Barcaman1993 írta:
Lehet, hogy furcsán fog hangzani, de én tőlük tartok a legjobban. AZ egyik, hogy nem félnek már tőlünk, ráadásul olyan taktikával bírnak, amivel már nem egyszer keresztbe tettek nekünk. Az meg egy dolog, hogy ennyire le vannak maradva, de a játék képe alapján nyugodtan vezethetnék is a bajnokságot. Akárhány meccsüket bukták el, az nem azért volt, mert annyira gyengék, hanem azért, mert éppen a ziccereiket nem sikerült gólra váltaniuk, vagy éppen "jó" volt a bíró. Ha elkezdik a ziccereiket belődözni, akkor viszont beüt a ménykü. Nyugodtan megnyerhetik ezt a BL-t, sőt...
Én azért nem,mert Tito újításai kimondva/kimondatlanul is a Real ellen/miatt születtek,a széljáték erőltetése,a gyors megindulások,hogy nem csak 475passz után jön a mélységi zsuga,hanem sokszor direktbe,ahogy felkerül a védősortól a középpályára valamelyik spíllerünk már löbböli is be a lasztit,ez mind-mind a Real miatt és a hozzá hasonló stílusban fellépő ellenfelek miatt lett meghonosítva,a letámadást meg úgysem bírják 30percnél tovább,mert egyszerűen nem is lehet.
A játék képe : a valenciai pontvesztésnél közel sem voltak jobbak mint a vale,sevillában igen,ott nagyon jól játszottak,mégis kikaptak,hétvégén,a Betis ellen sem mondanám,hogy lejátszották a sevillaiakat a pályáról,nagy csapatok ellen meg soha nem tudnak dominálni tartósan 15-20 percnél többet,én ezért nem érzem őket kimondottam esélyesnek.
Minket megvertek már kétszer is,de a nagy számok törvénye alapján ennek így is kellett lennie,mert abnormális volt zsinórban az a 12-13 veretlen ütközet,de rajtunk kívül nagy csapat ellen továbbra sem bizonyítottak.