Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
margarin
Jugador del Barça

2012.11.20. 18:01:39

[/quote]
Busquets az anyján kívül senkinek se szimpatikus ezen a sárgolyón, de sokkal jobb játékos, mint Song.[/quote]

Szimpátia alapján nálam a két szélső:Bódi Szilvi és Beyonce :)
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
noname
Llegenda del Barça

2012.11.20. 17:48:47

StickyFingaz írta:Kár hogy nem Song játszik Busquets helyett.A spanyol valamiért nem szimpatikus Nekem.
Busquets az anyján kívül senkinek se szimpatikus ezen a sárgolyón, de sokkal jobb játékos, mint Song.
A Fifa egy szégyen
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.11.20. 17:47:52

De azért arra kíváncsi vagyok, hogy egy Messi-Deulofeu duó mit tudna művelni. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.11.20. 17:44:54

Szerintem ma pont kellett volna Tello, ő jól szokott jönni az ilyen betömörülő védelmek ellen. Azt az cselét (meghúzom a szélen hirtelen) általában betudja adni, aztán már cska az a kérdés, h tud centerezni, bár az annyira nem szokott menni még. Mindenesetre pont az ilyen taktika ellen szokott ő jól jönni. De remélem nem fog kelleni és Titonak megvan erre is a taktikája :)
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.11.20. 17:40:42

Kár hogy nem Song játszik Busquets helyett.A spanyol valamiért nem szimpatikus Nekem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára StickyFingaz 2012.11.20. 17:45:06-kor.
salas9
Entrenador del Barça

2012.11.20. 17:36:16

Gareth Tello írta:Así, el Barça juega con: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Xavi, Busquets, Iniesta, Messi, Cesc y Pedro.
Banquillo: Pinto, Montoya, Puyol, Song, Villa, Dos Santos y Deulofeu.
Tello?
Tetszik a kezdő!
Kérdésedre a válasz: szerintem ma "ő volt a leggyengébb láncszem" :D Valószínű pihenteti Tito. :wink:
#David Villa# írta:Villa mellőzésével már a hócipőm kivan. Mért nem játszatja a mester? Csereként 6 gólt vágott a bajnokságban. Most nyeri vissza a formáját és jegelik! Úgy érzem meg fogja unni ezt és lelép! Sajnálnám!!!
Ezt nem értem teljesen. Folyamatosan próbálja forgatni az Alexis-Pedro-Villa-Tello négyest. Ha csak utóbbi három játékost nézem (Alexis sérülése miatt) az elmúlt négy mérkőzésen:
Zaragoza: Pedro 78', Villa 60', Tello 30'
Mallorca: Tello 90', Villa 66', Pedro -
Celtic: Pedro 90', Villa 25', Tello -
Celta Vigo: Pedro 90', Villa 79', Tello -
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.11.20. 17:29:06

[quote="Mezner2"

Persze a teremben keményebb,viszont a srácok a fűhöz vannak szokva X éve ott fociznak,simán okozhat gondot szerintem,az,hogy mások a viszonyok,egy esésnél,buktatásnál,egy kicsit más talajfogás,és máris kész a baj,erre gondoltam.[/quote]

Nem okoz semmi ilyen problémát... Sőt nekünk még jobb lesz. Mondom x évet nyomtam műfüvön, gyakran toltuk füves pályán is és más. De, hogy bármi hátránya lenne, vagy sérülésveszélyes az kizárt. Pont, hogy nekünk fog annyiban kedvezni, hogy göröngy, vagy feljön a pálya, ilyen probléma nem lesz, ráadásul a játék is gyorsabb lesz rajta. :wink:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
mess2009
Director del Fútbol

2012.11.20. 17:20:54

Gareth Tello írta:Así, el Barça juega con: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Xavi, Busquets, Iniesta, Messi, Cesc y Pedro.
nekem tetszik az összeállítás nyilván félti Pulyit és igaza is van!
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.11.20. 17:20:50

Villa mellőzésével már a hócipőm kivan. Mért nem játszatja a mester? Csereként 6 gólt vágott a bajnokságban. Most nyeri vissza a formáját és jegelik! Úgy érzem meg fogja unni ezt és lelép! Sajnálnám!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.20. 17:11:21

Así, el Barça juega con: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Xavi, Busquets, Iniesta, Messi, Cesc y Pedro.
Banquillo: Pinto, Montoya, Puyol, Song, Villa, Dos Santos y Deulofeu.
Tello?

