Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az szép.messideco írta:Hm, Essien visszatért a Chelseahez, a sérülését szeretné ápolni. Kétlem, hogy kitöltené a kölcsönszerződését a Realnál...
Itt azért figyelembe kell venni, hogy a Sevilla a 20. perctől emberhátrányban játszott, aztán kilenc emberrel fejezte be a találkozót, de így is figyelemreméltó, amit a matracosok művelnek idén. Szerintem sem fogják sokáig bírni az iramot, de minél tovább, annál jobb.lui1698 írta:Szerintem idén már megfogják a Real-t, ha idegenben nem is a Calderón-ban megütik majd őket.
Viszont nekünk is nagyon kell figyelnünk ott, mert eddig otthon 100%-os Simeone csapata, tegnap is vertek egy 4-est a Sevilla-nak.
Betis győzelem után valamiért vagy 10-szer meghallgattam, olyan jól esne idén is egy hasonló a lelkemnek
http://www.youtube.com/watch?v=COv4DKigBbc
Nem csak otthon.S.Agüero írta:Egyébként a madridi derbin általában otthon a Real bucira veri az Atleticót, de ne legyen igazam.
Én ezt mondogatom már hetek óta, nagyobb esély van arra, hogy a Real 11 pont hátrányt ledolgozzon, mint hogy az Atletico 3-at. Főleg, hogy ha megint összejön nekik egy EL-menetelés, magasról fognak arra tenni, hogy minket üldözzenek.S.Agüero írta:Én a madridi derbin egy vendég győzelemnek jobban örülnék, mint egy x-nek. Nemsokára le fog szakadni az AtMa, figyeljétek meg. Tavaly még asszem ilyenkor a Betis, Valencia és a Levante is jól állt. Féltávnál, legkésőbb tavasszal elkezdenek botladozni. Le merem fogadni, hogy az első helyezett és az AtMa között lesz 20 pont a bajnokság végén.
Szurkolok nekik, hogy minél tovább bírják, hátha kicsit izgalmasabb lenne a liga, egy ideig 3 csapatos is lehet, de ezt nem tartom valószínűnek.
Mondjuk ez szerintem is nagyon kevés, ugyanígy a hazai Celtic meccsen, a Levante első félidejében, az egész Osasuna meccsen, a Real elleni meccseken meg le voltunk focizva az első 20-30 percben, pislogtunk, mint hal a szatyorban.Mezner2 írta:Írd be : youtube.com és a keresőbe Celtic-Barcelona 2-1 csak Messi 3szor tűzelt a 16-osról teljesen üresen 1kapufa,2fölé,aztán fejesből is volt kapufánk,szal igen több voltBarcaman1993 írta:
Szerintem mi teljesen más meccseket láttunk. Celtic ellen ordító ziccerek?legalább 5.
tényleg más meccset néztünk
http://www.youtube.com/watch?v=ILzN-ZEctaU
Írd be : youtube.com és a keresőbe Celtic-Barcelona 2-1 csak Messi 3szor tűzelt a 16-osról teljesen üresen 1kapufa,2fölé,aztán fejesből is volt kapufánk,szal igen több voltBarcaman1993 írta:
Szerintem mi teljesen más meccseket láttunk. Celtic ellen ordító ziccerek?
Szerintem mi teljesen más meccseket láttunk. Celtic ellen ordító ziccerek? Konkrétan nem emlékszem a meccs összefoglalójára, de ha 1 igazán nagy helyzetünk volt a gólon kívül, akkor sokat mondtam. A Levante ellen tegnap az első félidőben is, ha 1 helyzetünk volt, akkor lehet túlzok. És csak figyelj oda, hogy mennyiszer húzzák meg a játékosaink az alapvonal felé.Mezner2 írta:
Real ellen még annyira a szezon elején volt,hogy nem is lehetett belőle látni semmit,a Celtic meccsre meg bármit rálehet sütni csak az impotens jelzőt nem,10percenként dolgoztunk ki ordító helyzeteket,csak éppenséggel kimaradtak,tavaly helyzetünk nem lett volna,celtic féle csapatokkal szemben,a szélre meghúzás példájaként felhozhatnám neked Alba meccsenkénti 4-5felfutását,vagy Alves/Montoya partizánakcióit,de Ini is sokkal inkább a szélen játszik mint eddig bármikor.
Az alapvonalfelé lehúzásra is csak Ini-t tudom felhozni példaként,tegnap 2gólunk is így született,és ezenkívül is volt pár ilyen a szezonban.
