Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

De ezen mit kell még magyarázni komolyan? KAPTUNK 600.000 eurót Sousa távozása miatt. Conceicao évi bére pedig állítólag 240.000 euró lesz. Azaz ilyen alapon akkor Sousa távozása/Conceicao érkezése hoz a magyar állampolgároknak majdnem 400.000 eurót.recrea írta:Ha Te ettől a választól érzed magad tökös gyereknek, örülök, h segíthettem. Más valaki esetleg?
Ha Te ettől a választól érzed magad tökös gyereknek, örülök, h segíthettem. Más valaki esetleg?Messa írta:Persze, a benzinár is ezért fog drágulni holnaptól 3 forinttal hogy ki tudjuk fizetni.recrea írta:Csak nekem felháborító, h egy magyar csapat (a magyar állam, a magyar adófizetők) ennyit fizet(nek) egy edzőnek:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... ir-2205441![]()
Sousáért kaptunk 600 ezer eurót, telik rá, neked ebből nagy károd nem lesz gyanítom.
A Fradinál Moniz is évi 250 ezer eurót keres, az se fájjon.
Persze, a benzinár is ezért fog drágulni holnaptól 3 forinttal hogy ki tudjuk fizetni.recrea írta:Csak nekem felháborító, h egy magyar csapat (a magyar állam, a magyar adófizetők) ennyit fizet(nek) egy edzőnek:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... ir-2205441
és akkor itt be is fejezhetjük, mert bármit mondunk, csinálnak a pályán, te akkor is utálsz majd minket, tehát teljesen fölösleges.csababarca írta: Amúgy meg a fradit zsigerből gyűlölöm
Ja. De a kamu kizárás az NB1-ből, meg a kassza szétlopása nem az...csababarca írta: undorító amit nekik megengednek.
Ezzel viszont egyetértek... Az a támadássorozat amit Sousa kapott (és kap még most is a Sport tv-s SZAKÉRTŐKTŐL), komolyan tisztelem hogy még itt dolgozik, és nap mint nap ezért kel fel...csababarca írta:Moniz meg hiába jó, az ilyen edzőket szokták kis hazánkban gyorsan ellehetetleníteni. Csoda,hogy Sousa még ott van a Vidinél.
Ezt most őszintén mire fel?csababarca írta:Vicces egy fradista szájából hallani a "meccsről-meccsről ellenünk fújnak" dolgot. pláne a mai meccs után,ahol megint kapott a fradi egy kamu tizit. bravó.
Otthon felesleges lejátszani a fradinak a meccseit,felül szépen lezsírozzák Kubatovék és annyi,lehet bármit csinálni.
ez a magyar foci.
Pláne hogy itthon így is hiába történik akármi, kb ha a spori gólt lőne az egyik csapatnak és utána megadná, akkor sem lenne semmi szankció ellene, hiába lenne utána kérdőre vonva.miihii írta:Hát ez szép lesz. Magyarul főállású bírók lennének, akik ettől majd jobban tudnának megítélni dolgokat a pályán. Aha, sokkal...Ráadásul még annyit sem lehetne mondani szankció nélkül, h spori az nem volt les. Ez érdekes kezdeményezés így. Több lóvét kapnak és ha hibáznak ezután még beszólni sem lehet nekik...