Ismét együtt a Xavi-Ini-Cesc triász. :D Ez minden bizonnyal még a szokásosnál is jobban növeli majd a két csapat közti különbséget, legalábbis a labdabirtoklás terén, pláne, hogy Pedro a szélső, akinek a passzpontossági mutatója szintén nem rossz.
Jelen pillanatban szerintem ez a legerősebb csapat, amit pályára tudunk küldeni, (kivéve Alvest), úgyhogy ennek megfelelően győzelmet várok. Lehet az soványka 1-0, vagy parádés 7-2, ha megvan a három egység, biztos a továbbjutás.
A nagy kérdések, hogy
- lesz-e sérült
- mekkora hatással lesz a játékunkra a műfű és a hideg (Cesc: „A műfű vagy a hideg nem jelenthet problémát vagy éppen kifogást, győzni akarunk")
- Messi kettőt vagy hármat rúg :D

Ami előnyünkre lehet:
A Szpartak helyzetét nehezíti, hogy Unai Emery összesen tíz emberét kénytelen mellőzni a sorsdöntő mérkőzésen. A meghatározó játékosoknak számító Artyom Dzjuba, Romulo, Gyinijar Biljaletgyinov és Aiden McGeady mellett a legnagyobb érvágás a spanyol tréner számára, hogy mindhárom kapusa sérült.
Ami végül nem lett egészen igaz, hiszen az a Dybak védi majd a moszkvaiak hálóját, aki (ha jól emlékszem) a barcelonai találkozón is szerepet kapott.

Dykan, Insaurralde, Suchy, Makeev, K. Kombarov, Rafael Carioca, Källström, D. Kombarov, Jurado, Ari y Emenike.
Banquillo: Chemyshuk, Bryzgalov, Makhmudov, De Zeeuw, Ananidze, Welliton, Yakovlev.

Piqué-gól lesz. :lol:

Visca el Barça :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2012.11.20. 17:23:12-kor.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.11.20. 16:30:58

Barcaman1993 írta:
Mihu írta:jobban tartok egy esetleges sérüléstől a kemény talajon,mint a meccs végeredményétől.
Ha lesz sérülés, akkor az nem a pályának lesz betudható. Ennie erővel terembe se mehetnek, mert még keményebb. x évig fociztam folyamatosan műfüves nagy pályán és semmi problémám nem adódott belőle. Nem hinném, hogy bárkinek ez problémát kelljen, hogy okozzon. Legalább nem legelőn játszanak ma (Milan?).
Persze a teremben keményebb,viszont a srácok a fűhöz vannak szokva X éve ott fociznak,simán okozhat gondot szerintem,az,hogy mások a viszonyok,egy esésnél,buktatásnál,egy kicsit más talajfogás,és máris kész a baj,erre gondoltam.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.11.20. 16:29:47

Sajnos most nem érzem,hogy Leo sokat lőne. (remélem bőven rámcáfol) 1el már megelégednék, viszont a csapattól elvárnék egy 2 gólos győzelmet.

Fontos meccs, nem kellene utolsó pillanatra hagyni a csoportelsősséget.

Tippem 1-3, xy & Fabregas,Messi,Pedro
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.11.20. 16:18:10

Mihu írta:jobban tartok egy esetleges sérüléstől a kemény talajon,mint a meccs végeredményétől.
Ha lesz sérülés, akkor az nem a pályának lesz betudható. Ennie erővel terembe se mehetnek, mert még keményebb. x évig fociztam folyamatosan műfüves nagy pályán és semmi problémám nem adódott belőle. Nem hinném, hogy bárkinek ez problémát kelljen, hogy okozzon. Legalább nem legelőn játszanak ma (Milan?).
Mihu
Director del Fútbol

2012.11.20. 10:42:40

visca el barca írta:
Mezner2 írta:jobban tartok egy esetleges sérüléstől a kemény talajon,mint a meccs végeredményétől.
műfüvön hogy lehet kemény talaj? :oops: (én nem focizok, csak kérdezem :D)

amugy nem lesz itt semmi gond, vitya meg a védelem tuti összehoz hátul két gólt, lől lövünk 4-et és jok is leszunk :D
Én játszottam nagy pályán is, meg járok műfűre hétvégenként. Ha majd lehetőséged adódik rá, akkor próbáld ki, hogy idegből beleütsz tenyérrel a fűbe. De lehetőleg a fűvel próbáld először, mert ha a műfűvel kezded, akkor utána már nem nagyon lesz kedved beleütni a természetes fűbe :lol: :lol:
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2012.11.20. 10:35:30

