Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont azért,mert 100 meg száz eset történik. Ha mindet bemondanák, foglalkoznának vele,akkor senki nem kapná fel a fejét. Média. Aki akar,az tud tájékozodni az ilyen esetekről a híradók nélkül is.shutterisland írta: MÁS:
borzasztó eset ez a szita bencés sztori.
viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy miért mindig csak egy esetet emelnek ki a médiában, és azt nyomják reggeltől estig ?
már azelőtt is mindenhol ezt láttam, mielőtt megtalálták a holttestét.
nincs is ezzel konkrétan gond, csak nem értem, hogy mi alapján emelnek ki a 100 meg 100 eltűnés közül mindig egyet (legutóbb a rendőrpszichológus nő) vagy a 100 meg 100 gyilkosság közül egyet.
Mezner2 írta: Viszont amíg 2 pont a különbség a győzelem és a döntetlen között,addig egy döntetlen simán ledolgozható egy meccsel,valahogy kívülre kell kerülni,hogy mondjuk a javításhoz 2 meccs kelljen,máris megnőne a győzelem jelentősége
ergo min. 4 pont különbség kéne(azaz egy győzelem 5pont),ami viszont már sok lenne egy győzelemértesetleg ha a bajnokság végén a több győzelem számítana,és nem egymás elleni meg gk akkor lenne ez jó megoldás.
Eleve az egész nem vonatkozna a kiesés rendszerekre, tehát csak a legnagyobb nézettségű és presztízsű meccseket nem változtatná meg. Aztán pl. szted egy Celtic attól kijönne a saját 16-osáról a Barca ellen, mert 200 ezer pont a győzelem? Továbbra is próbálna találni egy gólt, és aztán azt foggal-körömmel megvédeni. Az egyetlen eset, ahol el tudom képzelni, hogy segítene ez a szabály, azok az ilyen Barca-Real szalonremik, mint pár éve az 1-1 is volt, de ez kb. a meccsek 10%-a.sjd írta: Persze az ötleted szerint a döntetlen relatív értéke is csökkenne, de sztem igazán akkor kezdenének győzelemre játszani a csapatok, ha nem lenne különbség vereség és döntetlen között. Amíg utóbbi értékesebb előbbinél, addig nem fog senki fejjel a falnak rohanni egy Barca ellen, vagy a vb-csoportkörben.
A 2 pontos rendszerből is 3 pontos lett az idők folyamán, de ettől még nem lett támadóbb a foci, sőt.Mezner2 írta: szerintetek egy olyan szabálymódosítás,hogy a győzelem 4 vagy 5pontot ér nem növelné meg a meccsek és úgy az egész futball színvonalát?? sokkal támadóbb és látványosabb foci lenne,ha a döntetlen értékét csökkentenék,szerintem,ti ezt,hogy látjátok???
Én már csak megszokásból nézem. És szapulom, mert kis túlzással (vagy nem?) egy karaoke bárban jobban énekelnek az emberek. De akkora függő nem vagyok, hogy a szombat estéimet ezzel töltsem, mint néhány haverom, aki addig nem jön kocsmázni, ameddig nincs vége az X-Faktor-nakkanty írta:Ez nem egy olyan központi téma, amivel mindenkinek foglalkoznia kell. Kicsit az az érzésem, mint a Győzike show-al anno, mindenki szapulja, de azért mindenki nézi.
igen,én is láttam a tv-ben,ezért néztem meg,hogyan is csinálja.Game90 írta:Ha már bűvészkedés, én most erre a tagra vagyok rákattanva:daffy írta:nem tudom ismeri-e valaki youtube-on a "magic's biggest secrets finally revealed" című videósorozatot? bűvésztrükköket mutat be és azok hátterét,hogy hogyan készülnek. nekem tetszett,hátha mást is megfog
http://www.youtube.com/watch?v=respYjvfIzQ
Ha már bűvészkedés, én most erre a tagra vagyok rákattanva:daffy írta:nem tudom ismeri-e valaki youtube-on a "magic's biggest secrets finally revealed" című videósorozatot? bűvésztrükköket mutat be és azok hátterét,hogy hogyan készülnek. nekem tetszett,hátha mást is megfog
Hát igen, ha ének miatt nézed, akkor miért nem nézel olyat, ahol tudnak is énekelni...sjd írta:Ez sztem mostanára már egy elég nagy ellentmondással ér fel18Barca99 írta:Valaki nézte vagy nézi az X-faktort? Én igazából csak az ének miatt nézem![]()
Ez sztem mostanára már egy elég nagy ellentmondással ér fel18Barca99 írta:Valaki nézte vagy nézi az X-faktort? Én igazából csak az ének miatt nézem
Néha belenézek, most a végét láttam.18Barca99 írta:Valaki nézte vagy nézi az X-faktort? Én igazából csak az ének miatt nézem azt nem hogy mit színészkednek össze a szavazás lezárása után. Ma viszont az egész műsort végig néztem, az extrát is és a Keresztes eléggé kivolt akadva. Üzent, hogy a fanyalgóknak kívánja hogy legyen a helyükben stb. A Malekot kb. elküldte a búsba hogy az ő versenyzőit kiutáltatta a műsorból. Ez is színjáték? Valaki aki jártasabb, vagy van véleménye leírhatná.
Ez a is a környéken készült érdemes elolvasni és csodálkozniBob_Marley írta:Múltkor mihu Finnországról írt, ez kicsit arrébb van
Stockholm-i metró:
http://outline.blog.hu/2012/11/02/kiall ... aign=index
sjd írta:
Elsőre azt mondtam, hogy már láttam korábban, de aztán rájöttem, hogy EZT láttam, amely egy 4 évvel későbbi verzió. De sztem kicsit értelmesebb és kiforrottabb is.
Elsőre azt mondtam, hogy már láttam korábban, de aztán rájöttem, hogy EZT láttam, amely egy 4 évvel későbbi verzió. De sztem kicsit értelmesebb és kiforrottabb is.bence-barca írta: Amúgy videót megnézted a végén? Nekem az vt a fő rész benne, cikkel én is tudok néhol vitatkozni, de a videóval már kevésbé.
Na igen.. mondjuk ez tényleg egy elég álomvilág... de attól még maga a terheléses rész igaz.sjd írta:
Ez a kedvencem: "..."
Hát hogyne, persze, mást sem látni nap, mint nap, mint hogy 12-14 évesek 6-700 oldalas kötetekkel rohangálnak a hónuk alatt az utcán, aztán meg estefelé elmennek edzésre, ahelyett, hogy mondjuk rongálnának vagy balhéznának berúgva...
Nyilván arra kényesek, amire a jogvédők is. (Ákos albumok) A fentiek közül előbbi kategóriából már volt balhé (premiereltolás stb.), utóbbiból még valószínűleg nem, és gondolom nem a minőség miatt szűrik.lui1698 írta: És meg egy. A múltkor azon szabtam fel magad, hogy annyira kényesek erre a ne legyen mozik cucc az oldalon dologra. Ami oké is, de én belefutottam egy adag filmbe ami úgy volt megoldva, hogy mivel bővített volt a kimaradt jeleneteket utólag összeszedett szinkronnal vagdosták bele az alap közé, így kb. olyan lett, hogy elkezd a szereplő beszélni egy hangon és egy másikon fejezi be. Ez szerintem mondjuk legalább annyira idegelő, mint egy remegő kezű felvételt nézni.
Általánosságokban valóban igaza van, de néhol olyan baromságokat ír, hogy szvsz nem csak a kémiát felejtette el, hanem az érvelés módszerét is nyelvtanból.bence-barca írta:http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/1 ... ai-es.html