Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Madridistán meg tuti ezt írják:Nem Ede72 írta:nem baj..tavaly meg kaptak vagy 10-14 et ajándékba...bence-barca írta:Odakapcsoltam most a meccsre és szomorúan kell belátnom, h most elvettek egy jogos gólt a Realtól. Nem volt az les...![]()
De hát meg sem lepődök, hisz még mindig spanyolok a bírók. Mindenesetre engem ez azért érthetően kevésbé zavar.

nem baj..tavaly meg kaptak vagy 10-14 et ajándékba...bence-barca írta:Odakapcsoltam most a meccsre és szomorúan kell belátnom, h most elvettek egy jogos gólt a Realtól. Nem volt az les...![]()
De hát meg sem lepődök, hisz még mindig spanyolok a bírók. Mindenesetre engem ez azért érthetően kevésbé zavar.
Áááá...úgysem....szerintem 10fordulóig nem fog veszteni pontot a madrid a bajnokságbanGareth Tello írta:Beñat-gól, vezet a Betis![]()
Ahogy ismerem a Madridot, most vág négyet-ötöt. Bár ne így lenne.
Hát én sem örülnék neki.....Gareth Tello írta:Beñat-gól, vezet a Betis![]()
Ahogy ismerem a Madridot, most vág négyet-ötöt. Bár ne így lenne.
Anno mikor edzés közben beszptam egy jobb csapottat és bevittek dokihoz ugyanilyen sérüléssel ő is mondta hogy abszolút komolytalan sérülések ezek annyi a titka hogy rögtön kezelni kell(varrni,ragasztani) különben komolyabb sebhely maradhat. Bunyósoknál meg ugye ez tovább szakadhat.Azért sok olyan box, kick box vagy k-1 mérkőzést láttam, amit nem engedett a bíró tovább ilyen sérülés miatt.

Azt nem mondtam, hogy nem aljasok, azt mondtam, hogy nem puhányok. Nem azért fetrengenek, mert annyira gyengék lennének, hanem így akarják manipulálni a játékvezetőt. Nem mondom, hogy ez jó dolog, de egy jó színészi alakítás akár továbbjutást érhet a BL-ben... Ha tetszik, ha nem, a legmagasabb szinten a futballhoz már hozzá tartozik a színészkedés is, sztem ha megnézzük mai elitet, nagyon kevés olyan játékos van, aki ha úgy adódik nem él ezzeé eszközzel.Barcaman1993 írta:Sztem meg mocskosul aljas és undorító az összes. Kísértetiesen hasonló esetem volt, mint CR-nek. Csak nem fejbe könyököltek, hanem szó szerint lefejeltek a meccsen. Szétnyílt a szemöldököm (3 cm), ugyanígy ömlött, mint a csávónak és mi volt a reakcióm? Leguggoltam, megfogtam a fejem, aztán mikor láttam, hogy tiszta vér minden futottam ki a sloziba. De, hogy a pályán fetrengjek, meg csapkodjak... Ugyanez akármilyen komolyabb sérülésnél. Ezek ha már egy kicsit simogatást kapnak a lábukra, már sírnak a fájdalomtól és ugyanaz játszódik le, mint amit le is írtam. Nekem mikor bokaszalag szakadásom volt, akkor fölálltam és a saját lábamon kerültem a kórházba... És akkor én egy kis ... 0 vagyok ezekhez képest. 1 alkalom volt, amikor a földön maradtam. Csak akkor telibe térdelték a bordámat és nem kaptam levegőt. De ott se kellett unszolni, hogy álljak fel, mert akkor sem volt ilyenre szükségem. Erről ennyit...LG írta:Azt sem gondolnám, hogy CR puhány lenne... Mostanában nagyon divat lett általánosan azzal vádolni a futballistákat, hogy puhányok lennének, mert pl. színészkednek. De ez hülyeség...azért színészkednek, hogy egy szabadrúgással jó helyről, egy büntetővel, vagy sárga/piros lappal az ellenfél játékosának előnyösebb helyzetbe juttassák a csapatukat. De semmiképp nem puhányok! Pl. a védők bombaerős lövésekbe állnak bele, egy átlag embert az ilyen simán kifektetné, ők meg játszanak tovább, mintha mi sem történt volna. Nem beszélve az olyan rúgásokról, könyökösökről, amik tényleg fájnak!