Én nem szoktam nézni a Real meccseit, kivétel a Barca ellenieket. Most kivételt teszek és megnézem ezt a meccset, mondjuk ehhez inkább van köze az Atléticónak.
Undorító ez a meccs. Ez a Diego Costa valami elképesztően ellenszenves, volt egy 3-4 perces periódusa, amikor négy teljesen felesleges hülyeséget csinált egymás után. A másodedzőjük fenyegetőzik, minek?
De a másik oldalt se kell félteni. Én nem tudom, hogy ez állandóan így van-e, de minden egyes bírói ítélet után letámadják a bírót, öten veszik körbe, lehordják, ha jó volt az ítélet, ha nem. Mondjuk ennek az oka az a legkevésbé sem szimpatikus "úriember", aki a partvonal mellett ugyanezt csinálja velük együtt. Elég felháborítónak tartom, hogy előre minden meccs előtt elsorolja, hogy reméli, hogy a bírói stáb jó munkát fog végezni... Egyszerűen nem tudom, hogy egy ilyen ember hogy lehet valakinek szimpatikus. Hol van az a szellemiség, amit Roberto Carlos képviselt? Aki a 90. percben is mosolyogva kelt fel, ha az ellenfele fellökte? Nagyon nem jó ez így, az ilyenek miatt megy tönkre a labdarúgás.
A meccs meg nem csak ezek miatt borzalmas, egyébként sem élvezhető, sok apró szabálytalanság van mindkét csapat részéről, tördel mindkét csapat, helyzet nem is volt... gyakorlatilag labda nélkül is lejátszhatták volna ezt a félidőt. Jó, hogy volt előtte másfél óra foci is, mert különben elég rossz szájízzel feküdtem volna le