lui1698 írta:Gareth Tello írta:A 2010-2011-es idény óta kemény
öt meccsen lépett pályára a srác.

Viszont mellette játszott a Castilla-ban.
Persze, tudom, csak Barcaman hsz-éből azt szűrtem le, hogy a nagycsapatban játszott meccsekről van szó.
A Castillában: 70 meccs, 34 gól.
lui1698 írta:20 éves a gyerek, jó hogy nem szorít még ki euró tízmilliókért vett játékosokat a keretből.
Viszont szerintem már az is jót tesz egy játékosnak, ha a nagyokkal van, velük edz.
Ha tényleg meg van benne a potenciál akkor lehet esélye, mert ahogy odaát olvasgatom a véleményeket a jelenlegi támadókkal nem túlzottan elégedettek a szurkolók. (DM, Higu, Özil)
Ezt én is tapasztaltam, az viszont más tészta, hogy mit gondol minderről a vezetőség...
Az utóbbi évek alapján számomra igen valószínűtlen, hogy Moratának lehet jövője a Madridban. Ha jól tudom, középcsatár, erre a posztra ott van ugyebár Higuaín és Benzema. Egyiküket szerintem biztosan el fogják adni a nyáron (inkább Higanyt), és nem gondolom, hogy nem igazolnak majd senkit a helyére. Falcaóról, Agüeróról lehetett olvasni anno, ugyebár a kolumbiai valószínűleg a PL-be megy majd (Chelsea, City), úgyhogy inkább Kun mehet vissza Madridba.
Ha ez a forgatókönyv valósul meg (persze Agüero helyett lehet más is), akkor ott van Morata előtt a sorban két csatár...
Ha nem jön senki, viszont Benzin vagy Higany megy, akkor lehet második számú csatár, de
1. ennek az esetnek azért elég kicsi a valószínűsége
2. ha mégis így alakul, nem hiszem, hogy Morata megelégedne ezzel.... Szerintem neki is jobb, ha eligazol egy másik spanyol együttesbe (majdnem mindenhol beférne a kezdőbe), és ott kap rendszeres játéklehetőséget.
Aztán persze lehet, hogy türelmesek lesznek vele, ő is kivárja a sorát, és a jövő madridi csatárcsillaga lesz. Meglássuk.
Más: ma ugyebár Barça-Real Legends.
Végre megtaláltam a fővárosiak keretét is:
Emilio Álvarez, Míchel Salgado, Fernando Sanz, Francisco Pavón, Fernando Hierro, Manuel Sanchís, Pedja Mijatovic, Alfonso Pérez, Gica Hagi, Emilio Amavisca, Christian Karembeu, Iván Pérez.
Hierro

Kevés dologra emlékszem 8-9 éves korom körülről, az egyik az, hogy Real-meccset nézek, és Hierro játékát csodálom.