Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

húú Bob,megleptél de kösziBob_Marley írta:csababarca hsz-vel egyet értek amit máshova írt
Mikaos írta:Legjobb helyen, legjobb időben kaptunk ki.
én meg ezen röhögnék ahogy te látsz, de nincs kedvem hozzá ez valójában szomorú. talán azt jól kezdted..."hogy szinte mindennel próbálkoztunk.... de a folytatás: csak sikertelenül! aki pedig a focit a Celtic-en kéri számon nekik azért van egy mentségük: győztek!kristop írta:ma az lesz az esti programom, hogy kiröhögöm az összes hozzászólót, aki olyanokat ír, hogy gyengén játszottunk, fantáziátlanul, lassan, beleszarva vagy csak egyszerűen rosszul. ti láttátok a meccset? nem attól játszunk jól, ha lövünk öt gólt, hanem ha jól játszunk. lőhetünk ötöt rossz játékkal is, és nullát jóval. mindkettőre volt már példa.
pörögtünk, szinte mindennel próbálkoztunk. beadások, visszapasszolt labdák, középen végig kijátszottakkal, távoli lövésekkel, egyéni akciókkal. az utolsó tíz percet meg még ennél is durvábban megtoltuk. itt annak kellene jönnie, hogy gratulálunk az ellenfél csapatának, mert nem sok csapat bírja ki még így is ellenünk, ők megcsinálták. és nem leosztani, hanem büszkének lenni a játékosokra, ahogy végig akartak, még a második gól után is.
Nincs itt világvégehangulat, csak nem a legjobbak az előjelek. Sajnos úgy megyünk most az oroszokhoz, hogy eredménykényszerben leszünk, márpedig a ruszki csapatoktól a hideg veríték kiráz. Híresen kellemetlen ellenfelei a Barca-nak, sokszor megtréfáltak már bennünket. Jó lenne már egy viszonylag erős kezdőt pályán látni, mert egy újabb zakóval nagy bajba kerülhetünk. Márpedig a Szpartak sem lesz szívélyesebb vendég, mint a Celtic.MichaaBee írta:Nem tudom, mi ez a nagy idegeskedés és világvége hangulat... Minden évben van ilyen meccsünk, a pörgéssel, akarással meg szerintem egyáltalán nem lehet panaszunk. Végig gyorsan járattuk a labdát, arról nem lehet tenni, hogy ilyen hibátlanul védekező csapat ellen ennyi helyzetünk volt. A játékot én nem kritizálnám, mint ahogy Titót sem. Egyáltalán nem értem, miért kritizálják sokan a játékot, amikor legalább olyan élvezetes, mint a Pep-érában, annyi különbséggel, hogy gyorsabb a labdajáratás és nagyobb a végén a küzdés.
Ez egy ilyen meccs volt, ahol nekünk semmi, nekik meg leesett egy szögletgól meg egy kirúgás utáni, ahol pont a csatár elé pattant a labda Xavi miatt. Nem kell betojni, nem is buktunk semmit, max annyit, hogy 2 meccs helyett így csak 1-en fogunk B csapatot pályáraküldeni...
Teljesen egyetértek!ahetaton írta:Meccsbe sem voltak. Engem meg az idegesít fel, ha nem a futball győz.Sanama írta:Ez fel tud idegelni... Nem helyzetekkel kell győzelmet kiérdemelni, hanem gólokkal. Nem bírom felfogni, hogy mit kell össze vissza beszélni, meg magyarázni mindent.A Celtic természetesen nem érdemelt győzelmet a 3 helyzetéért, de láttunk már ilyet:
Meccsbe sem voltak. Engem meg az idegesít fel, ha nem a futball győz.Sanama írta:Ez fel tud idegelni... Nem helyzetekkel kell győzelmet kiérdemelni, hanem gólokkal. Nem bírom felfogni, hogy mit kell össze vissza beszélni, meg magyarázni mindent.A Celtic természetesen nem érdemelt győzelmet a 3 helyzetéért, de láttunk már ilyet:
Ez fel tud idegelni... Nem helyzetekkel kell győzelmet kiérdemelni, hanem gólokkal. Nem bírom felfogni, hogy mit kell össze vissza beszélni, meg magyarázni mindent.A Celtic természetesen nem érdemelt győzelmet a 3 helyzetéért, de láttunk már ilyet: