Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.imdb.com/chart/topcsabooo írta:Vki esetleg ?csabooo írta:Hi!
Ajánlatokat várok, hogy este, unalmamban milyen filmet nézzek meg. Minden téma érdekel, legyen az egy jó kis akció, vígjáték, vagy thriller, sci-fi. A lényeg az hogy ne valami csőcselék film legyen.
Köszi a segítséget
Ne legyen csőcselék...hmm. Nézd meg a Mártírokat, estére az pont jócsabooo írta:
Ajánlatokat várok, hogy este, unalmamban milyen filmet nézzek meg. Minden téma érdekel, legyen az egy jó kis akció, vígjáték, vagy thriller, sci-fi. A lényeg az hogy ne valami csőcselék film legyen.
Vki esetleg ?csabooo írta:Hi!
Köszi a segítséget
lui1698 írta:Ted
davi10 írta:Ted
kanty írta:Nekem is megvolt a Ted
Hála nektek, mindig időben megtudom, ha egy film felkerül az nco... akarom mondani, a kölcsönzőbe, csak elég egy oldalt visszaolvasnimessideco írta:Ted
a szineszi teljesitmenyével semmi. de ezek a tul komoly, felnottes szerepek nem állnak jól neki (ld aviátor). ez lesz bajom a djangoval is, nem tudja velem elhiteti h ő egy dúsgazdag ültetvényes.kanty írta:Nekem pont a Kill Bill a kedvencem Tőle.
VEB!
Mi a gondod DiCaprio-val?
Moziban akartuk megnézni, de akkor lehet, hogy kihagyom, több negatív kritikát olvastam, mint pozitívat. :/Deus írta:
Én már láttam... Nagyon erőltetettnek tűnt a film, unalmasnak találtam. Csak akkor nézd meg, ha nagyon unatkozol...
Én már láttam... Nagyon erőltetettnek tűnt a film, unalmasnak találtam. Csak akkor nézd meg, ha nagyon unatkozol...geridoss írta:Látta már valaki a Paranorlmal Activity 4-et?? Vélemények? Olvastam jót is, rosszat is..
De végre olyan filmeket is tudok nézni, amiket én választok. Amúgy meg kis pihenés volt a hétvégén, mert a ZH-k nagy részével már végeztembence-barca írta:
Még, hogy nincs időd az itteni FKra...![]()
Egy hét alatt több filmet nézel, mint én 2 hónap alatt