Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.06. 22:05:09

kanty írta:Elutasítottam, s küldtem egy újat. A kérdésemre lehetőleg ne itt válaszolj. :D

Sok a Bulls játékosod, csak szólok. :P
Azért ki ne találd már, hogy Gallinari annyival jobb mint Ellis :D S nem hiába van ennyi Bulls játékosom :P kanyt amit küldtél hol jó nekem? :D Nem nagyon foglalkozok az evaluate trade füllel, de rákattintottam ha már írtad 6-6 kategória, just for fun jelleggel :D S valóban 6-6 kategória csak amiben bukok ott -16,-33,-13 at ír, ami azért baráti :D

Ellis is fantasy szempontból elég értékes játékos.

A témára meg válaszolok most. :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.06. 21:51:33

Elutasítottam, s küldtem egy újat. A kérdésemre lehetőleg ne itt válaszolj. :D

Sok a Bulls játékosod, csak szólok. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.06. 21:16:10

kanty írta:
Bob_Marley írta:kanty Chalmers még inkább kellene :D Ellist be tudom még dobni.
Na látod. :D

Chalmers for Ellis? Oké, küldheted elfogadom.
Ha véletlenül nem akkor: cetlit nem adok, én idén és jövőre és azután is erős akarok lenni. :P
Marad egy két emberes csere. Megvárom mit variálsz Te egyszer. :P
Elküldtem :D
Kicsit aktivizálnom kell magamat, Ellist is csak mondogatom hogy nem kell de nem teszek semmit érte :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.06. 20:44:59

Bob_Marley írta:kanty Chalmers még inkább kellene :D Ellist be tudom még dobni.
Na látod. :D

Chalmers for Ellis? Oké, küldheted elfogadom.
Ha véletlenül nem akkor: cetlit nem adok, én idén és jövőre és azután is erős akarok lenni. :P
Marad egy két emberes csere. Megvárom mit variálsz Te egyszer. :P
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.06. 20:32:15

kanty Chalmers még inkább kellene :D Ellist be tudom még dobni.
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.06. 19:58:32

Életem első NBA-draftjának eredménye:

Kobe Bryant
Monta Ellis
Joe Johnson
Kevin Garnett
Glen Davis
Dion Walters
Andrea Bargnani
Louis Williams
Brook Lopez
Ben Gordon
Jeff Teague
George Hill
Michael Beasley

Beasley helyett free agentként jött J.J. Redick.

Vélemények? :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.06. 19:09:43

Azért ha az FA féle 2 ötletből, miszerint ha valakit felveszel aznap még nem kerül a csapatodba illetve hogy le legyenek zárva, ezekből már lehetne jót kihozni :D És akkor nekem sem érné meg tankolni.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.11.06. 17:00:44

Simában továbbra is cserélném ezeket a játékosokat: Tyreke Evans, Randolph, Rondo.

Keeper-ben pedig őket: Tyreke Evans, Kirilenko, Beasley, Favors, Jeff Green. De még Paul George és R. Anderson is vihető jó ajánlatért.
neobarca írta:Itt kb az dönt, hogy ki kel fel korábban. Abszolút semmi taktika nincs a dologban. És ez nem a lustaságon múlik.

Nem hsizem, hogy igazságos az, hogy valaki azért kerül előnybe mert pl a reggeli kávé helyett vagy munkából suliból késés árán korábban be tud lépni.

De ha továbbra is minden draftcetlis vétózva lesz akkor remélem idény végén sem fog senki jó játékosokat kevésbé jókká, valamint draftcetlikké cserélgetni...
Most nagyon egyetértek veled.
kanty írta: Amúgy van ez az új opció, az evaluate trade. Ahol amellett, hogy megmutatja a rendszer, hogy megközelítőleg mennyit buksz vagy nyersz egy-egy kategóriában, amellett a végén felállít egy csapat erősorrendet is. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire reális. :)
Csak én tartom hülyeségnek ezt az evaluate trade-et? :)
neobarca írta:Ugyanakkor B Wrigt adatai nem rosszak és ebben a Dallasban csak jobb lesz.
Ilyen Brandan Wright szintű csókát az FA-n is lehet találni :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.06. 15:33:40

balinteer írta:Kanty reagáltam a cserédre.

