NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.01.08. 19:18:43

recrea írta:Ha Te ettől a választól érzed magad tökös gyereknek, örülök, h segíthettem. Más valaki esetleg?
De ezen mit kell még magyarázni komolyan? KAPTUNK 600.000 eurót Sousa távozása miatt. Conceicao évi bére pedig állítólag 240.000 euró lesz. Azaz ilyen alapon akkor Sousa távozása/Conceicao érkezése hoz a magyar állampolgároknak majdnem 400.000 eurót. :lol:

Nem, mellesleg engem marhára nem háborít fel. Inkább az ilyen emberek tegyék zsebre azt a pénzt, akik bejuttatnak egy magyar csapatot az EL-be és kiütjük a Slovant, a Gentet, a Trabzonsport, a Baselt, meg a Sportingot.
Szerintem Te sem gondoltad komolyan, inkább csak némi rosszindulat vezérelt.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
recrea
Llegenda del Barça

2013.01.08. 18:59:51

Messa írta:
recrea írta:Csak nekem felháborító, h egy magyar csapat (a magyar állam, a magyar adófizetők) ennyit fizet(nek) egy edzőnek:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... ir-2205441
Persze, a benzinár is ezért fog drágulni holnaptól 3 forinttal hogy ki tudjuk fizetni. :)

Sousáért kaptunk 600 ezer eurót, telik rá, neked ebből nagy károd nem lesz gyanítom. :roll:

A Fradinál Moniz is évi 250 ezer eurót keres, az se fájjon.
Ha Te ettől a választól érzed magad tökös gyereknek, örülök, h segíthettem. Más valaki esetleg?
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.01.08. 18:42:36

recrea írta:Csak nekem felháborító, h egy magyar csapat (a magyar állam, a magyar adófizetők) ennyit fizet(nek) egy edzőnek:
Persze, a benzinár is ezért fog drágulni holnaptól 3 forinttal hogy ki tudjuk fizetni. :)

Sousáért kaptunk 600 ezer eurót, telik rá, neked ebből nagy károd nem lesz gyanítom. :roll:

A Fradinál Moniz is évi 250 ezer eurót keres, az se fájjon.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
recrea
Llegenda del Barça

2013.01.08. 18:08:20

Csak nekem felháborító, h egy magyar csapat (a magyar állam, a magyar adófizetők) ennyit fizet(nek) egy edzőnek:
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.01.07. 19:45:49

Oké, USA az másvilág persze, de akkor mi a túróért nem lehetett derekasan azt mondani, hogy fiatal edző vagyok, és kaptam egy olyan lehetőséget amit nem szalaszthattam el? Szerintem mindenki megértette volna. De ez a családi okos baromság hihetetlenül felszab. A klub kommunikációja is vicc, akkor legalább ne cáfolták volna még tegnap este is 30x.. :roll:

Conceicao jöhet tőlem, bár sok mindent nem tudok róla, csak annyit hogy egy 52x-es válogatott cselgép támadó volt.

Kovács Feri bácsival egyetértek, annyi pozitívum van benne, hogy talán a deffenzív játék is távozik Sousával, - ami egyébként EL meccseken elképesztően működött- mert elég rossz volt nézni hogy egy Pápától kikaptunk és szenvedtünk a végtelenségig 1 kapuralövéssel, meg 2 vkp-val.

Egyébként meg köszönünk mindent Paulonak, ezalatt az ősz alatt olyan élményekkel lettem gazdagabb, amit a dédunokáimnak is mesélni fogok... "Tudjátok, amikor 3-0ra vertük a Sportingot..." :)

Bob véleményére kíváncsi lennék még Sousával kapcsolatosan, csak úgy unblock ő hogy látta a munkásságát.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.07. 14:56:54

Ősszel írtam,hogy nem sokáig lesz Fehérváron edző, igazam is lett,bár azt hittem,azért a tavaszt még lehúzza.
Mondjuk a közleményben a "családi ok" elég vicces,tipikus magyar mellébeszélés.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ab1daL
Director del Fútbol

2013.01.07. 14:52:05

Hivatalos: Paulo Sousa távozik Fehérvárról!