Mezner2 írta:
recrea írta:Egy dolgot megjegyeznék a meccsel kapcsolatban: 18-kor lesz, nem pedig a szokásos időpontban :!: Ha esetleg valaki - hozzám hasonlóan - nézte már be a dolgot. :D

A Moszkvának baromira kell a pont, talán támadni is akarnak, bár szerintem sokszor visszanézték a Celtic elleni meccsünket. Kíváncsian várom, h a Zara elleni lötyögés után mit hoznak a srácok. Ma első helyen továbbjutunk, ezt érzem.
Muszáj támadniuk,nekik csak a 3pont elfogadható,a védelmük sebezhető (mint ahogy a miénk is),így ha véletlen a meccs elején be is találnak,akkor sem tehetik meg,hogy beállnak bunkerezni,mert 1v1-ben kevesek hozzánk,most lenne érdemes kicsit átadni a területet,és utána kontrázzunk mi (Zara ellen volt 1-2 veszélyes gyors ellentámadásunk) nekünk egyébként is fekszenek a kitámadó csapatok,jobban tartok egy esetleges sérüléstől a kemény talajon,mint a meccs végeredményétől.
Nem ismerem a Moszkvát, de ezek szerint gyengébben védekeznek, mint pl. a Celtic, ami természetesen jó hír. A terület átadását remek ötletnek találom, az az egy a Zara ellen is tetszett, de még ennél is több lehetőséget látok benne, sokszor visszavettük a labdát kontra helyett. Nekem régen pont az tetszett a Barcában (meg most a Madridban), h állandóan a kaput támadták, a 90. percben is szerettek volna gólt lőni, ma ezt már nem látom.

A kemény talajt nem tudom pontosan hogy értetted, mert ugye műfüvön játszunk, tehát fagyos talaj nem lehet, ellenben furcsa a természetes fű után. A hideg miatt normálisan be kell melegíteni, mert amúgy ritka nálunk a húzódás, szakadás. :?
visca el barca
Presidente del Barça

2012.11.20. 10:31:12

Mezner2 írta:jobban tartok egy esetleges sérüléstől a kemény talajon,mint a meccs végeredményétől.
műfüvön hogy lehet kemény talaj? :oops: (én nem focizok, csak kérdezem :D)

amugy nem lesz itt semmi gond, vitya meg a védelem tuti összehoz hátul két gólt, lől lövünk 4-et és jok is leszunk :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.11.20. 10:22:14

recrea írta:Egy dolgot megjegyeznék a meccsel kapcsolatban: 18-kor lesz, nem pedig a szokásos időpontban :!: Ha esetleg valaki - hozzám hasonlóan - nézte már be a dolgot. :D

A Moszkvának baromira kell a pont, talán támadni is akarnak, bár szerintem sokszor visszanézték a Celtic elleni meccsünket. Kíváncsian várom, h a Zara elleni lötyögés után mit hoznak a srácok. Ma első helyen továbbjutunk, ezt érzem.
Muszáj támadniuk,nekik csak a 3pont elfogadható,a védelmük sebezhető (mint ahogy a miénk is),így ha véletlen a meccs elején be is találnak,akkor sem tehetik meg,hogy beállnak bunkerezni,mert 1v1-ben kevesek hozzánk,most lenne érdemes kicsit átadni a területet,és utána kontrázzunk mi (Zara ellen volt 1-2 veszélyes gyors ellentámadásunk) nekünk egyébként is fekszenek a kitámadó csapatok,jobban tartok egy esetleges sérüléstől a kemény talajon,mint a meccs végeredményétől.
recrea
Llegenda del Barça

2012.11.20. 10:14:01

Egy dolgot megjegyeznék a meccsel kapcsolatban: 18-kor lesz, nem pedig a szokásos időpontban :!: Ha esetleg valaki - hozzám hasonlóan - nézte már be a dolgot. :D

#David Villa# írta:...ráadásul még a harmadik számú kapusuk is megsérült, így a tartalékoktól hoznak fel kapust...
Így akkor végképp megnyugodtam, hatalmas érvágás, nagy szerencsénk van.

:mrgreen:
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.11.20. 10:06:48

Védelmükből többen sérültek, vannak eltiltottak, ráadásul még a harmadik számú kapusuk is megsérült, így a tartalékoktól hoznak fel kapust.

Simának kell lenni!
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.11.20. 09:49:47

Deus írta:Nem tudom, ki hogy van vele, de most bennem van egy para a mai meccstől...

A körülmények nem kedvezőek, plusz bevadult csapattal fogunk szembeállni ma este. Nekik jó a kontrájuk és a védelmük... szval para van nálam.

Ráadásul Alves kezd :x Akiről köztudott, hogy nem tud rendesen beadni labdákat, plusz nem ér vissza a védekezésre a kontráknál...

Nagyon remélem, hogy Valdes nem fog bakizni ma este. Most nagy szükség lesz egy jó Valdesre.

Messi meg lőjön két gólt :!:
És ez a jó védekezésük miben mutatkozik meg???? náluk több gólt csak 1 vagy 2 csapat kapott eddig,a támadásaik gyorsak,direktek,és a támadóik is labdaügyesek,de a védekezésükre bármelyik jelzőt előbb rá lehet sütni,mint a stabilat ...
Deus
Boixos Nois

2012.11.20. 09:02:29

Nem tudom, ki hogy van vele, de most bennem van egy para a mai meccstől...

A körülmények nem kedvezőek, plusz bevadult csapattal fogunk szembeállni ma este. Nekik jó a kontrájuk és a védelmük... szval para van nálam.

Ráadásul Alves kezd :x Akiről köztudott, hogy nem tud rendesen beadni labdákat, plusz nem ér vissza a védekezésre a kontráknál...

Nagyon remélem, hogy Valdes nem fog bakizni ma este. Most nagy szükség lesz egy jó Valdesre.

Messi meg lőjön két gólt :!:
KépKép
mess2009
Director del Fútbol

2012.11.20. 08:52:52

az már lejárt lemez, hogy ..nehéz meccs lesz....! én különösen attól tartok, hogy Spanyol edzőjük van aki mindent és még annál is többet tud a Barcáról!
ha nem tudunk (végre egyszer) ellenszert a kontrákra, ki fogunk kapni! Villa az akit biztosan padoztatnék, itt erőre és gyorsaságra van szükség vagy legalább sok cselre, ami ugy Villánál hiánycikk, tehát : Tello.
a többi lényegében adott, vagy nincs nagy jelentősége. én személy szerint nem tartom jónak pl. Iniestát csatárként, de semmiképp Villa mellett. a többit meglátjuk.(Messit gyötörni fogják az biztos, tehát most nagyon kell majd egy-két másik góllövő!)
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.11.19. 16:15:04

Kár ezért a sérülését, pedig akár csereként játszhatott volna, ráadásul jövő héten fix meccse lenne az Alaves ellen. A lényeg, hogy vhogy húzzuk be ezt a meccset és Messi gólt lőjön minél többet. Egy ilyen kezdőt el tudnék képzelni:
Valdes-Alves, Piqué, Mascherano, Alba-Iniesta, Sergio, Cesc-Tello, Messi, Villa[/quote]

Ezen a kezdőn én csak 1 helyen változtatnék.Dimitrit( :D ) tenném be Busquets helyett.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.11.19. 16:05:32

salas9 írta:Bartra megsérült a mai edzésen, és 20 napra kidőlt. Helyette Deulofeu került be a szerdai keretbe!

Keret:
Valdés, Pinto, Oier – Alves, Pique, Puyol, Jordi Alba, Montoya – Song, Fabregas, Xavi, Iniesta, Jonathan dos Santos, Mascherano, Sergio Busquets, Sergi Roberto – Villa, Messi, Pedro, Tello, Deulofeu.
Kár ezért a sérülését, pedig akár csereként játszhatott volna, ráadásul jövő héten fix meccse lenne az Alaves ellen. A lényeg, hogy vhogy húzzuk be ezt a meccset és Messi gólt lőjön minél többet. Egy ilyen kezdőt el tudnék képzelni:
Valdes-Alves, Piqué, Mascherano, Alba-Iniesta, Sergio, Cesc-Tello, Messi, Villa
salas9
Entrenador del Barça

2012.11.18. 17:37:11

Bartra megsérült a mai edzésen, és 20 napra kidőlt. Helyette Deulofeu került be a szerdai keretbe!

Keret:
Valdés, Pinto, Oier – Alves, Pique, Puyol, Jordi Alba, Montoya – Song, Fabregas, Xavi, Iniesta, Jonathan dos Santos, Mascherano, Sergio Busquets, Sergi Roberto – Villa, Messi, Pedro, Tello, Deulofeu.
Kép
Válasz küldése