Igen, látom.
Azért gondoltam erre, mert így mindketten jó járnánk. S egyik játékos sem az a könnyen cserélhető típus. Te nyernél értékben, nekem pedig kompenzálná ezt a sérülés ideje. Na, de nem erőltetem. :P
balinteer
Capitá del Barça

2012.11.06. 15:20:42

Kanty reagáltam a cserédre.

Bobnak küldtem egy új ajánlatot remélem ez már nem lesz megvétózva,tényleg nem értem,hogy miért kellett nem átengedni ezt a cserét,szvsz mindkettőnk nagyon jól járt volna.

Grangerrel jól beszívtam fantasyba,nem tudja valaki kb mikor téhret vissza?
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.06. 13:14:37

Én sem értem esküszöm miért lett megvétózva. Vicces, én sem gondoltam, hogy egyszer ilyet mondok, de azért van igazság abban, amit Bob mond. Én tavaly játszottam olyan ligában, ahol komolyan vették az FA-t is. Teljesen realisztikus volt. Élvezhető. Itt kb az dönt, hogy ki kel fel korábban. Abszolút semmi taktika nincs a dologban. És ez nem a lustaságon múlik. Pl nekem nincs lehetőségem arra, hogy 9elött gép közelébe kerüljek. Akkor így jártam? Vacak manager vagyok? :lol:
Mind1, igazából én ezzel is meg tudok barátkozni, pedig sok manager hátrányba kerül ezzel. :wink:

Nem hsizem, hogy igazságos az, hogy valaki azért kerül előnybe mert pl a reggeli kávé helyett vagy munkából suliból késés árán korábban be tud lépni. De mondom elfogadom...

Ugyanakkor ennek a draftcetlis dolognak sincs értelme. Töröljük a keeper fogalmat mert tök fölösleges. Senki nem érzi át, mekkora jelentősége van 1-1 ilyen cetlinek. Emléxem Slither úgy hírdette meg ezt a ligát, hogy olyanok jelentkezzenek, akik komolyan gondolják és éveken keresztül. Akkor meg mi a probléma? Lehet idén valaki meggyengül de jövőre meg erős lesz. Nézzétek meg az igazi NBA-t. Ott is van így van.
Anthony for Wright 1pick for 15 pick totál korrekt üzlet.
DE ismételten kihangsúlyozom, hogy ha ennyire semmibe veszitek a draft cetliket akkor minek Keeper a liga? Mert így fölösleges. És aki ezt át is gondolja belátja.
Éljen inkább mindenki vele. Akár Bob felajánlasával is. Tekintsétek komoly fegyverténynek, hisz igazából az is. 1-1 cserébe érdemes azt is bedobni. Ne támadjátok, használjátok!

Nem szoktam nagyon belepofázni a dolgok menetébe, mert nem szeretnék senkivel veszekedni. De amiket írtam érdemes meggondolni. Ez még mindig egy "baráti" kör és egy játék. Nem vérre megy.

De ha továbbra is minden draftcetlis vétózva lesz akkor remélem idény végén sem fog senki jó játékosokat kevésbé jókká, valamint draftcetlikké cserélgetni...

Mert az igen csak vicces és hiteltelen lenne a személy/személyektől... :wink:

Mindenki nézzen magába és kezdjünk el végre játszani :!: Peace! Hajrá Knicks! :P
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.06. 11:42:26

KillerZone csapat tulajdonosától kérdezem: az ajánlatomat nem vetted észre vagy csak szimplán nem érdekel.

