Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
PCsabi
aka Game90

2012.11.26. 23:24:57

Slither írta:WTF, van már GMILF is?! :D :shock: :lol:
http://toochee.postr.hu/elkepeszto-nagy ... raziliaban
Ha igaz, ha nem, az elsőt nagyon nagyon.
:-({|= :mrgreen:
csababarca írta:
Game90 írta:(Mondjuk ebben az esetben rabszolgamunkára kényszeríteném, aztán kitakaríttatnám vele az egész házat.)

.
off az offban: légyszi,ha ez bekövetkezik,csak 1 órára zavard el hozzám :oops: utána örökké az adósod leszek,csak egy óra kell nekem :D
Dabas amúgy is közel van :)

De nálad is ki kéne takarítani?

:mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.26. 23:16:51

shutterisland írta:amúgy ez az oldal sem arra játszik, hogy felébressze benned az érzést, mi szerint minimálbérrel tengődve is a top 15%-ba tartozol, ezért adományozz
Akármennyire is demagóg, sztem ezen azért van mit gondolkodnunk a sok panaszkodás közepette. Persze tudom, hogy a lehetőségeinkhez képest sem ország, sem egyéni szinten nem tartunk ott, ahol tarthatnánk, és ez tényleg elkeserítő, valamint ambíció szempontjából sem megvetendő mindig a jobbat akarni, de néha tényleg érdemes magunkba nézni, hogy akár az ország lakosságának nagy részéhez, akár a világ többi részéhez képest mégis mekkora problémáink vannak az életünkkel és a fizetésünkkel.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.11.26. 23:08:45

recrea írta:Itt mindenki megtudhatja, hányadik leggazdagabb ember:

http://www.globalrichlist.com/index.php

:lol:
amúgy ez az oldal sem arra játszik, hogy felébressze benned az érzést, mi szerint minimálbérrel tengődve is a top 15%-ba tartozol, ezért adományozz.

de okosan csinálják, és nemes a cél.
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.26. 23:08:41

salas9 írta: 4. Bernard Arnault:
Érdekesség: Arnault 10 646-szor tudná felújítani a Pápát és Szilsárkányt összekötő útszakaszt.
Nem tudom mi lett volna, ha e nélkül az információ nélkül halok meg, köszönöm. :D
Nagyon jó egyébként, de Carlos Slim-hez tenném hozzá, hogy nem kéne kifizetnie azt a 20 ezer milliárdot, elég ha csak az Apple-nek eladjuk Mo.-t, az is megoldja a problémát. :D
ld. még: http://hircsarda.blog.hu/2012/03/06/az_ ... arorszagot
recrea
Llegenda del Barça

2012.11.26. 23:02:09

Itt mindenki megtudhatja, hányadik leggazdagabb ember:

http://www.globalrichlist.com/index.php

:lol:
salas9
Entrenador del Barça

2012.11.26. 22:52:48

A La liga & Spanyol válogatott topicban volt egy beszélgetés a világ leggazdagabb embereiről. Kedvencem Li Ka-Shing :lol:
Rinku írta:Világ leggazdagabb? Az arabok bepisálnak a röhögéstől ezen az "aprópénzen"... :lol: Mexikóban lehet, hogy a leggazdagabb, ha a Kartelt leszámítjuk.
És egy kis vicc a 10 leggazdagabb ember vagyonából:

1. Carlos Slim Helu:
Érdekesség: Slim vagyona forintban számolva 15 732 milliárd, ami nem lenne elegendő a 20 ezer milliárd forint feletti magyar államadósság kifizetéséhez.

