Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A spanyol bajnokság csapatai a RealM kivételével képtelenek nemzetközi szintű buszleparkolásra. Más futballkultúra az alap. A spanyol csapatok is próbálkoznak, de kivitelezésben ég és föld a különbség egy brit (olasz) csapathoz képest. Tehát az Osasuna, a Levante stb. ellen könnyebb, mint a Chelsea, Inter, Celtic ellen. Ezért lehet azt mondani, hogy a Bl-ben minden rendben lesz, de mondani könnyű.Mikaos írta: Szeretnélek emlékeztetni titeket, hogy mi hétről-hétre bunkerező csapatok ellen játszunk, szinte minden második meccsen egy hasonló csapat az ellenfél. Kérlek, ne mondjátok ezek után, hogy nincs ellenszerünk a buszként leparkoló csapatok ellen.
Hihetetlen, hogy Messit veszitek elő, mikor ő volt a legveszélyesebb tegnap, és jól játszott. Lehet, nélküle kéne 2-3 hónapot játszania a Barcának. Nyilván sérülést nem kívánok.remontada írta:és ki az a MINŐSÉGI (mert h nekünk csak olyan jöhet szamitasba) erőcsatár aki ideigazol majd azért h évente játsszon 3-4 meccset a celtic tipusu csapatok ellen?
Aki keres, talál:) Bizonyos Henke Larssen egyszer már megmutatta, hogy kell ezt csinálni.
amig messi itt van, addig itt ő lesz az egy szem csatárunk. ez egy dolog, amit ugyanugy el kell fogadni, hogy amig valdes itt van ő lesz kapus.
Bocsánat, de ez az FC Barcelona, nem az FC Messi.
ez a dolog csak és kizarolag akkor fog megváltozni, ha TARTÓS mélyrepülésbe kezd a csapat (ami nálam 2-3, bl és bajnokság nélküli évet jelent)kság is
Akkor szerinted mi a teendő? Vagy a Bl-t idén hagyjuk veszni, elég nekünk a bajnokság is?
márpedig az, látodremontada írta:Bocsánat, de ez az FC Barcelona, nem az FC Messi
Én nem javasolok semmit, mert ahhoz kevés vagyok. (szerintem ebben az országban mindenki) Véleményem viszont van, ami erősen szubjektív nyilván és nem üdvözítő.remontada írta:Szerintem a tegnapi meccs után mindenki érzi, hogy a Bl-hez több, vagy más kell, mint amit ez a keret alapból tud. Tehát keressük a megoldást. Az egyik javaslat az erőcsatár, szerintem is ez a megoldás. De lehet más megoldás is. Te mit javasolsz?Alcantara írta:erőcsatárt követelnek ide a fórumon.
és ki az a MINŐSÉGI (mert h nekünk csak olyan jöhet szamitasba) erőcsatár aki ideigazol majd azért h évente játsszon 3-4 meccset a celtic tipusu csapatok ellen?remontada írta:Szerintem a tegnapi meccs után mindenki érzi, hogy a Bl-hez több, vagy más kell, mint amit ez a keret alapból tud. Tehát keressük a megoldást. Az egyik javaslat az erőcsatár, szerintem is ez a megoldás. De lehet más megoldás is. Te mit javasolsz?Alcantara írta:erőcsatárt követelnek ide a fórumon.
Szerintem a tegnapi meccs után mindenki érzi, hogy a Bl-hez több, vagy más kell, mint amit ez a keret alapból tud. Tehát keressük a megoldást. Az egyik javaslat az erőcsatár, szerintem is ez a megoldás. De lehet más megoldás is. Te mit javasolsz?Alcantara írta:erőcsatárt követelnek ide a fórumon.
remontada írta:...szerintem ezzel a kerettel "csak" spanyol bajnokság és kupa lehet meg, a Bl nem...
Komolyan mosolyogni, ez önmagában bravúr!:)Alcantara írta:Ezen csak mosolyogni tudok, de komolyan! Itt volt a világ legjobb erőcsatára, mire is mentünk vele? Úgy 40 milliót buktunk és a Bl-t.remontada írta:Messze még az idény vége, de szerintem ezzel a kerettel "csak" spanyol bajnokság és kupa lehet meg, a Bl nem. Ide kell egy erőcsatár a valóban jól védekező , speciálisan a Barcára készülő brit(olasz) csapatok ellen. Május végén visszatérek, hogy volt mint volt, addig is vamos Tito team:)
Ezek valós számok?Mihu írta:Celtic: 83 passz
Barcelona: 1093 passz
Eredmény: Celtic 2-1 Barcelona
Erről ennyit...............
az hogy egy az egyben ugyanazt a játékot mutatta nem meglepetés, valószínűleg ebből is készültek. de nem látom be, hogy hogy máshogy lehetne felkészülni egy ilyen csapatból, ha nem úgy, hogy megpróbáljuk a futball mondjukhogy összes támadásfajtáját bemutatni rajtuk? mert valószínűleg ülni fognak a kapu előtt, ha meg van egy két helyzetük akkor megpróbálják kihasználni. mit lehet ez ellen csinálni?sjd írta: Alapvetően ez így lenne, de könyörgöm, KÉT HETE volt Titonak arra, hogy kitalálja, hogy hogyan verje meg a Celticet, ami történetesen egy az egyben ugyanazt a játékot mutatta, és nem jutottunk másra, mint hogy ha nem véd jól a kapus, akkor talán sikerül.