Amúgy van ez az új opció, az evaluate trade. Ahol amellett, hogy megmutatja a rendszer, hogy megközelítőleg mennyit buksz vagy nyersz egy-egy kategóriában, amellett a végén felállít egy csapat erősorrendet is. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire reális. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.06. 11:29:14

Továbbra sem értem miért vétóztátok meg. :D
Cumbee írtam, de írom itt is, hogy az igaz amit írtál a pickekkel kapcsolatban, hogy a 15ik már nem is játszana, de pont Waiters lenne az egyik akit val. megtartanék.
Nyilván most hogy bevert 28at és 7 triplát így azért könnyebben hajlok rá, hogy megtartom év végén, de nincsenek illúzióim egy ilyen fiatal streaky shooterrel kapcsolatban, következő meccsen meg lehet az óceánba se talál be, de szerencsére egyenlőre az a jóslatom jön be, hogy nagy kasza egy 12ik körös játékostól.Aztán majd lehet nagy bukta, de eddig azt csinálja mint az egyetemen, tüzel mint a bolondgomba, s talál is.Már csak Stuckeyt kellene összekaparni, mert gyalázat amit csinál, pedig iszonyat bízok benne
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.06. 10:32:21

Game90 írta:Sima fantasy katasztrófa, tavaly jobban kezdtem az évet az autodraftos csapatommal. Másikkal megvagyok elégedve.
Ugyan ebben a cipőben járok én is.
Game90 írta:(Csak úgy zárójelben, erre a B. Wright - Melo féle cserére sem érkezett még 4 vétó.)
Nem akartam beleszólni, mivel az egyik érintett fél én vagyok. Ugyanakkor B Wrigt adatai nem rosszak és ebben a Dallasban csak jobb lesz. Ezt a cserét közel sem tartom olyan inkorrektnek mint a korábbit. B. Wright használható figura és nam a 7. cetlit kapom az elsőmért. Továbbá a 1körös drafttom egy 15.ért bőven visszadönti a mérleg oldalát. Még nem lát bele senki mert az elején vagyunk, de jövő ilyenkor hatalmas erősítés lesz Bobnak, nekem meg veszteség. De ezzel tisztában vagyok/vagyunk. Ilyen az NBA is a valóságban.
Game90 írta:Hiába örülnék egy esetleges új szavazásnak, mert lehet, hogy az 5 keeper nyerne, de valamilyen szinten szánalmas lenne újraszavaztatni a népet.
Szerintem is vicc lenne. Én személy szerint pont azért szavaztam a 3-ra, mert annál biztosan több kedvence van mindenkinek a csapatának. Viszont szezon végén ott lesz a kérdőjel. Kit tartsak meg és kit nem. Izgalmas lesz, hogy jól döntessz e. Illetve nagyban kell taktikáznod. Ha 5keeper lenne, nagyot nem bukhatsz. Sztem ez el is venné a varázsát.
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.06. 08:15:51

Slither cseréje nem verte ki a biztosítékot, megjegyeztem hogy ott pickeket lehetne adni és minden oké.
Viszont pl ennél a cserénél s ha vétóztok a keeper liga lényegét vennétek el tőlem.
Játszadozás a pickekkel.Ez a csere abszolút nem egyoldalú, ha embereket nézed lehet mondani, de mivel itt 2 tényezős a dolog ezért nem.
S gyakorlatilag azt akarjátok "eltörölni" ami az NBA mozgatóereje is??A draft??Hozok ezer példát ahol egy jó játékos átment egy másik csapatba sima pickért.
Itt is ez történik, nekem 1 körös cetli kell, gyakorlatilag a Wright és 15ik pick csak azért van benne, mert a yahoo nem engedi a játékos for pick tranzakciót.És én 15ik picket szeretném elpasszolni és szerezni elsőt.
Tehát ezért nem értem "mire fel" vétóztok, mert a csere nem egyoldalú.
S azzal sem értek egyet hogy azt írja valaki de hát valaki megerősödik valaki nem mert itt több éves periódusban kell nézni a dolgokat.Ezért keeper liga.
De akkor pl Slither vagy Cumbee írd le szerinted mi a jó csere?
Én Anthonyt meg a 15ik picket szeretném elpasszolni.És így tovább a többi játékosnál.Lényeg hogy 1-2-3 körösöket szerezzek.
És én értem hogy Slithernek nem azzal van a baja, hogy én picket szerzek, hanem hogy más meg idénre lehet megerősödik, kérdem én és???4-5 évről beszélünk ahol meg ez kiegyenlíti a dolgot.Mivel hozzám kerül a pick, s aki adta meg elveszti, s hiába keepel 3at én is keepelek, de már jövőre kicsit előrébb tudok kerülni mert még ha 37től felfelé is draftolok, de ott a középmezőnyben van 1-2 még kiemelkedő és azokat beszerezve már jó.
Ezért nem értem, hogy miért van ez levétózva, vagyis értem mert azt írod erre az évre, de akkor megint felteszem a kérdést, hogy miért van akkor keeper liga?Ha folyamat idei évet tekintünk.Nem vagyok jövőbe látó (mert megszűnt a BP TV :D ) de számomra izgalmasabb úgy variálni, hogy nem nagyon érdekel az idei szezon, mert nem olyan a csapat, de viszont jövőt tekintve 2-3 év múlva meg megtudok úgy erősödni hogy jó legyen.
+ ott van az hogy attól függetlenül hogy mindenki megtarthat 3 embert, nem evidensen következik hogy azt tartja meg akit első 3nak húzott.Mert alapból gondolni kell rá hogy valakit behúztál 6től felfelé de akár idén újonc, vagy idén robbant egyet és jövőre megtartod inkább őt mint akit lehet 3ik körben húztál.Szóval egy első körös cetlinek jövőre is nagy értéke van.Ezért nem értem a vétózást.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.11.06. 00:52:36

