Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha igaz, ha nem, az elsőt nagyon nagyon.
Dabas amúgy is közel vancsababarca írta:off az offban: légyszi,ha ez bekövetkezik,csak 1 órára zavard el hozzámGame90 írta:(Mondjuk ebben az esetben rabszolgamunkára kényszeríteném, aztán kitakaríttatnám vele az egész házat.)
.utána örökké az adósod leszek,csak egy óra kell nekem
Akármennyire is demagóg, sztem ezen azért van mit gondolkodnunk a sok panaszkodás közepette. Persze tudom, hogy a lehetőségeinkhez képest sem ország, sem egyéni szinten nem tartunk ott, ahol tarthatnánk, és ez tényleg elkeserítő, valamint ambíció szempontjából sem megvetendő mindig a jobbat akarni, de néha tényleg érdemes magunkba nézni, hogy akár az ország lakosságának nagy részéhez, akár a világ többi részéhez képest mégis mekkora problémáink vannak az életünkkel és a fizetésünkkel.shutterisland írta:amúgy ez az oldal sem arra játszik, hogy felébressze benned az érzést, mi szerint minimálbérrel tengődve is a top 15%-ba tartozol, ezért adományozz
amúgy ez az oldal sem arra játszik, hogy felébressze benned az érzést, mi szerint minimálbérrel tengődve is a top 15%-ba tartozol, ezért adományozz.recrea írta:Itt mindenki megtudhatja, hányadik leggazdagabb ember:
http://www.globalrichlist.com/index.php
Nem tudom mi lett volna, ha e nélkül az információ nélkül halok meg, köszönöm.salas9 írta: 4. Bernard Arnault:
Érdekesség: Arnault 10 646-szor tudná felújítani a Pápát és Szilsárkányt összekötő útszakaszt.
És egy kis vicc a 10 leggazdagabb ember vagyonából:Rinku írta:Világ leggazdagabb? Az arabok bepisálnak a röhögéstől ezen az "aprópénzen"...Mexikóban lehet, hogy a leggazdagabb, ha a Kartelt leszámítjuk.
Still better than Zámbó KrisztiánGame90 írta:Ezt a műsort most azonnal akarom az X-Faktor helyett![]()
http://www.youtube.com/watch?v=oWmD0chO9JA
http://www.youtube.com/watch?v=uKRlEJqI1mg
Steve O-t meg egyszerűen imádom...![]()
off az offban: légyszi,ha ez bekövetkezik,csak 1 órára zavard el hozzámGame90 írta:(Mondjuk ebben az esetben rabszolgamunkára kényszeríteném, aztán kitakaríttatnám vele az egész házat.)
.
Egyszerű, kell egy rózsaszín háttér, a fejlécben Pep helyett meg egy vasalt hajú homár.kanty írta: Szerintem sem annyira "menő" jelenleg a fórum
sztem ezek a mai állapotok két dolognak köszönhetőek leginkább.Mihu írta:De azt is mondhatom, hogy szinte ezt a fajta nagyképűséget egyik európai klubnál sem tapasztalom.
Ahogy S.Agüero is írta nektek is igazatok van. Eddig úgy voltam vele biztos csak én magyaráztam be magamnak ezt a dolgot, de ezek szerint nem. Egyénként ahogy látom ez 2-3 éves folyamat eredménye.sjd írta:Sajnos vannak új fórumerek, csak sztem Te már nem látod őket működés közben a regisztráció és a kitiltás közöttBob_Marley írta:Új fórumerek pl nem is nagyon vannak, szokásos brigád van jelen általában mindenhol.![]()
De egyébként tényleg inkább az lett a jellemző, hogy van egy-egy téma, amelynek kapcsán pörög a fórum, viszont úgy általában nem nagyon aktív a fórum. pl. valamelyik reggel is feljöttem, és azt látom, hogy 21:00 körüli a legfrissebb hsz, pedig régebben simán éjfélig is ment a buli több topikban is.
Amekkora baromságnak tartottam első olvasatra, annyira tetszik, és értem a lényegét mostanra.Mihu írta:Kicsit....na jó, nagyon hülye ötlet, de vitaindítónak talán megéri.
Hidd el, én is játszadoztam már ezzel a gondolattal, és erre az álláspontra jutottam:Mihu írta:Kicsit....na jó, nagyon hülye ötlet, de vitaindítónak talán megéri.
Sajnos vannak új fórumerek, csak sztem Te már nem látod őket működés közben a regisztráció és a kitiltás közöttBob_Marley írta:Új fórumerek pl nem is nagyon vannak, szokásos brigád van jelen általában mindenhol.
Szerintem is azért kevesebb a hsz.lui1698 írta:Szerinem csak neked tűnik fel.S.Agüero írta:Csak én veszem észre, hogy egyre inaktívabb a fórum?
Ilyet még sosem tapasztaltam mióta regisztrálva vagyok.
Mitől lehet ez?