2. Bill Gates:
Érdekesség: Bill Gates 397-szer fel tudná építeni a tervezett új Puskás Ferenc Stadiont.

3. Warren Buffet:
Érdekesség: Buffet több mint 3 millió lélegeztetőgépet tudna vásárolni.

4. Bernard Arnault:
Érdekesség: Arnault 10 646-szor tudná felújítani a Pápát és Szilsárkányt összekötő útszakaszt.

5. Amancio Ortega:
Érdekesség: Ortega 4275 évadot tudna kifizetni az MTV bukott sorozatából, a Marslakókból.

6. Larry Ellison:
Érdekesség: Ellison 1262-szer újíthatná fel a Kossuth teret.

7. Eike Batista:
Érdekesség: Batista 3420 éven keresztül tudná finanszírozni a Videotont.

8. Stefan Persson:
Érdekesség: Persson 15 milliárd példányt tudna vásárolni a Barikád hetilap legfrissebb számából.

9. Li Ka-shing:
Érdekesség: Li Ka-Shing 73 milliárd kisfröccsöt vehetne a kocsmában, de nem bírná.

10. Karl Albrecht:
Érdekesség: Karl Albrecht legyőzné Simicska Lajost egy állami tenderen.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.26. 21:56:38

Game90 írta:Ezt a műsort most azonnal akarom az X-Faktor helyett :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=oWmD0chO9JA
http://www.youtube.com/watch?v=uKRlEJqI1mg
Steve O-t meg egyszerűen imádom... :mrgreen:
Still better than Zámbó Krisztián 8) :mrgreen:

Amúgy ha már szóba került:
http://www.youtube.com/watch?v=wid-yraBaH8
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.11.26. 21:45:16

barcadome
Jugador del Barça

2012.11.26. 21:23:16

sziasztok :D
"kicsit" elkanyarodva a témától, lenne egy kérdésem: a barátom jön hétvégén Győrbe, és semmi ötletem, merre mehetnénk. valakinek netán valami?
előre is köszi :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.26. 21:10:55

Game90 írta:(Mondjuk ebben az esetben rabszolgamunkára kényszeríteném, aztán kitakaríttatnám vele az egész házat.)

.
off az offban: légyszi,ha ez bekövetkezik,csak 1 órára zavard el hozzám :oops: utána örökké az adósod leszek,csak egy óra kell nekem :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
PCsabi
aka Game90

2012.11.26. 20:36:15

Mihu felvetésére: ha csak a RMadrid figyelne fel rám, a többi csapat scoutjait meg valamilyen oknál fogva nem győzöm meg, akkor...a fenébe is...de elfogadnám a Madrid ajánlatát. De ez a lehetőség kb. annyira valós, mint hogy Mila Kunis lejön Vecsésre, aztán felajánlja, hogy azt csinálok vele 1 hétig, amit akarok. (Mondjuk ebben az esetben rabszolgamunkára kényszeríteném, aztán kitakaríttatnám vele az egész házat.)
kanty írta: Szerintem sem annyira "menő" jelenleg a fórum
Egyszerű, kell egy rózsaszín háttér, a fejlécben Pep helyett meg egy vasalt hajú homár.

Amúgy én is észrevettem, hogy nincs akkora pörgés a fórumban. De legalább kevesebbet kell olvasnom :mrgreen: Kedvenc topikjaimba (PL, Zene, USA, Fantasy) szoktam kb. írogatni, aztán annyi. A Barcás részekbe már nincs is kedvem írni, Bajnoki/BL topikot mostanában nem is olvasom, max. néhány régi motoros hsz-ét, Barca vs. Real-t meg több éve hanyagolom már.

Meg tényleg kevesebb az (értelmes) új tag, a régiek meg sajnos nem aktívak (LG, Saviola, Csongor, grecki, Zozzy, Anti, Andris, kovinho és még lehetne sorolni)...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
visca el barca
Presidente del Barça

2012.11.26. 17:17:25

Mihu írta:De azt is mondhatom, hogy szinte ezt a fajta nagyképűséget egyik európai klubnál sem tapasztalom.
sztem ezek a mai állapotok két dolognak köszönhetőek leginkább.

- az örök rivális, azaz mi, orrba-szájba nyerjük a bl serlegeket, meg a többi millió kupát. frusztráltak lettek, amit valahol megértek.

- special 5. egy arrogáns bunkó. remélem marad, mert láthatólag semmit nem tud kezdeni a csapattal.