Sima fantasy katasztrófa, tavaly jobban kezdtem az évet az autodraftos csapatommal. Másikkal megvagyok elégedve.

Amúgy én Bob-ot és Slither-éket is megértem. Utóbbiakat azért, mert az egyik félnek nagyon előnyös csere esetén tényleg kegyetlenül megerősödne az egyik csapat, a többi csapatnak meg kuka lehet ez az év. Viszont ha korrekt cseréket bonyolítanak le, akkor azzal semmi problémám sincs.

(Csak úgy zárójelben, erre a B. Wright - Melo féle cserére sem érkezett még 4 vétó.)
kanty írta: Igen ezt adom én is. 5 keeper játékossal jobban lehetne variálni a dolgokat. Így viszont eléggé megvan kötve a kezünk. Plusz pl. én direkt olyan játékosokra alapoztam, akik több évig tényezők lehetnek, pont azért mert reálisnak tűnt, hogy legalább 5 játékost majd meg kell tartani.
Ugyanígy voltam én is. Akik nem voltak ott a draftnál/autodraftoltak, azokat megértem, mert velük kicseszés az 5, de így meg én szívom meg a dolgot.
Cumbee írta: keeper: Én 3-ra nyomtam, ezt láttam jobb megoldásnak, legalábbis így az első idényre, aztán gondoltam jövőre átbeszéljük. De ha részletesen átbeszéljük a lehetőségeket most és meg tudtok győzni, akkor tőlem válthatunk is.
Ezt a jövőre átbeszéljük dolgot nem támogatom. Számomra az az egyértelmű, hogy ezt a 3 keeper-t nem csak erre az évre szavaztuk meg.

Hiába örülnék egy esetleges új szavazásnak, mert lehet, hogy az 5 keeper nyerne, de valamilyen szinten szánalmas lenne újraszavaztatni a népet.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.05. 22:41:13

kamaj írta:
Cumbee írta:NFL: kamaj nem látom, hogy írtál-e, nfl.com nem küld mail-t róla. Bár gondolom nem volt a válasz,ha mégsem akkor szólj pls.
Hallod kaptam egy csereötletet Tőled, még nem tudom mikor, mire felmentem eltűnt, én nem töröltem azt, szóval passz, mi votl benne. De annyit leírok, hogy már TE nem kell, Gates belehúzott + Keller is egészséges lett. WR kellene max, ha érdekel így is akkor jó :) És még egyszer bocsi, de a rendszer velem szórakozik. :S
Valszeg túl sokat küldtem már és a rendszer automatikusan töröl.:D A TE-es volt ez most amit beszéltünk is múltkor, de akkor az ezek szerint bukó.:D Hallod akkor pls dobj már 1-et ot, hogy kiért kit adnál és akkor tudom, hogy kikben gondolkodhatunk és mik az elvárásaid.

