Hazai és nemzetközi kézilabda

Minden ami nem foci, de sport
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2012.12.15. 16:03:53

Sajnos magunkat vertük meg.Ennyi eladott labda után ne is csodálkozzunk a
a 11 gólon.Az igazsághoz az is hozzátartozik hogy ez a Norvég válogatott
mindenkinél jobb.Ezért szurkoltam nagyon a spanyol csajoknak hogy elkerüljük őket.Holnap jön mindenbizonnyal Szerbia. Teltház elött kell majd
hogy játszunk.De ha meglepetés lesz akkor még nehezebb dolgunk lesz
Montenegró ellen. Hajrá csajok! Legyen meg az a bronz! :)
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.15. 15:41:29

S.Agüero írta:
visca el barca írta:15 percig bírtuk. szomoru ez.
bronz meccsen nagyon oda kell tennünk magunkat, mert ott aztán meg kb 20.000 ember lesz ellenünk.
Honnan veszed, hogy a szerbekkel játsszunk a bronzért?
onnan h montenegró klasszisokkal jobb csapat.

amugy ez a norvég válogatott olyan mint fociban a barca....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.12.15. 15:32:38

visca el barca írta:15 percig bírtuk. szomoru ez.
bronz meccsen nagyon oda kell tennünk magunkat, mert ott aztán meg kb 20.000 ember lesz ellenünk.
Honnan veszed, hogy a szerbekkel játsszunk a bronzért?
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.15. 15:04:55

15 percig bírtuk. szomoru ez.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2012.12.13. 21:04:55

JanPieterzoon írta: De persze ez nem 100%, tévedhetnek itt is.
Na úgy néz ki, mégis a Wiki tévedett és neked volt igazad, Alcantara :)

http://cms.eurohandball.com/PortalData/ ... 3WWChQ.pdf

NOR (defending champion), SRB (organiser), and 2 best ranked teams from EHF EURO 2012 in SRB

Azaz itt azt írják, hogy a Norvégok és Szerbek melletti két legjobb csapat jut ki a VB-re a mostani EB-ről.

De igazándiból teljesen mindegy így, hogy a Szerbek lettek a negyedik elődöntősök, így mi már biztosan ott vagyunk a jövő évi VB-n. Plusz így az ötödik hely valóban nem sok mindent ér. Elnézést a fals infókért.
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2012.12.13. 19:42:55

A másik elődöntő is már biztos, Montenegró Szerbia ellen játszik, az is elég érdekes lesz...

Az esti meccsen meg az oroszoknak legalább 6 góllal kell nyerniük ha akarnak az ötödik helyért játszani.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.13. 18:02:36

készülhetünk norvégiára... mocskos spanyolok, a második félidot nagyon elcseszték...

este lehet tartalékolni. tomorit meg görbiczet egy percet sem játszatnám...
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2012.12.13. 15:27:05

JanPieterzoon írta:Én a Wikipediát néztem, ott három helyet írnak plusz minket és Montenegrót már a kvalifikált csapatok közé vesznek:

http://en.wikipedia.org/wiki/2013_World ... ournaments

De persze ez nem 100%, tévedhetnek itt is.
Valóban ott a te leírásod szerepel!
Én csak a Nemzeti Sportban tájékozódtam a téma iránt, elképzelhető, hogy a tied hitelesebb ismerve az NSO cikkírók kvalitásait.
Egy dolog miatt vagyok bizonytalan, nem volt a román meccs után publikálva semmilyen formában, hogy ott vagyunk automatikusan a VB-n.
(Esetleg én nem hallottam.)

Egyébiránt kíváncsi vagyok ezek után az igazságra, mert így némi teher nélkül is játszhatnánk a norvégokkal (esetleg ők velünk!!), ha a te verziód a jó.
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2012.12.13. 15:06:31

Én a Wikipediát néztem, ott három helyet írnak plusz minket és Montenegrót már a kvalifikált csapatok közé vesznek:

http://en.wikipedia.org/wiki/2013_World ... ournaments

De persze ez nem 100%, tévedhetnek itt is.
Alcantara
Director del Fútbol

2012.12.13. 11:28:26

Csak a pontosítás végett!!!

Az EB-ről a két legjobb csapat jut automatikusan a VB-re. Norvégia adott, mint címvédő. Szerbia, mint házigazda.Egyenlőre nem biztos, hogy automatikusan ott leszünk a VB-n. Amennyiben Szerbia a másik csoport továbbjutója akkor igen. Más csapat esetében várni kell a biztos kijelentéssel, hiszen a másik ág elődöntőse(Dánia, Franciaország esetleg), nálunk pedig Montenegró kerülhet az EB két legjobb helyen végzője közé.
Az ötödik helyezett semmiféleképpen nem jut ki automatikusan a VB-re.

