Offtopic
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
A maja naptarra visszaterve. Nem csak 2012 dec 21-ig irtak a naptarukat, hanem naluk nap- honap- ev helyett teljesen mas beosztasa volt az idonek. Vmi ilyensmi kb: 15.19.19.19 utan nem vilagvege jott hanem 16.00.00.00. Mint nalunk dec 31 utan jan1 jon( meg masnapossag), nem vilagvege. Mas szamrendszerben mertek az ido mulasat. Amugy meg egy katasztrofa utan hallom , hogy bezzeg a majak megjosoltak... 2004 decembereben miert nem szaladgaltak az emberek Azsiaban h heee vazze cunami lesz huzzal mar, a majak uzenik a multbol. Remelem ertheto amit irkaltam. :d
-
- Jugador del Barça
Amerikai Pszichó? jól hangzik, lehet, hogy Les Misérables után rávetem magamsjay írta: És ha már itt tartunk Tim, a te "biztatásodra" másodszorra is elolvasom a könyvet, már ki is kölcsönöztem.

Si tacuisses philosophus mansisses.Asys írta:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barcadome 2012.11.27. 21:56:32-kor.
- miihii
- KHAL
Az meg az irónia csúcsa lenne, ha egy első csoportba tartozótól vásárolna felbarcadome írta:ironikus, egyik ismerősöm pont ma mesélte, hogy a szomszédja elkezdte felhalmozni otthon a készletet dec. 21-re...miihii írta: Am olvastam olyanokat, h voltak, akik annyira komolyan vették ezt a világvége bugit, h elkezdték felélni az ingóságaikat, pénzzé tettek mindent, belecsaptak a vida loca-ba, h még az utolsó időszak jóságban teljen![]()
Számukra tuti eljön a null-sík majd 22-én, mehetnek ki a természetbe villany, gáz, minden nélkül

Mondjuk nekem már nem lenne újdonság a világvége. Minden hónap 9.-én eljön, de a 10.-ei fizetéssel új időszámítás kezdődik

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- sjay
- Entrenador del Barça
Jajj.. az "mekkora" egy antiklasszikus. Kunis kisasszony az elején hátba szúrja Pat Batemant, aztán próbálja utánozni a "mester" gesztusait.Tim írta: Ráadásul olyan filmekben játszott mint az Amerikai Pszichó 2?!!
És ti meg sorszámot téptek,miközben a reggeli metrón minimum 5 sokkal jobb csajjal összefuthat az emberEzek után csak reménykedni tudok a világvégében..

És ha már itt tartunk Tim, a te "biztatásodra" másodszorra is elolvasom a könyvet, már ki is kölcsönöztem.

Világvége akkor lesz amikor én meghalok.
Sztem mi közelítünk a Naphoz, hanem a Nap fog asszem vörös óriássá válni.barcadome írta:(mellesleg azért fog ez megtörténni mert a Naphoz közelítünk)
Részletkérdés.
Egyébként érdekes ez a számítás, de ennyi erővel én is mondhatnék hasraütésszerűen valamit, hogy mikor fog kihalni az emberiség. Igazából egy atomháborúval bármikor kiirthatjuk magunkat, de az sem vehető biztosra, hogy mondjuk nem találják fel a halhatatlanságot és a fénysebesség közeli utazást ez alatt a 7 milliárd év során.
szerk.: Tim, néztél mostanában Aronofsky-filmeket (pl. Fekete hattyú)?

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2012.11.27. 21:05:39-kor.
Benézek ide,erre mi megy itt? Nyálcsorgatás Mila Kunis után..Rákeresek,vajon ki lehet,erre mit találok?

Ráadásul olyan filmekben játszott mint az Amerikai Pszichó 2?!!
És ti meg sorszámot téptek,miközben a reggeli metrón minimum 5 sokkal jobb csajjal összefuthat az ember
Ezek után csak reménykedni tudok a világvégében..
Ja,ez volt már?

Ráadásul olyan filmekben játszott mint az Amerikai Pszichó 2?!!
És ti meg sorszámot téptek,miközben a reggeli metrón minimum 5 sokkal jobb csajjal összefuthat az ember

Ja,ez volt már?

