Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A szezonja alapján elvileg beférhet, de annyira nem sokszor találkoztam a nevével, h komolyabban számoljak vele. Persze még a többszöröse az, amikről nem tudok/unk, így kizárni nem lehet. A meglepetés ereje, a frissessége az ő oldalán van, az tutiGareth Tello írta:
Falcao is esélyes lehet a top3-ra szerintem, Xavival együtt, Casillas szvsz biztosan nem fog beférni.:
miihii írta:Sztem az említett 3 srácon kívül még talán Xavi rúghat labdába a dobogóért, látva hány szakember írta, mondta őt a top3-ba. De ezen a 4 játékoson kívül őszintén meglepődnék, ha más beférne.S.Agüero írta:Csütörtökön kiderül melyik 3 játékos lesz még az esélyes az aranylabdára.
Papírforma Messi, CR, Ini-re számítotok, vagy vki más is lehet?
Casillas, Xavi vagy Falcao?
Húúú, milyen közhangulat lenne, ha CR kipöccenne a 3ból és a 3 BARCÁS lenne benn![]()
Sztem az említett 3 srácon kívül még talán Xavi rúghat labdába a dobogóért, látva hány szakember írta, mondta őt a top3-ba. De ezen a 4 játékoson kívül őszintén meglepődnék, ha más beférne.S.Agüero írta:Csütörtökön kiderül melyik 3 játékos lesz még az esélyes az aranylabdára.
Papírforma Messi, CR, Ini-re számítotok, vagy vki más is lehet?
Casillas, Xavi vagy Falcao?
No. Neymar-é szép volt de én még mindig azon az elmondáson vagyok hogy a gól szépségéért kellene adni a díjat, nem pedig az ''Előjátékért'' , mert ha megint ő kapja kicsapom a hisztitBarca_10 írta: Itt vannak a jelöltek.
Nálam Messi,Neymar,Falcao a sorrend.
Egyetértek, szerintem meg is érdemelné, a hátán viszi az Atléticót, amióta ott játszik, tényleg zseniális játékos.Varatrix írta:Szerintem a kolumbiai háromba kerülése kisnagy meglepetés lehetne és én adok rá esélyt.
Én nem lepődnék meg ezen se, de Falcaon sem. Szerintem a kolumbiai háromba kerülése kisnagy meglepetés lehetne és én adok rá esélyt.albicelesteX írta:Olvastam,hogy a top 3-ba az aranylabda szavazáson Neymar lehet a harmadik ember....én sose oltottam meg semmi,de ez vicc már tényleg, nme mondom,hogy nem ügyes vagy nem tehetséges,de egy aranylabda szavazáson a cipőjét nem kötheti meg egyik európainak se....
Falcao,Maella,Messi. Nálam ez a sorrend.Barca_10 írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ek-2191171
Itt vannak a jelöltek.
Falcao azért 3. nálam, mert nagyon szép gól volt, de ilyen gólból(ollózós) minden évben látunk rengeteget. Nem olyan nagy szám már..
Ne legyunk elfogultak...szep volt Messi golja de szerintem listan se kene hogy legyen...Mondjuk rajta kivul meg van olyan gol aminek nincs helye a listan de lott o ennel szebb golokat mar es foleg ezen a 10 es listan sok szebb van.Barca_10 írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ek-2191171
Itt vannak a jelöltek.
Falcao azért 3. nálam, mert nagyon szép gól volt, de ilyen gólból(ollózós) minden évben látunk rengeteget. Nem olyan nagy szám már..
Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa. Ellenünk is megdolgoztak keményen.Aki úgy gondolja, hogy nem érdemelték meg a Bl-t, az koránt sincs tisztában, hogy mekkora meló volt ebben. Ellenünk is csúsztak-másztak...nálam ez vall a győztes típusra. Matteo jött a semmiből és nyert egy Bl-t meg vmelyik kupát, talán az FA-t. (mondjuk most jut eszembe, hogy Simeone és Bielsa nincs a listán ami nagy meglepetés, hisz pepitában megcsinálták azt, amit Matteo...mármint az adott csapattal).A Chelsea-s részhez annyit, hogy jót tett az a 100 millió elköltött euró a nyáron. Wink Akárhogy nézem a nagy meccseket mind elbukták: MU, City, Sahtar, Atletico, Juve x. A Spurst meg az Arsenalt elverték, de azért őket nem nevezném a legnagyobbak közé. Az meg, hogy ilyen Readingek ellen nyernek, piszkosul nagy dicsőség. A tavalyi BL menetelésüket meg te sem gondolhatod komolyan...
Azért Pirlo elég sokat tett le az asztalra. Az, hogy a Juve bajnokságot nyert neki is köszönhető, vagy az EB-én is jól játszott. számomra ő jobb volt, mint Iniesta.nagyatyesz írta:Olvastam sok véleményt, ki kinek adná, ki érdemelné meg az Aranylabdát! Nálam Messi vagy Cr a befutó!
Iniesta remek Eb-t tudhat maga mögött, tavaly is jól tolta végig, de most gödörben van korábbi önmagához képest, bár én még mindig ámulok a játékán. Nekem ő a kedvencem, de jóval kisebb a felhajtás mögötte, mint Messi és Cr mögött. Ha azt nézem, hogy Xavi 2 éve Eb győztesként, Eb legjobb játékosaként, valamint a Barcával megnyert rengeteg trófea ellenére sem kapta meg, akkor szerintem megjósolható, hogy Ini esélyei minimálisak. Bár én örülnék a legjobban, ha ő kapná.
