Thiago... Máskor is játszott már bal összekötőt.thiagoalcantara írta:Pinto - Montoya, Puyol, Mascherano, Adriano - Song, Thiago, J. Dos Santos - Sergi Roberto, Villa, Tello
kíváncsi leszek hogy fognak felállni a pályán, csak 2 csatár van
Spanyol Kupa & Szuperkupa
- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:

- thiagoalcantara
- Jugador del Barça
Pinto - Montoya, Puyol, Mascherano, Adriano - Song, Thiago, J. Dos Santos - Sergi Roberto, Villa, Tello
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Nahát ez teljesen elkerülte a figyelmemet akkor, nem tudom volt-e egyáltalán hír róla főoldalon. Mindegy, akkor csak sajnálom, hogy nem lehet ilyenkor ott, most biztos kezdő lenne. Köszi a tájékoztatást.ab1daL írta:Sérült, 2 hétre dőlt ki, amiből lassan letelt 1 hét szerintem. Szóval nem súlyos a sérülése.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- ab1daL
- Director del Fútbol
Sérült, 2 hétre dőlt ki, amiből lassan letelt 1 hét szerintem. Szóval nem súlyos a sérülése.18Barca99 írta:Bocsi, hogy ha hülyeséget kérdezek, de Bartra-val mi van? Sérült? Vagy mért nincs a kupába készülő keretbe?

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- Llegenda del Barça
Real Sociedad–Córdoba (II.) 2–2 (Griezmann 20., Agirretxe 85., ill. Kiko 66., Dubarbier 71.)
Tj: a Córdoba, 4–2-es összesítéssel
Akkor most a Córdoba lesz az ellenfelünk!
Legalábbis itt laattam, nagyon a Sociaded meccset emlegettétek, gondolom nem azért, mert ők vannak a Valenciával összesorsolva a következő körben
Tj: a Córdoba, 4–2-es összesítéssel
Akkor most a Córdoba lesz az ellenfelünk!
Legalábbis itt laattam, nagyon a Sociaded meccset emlegettétek, gondolom nem azért, mert ők vannak a Valenciával összesorsolva a következő körben

- 18Barca99
- Capitá del Barça
Bocsi, hogy ha hülyeséget kérdezek, de Bartra-val mi van? Sérült? Vagy mért nincs a kupába készülő keretbe? 

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- salas9
- Entrenador del Barça
Pinto - Montoya, Mascherano, Adriano, Planas - Song, Thiago, Roberto - Tello, Villa, Deulofeu. Én így tenném fel.Gareth Tello írta:Pinto - Montoya, Song, Adriano, Planas - Thiago, Jonathan, Sergi Roberto - Tello, Villa, Deulofeu.
Már 1-1Gareth Tello írta:Közben a Sociedad 1-0-ra vezet a Córdoba ellen, szóval lehet, hogy mégsem lesz másodosztályú ellenfelünk.

-
- Az Év fórumozója 2013
Na, akkor elvileg ez a keret:
Pinto, Oier
Adriano, Mascherano, Montoya, Planas, Puyol
Fàbregas, Jonathan, Sergi Roberto, Song, Thiago
Deulofeu, Pedro, Tello, Villa
Mikor kapjanak lehetőséget Robék, ha nem most, úgyhogy egy ilyen kezdőnek kifejezetten örülnék:
Pinto - Montoya, Song, Adriano, Planas - Thiago, Jonathan, Sergi Roberto - Tello, Villa, Deulofeu.
Kár, hogy Espinosa nem lett felhívva a meccsre, őt még szívesen elnéztem volna.
szerk.: Közben a Sociedad 1-0-ra vezet a Córdoba ellen, szóval lehet, hogy mégsem lesz másodosztályú ellenfelünk.
Pinto, Oier
Adriano, Mascherano, Montoya, Planas, Puyol
Fàbregas, Jonathan, Sergi Roberto, Song, Thiago
Deulofeu, Pedro, Tello, Villa
Mikor kapjanak lehetőséget Robék, ha nem most, úgyhogy egy ilyen kezdőnek kifejezetten örülnék:
Pinto - Montoya, Song, Adriano, Planas - Thiago, Jonathan, Sergi Roberto - Tello, Villa, Deulofeu.
Kár, hogy Espinosa nem lett felhívva a meccsre, őt még szívesen elnéztem volna.
szerk.: Közben a Sociedad 1-0-ra vezet a Córdoba ellen, szóval lehet, hogy mégsem lesz másodosztályú ellenfelünk.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Előfordulhat, hogy a következő fordulóban II. ligás ellenfelünk lesz?aynas írta: 11. Córdoba (II. oszt.)-Real Sociedad 2-0