-
- Jugador del Barça
ironikus, egyik ismerősöm pont ma mesélte, hogy a szomszédja elkezdte felhalmozni otthon a készletet dec. 21-re...miihii írta: Am olvastam olyanokat, h voltak, akik annyira komolyan vették ezt a világvége bugit, h elkezdték felélni az ingóságaikat, pénzzé tettek mindent, belecsaptak a vida loca-ba, h még az utolsó időszak jóságban teljen![]()
Számukra tuti eljön a null-sík majd 22-én, mehetnek ki a természetbe villany, gáz, minden nélkül

- miihii
- KHAL
Chuck Norris lesz az egyetlen, aki megéri és mesélheti majd a..... a..... szóval ő tudni fogja milyenCapon írta:Valami nagy világkatasztrófa biztos lesz. Már több ilyen volt, és lesz is, csak akkor még ember nem élt a földön. Igazából szerintem a következő "világvégére" meg MÁR nem fog ember élni a Földön. Hamarább eltesszük magunkat láb alól, valamilyen formában.

Am olvastam olyanokat, h voltak, akik annyira komolyan vették ezt a világvége bugit, h elkezdték felélni az ingóságaikat, pénzzé tettek mindent, belecsaptak a vida loca-ba, h még az utolsó időszak jóságban teljen

Ahogy szaporodnak a melegek, ebben van rációbarcadome írta: (mellesleg azért fog ez megtörténni mert a Naphoz közelítünk)

-
- Jugador del Barça
egyszer olvastam valahol, hogy a Föld, mint bolygó, 16,7 milliárd év múlva fog elpusztulni (ténylegesen), az emberek viszont úgy 7 milliárd év elteltével kihalnak. szóval igen, hogy ember megérje azt a pusztulást, az lehetetlenCapon írta:Valami nagy világkatasztrófa biztos lesz. Már több ilyen volt, és lesz is, csak akkor még ember nem élt a földön. Igazából szerintem a következő "világvégére" meg MÁR nem fog ember élni a Földön. Hamarább eltesszük magunkat láb alól, valamilyen formában.

(mellesleg azért fog ez megtörténni mert a Naphoz közelítünk)
- Capon
- Llegenda del Barça
Valami nagy világkatasztrófa biztos lesz. Már több ilyen volt, és lesz is, csak akkor még ember nem élt a földön. Igazából szerintem a következő "világvégére" meg MÁR nem fog ember élni a Földön. Hamarább eltesszük magunkat láb alól, valamilyen formában.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- sjay
- Entrenador del Barça
Hát, ennél visszább már nem is tudunkmiihii írta:Nemtom, de belenéztem a malacperselyembe és nem fejlődtünk semmitsjay írta: Na vissza is tértünk (?) .Melyik évet írjuk?
(De legalább ennél visszább sem
)

- miihii
- KHAL
Nemtom, de belenéztem a malacperselyembe és nem fejlődtünk semmitsjay írta: Na vissza is tértünk (?) .Melyik évet írjuk?

- sjay
- Entrenador del Barça
Na vissza is tértünk (?) .miihii írta:Mi megelőztük a korunkatsjay írta:
Most beléptünk a null - síkba?Mire a többiek ideérnek, mi már javában belakjuk ezt a síkot
Bár mivel így hárman jutottunk ide, nekem elég rossz lesz a gyertyatartó szerepkörben

- miihii
- KHAL
Mi megelőztük a korunkatsjay írta:
Most beléptünk a null - síkba?

szerk.:
Uppsz, lebuktam a titkosírással

Inkább magatokra hagylak titeket

- sjay
- Entrenador del Barça
Most beléptünk a null - síkba?miihii írta:Látható, h tényleg vége lesz mindennek, mert amit arról írtál, h utána is még folytatódik, meg sem jeleníti a fórumbarcadome írta:
"Időközben találtak már olyan maja naptári számításokat is, ami jóval tovább számolja az éveket, mint 2012."
(http://hu.wikipedia.org/wiki/Maja_naptár)
tovább számolják, tehát megy tovább minden úgy ahogy eddig volt. vagyis, az én értelmezésem szerint

- miihii
- KHAL
Látható, h tényleg vége lesz mindennek, mert amit arról írtál, h utána is még folytatódik, meg sem jeleníti a fórumbarcadome írta:"Időközben találtak már olyan maja naptári számításokat is, ami jóval tovább számolja az éveket, mint 2012."sjay írta: Nem, nem ezt "írták". Szerintük új időszámítás kezdődik, ami kb. ugyanakkora marhaság, mintha csak simán véget érne az egész.
tovább számolják, tehát megy tovább minden úgy ahogy eddig volt. vagyis, az én értelmezésem szerint

Szerk.:
Hehe, ezt sem, uh már én is tudok varázstintával írni

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2012.11.27. 20:45:20-kor.
- sjay
- Entrenador del Barça
Hát, ha én tudnám, hogy teszem azt 30 év múlva annyi nekem (ami akár még így is lehetmiihii írta:
Lehet, h tudták, de mit tehettek volna ellene?![]()

-
- Jugador del Barça
"Időközben találtak már olyan maja naptári számításokat is, ami jóval tovább számolja az éveket, mint 2012."sjay írta: Nem, nem ezt "írták". Szerintük új időszámítás kezdődik, ami kb. ugyanakkora marhaság, mintha csak simán véget érne az egész.
tovább számolják, ergo megy tovább minden úgy ahogy eddig volt. vagyis, az én értelmezésem szerint

szerk.: már 3. küldöm el a hsz-t, miért nem jelenik meg?

