggel 8-kor tőzsde dráma? laci! ne idegejjé'

amugy jo film, én kb 2 hete néztem. lehetne egy kicsit tartalmasabb, pörgősebb, de egy7-est igy is megért.
Szerintem is abszolút jó kis film volt, külön tetszett, hogy nem vitték el túlságosan szakmai irányba. Tehát nem mentek jobban bele a számításokba, meg grafikon elemzésekbe, inkább próbálták érthetőbben körül írni (még ha nagy vonalakban is), hogy mi is történik.
Amúgy az durva, hogy hiába van nagyjából tisztában azzal az ember, milyen pénzek mozognak a tőzsdén, még így is lestem pár számnál.
Akit amúgy érdekel az egész válság téma az nézze meg a Bennfentesek c. doku filmet, nagyon jó!
Amúgy ezen is gondolkodtam, hogy ajánlom filmklubba (mmint a Margin Call-t).

Következő körre javasolni fogom, hogy rajtad kívül ne ajánlhasson senki.
Viszont az Inside Men-t én is csak dicsérni tudom, az is eszméletlen jó (azt leszámítva, hogy néhol már Michael Moore-t megszégyenítő módon demagóg)
messideco: John Carter-t addig kukázd ki, amíg tudod, egy megnézést sem ér meg. Én nem mondanám rá, hogy rossz, de egyszerűen annyira bántóan semmilyen és középszerű, mint kevés film. Inkább akkor már olvasd a könyvet.
Hét élet nekem viszont annyira nem jött át, nekem pont a drámaiság hiányzott belőle, valahogy egyszerűen nem tudtam átérezni az egészet. Pedig a sztori alapból nagyon jó, de nem sokkolt eléggé.