én a régi realt "imádtam", salgado, robi carlos, zidane, raul, ronaldo, telis-tele egyéniségekkel, labdazsonglőrökkel... most meg mi van? van egy ronaldo és kifujt. van egy sablon kezdo 11, semmit nem lehet változtatni, ugyanaz a játékrendszer, murinnyó nem tud váltani semmit. özil, di maria, modric és a barátaik nem tudnak egy madridot a hátukon vinni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2012.11.26. 16:36:39

Na jólvan, úgylátom azért megmozgatta a fantáziátokat a téma :D

Igazság szerint én mindig is azok közé tartoztam, akik mérhetetlenül utálják a Real Madridot, minden velejárójával együtt. A Barca-könyvben is olvastam, asszem, hogy épp Xavi nyilatkozta, hogy a Madridról mindig sugárzott a felsőbbrendűség...(van erre egy spanyol kifejezés, de mivel most nincs itt a könyv, nem tudom idézni) Mindig is virított róluk a nagyképűség, felsőbbrendűség. És ez egyébként meggyőződésem, vagy legalábbis személyes tapasztalat, hogy a szurkolókon is meglátszik. Néztem a hétvégén a Betis elleni meccsüket, Ramos úgy belépett a gyerek elé, hogy az majdnem vágott egy előre szaltót, és Sergio odahajolt fölé, és kérdőre vonta, hogy mit fetreng, hozzá se ért, mikor meg a bíró felmutatta neki a sárgát, akkor megtapsolta, persze gúnyos arckifejezés kíséretében. Azért ilyet például Barca játékostól én még nem láttam, pedig 2003 óta megfordultak páran a klubnál. De azt is mondhatom, hogy szinte ezt a fajta nagyképűséget egyik európai klubnál sem tapasztalom.

Visszatérve az eredeti témához, ez az a tulajdonság, ez az a szellem, ami körülveszi a klubot, és többek között emiatt sem tudnék a Madridba igazolni, még akkor sem, ha évi 8 millió forint helyett évi 4 millió eurót keresnék. Egyszerűen nem tudnék abban a közegben lenni, azt a stílust felvenni, nem tudnék a Barca ellen harcolni. Az biztos, hogy mindig téma a Real-nál, hogy mi van a Barcával, a bírókkal, stb...ehhez nem tudnék asszisztálni. Nem tudnám azt a fehér törlőkendőt magamra húzni hétről hétre. Példának okáért nem szeretem a Chelsea-t, sőt, egyenesen utálom őket, de ha a Chelsea hívna, akkor én sem időt kérnék, hanem egy tollat...
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2012.11.26. 16:35:06

sjd írta:
Bob_Marley írta:Új fórumerek pl nem is nagyon vannak, szokásos brigád van jelen általában mindenhol.
Sajnos vannak új fórumerek, csak sztem Te már nem látod őket működés közben a regisztráció és a kitiltás között :wink:

De egyébként tényleg inkább az lett a jellemző, hogy van egy-egy téma, amelynek kapcsán pörög a fórum, viszont úgy általában nem nagyon aktív a fórum. pl. valamelyik reggel is feljöttem, és azt látom, hogy 21:00 körüli a legfrissebb hsz, pedig régebben simán éjfélig is ment a buli több topikban is.
Ahogy S.Agüero is írta nektek is igazatok van. Eddig úgy voltam vele biztos csak én magyaráztam be magamnak ezt a dolgot, de ezek szerint nem. Egyénként ahogy látom ez 2-3 éves folyamat eredménye.
Kevesebb aktív fórumozó van így kevesebb hsz. is születik.
Ha megnézem a bejelentkezett felhasználókat elvétve találok olyat aki előttem regelt vagy éppen közel egy időben velem.
Én mikor regeltem akkor már egy kialakult társaság volt itt és volt is élet rendesen mindenhol. Érthetően évről évre megy a lemorzsolódás, kevesebb idő jut erre, de nem töltődik fel a létszám aktív fórumozókkal.
Jóformán az egész fórumot (hasra ütök) 10 topic viszi régebben pedig pörgött az egész. Szinte nem lehetett végigolvasni egy adott témában az új hsz-eket mert annyi volt hogy oldalakon keresztül pörgött. Most kb. max. 10 perc alatt az egész fórumot át lehet futni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
TT
Capitá del Barça