Utódja még nem biztos, de Sérgio Conceicao tűnik a befutónak.

http://www.vidi.hu/tavozik-paulo-sousa

Szerk.: Conceicao lemondott az Olhanense kispadjáról!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2013.01.07. 15:18:23-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.01.06. 23:42:22

Sousa: New York RedBulls

Hát ez elég rövid sikersztori volt Fehérváron, ha igaz. Márpedig nagyon úgy tűnik. A klub cáfol ezerrel, a pletykák meg jönnek tízezerrel.
Valami alapja biztos van ezeknek a híreknek, azt pedig nem lehetett nem észrevenni hogy az elmúlt 2 hónapban mindent megtett, hogy felfigyeljenek rá külföldről, volt itt az ESPN Fehérváron forgatni vele, meg ugye a Futbol Mundial is.
Nem tudnék rá haragudni igazából, 10/10 edző összetenné a kezeit, ha az NB1-ből egy ilyen klub hívná Henryvel, Juninhoval, meg a többiekkel.

Az mindenesetre furcsa lenne ha már most télen menne, egyrészt mert még másfél évig szerződése van, másrészt meg le van foglalva az edzőtábor spanyolba szerdától és a felkészülés pontos menete is megvan. érdekes...

Az azért bosszantana, hogy a kaszinós gyuri és haverjai dörzsölhetnék a tenyerüket, hogy kitúrtuk, yes we can. Bár erre Sousa szerintem magasról sz.rik, nevetséges egy lapon emlegetni őket. Az egyik lehet hogy nemsokára egy amerikai sztárklubot fog irányítani, a másik meg az NBII-es Csákvárt. =;
messideco
Presidente del Barça

2012.11.25. 22:08:25

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... rt-2194715

Azért ez durva :( Jobbulást.

Kezd alakulni a tabella azért, jelenleg nyolcadik az Újpest, egy pontra a Fraditól. A második MTK is csak nyolc pontra...
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.13. 11:11:53

Gera Zoli összes NB1-es gólja
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... bSCUGGKIZM

Utolsót pont a Debrecennek rúgta az emlékezetes 3-1es meccsen 8)
Kép
Kép
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2012.11.12. 22:42:00

Lehet velünk vitatkozni, de udni kell bevallani, hogy amióta Moniz idejött a meccsek 90%-án kb. egykapuzunk...
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.12. 21:45:38

Bocs srácok,elfelejtettem,hogy fradistákkal nem lehet vitatkozni,mert úgyis mindig mindenben nekik van igazuk.
Egyébként meg nem titeket utállak személy szerint,hanem a fradit,mint intézményt, a maffiózó,kétes ügyekbe került vezetőikkel.

De hagyjuk,nem írok ígérem a fradiról többet,se jót se rosszat,jobb lesz mindenkinek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
davi10
Llegenda del Barça

2012.11.12. 21:34:27

Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.12. 16:44:31

Kíváncsi vagyok, mi lesz a versenyfutás vége. :D
Úgy tűnik, Moniz valóban egy jó kis csapatot rakott össze, eleinte jót röhögtem, amikor bajnokesélyesnek kezdték mondani a Fradit (az utóbbi évek alapján jogosan), de most úgy látom, tényleg nem légből kapott a dolog.
Lokit nagyon lefocizták (zsinórban három vereség), megérdemelt volt a győzelem.
Ugyanez volt a Győr ellen is, ott nem jött ki a lépés, mondjuk nem is értem, mit csináltak a Rába-partiak azon a meccsen... Láthattuk az MTK ellen is, hogy annál sokkal többre képesek. Én a Győrt tartom JELENLEG a legfőbb esélyesnek, persze ez még változhat.
A Vidinek talán lehet még valami esélye, ha kiesik az EL-csoportból, és teljes erővel a bajnokságra tud koncentrálni.
A Lokit sem írnám még le, már többször bizonyították, hogy nagyon jó csapat, Coulibaly meg mindig talál pár gólt. :D
Szóval jó kis menet lesz ez.

