Mihu felvetése.
Szerintem ezt így a fotelből, a gép elől nem lehet eldönteni. Így sokkal könnyebb "okosnak" lenni, de amikor a Real Madrid letenné valamelyikünk elé a szerződést, akkor megnézném, hogy ki mit csinál.
Persze én is azt mondom, hogy nem mennék oda. DE ha jobban belegondolsz, akkor a saját karriered lenne a tét, lehetőséged lenne minden idők legjobb klubjában játszani. A Real-nál sem mindenki fekete bárány. Például, ha egy kisebb csapat játékosa vagy és Real leakar szerződtetni, akkor nem látom értelmét annak, hogy ne fogadd el. Még nem hallottam olyan játékosról, aki panaszkodott volna azért, hogy a Madrid-nál embertelen körülmények vannak. Az egészből csak azt akarom kihozni, hogy a Real Madrid az a Real Madrid. Ha profi játékos vagy, akkor a célod az, hogy minél sikeresebb légy, minél több mindent elérj, itt nincsen helye nagyon érzelmeknek. Plusz a másik fele a dolognak, érdeklődik a klubodnál a Madrid, hogy megakar venni téged jó összegért, persze, hogy a csapatod elfogadja, főleg, ha olyan helyzetben van, s Te is örülsz neki, mert így egyrészről előre lépsz, másrészről pedig segíted azt a csapatot, azt az egyesületet, amelynek nagy valószínűséggel nagyon sokat köszönhetsz.
Tehát nem olyan egyszerű a történet.
A fórummal kapcsolatos témához:
Szerintem sem annyira "menő" jelenleg a fórum, a másik amit észrevettem, hogy létrejött valamilyen szinten egyfajta klikkesedés. Például filmes, USA, fantasy topic. Ahol nagyrészt a kemény mag van jelen és ez a fórumozás színvonalán is meglátszik. Nem véletlenül az USA és a filmes topic a két kedvenc "helyem".
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.