Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hehe.lui1698 írta:Ha már a múltkor említve lett, hogy a Madrid szurkolók anyáznak meccs közben, most jól kihallatszott, hogy hozé anyukájának kívántak kellemes karácsonyt.

Szerintem meg egyáltalán nem jártak jól, sőt... Sokkal erősebb ellenfelek közül kap, az egyetlen gyenge a Schalke. A Bayern-PSG-Sahtar-MU 4-es viszont brutális. Ha viszont elsők az egyetlen erős csapat, akit kaphattak volna a Juve (Chelsea?) lenne. Egyáltalán nem értek egyet veled.Gareth Tello írta:José Callejón has scored seven goals in nine Champions League games for Real Madrid; Higuaín has scored seven goals in 42 games.![]()
Kaka scored his 28th Champions League goal, moving past Rivaldo to become the best Brazilian CL goal scorer.
Amúgy most nézem, hogy nem sokat veszített a Madrid azzal, hogy csak második lett a csoportban. Az első kalap alig erősebb a másodiknál.
United-Sahtar-Bayern trió necces lehet, a többieket szerintem simán kiejthetik majd, ha feljavulnak tavaszra.
Én viszont teljes mértékben megértem...elnézve a Real mostani játékát, rá is fér a gyakorlás.salas9 írta:„Ha elmegyek, akkor nem fogok egy évig vakációzni. Inkább majd dolgozok. És ha nem itt, akkor máshol” – utalt Mourinho egyszerre munkamániájára, és pörkölt oda egyet egyik nagy „ellenlábasának”, az önmagát szabadságoló Pep Guardiolának.
Sajnálom, de én ízig vérig gyűlölöm ezt az embert. Egy pökhendi felfuvalkodott alak.

Ezt a díjat egyikük sem kapta meg,mert az Aranylabdát összevonták a FIFA év játékosa díjjal 2010-ben.Mikor ez megtörtént Platini kifejezetten felhívta minden szavazó figyelmét arra,hogy ez egy egyéni díj aminek az oda ítélésében a játékos teljesítményét kell figyelembe venni elsősorban,a trófeák másodlagosak.A régi rendszer szerint lenne már Ininek és Xavinak is 1-1 lasztija, az EB(k) és a VB miatt.anno Zidane, Figo, Nedved, Cannavaro hogy kaphatta meg??
Helyesbítve: A legjobb + legeredményesebb játékos.REMY írta: Legjobb góllövő = aranycipő
Legjobb játékos = aranylabda
a kettő nem feltétlenül ugyan azanno Zidane, Figo, Nedved, Cannavaro hogy kaphatta meg??
függetlenül Messitől meg a barcától....Judge írta: Miért nem tudják elfogadni madridban, hogy ebben az idényben is Leo a legjobb góllövő!!!![]()
Ez valóban így van, de a két csapat jelenlegi formáját elnézve azért ennél komolyabb különbség látszik (persze ez változhat tavaszig). Ráadásul egy kétmeccses párharcon ez sokkal jobban ki is jön, és idáig ki is jött mindig a javunkra (leszámítva augusztusban ezt a Valdes-Pique-Mascherano koprodukciót)recrea írta: Az utolsó mondattal nem értek egyet, nem tudom miből vontad le ezt a következtetést, de az utóbbi időben nem játszik alárendelt szerepet a Real az egymás elleni meccseken, sőt a meccsek elején módszeresen lefociznak minket.
Ugyanezeket a példákat akartam én is felhozni. Nem mondanám, h bárki is kiemelkedik a mostani mezőnyben (bár szerintem mi még mindig), akik jól mentek, azoknak is befigyelt pár gyengébb meccs. Az egészet úgyis a tavaszi forma dönti el, a negyedöntőtől kell nyerni. Igaz, nekik összejöhet egy Bayern vagy MU, ahol a továbbjutás 50-50%.sjd írta:Mert aztán a Chelsea vagy az Inter olyan galaktikus futballal nyert BL-t.visca el barca írta:hát én szenrintem a real rohadt messze van attól h bl-t nyerjen. mivel? ezzel az ívelgetős játékkal?![]()
Egyébként tényleg kicsit talán több versenytárs van most, de alapvetően sztem azért akit meg kell, azt még mindig meg tudják verni, onnantól kezdve meg bármi kijöhet a dologból. Viszont ha a Barca nem rontja el nagyon, akkor ellenünk egyértelműen bukó van a Realnak.
Mert aztán a Chelsea vagy az Inter olyan galaktikus futballal nyert BL-t.visca el barca írta:hát én szenrintem a real rohadt messze van attól h bl-t nyerjen. mivel? ezzel az ívelgetős játékkal?

Azért csak óvatosan a jelzőkkel. Ennek a szezonnak még egyáltalán nincs vége, a Real (tehát Mourinho is) minden sorozatban áll még, semmit nem vesztettek még el. Ha a bajnokság nem is nekik áll most, egy BL serleggel azért még alkothatnak maradandót. A címeket a szezon végén osztják, addig felesleges mérleget vonni.MQuC írta: Plusz ez lesz az első csapata, ahol nem alkot "maradandót" . Persze nyert király kupát és bajnokságot, csak azért ez az előszeléhez képest már gyenge.
De én abban igazat adok Mourinho-nak, hogy nem lehet úgy dolgozni, hogy ő mást akar és az elnök is. Ez nem annak a kérdése, hogy "el van telve magától". Kevés edző tudja feldolgozni, hogy valaki, aki alapvetően nem ért hozzá, állandóan belepofázik a munkájába és elrontja azt, és alapvetően nem kap bizalmat. Nem sokan tudnak megmaradni így ebben a helyzetben (talán Mancini a kivétel, de ő addig nem is lesz frusztrált, amíg jönnek az eredmények). Egy elnöknek az edző mellett kellene kiállnia a játékosokkal szemben. Ha CR-nek sírni kezd a szája, akkor az edző megy, nem páros lábbal rúgják ki, mint mondjuk tették azt Ibrával. Ha pedig az edző egy arrogáns pötsch, és ez baj, akkor alapból nem kellett volna szerződtetni, nem? Ez is csak Madridban van, hogy Perez meglepetéssel konstatálja, hogy Mou hadakozik a sajtóval.MQuC írta:Ugyan azt írtuk le szerintem. Hogy nem ő a főnök és ezt nem tudja feldolgozni.
Ezt azért furcsa így olvasni azok után, hogy Mou szándékosan mindenféle Khedirákkal töltötte fel a csapatot Robben meg Sneijder helyett.MQuC írta: Ráadásul a Realban mostanában csak sztárok játszanak, akik egyéniségek és nem csapatban jók.
Ez is érdekes, mert idáig meg pont azt szajkózta mindenki tőlünk, hogy mekkora alja dolog már, hogy Perez mellett az edzőnek nincs beleszólása semmibe és csak arra tartják, hogy az elnök aranylabdásait játszassa.MQuC írta: A fegyelmet sem tudja fenntartani valószinűleg, mert a Realnal sosem az edző volt a főnök. És ezt ő nem is tudja elviselni.

Az semmi. Legvégén Pepén volt a karszalagbence-barca írta:Főleg Realosoktól kérdezném, de ha Barca s tudja, akkor ő is válaszolhat.
Hogy hogy Kaká a cséká Ajax ellen?
No nem is az a "baj", de mondjuk azt hinném Cé vagy még Benz is előbb kapná meg.