Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért ki ne találd már, hogy Gallinari annyival jobb mint Elliskanty írta:Elutasítottam, s küldtem egy újat. A kérdésemre lehetőleg ne itt válaszolj.![]()
Sok a Bulls játékosod, csak szólok.
Elküldtemkanty írta:Na látod.Bob_Marley írta:kanty Chalmers még inkább kelleneEllist be tudom még dobni.
![]()
Chalmers for Ellis? Oké, küldheted elfogadom.
Ha véletlenül nem akkor: cetlit nem adok, én idén és jövőre és azután is erős akarok lenni.![]()
Marad egy két emberes csere. Megvárom mit variálsz Te egyszer.
Na látod.Bob_Marley írta:kanty Chalmers még inkább kelleneEllist be tudom még dobni.
Most nagyon egyetértek veled.neobarca írta:Itt kb az dönt, hogy ki kel fel korábban. Abszolút semmi taktika nincs a dologban. És ez nem a lustaságon múlik.
Nem hsizem, hogy igazságos az, hogy valaki azért kerül előnybe mert pl a reggeli kávé helyett vagy munkából suliból késés árán korábban be tud lépni.
De ha továbbra is minden draftcetlis vétózva lesz akkor remélem idény végén sem fog senki jó játékosokat kevésbé jókká, valamint draftcetlikké cserélgetni...
Csak én tartom hülyeségnek ezt az evaluate trade-et?kanty írta: Amúgy van ez az új opció, az evaluate trade. Ahol amellett, hogy megmutatja a rendszer, hogy megközelítőleg mennyit buksz vagy nyersz egy-egy kategóriában, amellett a végén felállít egy csapat erősorrendet is. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire reális.
Ilyen Brandan Wright szintű csókát az FA-n is lehet találnineobarca írta:Ugyanakkor B Wrigt adatai nem rosszak és ebben a Dallasban csak jobb lesz.
Igen, látom.balinteer írta:Kanty reagáltam a cserédre.
Ugyan ebben a cipőben járok én is.Game90 írta:Sima fantasy katasztrófa, tavaly jobban kezdtem az évet az autodraftos csapatommal. Másikkal megvagyok elégedve.
Nem akartam beleszólni, mivel az egyik érintett fél én vagyok. Ugyanakkor B Wrigt adatai nem rosszak és ebben a Dallasban csak jobb lesz. Ezt a cserét közel sem tartom olyan inkorrektnek mint a korábbit. B. Wright használható figura és nam a 7. cetlit kapom az elsőmért. Továbbá a 1körös drafttom egy 15.ért bőven visszadönti a mérleg oldalát. Még nem lát bele senki mert az elején vagyunk, de jövő ilyenkor hatalmas erősítés lesz Bobnak, nekem meg veszteség. De ezzel tisztában vagyok/vagyunk. Ilyen az NBA is a valóságban.Game90 írta:(Csak úgy zárójelben, erre a B. Wright - Melo féle cserére sem érkezett még 4 vétó.)
Szerintem is vicc lenne. Én személy szerint pont azért szavaztam a 3-ra, mert annál biztosan több kedvence van mindenkinek a csapatának. Viszont szezon végén ott lesz a kérdőjel. Kit tartsak meg és kit nem. Izgalmas lesz, hogy jól döntessz e. Illetve nagyban kell taktikáznod. Ha 5keeper lenne, nagyot nem bukhatsz. Sztem ez el is venné a varázsát.Game90 írta:Hiába örülnék egy esetleges új szavazásnak, mert lehet, hogy az 5 keeper nyerne, de valamilyen szinten szánalmas lenne újraszavaztatni a népet.
Ugyanígy voltam én is. Akik nem voltak ott a draftnál/autodraftoltak, azokat megértem, mert velük kicseszés az 5, de így meg én szívom meg a dolgot.kanty írta: Igen ezt adom én is. 5 keeper játékossal jobban lehetne variálni a dolgokat. Így viszont eléggé megvan kötve a kezünk. Plusz pl. én direkt olyan játékosokra alapoztam, akik több évig tényezők lehetnek, pont azért mert reálisnak tűnt, hogy legalább 5 játékost majd meg kell tartani.
Ezt a jövőre átbeszéljük dolgot nem támogatom. Számomra az az egyértelmű, hogy ezt a 3 keeper-t nem csak erre az évre szavaztuk meg.Cumbee írta: keeper: Én 3-ra nyomtam, ezt láttam jobb megoldásnak, legalábbis így az első idényre, aztán gondoltam jövőre átbeszéljük. De ha részletesen átbeszéljük a lehetőségeket most és meg tudtok győzni, akkor tőlem válthatunk is.
