Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igen,a jövő héten lesz.Pavel írta:Nem tudjátok, hogy jövőhéten van-e a madridi derbi?
Mert, ha igen akkor már most kezdek imádkozni egy x-ért.
Ritka pillanat a madridi vereség.Ki kell élvezni amennyire csak lehet.visca el barca írta:ez ám a hozzállásStickyFingaz írta:Most de jó lenne ha lenne egy madridistás accom.Kéne egy kicsit trollkodni.![]()
remeleme holnap behuzzuk valenciaban és +11 lesz
Ki lehet számolni:Enjoy írta:[troll ON]Mennyi pont kell még, hogy Madridban sorfalat kapjunk?[troll OFF]

StickyFingaz írta:Most de jó lenne ha lenne egy madridistás accom.Kéne egy kicsit trollkodni.
ez ám a hozzállásStickyFingaz írta:Most de jó lenne ha lenne egy madridistás accom.Kéne egy kicsit trollkodni.

Szívbajt hoztad rám, azt hittem lemaradtam a nagy izgalmakban egy Madrid gólról...noname írta:Szép volt Betis. Egyáltalán nem érdemtelen a döntetlen. Leszámítva az utolsó 5-8 percet abszolút kiegyenlített volt a meccs, sőt, a Betisnek voltak nagy helyzetei, míg a Real csak távoli lövésekkel és címzetlen beívelésekkel próbálkozott. Holnap így még fontosabb a Levante elleni meccse. A döntetlennel is nő az előny.
IgenStickyFingaz írta:Már nézni se merem.Vége van?
Madridistán meg tuti ezt írják:Nem Ede72 írta:nem baj..tavaly meg kaptak vagy 10-14 et ajándékba...bence-barca írta:Odakapcsoltam most a meccsre és szomorúan kell belátnom, h most elvettek egy jogos gólt a Realtól. Nem volt az les...![]()
De hát meg sem lepődök, hisz még mindig spanyolok a bírók. Mindenesetre engem ez azért érthetően kevésbé zavar.

nem baj..tavaly meg kaptak vagy 10-14 et ajándékba...bence-barca írta:Odakapcsoltam most a meccsre és szomorúan kell belátnom, h most elvettek egy jogos gólt a Realtól. Nem volt az les...![]()
De hát meg sem lepődök, hisz még mindig spanyolok a bírók. Mindenesetre engem ez azért érthetően kevésbé zavar.