2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
eddig évekig a védelem miatt volt zamora-díjas, most talán éppen a védelem miatt nem lesz az.
that's life.
hát ha te azt állítod, hogy nem javarészt a jó védelem, a magas labdabirtoklás, illetőleg az egészpályás letámadós védekezés miatt lett 4x (vagy mennyi) zamora díjas kapus valdes, akkor nincs miről beszélni.Sanama írta:Dafaq? Nézzél meccseket
Ha ezt megfordítod akkor...Sanama írta:Fordítsuk meg...shutterisland írta:attól, hogy voltak parádés meccsei, még egy átlagos kapus.
helyesbítek, egy jó kapus, de közel sem csúcskategóriás, és nagyon sok kapus van szerte a klubokban, aki lehozná, amit ő.
Attól, hogy volt nevetséges meccse(i), még jó kapus.
Fordítsuk meg...shutterisland írta:attól, hogy voltak parádés meccsei, még egy átlagos kapus.
helyesbítek, egy jó kapus, de közel sem csúcskategóriás, és nagyon sok kapus van szerte a klubokban, aki lehozná, amit ő.
Dafaq? Nézzél meccseketeddig évekig a védelem miatt volt zamora-díjas, most talán éppen a védelem miatt nem lesz az.
that's life.
eddig évekig a védelem miatt volt zamora-díjas, most talán éppen a védelem miatt nem lesz az.Alexander Mahone írta:A védelem is gondoskodik róla, hogy idén véletlenül se legyen Zamora-díjas.
Ez egyébként jellemző rá, hogy rögtön rogyaszt. Ez egy tipikus reflex mozdulat amit nála nem tudtak kiverni gyerek korában. Ezt is már jó régen meg lehetett figyelni nála, sokszor tényleg idegesítő tud lenni.parafa írta: SZÖGLETNÉL GÓLVONALON TOPORGÁS, FEJESNÉL IJEDT LÁBROGYASZTÁS...
A többire már reagáltak a srácok, én még annyit tennék hozzá, h a kiabálás helyett nézd meg inkább még egyszer az esetet és talán látni fogod, h igen messze volt az az 5-östőlparafa írta:
ÉS HOGY LECSESZTE A BARTRAT AMIKOR 5-ÖSÖN BELÜL HAGYTA NEKI A LABDÁT...Ő PERSZE NEM MENT ÉRTE...
Nem kívánok ezzel vitát nyitni, mert ha valaki nem kifejezetten szereti VV-t az éppen én vagyok és akkor még finoman fogalmaztam!parafa írta:HAHÓ! VALDES FANOK!
REMÉLEM MINDENKI MAXIMÁLISAN ELÉGEDETT A TEGNAPI TELJESÍTMÉNNYEL!!!!!!
SZÖGLETNÉL GÓLVONALON TOPORGÁS, FEJESNÉL IJEDT LÁBROGYASZTÁS 0-1
EGY AZ EGYBEN-NÉL VILLÁMGYORS HÁTRA-SEGGRE ÜLÉS 0-2
ÉS HOGY LECSESZTE A BARTRAT AMIKOR 5-ÖSÖN BELÜL HAGYTA NEKI A LABDÁT...Ő PERSZE NEM MENT ÉRTE...
MOST MESSIÉK NEM TUDTÁK A SÍRBÓL VISSZAHOZNI.... JÓKOR JÖTT EZ A POFON... HAJRÁ BARCA!!!
Neked sem ártana egy pofon, bár lehet, hogy az már késő....parafa írta: MOST MESSIÉK NEM TUDTÁK A SÍRBÓL VISSZAHOZNI.... JÓKOR JÖTT EZ A POFON... HAJRÁ BARCA!!!
Ne haragudj, ha kötekedőnek tűnök, de a hozzászólásoddal négy ponton nem értek egyet.parafa írta:HAHÓ! VALDES FANOK!
REMÉLEM MINDENKI MAXIMÁLISAN ELÉGEDETT A TEGNAPI TELJESÍTMÉNNYEL!!!!!!
SZÖGLETNÉL GÓLVONALON TOPORGÁS, FEJESNÉL IJEDT LÁBROGYASZTÁS 0-1
EGY AZ EGYBEN-NÉL VILLÁMGYORS HÁTRA-SEGGRE ÜLÉS 0-2
MOST MESSIÉK NEM TUDTÁK A SÍRBÓL VISSZAHOZNI.... JÓKOR JÖTT EZ A POFON... HAJRÁ BARCA!!!
Így van, tegnap mindent megtett. De még rengeteg ilyen meccs kell, hogy megenyhítse a szívemet.thiagoalcantara írta:miért nem ír senki se? nagyon nagyot védett mikor szembejött vele a gyerek.
a gól előtt is szépet védett, a kipattanót meg sztem Adriano-nak el kellett volna rúgni :/
Védése,nashutterisland írta:mondjuk az, hogy ma pintonak szép védései voltak...hát erős túlzás.
nem emlékszem túl sok alavés próbálkozásra.
így van, ne érje szó a ház elejét.Ha rossz meccsek után betaláljuk, akkor most jöhetünk dicsérni. Elég jókat véd ma.