szerk.:
Bob: ez most tök ugyan az, csak más emberrel. :D:D
kamaj
Capitá del Barça

2012.11.05. 22:31:01

Cumbee írta:NFL: kamaj nem látom, hogy írtál-e, nfl.com nem küld mail-t róla. Bár gondolom nem volt a válasz,ha mégsem akkor szólj pls.
Hallod kaptam egy csereötletet Tőled, még nem tudom mikor, mire felmentem eltűnt, én nem töröltem azt, szóval passz, mi votl benne. De annyit leírok, hogy már TE nem kell, Gates belehúzott + Keller is egészséges lett. WR kellene max, ha érdekel így is akkor jó :) És még egyszer bocsi, de a rendszer velem szórakozik. :S
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.11.05. 22:16:23

Bob_Marley írta: Azt írtad hogy nem az zavar hogy én begyűjtök hanem más erősödik, kérdem én, a Turneres cserét azért "engedtük" át, vagyis jobb kifejezés csak ketten vétóztuk, mert Eazzy azt írta neki a jövő fontos, így Turner neki kell, nekem is a jövő fontos nekem meg cetli kell.S ott úgy éreztük te erősödtél.
Slither írta:Amugy meg nem az zavar hogy te gyujtod a pickeket, hanem hogy a masik fel olyan sokat profital erre az idenyre.
A hangsúly a sok-on van.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.05. 22:10:07

NFL: kamaj nem látom, hogy írtál-e, nfl.com nem küld mail-t róla. Bár gondolom nem volt a válasz,ha mégsem akkor szólj pls.

NBA:
waiver:
Utána néztem, hogy miért is van megint ez a felzúdulás waiverrel kapcsolatban és rájöttem, hogy nem olyanok a beállítások amilyennek gondoltam. Tavaly úgy volt, hogy ha elkezdődött egy bizonyos játékos meccse, az abban a pillanatban waiverre került és másnap reggelig ott is volt. Azért ne értettem, hogy mi a probléma, mert azt hittem ez most is így van. Ha ezt jónak látjátok, akkor visszarakhatnánk ezt a beállítást. Ha valakinek nagyon megtetszik az egyik meccsen egy játékos, vagy sérülés van, vagy ilyesmi, akkor az rányom waiverre reggel 8-9-10-kor, vagy amikorra beállítjuk a gép elbírálja, hogy kié lesz, ha pedig nem kellett senkinek, akkor onnan szabad a rablás FA-ról az húzza be ingyen, aki szeretné. Így nem a gyorsaság számít, mindenkinek meglenne a lehetősége felvenni az adott játékost és megmaradna a liga flexibilitása is. A kirakott játékosok 3 napos waiverje meg maradna ahogy van.

csere:
Na ez viszont gond. Ez egy olyan dolog, amibe én pl nem gondoltam előre bele, azaz arra nem számítottam, hogy valaki év elejétől kezdve elkezd tankolni.
Kifejezetten ehhez a cseréhez: én is vétóztam, mert ha magát a helyzetet nem is veszem figyelembe, ez a csere iszonyat egyenlőtlen volt.

Általánosságban: Bob Slithernek az a baja ezzel a dologgal, hogy az ilyen csere lehet jó neked, lehet jó a másik félnek is, de kifejezetten [auto_cenzúra] a ligának. Lenyomsz egy emberrel 2 ilyen cserét és ezzel gyakorlatilag eléred azt, hogy a másik 10 embernek nem is érdemes már foglalkoznia az egésszel, mert kb megvan a fix első. Értem én, hogy neked a pickek kellenek, de az idei évet nézve ez azt jelenti, hogy egy 2. körös játékost odaadsz a semmiért. Slither cseréje is kiverte nálad a biztosítékot, pedig ott az volt a helyzet, hogy 2 db 2. körös játékos ment egy első és egy 4. körösért. Nem egyenlő, de ha keeper szemmel nézzük lehet az. Nálad viszont egy korai 2. körös játékos ment volna egy draft végi, gyakorlatilag FA játékosért. Ez így nem pálya.