Jenner amúgy milyen durván bőrözte be az egyik debrecenit :shock:
És Besic is nagyon jó, igaz, van pár elkapkodott megoldása, de ez elsősorban az ifjonti hévnek tudható be. :D Pár év, és európai topbajnokságban fog játszani.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.11.12. 16:07:58

csababarca írta: Amúgy meg a fradit zsigerből gyűlölöm
és akkor itt be is fejezhetjük, mert bármit mondunk, csinálnak a pályán, te akkor is utálsz majd minket, tehát teljesen fölösleges.

lefociztuk az első 3 helyezettet, most a lépés is kijött, ennyi. Lokinak köze nem volt a mérkőzéshez!

Besicet reméem sikerül 1-2 évre még megtartani, Moniz kedvéért hátha marad egy ideig.
Egyébként minden nap/héten, amikor olvasok egy Moniz nyilatkozatot, egyszerűen csak ámulok, mennyire ért a focizhoz, és mennyire tudja mit csinál.

Egyébként nagyon meglátszik egy csapaton szerinte, ha külföldi edző irányítja. Videoton-főleg EL-ben-, Fradi, Honvéd.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
davi10
Llegenda del Barça

2012.11.12. 15:50:15

csababarca írta: undorító amit nekik megengednek.
Ja. De a kamu kizárás az NB1-ből, meg a kassza szétlopása nem az...
Te nem tudom melyik csapatról beszélsz öcsém, de jobban kéne informálódnod, mielőtt ekkora balgaságokat írsz.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.12. 00:34:34

Szerintem jól is játszottunk és csak sikerült behúzni.
Elől-hátul jól ment, Csukics is nagyot játszott, de Jenner is aki nagyon kavarta a debrecenieket a szélen.Böde viszont szerintem gyengus volt, de fejelt egy gólt :D
6ik helyre sikerült feljönni, Monizzal tényleg jól megy, s az igazolások is mind erősítések voltak, biztató a jövő
Kép
Kép
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.11.11. 23:16:00

csababarca írta:Moniz meg hiába jó, az ilyen edzőket szokták kis hazánkban gyorsan ellehetetleníteni. Csoda,hogy Sousa még ott van a Vidinél.
Ezzel viszont egyetértek... Az a támadássorozat amit Sousa kapott (és kap még most is a Sport tv-s SZAKÉRTŐKTŐL), komolyan tisztelem hogy még itt dolgozik, és nap mint nap ezért kel fel...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.11. 22:59:03

Szerintem kamu volt,egy 25 fős társasággal néztem, 2 fradistán kívül mindenki ezt mondta,joggal.
Amúgy meg a fradit zsigerből gyűlölöm,előbb kezdtem el utálni őket,mint hogy megtanultam járni,beszélni. undorító amit nekik megengednek.

Moniz meg hiába jó, az ilyen edzőket szokták kis hazánkban gyorsan ellehetetleníteni. Csoda,hogy Sousa még ott van a Vidinél.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.11.11. 22:54:40

csababarca írta:Vicces egy fradista szájából hallani a "meccsről-meccsről ellenünk fújnak" dolgot. pláne a mai meccs után,ahol megint kapott a fradi egy kamu tizit. bravó.
Otthon felesleges lejátszani a fradinak a meccseit,felül szépen lezsírozzák Kubatovék és annyi,lehet bármit csinálni.

ez a magyar foci.
Ezt most őszintén mire fel? :D Szvsz se a tizi nem volt kamu, és egy szabályos gólt is elvettek tőlük.

MELLESLEG, a Debrecen játékosok azt sem tudták milyen rendezvényen vannak, ha Verpecz nem véd így, 6-1 is lehetett volna. Csúnyán le lettek ma focizva, és nem volt egy Kubatov nevű ember sem a Fradi kezdőjében.

Ezzel a játékkal nagyon tudok szimpatizálni Vidistaként is, komolyan mondom Moniz ilyen rövid időn belül olyan ütőképes csapatot hozott össze, hogy jelenleg nem látom ki lenne az aki lefocizná őket.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.11.11. 22:46:36

miihii írta:Hát ez szép lesz. Magyarul főállású bírók lennének, akik ettől majd jobban tudnának megítélni dolgokat a pályán. Aha, sokkal... :roll: Ráadásul még annyit sem lehetne mondani szankció nélkül, h spori az nem volt les. Ez érdekes kezdeményezés így. Több lóvét kapnak és ha hibáznak ezután még beszólni sem lehet nekik...
Pláne hogy itthon így is hiába történik akármi, kb ha a spori gólt lőne az egyik csapatnak és utána megadná, akkor sem lenne semmi szankció ellene, hiába lenne utána kérdőre vonva.

