Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De ezen mit kell még magyarázni komolyan? KAPTUNK 600.000 eurót Sousa távozása miatt. Conceicao évi bére pedig állítólag 240.000 euró lesz. Azaz ilyen alapon akkor Sousa távozása/Conceicao érkezése hoz a magyar állampolgároknak majdnem 400.000 eurót.recrea írta:Ha Te ettől a választól érzed magad tökös gyereknek, örülök, h segíthettem. Más valaki esetleg?
Ha Te ettől a választól érzed magad tökös gyereknek, örülök, h segíthettem. Más valaki esetleg?Messa írta:Persze, a benzinár is ezért fog drágulni holnaptól 3 forinttal hogy ki tudjuk fizetni.recrea írta:Csak nekem felháborító, h egy magyar csapat (a magyar állam, a magyar adófizetők) ennyit fizet(nek) egy edzőnek:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... ir-2205441![]()
Sousáért kaptunk 600 ezer eurót, telik rá, neked ebből nagy károd nem lesz gyanítom.
A Fradinál Moniz is évi 250 ezer eurót keres, az se fájjon.
Persze, a benzinár is ezért fog drágulni holnaptól 3 forinttal hogy ki tudjuk fizetni.recrea írta:Csak nekem felháborító, h egy magyar csapat (a magyar állam, a magyar adófizetők) ennyit fizet(nek) egy edzőnek:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... ir-2205441
és akkor itt be is fejezhetjük, mert bármit mondunk, csinálnak a pályán, te akkor is utálsz majd minket, tehát teljesen fölösleges.csababarca írta: Amúgy meg a fradit zsigerből gyűlölöm
Ja. De a kamu kizárás az NB1-ből, meg a kassza szétlopása nem az...csababarca írta: undorító amit nekik megengednek.
Ezzel viszont egyetértek... Az a támadássorozat amit Sousa kapott (és kap még most is a Sport tv-s SZAKÉRTŐKTŐL), komolyan tisztelem hogy még itt dolgozik, és nap mint nap ezért kel fel...csababarca írta:Moniz meg hiába jó, az ilyen edzőket szokták kis hazánkban gyorsan ellehetetleníteni. Csoda,hogy Sousa még ott van a Vidinél.
Ezt most őszintén mire fel?csababarca írta:Vicces egy fradista szájából hallani a "meccsről-meccsről ellenünk fújnak" dolgot. pláne a mai meccs után,ahol megint kapott a fradi egy kamu tizit. bravó.
Otthon felesleges lejátszani a fradinak a meccseit,felül szépen lezsírozzák Kubatovék és annyi,lehet bármit csinálni.
ez a magyar foci.
Pláne hogy itthon így is hiába történik akármi, kb ha a spori gólt lőne az egyik csapatnak és utána megadná, akkor sem lenne semmi szankció ellene, hiába lenne utána kérdőre vonva.miihii írta:Hát ez szép lesz. Magyarul főállású bírók lennének, akik ettől majd jobban tudnának megítélni dolgokat a pályán. Aha, sokkal...Ráadásul még annyit sem lehetne mondani szankció nélkül, h spori az nem volt les. Ez érdekes kezdeményezés így. Több lóvét kapnak és ha hibáznak ezután még beszólni sem lehet nekik...