Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nagyon egyetértek, különösen az alibi -hátrapasszokat illetően!! egyébként az orrunk előtt zajlik u. ez Tello-val, elég "hatásosan irtják" ki belőle az előre-focit!! mamár ő is követni látszik a nagy elődöt(Pedro) és alg-alig vállalkozik az előretörésekre. ....tudom?! nem lehet ész nélkül de még ésszel sem áttörni egy védőfalon, itt nyilván a képességek és a (játék)inteligencia a döntő, mi nekem mégsem ok., az az amikor a hátrajáték valóban alibiként takarja a gyáva, netán lusta, vagy spekuláns magatartást.Barcaman1993 írta:Szokásos halvány meccs, de legalább a 2. játékrész élvezhető volt. Deulofeu meg egy üde színfolt volt (legalábbis nekem).Már most nagyon bírom a palit, mi lesz, ha esetleg a későbbiekben többet is játszik?
Ezen a cselező képességen ámulok és bámulok, talán túl sokat is cselez. Viszont az a kontraszt félelmetesen szembetűnő az ő játékstílusa (és talán Telloé) a többi csatárunkhoz képest. Megkapja a labdát és nem jönnek visszafelé az alibipasszok, egyből megy a kapura. Ez nekem legalábbis nagyon tetszett. Végre vki, aki egyből a kaput támadja...
a mai alapján azt lehetett leszűrni, amit eddig is tudtunk. hogy baromi tehetséges, már most durva cseleket csinál, lendületes és remek meglátásai vannak. emellett pedig azt, hogy önző, védekezésben inkább csak plusz egy ember, és nem mindig a legjobb megoldásokat választja.Mondjuk szerintem jó se... a mai alapján azt lehetett leszűrni, hogy legfeljebb örökölni lehet a labdát tőle. Leszegett fejjel megy előre, csel, csel, csel... Megmondom őszintén, nekem egyelőre egyáltalán nem szimpatikus.deulofeu nem volt rossz, így szépen lassan szoktatni kell az első csapathoz.
de egy normál esetben padon ülő embernél ez nem elfogadható, hogy tesz rá!visca el barca írta:kb annyira érdekli a jatekosokat is mint engem... persze profik meg miegymás, de láthatólag tesznek az egészre...
A Digi 2 adja.Alexander Mahone írta:Mi adja a meccset? Digi 1-en MU meccs van.