2012.11.26. 16:12:08

http://www.nasszerver.hu/index.php/hu/2 ... s-az-a-nas

na szóval én ezt a cuccot megveszem, hozzákapcsolom a számítógéphez, és működik úgy is, ha az asztali pc ki van kapcsolva? tehát tegyük fel futtathatok torrenteket gép nélkül, az eddigi áramfogyasztás töredékéért? vagy valamit durván félreértelmezve eltévedtem a sűrűben? :D
messideco
Presidente del Barça

2012.11.26. 14:59:12

Simán odamennék, tanulhatnék egy-két (hajviseleti) trükköt Ronaldotól, becsúszásokat Pepétől, és Öziltől megkérdezném h milyen más szemszögből látni a világot (if u know what I mean... :D )

Persze h aláírnék, még ha nem is játszanék, lehetne váltani, kölcsönbe vagy akár egy középcsapatban is jól el lehetne játszani. Há nem?
Kép
"And my heart will leave you never."
sjay
Entrenador del Barça

2012.11.26. 12:10:28

Matyi felvetése: Igen, kissé valóban inaktívabb a fórum, mint korábban megszokhattuk. Én is kevesebbet szóltam mostanság a témákhoz, mert volt 1-2 ember, akitől a hátamon felállt a szőr, annyira irritáltak, és nem akartam konfliktusba kerülni. De szerintem nem is akkora gond ez a kisebb inaktivitás (ha nevezhetjük egyáltalán ennek) mert a viták és az eszmecserék minősége ugyanolyan maradt, mint amilyen korábban volt.

Mihu: Mivel sosem voltam nagy focista (koromat tekintve már nem is nagyon leszek) én aláírnék akár a Realhoz is. Ennek legfőbb oka talán az, hogy sosem tartoztam a legvérmesebb Barca szurkolók közé, a csapat játékát pozitív szemlélettel is csak Henry érkezése óta követem. De ennek ellenére tartom én is azt a felvetést, amit VEB is említett, tehát ha teszem azt Ecseröcsögéről akarna megvenni a Real, inkább kisebb csapatba mennék, mint oda.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.11.26. 11:54:13

jó kérdés, tetszik :D

magyar nb1-ből biztos h nem igazolnék egyből a real madridhoz, mert 1000% hogy nem lenne meg az a tudás ami az első csapathoz kell (különben már nem az nb1-ben játszanék). a castillában meg ki akar játszani?

ha viszont nb1-ből elmennék mondjuk nemtom' wolfsburgba, parmába, vagy valami ilyen kaliberhez, és onnan hivna a madrid, gondolom nem a castillába kellenék.

mérlegelés nélkül aláírnék. ki az a hulye aki ne akarna a világ egyik legjobb klubjában játszani? :roll:

itthon viszont érdekes a helyzet, mert pl X csapatért kb 20 éve rajongok, ráadásul sokak szerint elég durván, ugyhogy egy bizonyos (Y) csapathoz semmi pénzért nem mennék el.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
miihii
KHAL

2012.11.26. 11:07:33

Van ugye az a klisé, h "álmaim klubja"...
Nos, ha valóban a BARCA lenne a nagy álmom (márpedig hogyne az lenne), akkor nincs az az isten, se profi szellem, h elmenjek a reálba. Ha vagyok annyira jó, h ők hívnak, akkor nyilván lennének más kérők is. És akkor már következő ugródeszkaként olyan klubot választanék, amellyel jobban szem előtt lennék a nagyok felé és beleadnék apait-anyait azért, h álmaim klubja is felfigyeljen rám. Plusz elpöttyintenék pár szót a médiában is róluk, h mennyire tisztelem becsülöm a klubot, a játékosokat, stb. Persze nem annyira, h a jelenlegi klbom megorroljon rám (akár szurkolói szinten is), de ahhoz eléggé, h érezze a BARCA a törődést :P
Aztán bíznék benne, h előbb-utóbb kinéznek maguknak.
De a riválishoz nincs az az isten, h elmenjek. Főleg tudva a hallgatólagos megállapodásról, h egymás között nincs igazolás. Szal hatványozottan megnehezítené az álom beteljesülését, ha a reál színeiben játszanék akármikor is, így ebből nem kérnék.
De azok az okok miatt sem, amik miatt mély ellenszenvet érzek a blankók iránt (szellemiség, stílus, felsőbbrendűség, stb...).