Írni is akartam, de kimaradt.recrea írta: Még valami: ritka dolog történt szombaton. Mou nem rögtön az öltözőbe rohant a vereség után, hanem gratulált a pályán maradt Betis játékosoknak, tapsolt egyet kifelé a nézőknek és még ő is ment utána nyilatkozni, nem Karankat küldte. Azt sem mondanám, h annyira bírózott volna, pedig lett volna rá oka, mert gólt és talán 11-est sem adtak meg nekik.
Ezt én is így látom, és főként emiatt nem szimpatikus nekem a fickó. Ez egyébként nemcsak a madridi megítélésére igaz, de ugyanígy látja a futballvilág többi szereplője is már a megnyilvánulásait, de legalábbis nem bólogat neki mindenki, mint az iskolában.Capon írta:Mou megítélése a madridi évek alatt tényleg vesztett a ragyogásából. Már nem feltétlen szent írás amit mond. Eddig amit nyilatkozott azt nem jegyzetfüzetbe írták hanem egyből kőbe vésték és kiakasztották a Bernabéura mint új parancsolatot. Az éveken át tartó rosszindulat, süketelés, vádaskodás, kifogáskeresés, bűnbak keresés azért megtette a hatását. Koránt sem olyan érdekes már Mou ripacskodása a médiában sem. Ha belegondolunk Mou eddigi karrierjébe nem igen tudtok a futballal kapcsolatban olyan dolgot mondani ami ne lett volna hibás ha Mou-nak nem jött össze valami. A Palackorrú delfineken kívül nincs olyan élőlény a bolygón ami ne Mout és éppen aktuális csapatát hátráltatta volna. Azért ez egy idő után szánalmas lesz és hiteltelené válik a mondandójával eggyütt. Nem is kap már akkora hangsúlyt, hogy éppen mit mondott egy meccs után.
Mou megítélése a madridi évek alatt tényleg vesztett a ragyogásából. Már nem feltétlen szent írás amit mond. Eddig amit nyilatkozott azt nem jegyzetfüzetbe írták hanem egyből kőbe vésték és kiakasztották a Bernabéura mint új parancsolatot. Az éveken át tartó rosszindulat, süketelés, vádaskodás, kifogáskeresés, bűnbak keresés azért megtette a hatását. Koránt sem olyan érdekes már Mou ripacskodása a médiában sem. Ha belegondolunk Mou eddigi karrierjébe nem igen tudtok a futballal kapcsolatban olyan dolgot mondani ami ne lett volna hibás ha Mou-nak nem jött össze valami. A Palackorrú delfineken kívül nincs olyan élőlény a bolygón ami ne Mout és éppen aktuális csapatát hátráltatta volna. Azért ez egy idő után szánalmas lesz és hiteltelené válik a mondandójával eggyütt. Nem is kap már akkora hangsúlyt, hogy éppen mit mondott egy meccs után.Mezner2 írta:Tul.képpen a 4.év elejére lerombolta a maga körül felépített Mou kultuszt,most már ő az aki saját magára aggat mindenféle nevet (el unico,és hasonló baromságok) de igazából ezekre már senki rá sem hederít,nagyon sokan úgy vannak már vele a médiában,és úgy mindenhol,hogy had mondja az ökörségeit,úgysem lehet vele mit csinálni,mosolyog egy jót mindenki rajta, és ennyi,mostanra nagyjából ennyi reakciót vált ki az emberekből.
Arról nem is beszélve,hogy egyre erősebbek a hangok miszerint a Chelsea után innen is elkéne takarodnia,és ezt a saját szurkolóik mondják.
Real ellen még annyira a szezon elején volt,hogy nem is lehetett belőle látni semmit,a Celtic meccsre meg bármit rálehet sütni csak az impotens jelzőt nem,10percenként dolgoztunk ki ordító helyzeteket,csak éppenséggel kimaradtak,tavaly helyzetünk nem lett volna,celtic féle csapatokkal szemben,a szélre meghúzás példájaként felhozhatnám neked Alba meccsenkénti 4-5felfutását,vagy Alves/Montoya partizánakcióit,de Ini is sokkal inkább a szélen játszik mint eddig bármikor.Barcaman1993 írta:
Hát lehet, hogy én vagyok vak, de ebből semmi nem valósult meg. Csak javasolnám neked a Celtic elleni meccset, vagy a Real elleni meccseket, vagy még frissen a tegnapi első félidőt. Ugyanolyan impotensek vagyunk jól záró, felállt védelem ellen, mint eddig. AZ átlövéseink nevetségesek, Messin kívül cselt senki nem vállal be (Ini nagy ritkán), a beadás fölösleges (mert minek?), alapvonal felé egy cselt nem próbálna meg senki. Telloban látok ilyen szempontból nem kis fantáziát, de ő meg az utóbbi nem időben nem igazán játszik.