Bírózhat itt Sousa, Moniz, Daerden, Rossi, meg az összes magyar edző is, itthon SEMMI nem történik. Angliában mi van ha sz.rul vezet egy bíró? Eltiltják 1-2 fordulóra, rosszabb esetben örökre. Itthon szándékosan is elcsalhat akármit, a következő fordulóban BIZTOS hogy vezetni fog.

Sousa sokszor felemelte már a hangját ez ellen, hogy itthon a bírok sérthetetlenek és érinthetetlenek, és akárkihez fordulnak ezzel, zárt ajtókat döngetnek.

Erre most még kell ez, hát persze... :roll:
miihii
KHAL

2012.11.11. 22:32:06

Az NFL meccs előtt belenéztem a 3. félidőbe.
Ott volt egy jóember (sajna fogalmam sincs ez kicsoda, de valszeg vmi játékvezetői főmufti) és elmondta a jövő évi a terveket játékvezetést illetően.
Szerinte sokat bíróznak a magyar meccseken, ezért bele akarják venni a szabályzatba, h a csapat stábjaiból senki sem véleményezheti a bírók teljesítményét, ítéletét , különben büntetésre számíthat.
Másrészt a kövi szezontól már professzionális játékvezetőket szeretnének, ami annyit jelentene, h magasabb pénzt kapnának, h ne kelljen mással foglalkozniuk, csak a bíráskodásból meg tudjanak élni. Mert akkor jobban rá fognak tudni készülni a meccsekre meg blablabla...

Hát ez szép lesz. Magyarul főállású bírók lennének, akik ettől majd jobban tudnának megítélni dolgokat a pályán. Aha, sokkal... :roll: Ráadásul még annyit sem lehetne mondani szankció nélkül, h spori az nem volt les. Ez érdekes kezdeményezés így. Több lóvét kapnak és ha hibáznak ezután még beszólni sem lehet nekik...

Jó, elvileg most sem lehetne beszólni nekik, de ezentúl abszolút nem beszélhetnének velük szinte. Aztán jöhetnek a fura kiállítások, mint amilyen Pep-é volt anno, amikor a bíró kiszórta, pedig állítása szerint semmi olyat nem mondott neki, egy ártatlan szitu volt.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
davi10
Llegenda del Barça

2012.11.11. 21:28:44

Na ezt meg se hallottam...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.11. 20:03:42

Vicces egy fradista szájából hallani a "meccsről-meccsről ellenünk fújnak" dolgot. pláne a mai meccs után,ahol megint kapott a fradi egy kamu tizit. bravó.
Otthon felesleges lejátszani a fradinak a meccseit,felül szépen lezsírozzák Kubatovék és annyi,lehet bármit csinálni.

ez a magyar foci.
davi10
Llegenda del Barça

2012.11.11. 19:59:51

Na csak összejött ez a fordítás :D

1. Undorító, hogy a bírok meccsről-meccsre ellenünk fújnak.
(Az alapvonallal egyvonalban ültem. A Debreceni gólnál az imádott kis pölöskei páros kézzel belökte a kapuba a védőt, semmi.
Otten gólja pedig nem volt les.)

2. Végre az egykapuzás meghozta a gyümölcsét ! Hetek óta egykapuzunk, az első helyen álló Győr a félpályán nem tudott átjönni.

3. Besic egy ISTEN :D Úgy játszik, mint egy tanár. Hibátlanul szerel, össze-vissza szivatja a csatárokat :D Még legalább egy évig itt kéne tartani, de úgy hallottam, hogy már hetek óta figyelik a Sampdoriától.

4. Még azt hallottam, hogy 2 játékos Budapesten van a bajnok Salzburg csapatából, egy csatár meg egy irányító, akik, ha minden jól megy aláírnak hozzánk. (Asszem mindkettő brazil)
Kép
Válasz küldése