Tehát nem mennék oda egy világrekord fizuért sem. Inkább keressek kicsit kevesebbet, de maradjak arccal a BARCA felé ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.26. 11:06:52

Mihu felvetése.

Szerintem ezt így a fotelből, a gép elől nem lehet eldönteni. Így sokkal könnyebb "okosnak" lenni, de amikor a Real Madrid letenné valamelyikünk elé a szerződést, akkor megnézném, hogy ki mit csinál.
Persze én is azt mondom, hogy nem mennék oda. DE ha jobban belegondolsz, akkor a saját karriered lenne a tét, lehetőséged lenne minden idők legjobb klubjában játszani. A Real-nál sem mindenki fekete bárány. Például, ha egy kisebb csapat játékosa vagy és Real leakar szerződtetni, akkor nem látom értelmét annak, hogy ne fogadd el. Még nem hallottam olyan játékosról, aki panaszkodott volna azért, hogy a Madrid-nál embertelen körülmények vannak. Az egészből csak azt akarom kihozni, hogy a Real Madrid az a Real Madrid. Ha profi játékos vagy, akkor a célod az, hogy minél sikeresebb légy, minél több mindent elérj, itt nincsen helye nagyon érzelmeknek. Plusz a másik fele a dolognak, érdeklődik a klubodnál a Madrid, hogy megakar venni téged jó összegért, persze, hogy a csapatod elfogadja, főleg, ha olyan helyzetben van, s Te is örülsz neki, mert így egyrészről előre lépsz, másrészről pedig segíted azt a csapatot, azt az egyesületet, amelynek nagy valószínűséggel nagyon sokat köszönhetsz.
Tehát nem olyan egyszerű a történet. :)

A fórummal kapcsolatos témához:

Szerintem sem annyira "menő" jelenleg a fórum, a másik amit észrevettem, hogy létrejött valamilyen szinten egyfajta klikkesedés. Például filmes, USA, fantasy topic. Ahol nagyrészt a kemény mag van jelen és ez a fórumozás színvonalán is meglátszik. Nem véletlenül az USA és a filmes topic a két kedvenc "helyem".
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
recrea
Llegenda del Barça

2012.11.26. 10:36:40

Mihu írta:Kicsit....na jó, nagyon hülye ötlet, de vitaindítónak talán megéri.
Amekkora baromságnak tartottam első olvasatra, annyira tetszik, és értem a lényegét mostanra.

Ha a szívemre hallgatok, biztosan nem igazolok oda, mert utálom a Realt, mint futball klubbot. Tehát - ahhoz képest - kis pénzért maradok itthon...vagy odaigazolok, és fúrom a bandát, rosszul teljesítek. Mivel azonban a szívemben van a futball is, ezért ez utóbbi nem tartható fent sokáig és a karrieremet is kockáztatom vele.

Ha az eszemre hallgatok, és tényleg olyan tehetséges vagyok, akkor a "hol írjam alá?" kérdést teszem fel először, mikor meghallom az érdeklődést. Mert legyünk őszinték, sportszakmai szempontból a futballvilág krémjét jelenti a Real.

Érdekes egyébként, amíg mi ebből erkölcsi kérdést csinálunk, addig sok focista valóban nem szurkoló, hanem profi, abból a szempontból, h sokaknak nem jelentett problémát átigazolni az ellenfélhez. Számomra ez furcsa.
Deus
Boixos Nois

2012.11.26. 10:03:57

Mihu írta:Kicsit....na jó, nagyon hülye ötlet, de vitaindítónak talán megéri.
Hidd el, én is játszadoztam már ezzel a gondolattal, és erre az álláspontra jutottam:

Ha real érdeklődik, akkor más klubok miért ne érdeklődnének? Másik klubba mennék kapásból, függetlenül attól h real több fizut ad vagy sem.