Hát lehet, hogy én vagyok vak, de ebből semmi nem valósult meg. Csak javasolnám neked a Celtic elleni meccset, vagy a Real elleni meccseket, vagy még frissen a tegnapi első félidőt. Ugyanolyan impotensek vagyunk jól záró, felállt védelem ellen, mint eddig. AZ átlövéseink nevetségesek, Messin kívül cselt senki nem vállal be (Ini nagy ritkán), a beadás fölösleges (mert minek?), alapvonal felé egy cselt nem próbálna meg senki. Telloban látok ilyen szempontból nem kis fantáziát, de ő meg az utóbbi nem időben nem igazán játszik. Aztán majd jön a BL- ahol még jobban védekeznek és támadni is tudnak. Ott majd kiderül, hogy mit tud ez a csapat, mert ami most a 2 gigász között van, az egyáltalán nem reális. Bevallom én hiszem, hogy idén a BL-t behúzhatjuk, de ne legyen igazam!Mezner2 írta:
Én azért nem,mert Tito újításai kimondva/kimondatlanul is a Real ellen/miatt születtek,a széljáték erőltetése,a gyors megindulások,hogy nem csak 475passz után jön a mélységi zsuga,hanem sokszor direktbe,ahogy felkerül a védősortól a középpályára valamelyik spíllerünk már löbböli is be a lasztit,ez mind-mind a Real miatt és a hozzá hasonló stílusban fellépő ellenfelek miatt lett meghonosítva,a letámadást meg úgysem bírják 30percnél tovább,mert egyszerűen nem is lehet.
Én azért nem,mert Tito újításai kimondva/kimondatlanul is a Real ellen/miatt születtek,a széljáték erőltetése,a gyors megindulások,hogy nem csak 475passz után jön a mélységi zsuga,hanem sokszor direktbe,ahogy felkerül a védősortól a középpályára valamelyik spíllerünk már löbböli is be a lasztit,ez mind-mind a Real miatt és a hozzá hasonló stílusban fellépő ellenfelek miatt lett meghonosítva,a letámadást meg úgysem bírják 30percnél tovább,mert egyszerűen nem is lehet.Barcaman1993 írta:
Lehet, hogy furcsán fog hangzani, de én tőlük tartok a legjobban. AZ egyik, hogy nem félnek már tőlünk, ráadásul olyan taktikával bírnak, amivel már nem egyszer keresztbe tettek nekünk. Az meg egy dolog, hogy ennyire le vannak maradva, de a játék képe alapján nyugodtan vezethetnék is a bajnokságot. Akárhány meccsüket bukták el, az nem azért volt, mert annyira gyengék, hanem azért, mert éppen a ziccereiket nem sikerült gólra váltaniuk, vagy éppen "jó" volt a bíró. Ha elkezdik a ziccereiket belődözni, akkor viszont beüt a ménykü. Nyugodtan megnyerhetik ezt a BL-t, sőt...
A lényeg látom megragadt,így én sem látom értelmét vitatkozniBuitre írta:@Mezner2
mivel ilyen megfogalmazásokat használsz "1bajnoki cím 3 év alatt meg egy összetört kupa", egyértelmű az, hogy nem objektíven akarod megközelíteni a dolgot, a lényeg az, hogy ott és akkorát rúgj bele amekkorát tudsz. Úgyhogy lehet, hogy pár szurkolótársad ezt díjazza, de egy madridista nem tud téged komoly vitapartnernek venni
písz
Lehet, hogy furcsán fog hangzani, de én tőlük tartok a legjobban. AZ egyik, hogy nem félnek már tőlünk, ráadásul olyan taktikával bírnak, amivel már nem egyszer keresztbe tettek nekünk. Az meg egy dolog, hogy ennyire le vannak maradva, de a játék képe alapján nyugodtan vezethetnék is a bajnokságot. Akárhány meccsüket bukták el, az nem azért volt, mert annyira gyengék, hanem azért, mert éppen a ziccereiket nem sikerült gólra váltaniuk, vagy éppen "jó" volt a bíró. Ha elkezdik a ziccereiket belődözni, akkor viszont beüt a ménykü. Nyugodtan megnyerhetik ezt a BL-t, sőt...Mezner2 írta:
Mou-s részhez: Nem érzem ebben a Realban,hogy képesek lehetnének nyerni,a játék képe legalábbis erről árulkodik,de fordítsuk le ezt tények nyelvére,a Real igazán komoly ellenfelei voltak az elmúlt 3évben : Barcelona,Bayern München,Dortmund,City
mi azért túl nyomórészt ütöttük őket,a Bayern kiverte őket, míg a Dortmund-City duótól 4meccsből,egyszer tudtak győztesen távozni,nem értem,hogy mi predesztinálja őket a 10.elérésére,mert sztem minden ellenük szól.