2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért más ha a B csapat játékosaival játszol,vagy Iniestával,Xavival és a többiekkel.. Eleve kevesebb helyzet. Egy szóval sem említettem,hogy rosszak,csak azt hogy nincsenek egy szinten.Ezért nem értem ezt a nagy Villa fikázást.Celtic írta:Nem semmi egy érved van: Azért rossz villa mert a sok fiatallal játszunk?:) vagy mert a fiatalok rosszak? mi köze van neki ahoz? Ne hozd fel, hogy mert csapatjáték, ugyanis nem a fiatal veszi át rosszul a labdát és rugja mellé:(evikem97 írta:"És minden értékelhető lehetőséget elpuskáz
Most is..."
Gyenge a védekezésünk,mivel tele vagyunk fiatalokkal,akik nincsenek olyan szinten,mint Villa,,Messi stb.. Ez nem az ő hibája szerintem. De értékelhető labdát is alig kapott. Szóval a hibák állandó keresése helyett,inkább szorítsunk a győzelemért. És a végső következtetést a meccs után vonjuk le![]()
Én kedvelem villát, de messi mellett az utolsó jó csatárunk talán eto volt..
Azért Samu utolsó félszezonjában olyanokat hagyott ki, hogy csak fogtam a fejemet. Tény, hogy jó volt ő annak idején, de voltak neki is hatalmas betlijei.Celtic írta:Nem semmi egy érved van: Azért rossz villa mert a sok fiatallal játszunk?:) vagy mert a fiatalok rosszak? mi köze van neki ahoz? Ne hozd fel, hogy mert csapatjáték, ugyanis nem a fiatal veszi át rosszul a labdát és rugja mellé:(evikem97 írta:"És minden értékelhető lehetőséget elpuskáz
Most is..."
Gyenge a védekezésünk,mivel tele vagyunk fiatalokkal,akik nincsenek olyan szinten,mint Villa,,Messi stb.. Ez nem az ő hibája szerintem. De értékelhető labdát is alig kapott. Szóval a hibák állandó keresése helyett,inkább szorítsunk a győzelemért. És a végső következtetést a meccs után vonjuk le![]()
Én kedvelem villát, de messi mellett az utolsó jó csatárunk talán eto volt..
Nem semmi egy érved van: Azért rossz villa mert a sok fiatallal játszunk?:) vagy mert a fiatalok rosszak? mi köze van neki ahoz? Ne hozd fel, hogy mert csapatjáték, ugyanis nem a fiatal veszi át rosszul a labdát és rugja mellé:(evikem97 írta:"És minden értékelhető lehetőséget elpuskáz
Most is..."