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára barcadome 2012.11.27. 20:43:38-kor.
- miihii
- KHAL
Lehet, h tudták, de mit tehettek volna ellene?sjay írta:
Amúgy csak bennem támadt az a kérdés, hogy, a maják, ha akkora jóslók voltak, hogy a fenébe nem tudták, hogy kihalnak?
A másik meg: azt nem gondolja senki, hogy azért nem folytatták a naptárt, mert leigázták őket?

De, igen:

- sjay
- Entrenador del Barça
Nem, nem ezt "írták". Szerintük új időszámítás kezdődik, ami kb. ugyanakkora marhaság, mintha csak simán véget érne az egész.barcadome írta:folytatták a naptárt, csak egy másik ""hónapba"" lépünk dec. 21. után, nem világvége lesz. csak legtöbben ezt félreértelmeziksjay írta: A másik meg: azt nem gondolja senki, hogy azért nem folytatták a naptárt, mert leigázták őket?
-
- Jugador del Barça
folytatták a naptárt, csak egy másik ""hónapba"" lépünk dec. 21. után, nem világvége lesz. csak legtöbben ezt félreértelmeziksjay írta: A másik meg: azt nem gondolja senki, hogy azért nem folytatták a naptárt, mert leigázták őket?

- sjay
- Entrenador del Barça
Amúgy csak bennem támadt az a kérdés, hogy, a maják, ha akkora jóslók voltak, hogy a fenébe nem tudták, hogy kihalnak?S.Agüero írta:Más téma:
Erről a világvégéről mit gondoltok?
Lesz valami, ha igen, akkor mi?
A másik meg: azt nem gondolja senki, hogy azért nem folytatták a naptárt, mert leigázták őket?

-
- Az Év fórumozója 2013
Világvége lesz, az biztos, azt még nem tudni, hogy a másnapi afterpartyt hol rendezik meg.S.Agüero írta:Más téma:
Erről a világvégéről mit gondoltok?
Lesz valami, ha igen, mi?
Nemcsak asztrológiai, hanem vallási alapon is gyakran jeleztek világvégét, például 992. március 25-re, aztán 1000-re, 1033-ra. A közkedvelt Nostradamus szerint akkor lesz a világ vége, amikor húsvét Márk napjára, úrnapja pedig János napra esik - vagyis 1666-ban, 1737-ben, 1886-ban, 1939-ben, 1943-ban is világvége volt, csak nem vették észre (és eszerint világvége várható 2038-ban, 2190-ben stb. is). William Miller amerikai szektaalapító 1844. március 14-re várta az utolsó ítéletet és a világvégét; az egyelőre elmaradt, de szektája máig is várja. A pennsylvaniai Lee Spengler 1908 októberére tette ugyanezt. Jehova tanúi 1914-re tették a világvégét; most leginkább úgy vélik, hogy történelmük 2914-ben ér véget.

Valami biztosan lesz, hogy mi, arról fogalmam sincs, csak azt tudom, hogy 22-én kéne játszanunk a Valladoliddal. Már látom is a közleményeket: "A találkozó világvége miatt elhalasztva."
1. De, elvileg akkor, jó kis szülinapi ajándék lesz majd.Game90 írta:Ez a "világvége" cucc nem december 21-én lesz? Mert pont aznap van a születésnapom
Ez csak természetes.csababarca írta:Tépkedhetitek a sorszámot,de Game még ismeri az ősi Böcsületességet,és az adott szó felbonthatatlanságát,ezért maga után hozzám küldi a hölgyet![]()

2. Na ne már, enyém a kettes sorszám, ha nem e szerint történnek majd a dolgok, megyek az ombudsmanhoz.
-
- aka Game90
Ez a "világvége" cucc nem december 21-én lesz? Mert pont aznap van a születésnapom

Ez csak természetes.csababarca írta:Tépkedhetitek a sorszámot,de Game még ismeri az ősi Böcsületességet,és az adott szó felbonthatatlanságát,ezért maga után hozzám küldi a hölgyet![]()

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!