Casillas szerintem a világ top kapusa, elismerem képességeit, de volt már jobb szezonja, nem is egy. Ráadásul kapusként nem tett olyan "extrém" dolgot, hogy arra felkapja a világ a fejét. Ha pl 11-esekkel nyerte volna meg a válogatott az Eb-t, és megfogta volna a büntetők zömét vagy valami hasonló. Egy biztos pont Madridban, de szerintem idén ő nem nyerhet.
Pirlo...csípem az öreget, de azért ez nem életműdíj
Falcao megérdemelné. Töménytelen számban lövi a gólokat, egy jóval gyengébb csapatban, és válogatottban, mint a többiek. Valahogy nekem ő az igazi klasszikus csatár, aki 5-10 évvel ezelőtt simán megnyerte volna a lasztit...csak ugye van itt egy Messi, és egy Cr, akik univerzálisak hozzá képest.
Cr. Nos őt nem szeretem, de nagy szezont futott, nyert egy kupát, és az Eb második felében (a Portugálok első 2 meccsét leszámítva) jól is játszott. Sok gólt lőtt ugyan tiziből, de azt is be kell lőni. Szerintem neki akkor lett volna tuti, ha legalább a Bl, vagy Eb döntőt játszik/nyer. Így viszont nehéz, mert ugyan sok gólt lőtt, megnyerte a Reallal a bajnokságot, top 4-be volt Eb-n és Bl-be is, de ez is csak egy kupa...
Messi: ha csak a teljesítményt nézzük, és a kupákat, trófeákat nem, akkor egyértelmű, hogy ő nyer. Miért? Mert ő a legjobb jelenleg a világon. Tuti megdönti Pelé gólcsúcsát, Aranycipős lett, emellett kupagyőztes is. Nem tudom a klub vb-t ide veszik-e, de ott is beesett egy kupa. Nálam ő a legesélyesebb, és meg is érdemelné. Hátránya az, hogy már 3szor nyert, és lehet most nem adják neki, nehogy elkedvtelenedjenek a többiek
Egyébként van egy olyan sejtésem, hogy Ini és Messi már nyert egy-egy egyéni elismerést idén, és igazságosan leosztják Cr-nek a harmadikat...
1. Pont arról van szó, ogy nem a címek számítanak.bence-barca írta:Első résszel csak az a baj, h itt (papíron legalábbis) főleg a címek számítanak. Ebből meg Cének rangosabbat sikerült begyűjtenie...ozsimiki írta:Srácok, szerintem nincs sok kérdés itt...
Messi TÖRTÉNELMI rekordokat döntött\dönt majd meg, ez pedig felülírja, felül kellene,h írja azt,h éppen egy másik tag (cr) is sokat szerzett,és ezzel bajnok is lett, pl Messivel ellentétben. De bajnokságot minden évben lehet nyerni, történelmet azzal még nem csinált senki,h bajnoksághoz segítette aktuális csapatát, azzal igen, hogy egyedülálló rekordokat ér el.
Messi idén jobban megérdemli, mint pl 2010ben.
Hiába Iniesta válogatottbeli szereplése is, az aranylaszti a méltó jutalom, ahhoz amiket elér\elért Messi ebben a szezonban is...
Én pont emiatt is vagyok azon kevés Barcasok közt, h ha Messi-CR párharcot vetítünk az idei aranylabdára, nálam most a portugál a befutó. Bajnokságban egyiknek 50 másiknak 46 gól. Ez a 4 gól nem változtat sok dolgon és a másikhoz került a bajnoki cím, ami sokkal fontosabb. A BL ben nyilván Messi rúgott több gólt és ott Cé nem is nagyon vt versenybe a címért, de azért ő is segítette a menetelésüket ott. Na és ugye mindkettejüknek az elődöntő a végállomás... Kupa meg szép eredmény Leotol, de az itt nem ér azért annyit.
Na de én most Casillasnak adnám az aranylabdát, mert egy EBvel többet gyűjtött be. Illetve Iniestának még (és szívem szerint Xavinak, de ő most nem akkora esélyes, 2010ben kellett volna, h megkapja, de sajnos ez most itt nem számít).
Messi előtt emelem a kalapom, nagyon, de nagyon sokatt tett a klubért (nélküle őszintén szólva szerintem kifejezetten rossz idényt futottunk volna), de a kupák rangosságában CR jobbat szerzett.
Az az igazság, h mivel a gólokat nézik az emberek, ilyenkor persze, h Messi meg Cé jut mindenkinek eszébe és elfeledkezünk az olyan tejlesítményekről, amik kevésbé látványosak, ám annál hasznosaabbak. Mint pl Iniesta passzairól vagy Casillas védéseiről. Na, ezért nem kapta meg Xavi 2010ben...
Első résszel csak az a baj, h itt (papíron legalábbis) főleg a címek számítanak. Ebből meg Cének rangosabbat sikerült begyűjtenie...ozsimiki írta:Srácok, szerintem nincs sok kérdés itt...
Messi TÖRTÉNELMI rekordokat döntött\dönt majd meg, ez pedig felülírja, felül kellene,h írja azt,h éppen egy másik tag (cr) is sokat szerzett,és ezzel bajnok is lett, pl Messivel ellentétben. De bajnokságot minden évben lehet nyerni, történelmet azzal még nem csinált senki,h bajnoksághoz segítette aktuális csapatát, azzal igen, hogy egyedülálló rekordokat ér el.
Messi idén jobban megérdemli, mint pl 2010ben.
Hiába Iniesta válogatottbeli szereplése is, az aranylaszti a méltó jutalom, ahhoz amiket elér\elért Messi ebben a szezonban is...