2012.11.09. 11:49:20
Én mindig azt vallom, a médiával meg a facebookkal kapcsolatosan is,hogy akit lehet azt manipulálja, a hülyéket,akik nem tudják értelmesen használni,céljainak megfelelően. De aki hülye az meg is érdemli.
Én néztem a Való Világot is,és nem lettem hülyébb tőle, használom a facebookot is,de nem vagyok hülyébb tőle. Csak mondjuk a már külföldön élő barátaimmal,rokonaimmal tudom tartani a kapcsolatot. Szóval hasznos,meg az egyetemistáknak is könnyebb fb-n egy csoportban megbeszélni a dolgaikat,mint telefonon pl.
Rohanó világ,rohanó igények.
Azt meg nem értem,hogy egyeseket miért zavar,ha valaki belehülyül az ilyenekbe. engem pl totál hidegen hagy ilyen szempontból más,magammal törődök,én meg tudok vigyázni,meg határt szabni ezeknek.
Az FB meg akárki akármit mond,egy nagyon hasznos dolog, rengeteg jó funkcióval. a hülyéket meg nem lehet letiltani róla,vagy kiszűrni,olyanokat akik kiírják hogy unalom... meg ehhez hasonló dolgokat.. ezzel is úgy vagyok,hogy hagy írják,max röhögök egyet rajtuk.
Abban meg Sanamának tökéletesen igaza van,hogy az FB-n elég jól le lehet titkosítani mindent, persze egy hackernek 2 kattintás az egész,de ez mindenhol így van. FB nélkül is ki lennél szolgáltatva,mert kb a telszámod alapján megtudnak mindent rólad, azt meg bármikor lehallgathatják.
Az meg,hogy megszűnik a élő kommunikáció az megint olyan dolog,hogy nálam pl nem fog. Én facebookon is beszélek esténként a legjobb barátommal,mellette 2naponta találkozunk is. vagy a csoporttársaimmal dettó.
Szóval minden azon múlik,hogy használja ezeket az ember. Aki nem tudja ésszerűen használni annak úgyis mindegy.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."