keeper: Én 3-ra nyomtam, ezt láttam jobb megoldásnak, legalábbis így az első idényre, aztán gondoltam jövőre átbeszéljük. De ha részletesen átbeszéljük a lehetőségeket most és meg tudtok győzni, akkor tőlem válthatunk is.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.11.05. 22:55:40-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.05. 21:03:23

Igen én is tudom, hogy több vétó is kell hozzá :wink:
Viszont akkor megint le tudom írni, hogy ez így unfrankó.Nem az hogy leszavazza 4 ember, saját joga, csak akkor gyakorlatilag vannak szabályok amiknél ellehet menni a végsőkig, s vannak szabályok ahol meg egyeseknek nem tetszik (tegyük fel többség) s ott nem.Akkor felvetődik bennem, hogy jók-e a szabáylok?
Ebben látok óriási következetlenséget, illetve le tudom írni, ha az zavar más megerősödik, akkor ugyanúgy tudsz jönni hozzám és boltolhatunk, mindenki megteheti.

S nem kertelek, de akkor magyarázza el valaki, hogy az hogy nincs folyamatos waiver lista s ezáltal mondjuk valaki folyamat behúz embereket miért megengedettebb "bűn" s lezárjuk azzal, hogy így volt megbeszélve, s alap beállítás, s meglehet tenni, de az hogy én cetlit begyűjtsek amit szintén meglehet(ne) tenni az végül is nem lehet :D S most nem tőled kérdezem, csak egyszerűen nem látom a logikát benne.

Azt írtad hogy nem az zavar hogy én begyűjtök hanem más erősödik, kérdem én, a Turneres cserét azért "engedtük" át, vagyis jobb kifejezés csak ketten vétóztuk, mert Eazzy azt írta neki a jövő fontos, így Turner neki kell, nekem is a jövő fontos nekem meg cetli kell.S ott úgy éreztük te erősödtél.
Illetve ahogy írtam akkor minden egyes mozdulatra lehetne írni hogy nem frankó mert valaki erősödik, akkor lehessen megvétózni FA húzást.Lehessen megvétózni kit teszel be, lehessen megvétózni hogy ma Hétfő van :D

De valaki olyan véleményére lennék kíváncsi aki "kívülálló" hogy miért is nem lehet ezt megtenni?
Nekem nincs szükségem se Lopezre, se Anthonyra se Ellis-re se a többiekre, FA-ról beszedek embereket (mert ugye ott ezt következmények nélkül megtudom tenni), s nem kell aggódni tavaly is azért valahogy megoldottam, s erősebb lettem a végére :D Úgyhogy még azt se hiszem, hogy nem tudnék esetlegesen meccset fogni.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.11.05. 20:51:34

Bob_Marley írta: Ezért érzem következetlennek az egészet, mert valamire azt mondod hogy de hát a szabály megengedi csináld, a másikra meg még ha a szabály megengedi ne csináld.
A csereket csak a veto akadalyozza meg, ha csak nekem nem tetszik egy csere, akkor ugyis at megy a dolog. Nem mondtam hogy nem lehet ilyen csereket, csak leirtam hogy miert vetoztam, es miert nem tetszik. :wink:
(Amugy meg nem az zavar hogy te gyujtod a pickeket, hanem hogy a masik fel olyan sokat profital erre az idenyre.)

