Bob_Marley írta:Új fórumerek pl nem is nagyon vannak, szokásos brigád van jelen általában mindenhol.
Sajnos vannak új fórumerek, csak sztem Te már nem látod őket működés közben a regisztráció és a kitiltás között
De egyébként tényleg inkább az lett a jellemző, hogy van egy-egy téma, amelynek kapcsán pörög a fórum, viszont úgy általában nem nagyon aktív a fórum. pl. valamelyik reggel is feljöttem, és azt látom, hogy 21:00 körüli a legfrissebb hsz, pedig régebben simán éjfélig is ment a buli több topikban is.
Mihu: engem sportszakmai szempontból sem csábítana nagyon, mert ha olyan karriert akarnék befutni, mint Szalai, akkor inkább megyek egyből a Mainz-ba. De lehet, hogy ha kellene a pénz, lennék egy évig a csapat aktuális Faubert-je

Úgyhogy nekem a lelkiismereti tényező már csak azért sem jön szóba, mert tudom, hogy sokat nem tudnék tenni a Real sikeréért (még NBI-es szintű focistaként sem). Ha meg tényleg annyira jó lennék, akkor biztos lenne másik kérő... (de ez esetben természetesen szóba sem jöhet a Real)