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
1. Alcoyano (III. oszt. ) - Real Madrid 1-4
2. Llagostera (III. oszt. )-Valencia, 0-2
3. Cacereño (III. oszt.) - Málaga, 3-4
4. Alavés (III. oszt.) - Barcelona 0-3
5. SD Éibar (III. oszt.) - Athletic Club de Bilbao 0-0
6. Real Jaén-Atlético de Madrid 0-3
7. Melilla (III. oszt.) - Levante 1-0
8. Las Palmas (II. oszt.)-Racing-Rayo Vallecano 1-0
9. Sporting (II. oszt. )-Osasuna 1-0
10. UD Almería (II. oszt.) - Celta de Vigo 2-0
11. Córdoba (II. oszt.)-Real Sociedad 2-0
12. Ponferradina (II. oszt.) – Getafe 0-4
13. Real Valladolid-Real Betis 1-0
14. Deportivo de la Coruña-Mallorca (0-0) félidőben
15. Zaragoza-Granada 1-0
16. Sevilla-Espanyol 3-1
2. Llagostera (III. oszt. )-Valencia, 0-2
3. Cacereño (III. oszt.) - Málaga, 3-4
4. Alavés (III. oszt.) - Barcelona 0-3
5. SD Éibar (III. oszt.) - Athletic Club de Bilbao 0-0
6. Real Jaén-Atlético de Madrid 0-3
7. Melilla (III. oszt.) - Levante 1-0
8. Las Palmas (II. oszt.)-Racing-Rayo Vallecano 1-0
9. Sporting (II. oszt. )-Osasuna 1-0
10. UD Almería (II. oszt.) - Celta de Vigo 2-0
11. Córdoba (II. oszt.)-Real Sociedad 2-0
12. Ponferradina (II. oszt.) – Getafe 0-4
13. Real Valladolid-Real Betis 1-0
14. Deportivo de la Coruña-Mallorca (0-0) félidőben
15. Zaragoza-Granada 1-0
16. Sevilla-Espanyol 3-1
-
- Az Év fórumozója 2013
Jó lenne, bár tavaly a Hospitalet elleni visszavágón sajnos nem kapott lehetőséget. (9-0 lett nélküle, mi lett volna vele...S.Agüero írta:Messi biztos, hogy játszani fog az itthoni kupameccs visszavágóján. Szerintem még kezdeni is fog.

Bár előtte a Leonesa és a Ceuta elleni visszavágón is játszott, szóval van arra esély, hogy Tito berakja majd a csapatba, ami már csak az idei szezonban termelt góljai számának növekedésére is jó hatással lenne.

Amúgy szerintem is annyira lesz jó a visszavágó, hogy a fiatalok játszhassanak egy jót.