DE, ha csak a Real érdeklődik, akkor kénytelen leszek odaigazolni... Mert ugye pénz az úr. Megkönnyebbítené a szüleim életét, nővérem banki tartozásait kifizetném egyből, gyerekeimnek is tudnék hátrahagyni egy kis vagyont, stb... Szóval az ilyesmiket is figyelembe kell venni, nem csak arra, hogy mit érzel belül. Családra is kell gondolni.

De ha van lehetőség eligazolni Realból másik nagy klubba, akkor habozás nélkül elmennék onnan :)

De ha el clasico van, akkor nem leszek formába direkt :P
KépKép
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.26. 09:30:15

Bob_Marley írta:Új fórumerek pl nem is nagyon vannak, szokásos brigád van jelen általában mindenhol.
Sajnos vannak új fórumerek, csak sztem Te már nem látod őket működés közben a regisztráció és a kitiltás között :wink:

De egyébként tényleg inkább az lett a jellemző, hogy van egy-egy téma, amelynek kapcsán pörög a fórum, viszont úgy általában nem nagyon aktív a fórum. pl. valamelyik reggel is feljöttem, és azt látom, hogy 21:00 körüli a legfrissebb hsz, pedig régebben simán éjfélig is ment a buli több topikban is.

Mihu: engem sportszakmai szempontból sem csábítana nagyon, mert ha olyan karriert akarnék befutni, mint Szalai, akkor inkább megyek egyből a Mainz-ba. De lehet, hogy ha kellene a pénz, lennék egy évig a csapat aktuális Faubert-je :D Úgyhogy nekem a lelkiismereti tényező már csak azért sem jön szóba, mert tudom, hogy sokat nem tudnék tenni a Real sikeréért (még NBI-es szintű focistaként sem). Ha meg tényleg annyira jó lennék, akkor biztos lenne másik kérő... (de ez esetben természetesen szóba sem jöhet a Real)
Mihu
Director del Fútbol

2012.11.26. 06:06:41

Kicsit....na jó, nagyon hülye ötlet, de vitaindítónak talán megéri.

Tételezzük fel, hogy mindenki ugyan úgy éli a saját kis életét, ugyan úgy gondolkodik, ugyan úgy érez a Barca iránt, ahogy most, annyi a különbség, hogy valamelyik magyar csapatban focizik. Tételezzük fel, hogy a Real Madrid le szeretné igazolni. Ti eligazolnátok? Tudom, hogy sokan azt mondják, hogy nem tudunk belegondolni igazán a helyzetbe, de nekem nem lenne az a fizetés, ami miatt eligazolnék a Madridba. Ha a klubom azt mondaná, hogy márpedig el akar adni, mert jó pénzt kapnak értem, akkor inkább visszavonulnék a focitól, de akkor se mennék a Realba.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.26. 01:21:21

lui1698 írta:
S.Agüero írta:Csak én veszem észre, hogy egyre inaktívabb a fórum?
Ilyet még sosem tapasztaltam mióta regisztrálva vagyok.
Mitől lehet ez?
Szerinem csak neked tűnik fel.
Szerintem is azért kevesebb a hsz.
Mondjuk hozzátartozik hogy a csapat csak nyer és nyer (szerencsére :D ) így nagy palotaforradalmak sincsenek.De persze megvannak minden topiknak a kis magjai akik értekeznek filmekről sorozatokról USA topik is szerencsére mindig aktív de úgy általánosságban szerintem csökkent kicsit az érdeklődés.
Mondjuk saját magamról is pl tudom hogy rengeteget kell dolgoznom, s azért pl a suli is elkezdődött így nincs annyi "ökörködés" pl itt az offtopikban sem.Szóval valamelyest betudható ilyeneknek, hogy sokaknak munka meg suli, de azért ne legyünk restek kifejteni dolgokról véleményünket :D
Új fórumerek pl nem is nagyon vannak, szokásos brigád van jelen általában mindenhol.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése