Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Na ezt én is berendeltem, kíváncsi leszek rá.Deus írta:Lawless

Na igen.. a blogos világban már én is megvívtam a magam harcait ez alatt a 2 év alatt, elképesztő mekkora ökörségeket tud 1-2 ember belelátni egy filmbe, vagy épp nem látni a nyilvánvaló mondanivalót. A Prometheusról meg: én anno 8-9 pontot adtam neki, de mára már csak két-három igazán maradandó jelenetet tudok felidézni, meg Fassbender baromi jó játékát.sjd írta:Sztem nem maga a TDKR van túlmisztifikálva, hanem a véleménynyilvánítás annak kapcsán. Mindenki erről a filmről akarja szakdolgozat hosszúságú értekezésekben bebizonyítani, hogy miért a legjobb v a legrosszabb film a világon. (Mert hogy mindenki más meg pont az ellenkezőjét mondja) A Prometheus kapcsán felbukkant önjelölt fizikus/antropológus/csillagász/futásirányelemzőkhöz hasonlatosan, csak most mindenki a filmes hozzáértésével jön, tisztelet a kivételnek. (ez inkább blogos tapasztalat, mint fórumos)
.
miután én voltam az aki sokat irt most a témában, ugy gondolom nekem szól a kérdés.sjd írta:pl. csak egy kérdés, mikor írtatok utoljára itt a topikban ilyen hosszúságú hsz-eket egy filmről?

Jó kérdés, talán még tavasszal vagy a nyáron a Hullámtörésről írtam hosszabban.sjd írta:pl. csak egy kérdés, mikor írtatok utoljára itt a topikban ilyen hosszúságú hsz-eket egy filmről?

Már csak Chris Tucker miatt is megnézem, imádom a palit, és talán a Csúcsformában 3 óta nem is volt filmje. Elvileg ő lesz az Életrevalók remakeben is, tökéletes választás szerintemlui1698 írta:
http://www.imdb.com/title/tt1045658/
Két főszereplő elég szimpatikus, és a többiek között is akad pár név.

Azért a rendező sem kismiska, többek között a Harcost és a Sivatagi cápákat tette le az asztalra.. hmm.. reménykeltő film, bár szerintem Jennifer Lawrence baromira túlértékelt, a Winter's Bone óta egy deka maradandó alakítást nem láttam tőle.lui1698 írta: Nem rég volt szó róla, hogy pang a "vígjáték piac". Ez elsőre nekem ígéretesnek tűnik:
http://www.imdb.com/title/tt1045658/
Két főszereplő elég szimpatikus, és a többiek között is akad pár név.
Nem azért kérdeztem.messideco írta:Kapásból nem. Te tudsz olyant?

ez is egy vélemény,az abszolút pozitív véglet,ilyen is akad,meg olyan is ami lehúzza. ez van.sjay írta:
Hogy ne legyen annyira off, belinkelném azt a kritikát, amiből kiemeltem a sorokat:
http://movietank.blog.hu/2012/07/26/a_s ... lkedes_475 Utálom reklámozni az ilyen "idiótákat", de ettől speciel a hányinger kerülget.
Nem szeretek másokat megbántani(vagy "sértődésre okot adni), pláne nem ismeretlenül, és úgy nevetlek, ha mégis ezt teszem, azért kérjek bocsánatot.Asys írta:Nem én írtamsjay írta:Én konkrétan egy kritikában olvastam ezt, ha te írtad, hát bocsáss meg. Aki anno ezt írta, a Felemelkedésről így gondolkodott : "Zseniális óriás-klasszikust alkotott, ami mellett még a filmtörténelem legnagyobb címei is csak retardált hobbitoknak tűnnek. Nincs párja. Nincs vetélytársa. Megszületett A Filmek Királya!"Csak amikor itt a fórumon értekeztem a Sötét lovagról, használtam az 'archetípus' szót. Azt viszont nem értem miért kérsz bocsánatot? Ha ilyen kis csekélységen megsértődnék meg is érdemelném...
Nem én írtamsjay írta:Én konkrétan egy kritikában olvastam ezt, ha te írtad, hát bocsáss meg. Aki anno ezt írta, a Felemelkedésről így gondolkodott : "Zseniális óriás-klasszikust alkotott, ami mellett még a filmtörténelem legnagyobb címei is csak retardált hobbitoknak tűnnek. Nincs párja. Nincs vetélytársa. Megszületett A Filmek Királya!"
Hát, az előjelek alapján nem tudom. Az Argo jobb értékeléseket kapott, de a Felhőatlasz látványos, és szerintem moziban nézős film. Szerintem mindkettővel tégy egy próbát, ha a kereted engedi, nem hiszem hogy túl nagy csalódást jelentenének.soadroli írta:Szerintetek a Felhőatlaszt, vagy az Argo-akciót érdemes megnézni moziban?
Persze az se kizárt, hogy mindkettőt meglesem

Én konkrétan egy kritikában olvastam ezt, ha te írtad, hát bocsáss meg. Aki anno ezt írta, a Felemelkedésről így gondolkodott : "Zseniális óriás-klasszikust alkotott, ami mellett még a filmtörténelem legnagyobb címei is csak retardált hobbitoknak tűnnek. Nincs párja. Nincs vetélytársa. Megszületett A Filmek Királya!"Asys írta:Ezt most magamra veszem, és íme a válaszom: Barbarus hic ego sum, qui non intelligor ulli.sjay írta:és nem magyaráztam bele mindenféle emberi archetípusokat boncolgató vagy vitató dolgokat sem.
Ezt most magamra veszem, és íme a válaszom: Barbarus hic ego sum, qui non intelligor ulli.sjay írta:és nem magyaráztam bele mindenféle emberi archetípusokat boncolgató vagy vitató dolgokat sem.
The.Dark.Knight.Rises.2012.CUSTOM.HUN.NTSC.DVDR-MWT Ez tuti jó. Mondjuk én nemtom', én csak bdripeket szedekLM10 írta:A Batman mikor szerezhető be dvdre? mert láttam ma 1-2 verziót, de nem működnek jól