A VEB-féle kezdővel ki is egyeznék. (Mondjuk én személy szerint örülnék Espinosa játékának.)
Hát igen, kb ez kellene. Sajnálom, hogy Thiago és Cuenca sérült, ők is kezdhetnénekvisca el barca írta:elég uncsi volt a tegnapi meccs, a lényeg h meg van a továbbjutás, visszavágóra lehetne egy ilyen kezdőt zúzni
pinto - montoya, bartra, song, adriano - dos santos, rafinha, sergi roberto - tello, sanchez, deulofeu
senki felett nem akarok pálcát törni, ráadásul alig várom, hogy akár Alexis, akárVilla végre hozza a formáját és ez gólokban (is) mutatkozzon meg. viszont az tény, hogy én egy könnyed, gógazdag meccset vártam elsősorban a klassziskülönbség okán! nos ez minden volt csak nem könnyed, és a három gól ugyan meggyőző de nem fejezi k a két csapat közötti különbséget. persze lehet hogy abban tévedek, hogy a Spanyol III. o nem olyan béna mint mondjuk nálunk...Barcaman1993 írta:Tudtommal be is talált, csak a bíró les miatt visszafújta. Azonban egyértelmű volt, hogy nem volt les. Egyébként ezeket a meccseket mindig olyan elánnal várom, mint a bajnoki és BL meccseket, majd amikor elkezdődik, akkor esik le a tantusz, hogy tartalékcsapat, ráadásul azok is végig kocogják a meccset. Nehéz is bármit mondani meccsről, David Villa jól mozgott, kb. ennyi pozitívum, ha van.mess2009 írta:pontosan! állítólag csatárnak vettük, azoktól pedig elvárható lenne , hogy (ha már az I-ben nem tud?!) egy III.o csapat ellen betaláljon!!
-
- Llegenda del Barça
Én amúgy még azt is szívesen látnám, ha akár Oier védhetne a kapuban!
Amúgy remélem egy takarékos csapat lesz kiküldve.
Amúgy remélem egy takarékos csapat lesz kiküldve.
- visca el barca
- Presidente del Barça
elég uncsi volt a tegnapi meccs, a lényeg h meg van a továbbjutás, visszavágóra lehetne egy ilyen kezdőt zúzni
pinto - montoya, bartra, song, adriano - dos santos, rafinha, sergi roberto - tello, sanchez, deulofeu
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Tudtommal be is talált, csak a bíró les miatt visszafújta. Azonban egyértelmű volt, hogy nem volt les. Egyébként ezeket a meccseket mindig olyan elánnal várom, mint a bajnoki és BL meccseket, majd amikor elkezdődik, akkor esik le a tantusz, hogy tartalékcsapat, ráadásul azok is végig kocogják a meccset. Nehéz is bármit mondani meccsről, David Villa jól mozgott, kb. ennyi pozitívum, ha van.mess2009 írta:pontosan! állítólag csatárnak vettük, azoktól pedig elvárható lenne , hogy (ha már az I-ben nem tud?!) egy III.o csapat ellen betaláljon!!
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- nzxtpo
- Capitá del Barça
Ez szerintem a te szegénységi bizonyítványod, addig oké, hogy orbitális védelmi hiba előzte meg, de pl. Pepe is hibázott egy nagyot ellenünk a classico-n, és minden gól hibából születik... De onnantól ő gyönyörűen odatette maga elé a labdát és egyből bevágta oda ahova való.mess2009 írta: pontosan! állítólag csatárnak vettük, azoktól pedig elvárható lenne , hogy (ha már az I-ben nem tud?!) egy III.o csapat ellen betaláljon!! egyébként Villa gólja ugyan akár pazarnak is mondható de lássuk be egy óriási védő-hiba nyomán született, és ugye a kapufáról ment be....( ez olyan 3.-4. gólnak valóban csemege lett volna tőle de igy?! inkább hajlok a véletlenre...)
Sanchez meg rúgott egy gólt, amit nem adtak meg neki, pedig jót tett volna az önbizalmának, vele kapcsolatban össze vagyok zavarodva, de majd meglátjuk mi lesz.
Más kérdés:
Cacereno - Malaga
Jaen - Atletico Madrid
Alcoyano - Real Madrid
Szerintetek mindegyik meccs papírforma lesz, vagy valamelyikük hibázik?

"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Abszolúte, és Sanchezt előre tolt ékként, középcsatárként, vibráló erőtérrel körülvett, tógába öltöztetett félistenként rászorítani a Blitzkriegre. Ha ez nem válik be, akkor lemondtam róla.Capon írta:Ez a meccs pont arra volt jó, hogy a visszavágón ki lehessen küldeni a teljes B csapatot.
Football, bloody hell. /SAF/
pontosan! állítólag csatárnak vettük, azoktól pedig elvárható lenne , hogy (ha már az I-ben nem tud?!) egy III.o csapat ellen betaláljon!! egyébként Villa gólja ugyan akár pazarnak is mondható de lássuk be egy óriási védő-hiba nyomán született, és ugye a kapufáról ment be....( ez olyan 3.-4. gólnak valóban csemege lett volna tőle de igy?! inkább hajlok a véletlenre...)recrea írta:És ugyan miért? Mert nem szlalomozott végig, mint udinében vagy mert nem rúgott 3at, mint Messi?!mess2009 írta:...különösen Sanchezre nézve szegénységi bizonyítvány ez a meccs...
a partjelző azért intett lest, mert azt hitte a középen lévő barcelonai (asszem Fabre kószált ott) is beleért, akkor jogos lett volna, de nem ért bele.
https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
- shutterisland
- Director del Fútbol
szerintem ezt meg kellett volna adni, főleg, hogy a középső srác és a villa embere szerintem még egy picivel sanchez emberénél is beljebb van, szóval...ha ez lesnek számít, akkor hagyjuk ezt a "segítsük a támadó focit az egyvonallal" szöveget.evikem97 írta:http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0304_n.jpg
Necces a kameraállás. Szerintem ez még nem volt leskategória
nem azért sajnálom, mert a 0-4-el előrébb vagyunk, mint a 0-3-al, hanem azért, mert sancheznek jól jött volna egy gól.
És ugyan miért? Mert nem szlalomozott végig, mint udinében vagy mert nem rúgott 3at, mint Messi?!mess2009 írta:...különösen Sanchezre nézve szegénységi bizonyítvány ez a meccs...
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0304_n.jpg