Győznünk kell az elődöntőben és nincs számolgatás! :D
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2012.12.12. 19:02:57

visca el barca írta: persze az is lehet, hogy az oroszok is b csapattal fognak játszani, mert nekik aztán semmi tét nincs.
Az még egyelőre nem olyan biztos :) A 2013-as VB-re 3 válogatott tudja kvalifikálni magát most. Mivel Norvégia a címvédő, így ők automatikusan ott lesznek. Szerbia lesz akkor is a rendező, szóval ők is. Mi és Montenegró már a legjobb négybe kerüléssel így biztosan ott leszünk jövőre a VB-n. Ha Szerbia lesz a negyedik csapat most az elődöntőben, akkor az EB ötödik helyezettje lesz ott automatikusan a VB-n, amire az oroszoknak még lehet esélyük.

Persze ez azért nem olyan nagy tét, és több meccsnek is jól kellene alakulnia hozzá, de nem lehetetlen.

Amúgy egyébként Montenegró kikapott Németországtól is elég simán, szóval nem venném az ő győzelmüket sem 100%-ra.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.12. 12:49:25

Imperial írta:Egyébként nem venném biztosra Montenegró győzelmét a spanyolok ellen, ha pedig kikapnak, akkor egy oroszok elleni döntetlennel is már csoportelsők lehetnénk.
Ráadásul holnap sokkal hamarabb játszanak majd a montenegróiak, tehát tudni fogjuk estére, hogy számunkra tét nélküli lesz-e a meccs, vagy még van esélyünk a csoportelsőségre is.
nah, akkor csak jol sejtettem.

igen néztem én is h montenegro 4től mi meg 8tól játszunk. mondjuk valószínűsíthető h ők sem akarnak a norvégokkal meccselni, szoval utik a spanyolokat. ha meg nem akkor nagy a felelősség KEB-en h bevállalja e hogy játszanak a "sztárok" h tutira üssük az oroszokat, aztán szombaton mindenki ki lesz fingva.

persze az is lehet, hogy az oroszok is b csapattal fognak játszani, mert nekik aztán semmi tét nincs.
Kép
Imperial
Jugador del Barça

2012.12.12. 12:38:48

Az EHF szabálykönyvéből:
After the completion of the preliminary round matches:
a) higher number of points obtained in the group matches played amongst the teams in question
b) superior goal difference from the group matches played amongst the teams in question
c) higher number of goals scored in the group matches played amongst the teams in question
d) superior goal difference from all group matches (achieved by subtraction)
e) higher number of goals scored in all group matches
Azaz:
a) a több elért pont
b) az egyenlő pontszámmal álló csapatok egymás elleni eredményeikből számított gólkülönbség (esetünkben ez érvényesül, mivel már csak Montenegróval lehetünk majd azonos pontszámmal, tehát ez alapján Montenegró előz majd meg minket)
c) a legtöbb dobott gól az egyenlő pontszámmal álló csapatok egymás elleni meccsein
d) az összes meccs alapján számított gólkülönbség
e) az összes meccsen dobott több gól

Egyébként nem venném biztosra Montenegró győzelmét a spanyolok ellen, ha pedig kikapnak, akkor egy oroszok elleni döntetlennel is már csoportelsők lehetnénk.
Ráadásul holnap sokkal hamarabb játszanak majd a montenegróiak, tehát tudni fogjuk estére, hogy számunkra tét nélküli lesz-e a meccs, vagy még van esélyünk a csoportelsőségre is.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.12. 11:54:34

JanPieterzoon írta:
visca el barca írta: igen igazad van. most nézem csak h elsők vagyunk, eddig azt hittem h holtversenyben az egymás elleni számít, de ugy latszik a golkulonbség (amit elég hulyesehnek tartok, de most pont jol jon)

a norveg valogatott sajnos mas dimenzio, abszolut eselyesei az eb-nek.
Szerintem jól gondoltad. Legalábbis az EHF honlapján az első csoportkör végén minket raktak a C csoport első helyére, pedig a spanyoloknak jobb volt a gólkülönbségük. Illetve a két évvel ezelőtti EB-n Románia jutott a négy közé, pedig rosszabb volt a gólkülönbsége, mint Montenegrónak. Szóval szerintem most is így lesz, a Wikipedián például most is második helyre írnak minket.
amugy olyan jo h sehol nem talalni semmi hivatalosat.

de valszeg akkor ugy van, h amig nincs vege a teljes csoport körnek, addig golkulonbség, aztán a végelszámolásnál egymas elleni.

