shutterisland írta:annak örülök, hogy a b-ben játszik, sőt, húzóember, és ez persze jót is tesz neki, láthatjuk, hogy fejlődik.
hogy türelmetlennek tűnök, azt aláírom, de én szeretem, mikor egy fiatalt (aki jelesül a korosztálya egyik legnagyobb tálentuma...) előhúznak a cilinderből, és megvan az izgalma, hogy hogy teljesít.
nyilván nem az kell, hogy mondjuk alexis helyett ő legyen a kezdő, de sokkal jobban örülnék, ha tello lenne a b-ben, és ő a helyén.
megvannak a rossz példák, mint ahogy mindig fel vannak hozva bojanék is, de például ott van csak a közelmúltból oxlade-chamberlain,el shaarawy vagy varane, akik nem okoznak csalódást.
a lényeg, hogy én nagyon szurkolok neki, és a (közel)jövő barcájában jó lenne látni.
Az sztem vitathatatlan, hogy Deulofeunak még fejlődnie kell (és Te is leírtad). Viszont ezt sztem egyikünk sem tudja pontosan, hogy mit jelent. Egyáltalán nem biztos, hogy az, hogy játsszon kevésbé kreatívabban.
nekem egyértelműnek tűnik, hogy pont ez a baj.
Azzal nincs baj hogy akarod látni, de a türelmetlenséggel már inkább. Illetve azzal, hogy ha nem kap dicséretet az edzőtől, akkor már kb hazaárulással vádolod meg szerencsétlen Tito-t. Igen túloztam, de annyira komolyan veszed ezt az egészet, hogy hihetetlen. Jó hogy nincs elájulva egy tinitől Tito. Most azt kéne mondania,hogy fú fiam, király vagy, aztán szálljon el magától? Még akkor is ezt kell mondania Titonak ,ha valóban olyan tehetség lenne a kölyök, mint Messi.
A másik meg, hány éves is ez a srác? 18?
Egy olyan játékost mondj a Pep éra kezdete óta, aki 18évesen felkerült a nagyokhoz, és ott tartósan meg is tudott maradni.
Busquets 20volt, Pedro 21, Tello is 20 körül ráadásul még ő fent sincs...
Monotya is 21, ráadásul félig meddig kényszerhelyzet az övé
Muniesa is 20évesen kapott szerződést, pedig már hány éve mondják, hogy mekkora tehetség?!
Szóval még nyugodtan várjál 2évet azzal, hogy itt Deulofeu felkerüljön, mert semmi értelme nincs felvinni addig, véleményem szerint. Ha meg nagyod hiányzik, akkor ott a FIFA

, de attól függetlenül, hogy elég sok fiatal kap lehetőséget, ez nem az Arsenal.
ui: Telloról 2 mondat
Pep éra óta ő az egyetlen(na jó már Alba is) aki úgy tud a védelem mögé kerülni a bal oldalon, hogy abból nem egy szöglet amire maximum számíthatunk. Nem azt mondom, hogy hatalmas játékos,de orvosolni tudja a jelenlegi Barca egyik nagy baját a bal szélen, ráadásul tud laposan "beadni".