Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amit írtam pár hsz-szel lentett, azt ajánlom.visca el barca írta:oh, tenkjutuevribadi, majd szétnézek.
luidefüné, lezlinilzen, meg angol humor nem játszik, őket nem szeressük. a sok amerikai mocsok kell nekem most. elegem van már a sok drámából, meg barátaiból.
Manapság erre vevők az emberek.... sajnos a vígjáték műfaj is elképesztően a béka segge alatt van...Capon írta:Kíváncsi vagyok hogy tetszett, mert szerintem rémesen primitívek ezek az erőltetett vígjátékok.S.Agüero írta: Kertvárosi kommandó?
Mára terveztem megnézni, aszongyák' jó.
Kíváncsi vagyok hogy tetszett, mert szerintem rémesen primitívek ezek az erőltetett vígjátékok.S.Agüero írta: Kertvárosi kommandó?
Mára terveztem megnézni, aszongyák' jó.
Én úgy eleve ettől a lowlife családtól agybajt kaptam már a nyitójelenetben, baromira idegesítenek az ilyen lecsúszott, degenerált karakterek. (A pszichopatákat/gonoszokat alapvetően bírom a vásznon, de az ilyen gyökereket nagyon nem tudom elviselni). Amerikai pszicho-ban az a szereplők lelkivilágától tudtam volna leginkább hányni, nem attól, amit a képernyőn láttam.lui1698 írta:Melyik volt az a pillanat amikor azt mondtad, hogy "na jó, elmentek a...." ?sjd írta:Te jó ég, ez nagyon beteg film volt. Legalább annyira utáltam nézni, mint az Amerikai Pszicho-t. De McConaughey tényleg jó volt, és a vége felé is volt egy-két jó jelenet. De iszonyatosan el...ott elméje lehet annak, aki ezt kitalálta.![]()
Most a sablonokon kívül a Trancsírák jutott eszembe.visca el barca írta:háló!
vígjátékokat keresnék, jöhetnek ismertek is, mert én még azokat sem láttamromantikus, meg az ilyen amerikai pite-sex túrák kilőve, amugy vevő vagyok mindenre. kb megragadtam az ace venturanal ugy cirka 15 évvel ezelőtt (jim carry filmjei nagyojabol megvannak)
- Finánc a pácbanvisca el barca írta:háló!
vígjátékokat keresnék, jöhetnek ismertek is, mert én még azokat sem láttamromantikus, meg az ilyen amerikai pite-sex túrák kilőve, amugy vevő vagyok mindenre. kb megragadtam az ace venturanal ugy cirka 15 évvel ezelőtt (jim carrey filmjei nagyojabol megvannak)
Hát én nem sokat nézek, de itt van 1-2: Halálos temetés(a 2007-es), Lepattintva, Kalandférgek trilógia, Ki nevel a végén?, Torrente 1-4, Haláli hullák hajnala, Kertvárosi komanndóvisca el barca írta:háló!
vígjátékokat keresnék, jöhetnek ismertek is, mert én még azokat sem láttamromantikus, meg az ilyen amerikai pite-sex túrák kilőve, amugy vevő vagyok mindenre. kb megragadtam az ace venturanal ugy cirka 15 évvel ezelőtt (jim carry filmjei nagyojabol megvannak)
Kertvárosi kommandó?visca el barca írta:háló!
Melyik volt az a pillanat amikor azt mondtad, hogy "na jó, elmentek a...." ?sjd írta:Te jó ég, ez nagyon beteg film volt. Legalább annyira utáltam nézni, mint az Amerikai Pszicho-t. De McConaughey tényleg jó volt, és a vége felé is volt egy-két jó jelenet. De iszonyatosan el...ott elméje lehet annak, aki ezt kitalálta.
Bounty, A nagy birodalom?kanty írta:Történelmi témájú filmek érdekelnek, de a 20. század kilőve.
Legnagyobb klasszikusokat láttam.
Köszi.
Apocalypto-ról többek között én is írtam, a 13 assasins is megvolt.sjd írta:Ha már úgyis most volt róla szó, akkor Apocalypto. Illetve még 13 Assassins (ha nem voltál benne az első filmklubban)kanty írta:Történelmi témájú filmek érdekelnek, de a 20. század kilőve.
Köszi.
Ha már úgyis most volt róla szó, akkor Apocalypto. Illetve még 13 Assassins (ha nem voltál benne az első filmklubban)kanty írta:Történelmi témájú filmek érdekelnek, de a 20. század kilőve.
Köszi.
Harcosok.kanty írta:Történelmi témájú filmek érdekelnek, de a 20. század kilőve.
Köszi.
Te jó ég, ez nagyon beteg film volt. Legalább annyira utáltam nézni, mint az Amerikai Pszicho-t. De McConaughey tényleg jó volt, és a vége felé is volt egy-két jó jelenet. De iszonyatosan el...ott elméje lehet annak, aki ezt kitalálta.lui1698 írta:Killer Joe