Mindegy, egyszer leirtam, nem fogom minden alkalommal elohozni, de mivel eleg hamar meg lett vetozva a csere, valszeg nem csak nekem nem jott be a dolog. :wink:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.05. 20:29:20

Megint majd kihozod én vagyok az akadékoskodó :D De kicsit következetlen érzem ezt, mert ezzel az erővel ne lehessen se cserélni se FA-t húzni mert mindennel megborulhat az erőviszony.
Tegyük fel valaki mondjuk kiteszik Roset felveszi valaki s azzal előnybe kerül a jövőben, akkor az most frankó vagy nem?
És hogy téged idézzelek ha meg tehetem miért lenne igazságtalan?!
Én draftcetliket szeretnék begyűjteni legfőképpen első körösöket, akkor mond meg szerinted milyen csere olyan ami a te "szád íze" szerint is olyan hogy én egy cserében első körös cetlit kapjak?
Illetve azt sem értem miért ellenzed hogy valaki cetliket gyűjtsön be, más az NBA-ben mert nyilván van fizetési sapka (ami itt is lehetne de tudjuk....) de hány és hány csapat van, aki begyűjti a cetliket?
Ezért érzem következetlennek az egészet, mert valamire azt mondod hogy de hát a szabály megengedi csináld, a másikra meg még ha a szabály megengedi ne csináld.

Ha ez segít a dolgon akkor lehessen megint szavazni arról hogy hány keeper legyen, csak ez meg több dolog miatt sem érzem jó megoldásnak.1;mert még mindig tartom hogy aki autodraftolt attól ne vegyük el a lehetőséget, s "skatulyázzuk be hogy 5öt kell keepelni 2;felvetődhet hogy ha valamit megszavaztunk, akkor miért írunk ki róla új szavazást ? (bár szoros volt úgyhogy ezt elfogadnám, de akkor legyen úgy hogy 2/3ad hagyja jóvá s ha nincs meg ez az arány akkor marad a régi 3 keeper verzió)
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.11.05. 17:19:45

Bob_Marley írta:
Slither írta:Na ezert is lenne jobb ha 5 keeper lenne a 3 helyett, mert akkor senki sem utazna ra a teljes tankolasra mar igy szezon elejen. Most igy tokre felborulnak majd az eroviszonyok idenre, ha vki ennyire ramegy a jo jatekosok for jovo evi pickek cserekre. Ha vki nagyon egyoldaluan megerosodik az ideji szezonre egy cserenel, akkor egybol vetozni fogok.
Amit viszont nem értek, hogy "mire fel vétózol".
Számomra 1-2-3 körös pickek kellenek.Nincs szükségem pl Anthonyt vegyem példának egy közel hasonló játékosra, mert korai draft pickeket nem adok, azokat szeretnék gyűjteni, mindkét félnek megfelelt pl az előző is, amit nem értek miért vétóztatok meg.Akkor adok killerzonenak egy későbbi picket, nekem Bayless tökéletes lenne mint ember.

S itt írok neobarcanak is, hogy prioritás vagy nálam :D De amit ajánlottam azt tudom ajánlani, így első körben.
Pont a veto okat irtam le az elozo hsz-ben, de ezek szerint nem ment at.
Nekem a szezon elejetol kezdve tarto teljes tankolas nem tetszik, mert az ilyen cserekkel a te csapatod ellen kb. mindig be lehet majd huzni a W-t, a masik fel meg iszonyat megerosodik idenre, ami a tobbiekkel szemben nem annyira franko. :roll:
Mindegy, en vegig vetozni fogom az ilyen sztar for pick jellegu csereket. Keeper szintu jatekos min keeper pontencialu jatekos menjen, mert elso koros pick itt a top 36 utani jatekos jelent, ugy meg nagyon felborulnanak az eroviszonyok.
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.05. 16:34:17

Slither írta:Na ezert is lenne jobb ha 5 keeper lenne a 3 helyett, mert akkor senki sem utazna ra a teljes tankolasra mar igy szezon elejen. Most igy tokre felborulnak majd az eroviszonyok idenre, ha vki ennyire ramegy a jo jatekosok for jovo evi pickek cserekre. Ha vki nagyon egyoldaluan megerosodik az ideji szezonre egy cserenel, akkor egybol vetozni fogok.
Igen ezt adom én is. 5 keeper játékossal jobban lehetne variálni a dolgokat. Így viszont eléggé megvan kötve a kezünk. Plusz pl. én direkt olyan játékosokra alapoztam, akik több évig tényezők lehetnek, pont azért mert reálisnak tűnt, hogy legalább 5 játékost majd meg kell tartani.
Válasz küldése