Laci, LG! Jó nem?

néha jól esik visszamenni pár évet
Mezner2!
Először is kösz a korrekt stílust, így én is úgy válaszolok:
Szerintem pont az az elvakult, aki Alonsot egyértelműen Vettel, vagy akár Hamilton fölé emeli. Egyrészről sokkal régebb óta van itt, így a tapasztalata is nagyobb, ezt is figyelembe kell venni a mérlegelésnél. Másrészről tényszerűen nem lehet megállapítani azt,hogy ki mennyivel jobb. Csak akkor derülhet ki, ha egy csapatban lennének. Jelenleg az a büdös nagy helyzet, hogy MINDKETTŐ kihozta a maxot az aktuális lehetőségeiből, így nem lehet azt írni,hogy ez vagy az BIZTOSAN jobb.
Valamint téged is arra kérlek, hogy gondolj bele, amellett,hogy Alonso kihozta a Ferrariból a maxot, az is kellett továbbra is, hogy sok dolog úgy alakuljon, ahogy alakult. Nem tett semmi csodát a spanyol, a kocsija megbízható volt és ezzel rengeteg helyzetet meg tudott lovagolni, mert a másik két rivális istállóé nem annyira. Akár elhiszitek, akár nem, ha én Alonsonak drukkolnék, már amiatt is a seggem verdesném a földhöz, hogy az utolsó 3-4 versenyre maradt esélye a kedvencemnek.
Szóval kicsit összegezve, szerintem elvakultság elvakultnak nevezni azokat, akik szerint a Vettel-Hamilton-Alonso 3as bármely tagja is a kicsinél jobban kilógna, akár felfelé, akár lefelé. Mind3 kiautózta a lehetőségeket a kocsiból (idén, tavaly sajna Hamilton kilógott lefele), azért nem Vettel a hibás, hogy az övében több volt, semlegesként is annak örülnék ha a PÁLYÁN dőlne el a VB,és nem az győzne aki arra csak úgy lenne képes ha a kismillió részlet mind pont úgy alakul, vagy éppen a másik technikai hibája kellene hozzá.
Tudván természetesen, hogy az nem Alonso hibája,hogy az ő maximális kiautózása csak a dobogóra (VB) lenne elég.
Szóval nem értünk egyet, ez van. A feljövetelekhez meg annyit,hogy ezek ugyanúgy igazak lesznek ha Alonso jön fel a mezőny végéről, csak nála az Istenítés kezdődik, Vettel esetében meg a kifogás keresés, meg hogyan is kisebbítsük az érdemeit dolog. Tisztelet a kivételnek.