Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Megint a Barcások kisajátítják az első 3 helyet?S.Agüero írta:Ma 2-kor hirdetik ki, melyik lesz az a 3 játékos aki megnyerhetik még az aranylabdát.
A szezonja alapján elvileg beférhet, de annyira nem sokszor találkoztam a nevével, h komolyabban számoljak vele. Persze még a többszöröse az, amikről nem tudok/unk, így kizárni nem lehet. A meglepetés ereje, a frissessége az ő oldalán van, az tutiGareth Tello írta:
Falcao is esélyes lehet a top3-ra szerintem, Xavival együtt, Casillas szvsz biztosan nem fog beférni.:
miihii írta:Sztem az említett 3 srácon kívül még talán Xavi rúghat labdába a dobogóért, látva hány szakember írta, mondta őt a top3-ba. De ezen a 4 játékoson kívül őszintén meglepődnék, ha más beférne.S.Agüero írta:Csütörtökön kiderül melyik 3 játékos lesz még az esélyes az aranylabdára.
Papírforma Messi, CR, Ini-re számítotok, vagy vki más is lehet?
Casillas, Xavi vagy Falcao?
Húúú, milyen közhangulat lenne, ha CR kipöccenne a 3ból és a 3 BARCÁS lenne benn![]()
Sztem az említett 3 srácon kívül még talán Xavi rúghat labdába a dobogóért, látva hány szakember írta, mondta őt a top3-ba. De ezen a 4 játékoson kívül őszintén meglepődnék, ha más beférne.S.Agüero írta:Csütörtökön kiderül melyik 3 játékos lesz még az esélyes az aranylabdára.
Papírforma Messi, CR, Ini-re számítotok, vagy vki más is lehet?
Casillas, Xavi vagy Falcao?
No. Neymar-é szép volt de én még mindig azon az elmondáson vagyok hogy a gól szépségéért kellene adni a díjat, nem pedig az ''Előjátékért'' , mert ha megint ő kapja kicsapom a hisztitBarca_10 írta: Itt vannak a jelöltek.
Nálam Messi,Neymar,Falcao a sorrend.
Egyetértek, szerintem meg is érdemelné, a hátán viszi az Atléticót, amióta ott játszik, tényleg zseniális játékos.Varatrix írta:Szerintem a kolumbiai háromba kerülése kisnagy meglepetés lehetne és én adok rá esélyt.
Én nem lepődnék meg ezen se, de Falcaon sem. Szerintem a kolumbiai háromba kerülése kisnagy meglepetés lehetne és én adok rá esélyt.albicelesteX írta:Olvastam,hogy a top 3-ba az aranylabda szavazáson Neymar lehet a harmadik ember....én sose oltottam meg semmi,de ez vicc már tényleg, nme mondom,hogy nem ügyes vagy nem tehetséges,de egy aranylabda szavazáson a cipőjét nem kötheti meg egyik európainak se....