igy pedig akármi lesz az oroszok ellen, másodikok leszünk, és jön norvégia. ők meg csak ugy verhetők, ha rosz napot fognak ki, még nálunk görbe meg tomori is parádézik.

mondjuk az eredmények alapján norvégia sem annyira meggyőző, bár mindekit vert (:D ) de csak két-két gólokkal.
Kép
hajnesz
Entrenador del Barça

2012.12.12. 11:26:13

Valaki tudna segiteni?
Autogrammot szeretnék kérni a magyar kézisektől, de sajnos sehol se találom az elérhetőségüket...
Mondjuk Kovacsics Anikóét.
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2012.12.12. 00:49:26

visca el barca írta: igen igazad van. most nézem csak h elsők vagyunk, eddig azt hittem h holtversenyben az egymás elleni számít, de ugy latszik a golkulonbség (amit elég hulyesehnek tartok, de most pont jol jon)

Szerintem jól gondoltad. Legalábbis az EHF honlapján az első csoportkör végén minket raktak a C csoport első helyére, pedig a spanyoloknak jobb volt a gólkülönbségük. Illetve a két évvel ezelőtti EB-n Románia jutott a négy közé, pedig rosszabb volt a gólkülönbsége, mint Montenegrónak. Szóval szerintem most is így lesz, a Wikipedián például most is második helyre írnak minket.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.12. 00:30:08

Ordog írta:
visca el barca írta:nagy meglepetés ez nekem, grat a csajoknak!

az első meccs utan senki nem gondolta volna... holnap lehet pihenni a kulcsjatekosoknak...
Nem kéne pihentetni őket, mert ha elkenjük az oroszok száját is akkor csoportelsőként jutunk tovább szerintem, és elkerüljük az elődöntőben a norvégeket, akikkel max. csak a döntőben kerülnénk össze.

Szvsz a norvég válogatott nagyon kilóg itt a sorból, felfele...... sajnos
igen igazad van. most nézem csak h elsők vagyunk, eddig azt hittem h holtversenyben az egymás elleni számít, de ugy latszik a golkulonbség (amit elég hulyesehnek tartok, de most pont jol jon)

Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.12.12. 00:04:30

Game90 írta:
Amúgy az utóbbi néhány évben annyira nem követem a női kézilabdát, a férfi kézilabda jobban leköt, szóval nagy meglepetés, hogy elődöntősök vagyunk? Ennyire jók vagyunk vagy csak a többiek gyengébbek?
Ebben a mezőnyben nem akkora meglepetés. Inkább az utóbbi évek gyengélkedései voltak méltatlanok a válogatotthoz. Norvégia kimagaslik, de utána rengeteg válogatott azonos szinten van nagyjából,és tényleg a pillanatnyi forma tud dönteni. Plusz sok válogatott,akik az utóbbi években meghatározóak voltak, mint Dánia, Oroszország,most átalakulóban vannak, Montenegróból visszavonult a két világsztár.
Szóval a lényeg,hogy ebbe a mezőnyben 4 között van a helye a lányoknak ha tudásuknak megfelelően játszanak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
PCsabi
aka Game90

2012.12.11. 23:52:24

Jó kis meccs volt, a 2. félidőben remek védekezéssel és kapusteljesítménnyel. Az első meccs után nem gondoltam volna, hogy 4 közé jutunk, grat a csajoknak!

Amúgy az utóbbi néhány évben annyira nem követem a női kézilabdát, a férfi kézilabda jobban leköt, szóval nagy meglepetés, hogy elődöntősök vagyunk? Ennyire jók vagyunk vagy csak a többiek gyengébbek?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.12.11. 21:46:27

visca el barca írta:nagy meglepetés ez nekem, grat a csajoknak!

az első meccs utan senki nem gondolta volna... holnap lehet pihenni a kulcsjatekosoknak...
Nem kéne pihentetni őket, mert ha elkenjük az oroszok száját is akkor csoportelsőként jutunk tovább szerintem, és elkerüljük az elődöntőben a norvégeket, akikkel max. csak a döntőben kerülnénk össze.

Szvsz a norvég válogatott nagyon kilóg itt a sorból, felfele...... sajnos
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.11. 21:40:28

nagy meglepetés ez nekem, grat a csajoknak!

Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.12.11. 21:37:51

Megvertük a románokat, így továbbjutottunk a csoportból!
Nekem ez egy hatalmas meglepetés!
Hajrá csajok!
XaviMessifan
Capitá del Barça

2012.12.11. 18:57:30

hol tudom neten nézni a mai meccset?
Kép

Més qué un Club!!!
PCsabi
aka Game90

2012.12.10. 17:10:28

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Piqué
Jugador d'estrella

2012.12.09. 20:05:41

Tomoriból azért előjött a Fradi szív :D
Válasz küldése