Valszeg túl sokat küldtem már és a rendszer automatikusan töröl.kamaj írta:Hallod kaptam egy csereötletet Tőled, még nem tudom mikor, mire felmentem eltűnt, én nem töröltem azt, szóval passz, mi votl benne. De annyit leírok, hogy már TE nem kell, Gates belehúzott + Keller is egészséges lett. WR kellene max, ha érdekel így is akkor jóCumbee írta:NFL: kamaj nem látom, hogy írtál-e, nfl.com nem küld mail-t róla. Bár gondolom nem volt a válasz,ha mégsem akkor szólj pls.És még egyszer bocsi, de a rendszer velem szórakozik. :S
Hallod kaptam egy csereötletet Tőled, még nem tudom mikor, mire felmentem eltűnt, én nem töröltem azt, szóval passz, mi votl benne. De annyit leírok, hogy már TE nem kell, Gates belehúzott + Keller is egészséges lett. WR kellene max, ha érdekel így is akkor jóCumbee írta:NFL: kamaj nem látom, hogy írtál-e, nfl.com nem küld mail-t róla. Bár gondolom nem volt a válasz,ha mégsem akkor szólj pls.
Bob_Marley írta: Azt írtad hogy nem az zavar hogy én begyűjtök hanem más erősödik, kérdem én, a Turneres cserét azért "engedtük" át, vagyis jobb kifejezés csak ketten vétóztuk, mert Eazzy azt írta neki a jövő fontos, így Turner neki kell, nekem is a jövő fontos nekem meg cetli kell.S ott úgy éreztük te erősödtél.
A hangsúly a sok-on van.Slither írta:Amugy meg nem az zavar hogy te gyujtod a pickeket, hanem hogy a masik fel olyan sokat profital erre az idenyre.
A csereket csak a veto akadalyozza meg, ha csak nekem nem tetszik egy csere, akkor ugyis at megy a dolog. Nem mondtam hogy nem lehet ilyen csereket, csak leirtam hogy miert vetoztam, es miert nem tetszik.Bob_Marley írta: Ezért érzem következetlennek az egészet, mert valamire azt mondod hogy de hát a szabály megengedi csináld, a másikra meg még ha a szabály megengedi ne csináld.
Pont a veto okat irtam le az elozo hsz-ben, de ezek szerint nem ment at.Bob_Marley írta:Amit viszont nem értek, hogy "mire fel vétózol".Slither írta:Na ezert is lenne jobb ha 5 keeper lenne a 3 helyett, mert akkor senki sem utazna ra a teljes tankolasra mar igy szezon elejen. Most igy tokre felborulnak majd az eroviszonyok idenre, ha vki ennyire ramegy a jo jatekosok for jovo evi pickek cserekre. Ha vki nagyon egyoldaluan megerosodik az ideji szezonre egy cserenel, akkor egybol vetozni fogok.
Számomra 1-2-3 körös pickek kellenek.Nincs szükségem pl Anthonyt vegyem példának egy közel hasonló játékosra, mert korai draft pickeket nem adok, azokat szeretnék gyűjteni, mindkét félnek megfelelt pl az előző is, amit nem értek miért vétóztatok meg.Akkor adok killerzonenak egy későbbi picket, nekem Bayless tökéletes lenne mint ember.
S itt írok neobarcanak is, hogy prioritás vagy nálamDe amit ajánlottam azt tudom ajánlani, így első körben.
Igen ezt adom én is. 5 keeper játékossal jobban lehetne variálni a dolgokat. Így viszont eléggé megvan kötve a kezünk. Plusz pl. én direkt olyan játékosokra alapoztam, akik több évig tényezők lehetnek, pont azért mert reálisnak tűnt, hogy legalább 5 játékost majd meg kell tartani.Slither írta:Na ezert is lenne jobb ha 5 keeper lenne a 3 helyett, mert akkor senki sem utazna ra a teljes tankolasra mar igy szezon elejen. Most igy tokre felborulnak majd az eroviszonyok idenre, ha vki ennyire ramegy a jo jatekosok for jovo evi pickek cserekre. Ha vki nagyon egyoldaluan megerosodik az ideji szezonre egy cserenel, akkor egybol vetozni fogok.